تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمایت ۸۰ اقتصاددان از "سید ابراهیم رئیسی" + اسامی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
به نظرم مهمترین ضعف آقای رئیسی، ارائه ندادن برنامه اجراییشون بود. این برنامه منتشر نشد و فقط به صورت زیر در مناظره نمایش داده شد. آیا مردم باید از روی جلدش متوجه خوب بودن محتواش بشن؟

حمایت اقتصاددانان هم تا زمانی که برنامه مفصل رو مشاهده نکرده باشند فایده ای نداره. به هر حال اگر این برنامه واقعاً یک برنامه قابل دفاع بود، متنش هم منتشر میشد و به نشان دادن جلد اکتفا نمیشد.

ویرایش: طبق توضیحات جناب قلب، این برنامه ارائه شده و در سایت raisi.ir موجود است

[تصویر: 393548_315.jpg]
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۴۱)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
به نظرم مهمترین ضعف آقای رئیسی، ارائه ندادن برنامه اجراییشون بود. این برنامه منتشر نشد و فقط به صورت زیر در مناظره نمایش داده شد. آیا مردم باید از روی جلدش متوجه خوب بودن محتواش بشن؟

حمایت اقتصاددانان هم تا زمانی که برنامه مفصل رو مشاهده نکرده باشند فایده ای نداره. به هر حال اگر این برنامه واقعاً یک برنامه قابل دفاع بود، متنش هم منتشر میشد و به نشان دادن جلد اکتفا نمیشد.

[تصویر: 393548_315.jpg]
سلام

جناب سعدی ما اینجا نیاز نداریم شما بارها و بارها حرفاتون رو تکرار کنید اونم با ادبیات مختلف
آخه این چه کاریه!!

یعنی واقعا شما متوجه نمیشید!!!!

بارها هم من و هم دوستان به شما توضیح دادیم ولی انگار نمیبینید!!!!!

به جمله زیر خوب توجه کنید:
آیا دیگر کاندیداها برنامه خودشون رو با ریز جزئیات منتشر کردند؟
چه زمان آقای خاتمی و چه زمان آقای احمدی نژاد چه قبل از اون و چه الان اون چیزی که شما دنبالش هستید رو منتشر نکردن آخه چرا شما متوجه نمیشید!!!!

الان روحانی برنامش با جزییات رو گفت؟ بفرمایید کجا گفت بزارید؟

وگرنه ديگه اين حرفها رو تکرار نکنید چون خودتون زیر سوال ميريد
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۳۹)قلب نوشته است: [ -> ]الان روحانی برنامش با جزییات رو گفت؟ بفرمایید کجا گفت بزارید؟
http://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D8%...8%AA%D9%86
کشور جای آزمون و خطا نیست دوستان انقلابی عزیز
یک نفر بگوید چرا آقای رئیسی باید رای می آورد؟؟ چون انقلابی بود!
انقلابی بودن دلیل بر اینه که بتونه اقتصاد مملکتو نجات بده؟
دلیل بر اینه که بتونه مشکل بیکاری رو حل کنه؟

حداقل اقای قالیباف سابقه کار زیادی داشت و بخشی از لیبرال ها از او حمایت میکردند که خیلیهاشون رفتن و به روحانی رای دادن!

یعنی ما نه تنها رای خودمونو از دست دادیم بلکه به جیب رقیب هم ریختیم!! ضربه ی مهلک تر از را چه کسی میتوانست به ما بزند جز یه عده اصولگرای احمق که فکر میکنند مملکت را میتوان با اعتقادات اداره کرد!

اعتقاد در رای سیاست خوب است اما کافی نیست. اصلا کافی نیست

همون اول گفتم اقای رئیسی باید به نفع قالیباف کنار میرفت دوستان ناراحت شدن
گفتم مطرح کردن یارانه 3 برابری جز عوام فریبی چیزی نیست چون کمر اقتصاد را میشکند
مردم دیگر فریب این چیزها را نمی خورند چون دوران احمدی نژاد را فراموش نکردن

هرچه میکشیم از خودیهای نادان میکشیم دوره قبل که 4 کاندیدا جلوی روحانی علم کردند این دوره هم کاندیدای اصلح تر را خط زدند!
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۴)Imam12 نوشته است: [ -> ]کشور جای آزمون و خطا نیست دوستان انقلابی عزیز
یک نفر بگوید چرا آقای رئیسی باید رای می آورد؟؟ چون انقلابی بود!
انقلابی بودن دلیل بر اینه که بتونه اقتصاد مملکتو نجات بده؟
دلیل بر اینه که بتونه مشکل بیکاری رو حل کنه؟

حداقل اقای قالیباف سابقه کار زیادی داشت و بخشی از لیبرال ها از او حمایت میکردند که خیلیهاشون رفتن و به روحانی رای دادن!

یعنی ما نه تنها رای خودمونو از دست دادیم بلکه به جیب رقیب هم ریختیم!! ضربه ی مهلک تر از را چه کسی میتوانست به ما بزند جز یه عده اصولگرای احمق که فکر میکنند مملکت را میتوان با اعتقادات اداره کرد!

اعتقاد در رای سیاست خوب است اما کافی نیست. اصلا کافی نیست

همون اول گفتم اقای رئیسی باید به نفع قالیباف کنار میرفت دوستان ناراحت شدن
گفتم مطرح کردن یارانه 3 برابری جز عوام فریبی چیزی نیست چون کمر اقتصاد را میشکند
مردم دیگر فریب این چیزها را نمی خورند چون دوران احمدی نژاد را فراموش نکردن

هرچه میکشیم از خودیهای نادان میکشیم دوره قبل که 4 کاندیدا جلوی روحانی علم کردند این دوره هم کاندیدای اصلح تر را خط زدند!

کلا جریان اصولسوار به قلدری و قائم شدن پشت ولایت و رهبری عادت کرده! هر گند و حماقتی که میزنه متاسفانه پشت رهبر قائم میشه و از رهبری خرج میکنه
به همه مخالف ها انگ ضدولایت و لیبرال میزنند و به جای جذب حداکثری دفع حداکثری می کنند.

اگر نهادهای دولتی و پول بیت المال نبود الان کل حزب اصولگرا نابود شده بود. نه سازماندهی مناسب دارند و نه مقبولیتی بین مردم برعکس اصلاح طلب ها

به نظر من شانس قالیباف بیشتر بود تا رئیسی! دوره آخوند و حرفهای مذهبی گذشته اما اصولگراها هنوز تو دوران دهه 60 موندند و فکر میکنند مردم مطابق رای اونها عمل میکنند!
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۰)سعدی نوشته است: [ -> ]http://www.eghtesadonline.com/%D8%A8%D8%...8%AA%D9%86
سلام

به سایت رییسی مراجعه کرده و به قسمت برنامه دولت کار و کرامت نگاه کنید
ممنون از معرفی سایت
بله. این برنامه ارائه شده.

این صفحه مربوط به برنامه های اقتصادی ایشانه
http://raisi.ir/post/585/%D8%A8%D8%B1%D9...8%A7%D8%AF

چندین صفحه مطلب نوشته شده اما توضیح داده نشده که پول یارانه از کجا تامین میشه. یعنی به مهمترین سوالی که در مورد وعده های ایشان مطرح میشه پرداخته نشده.
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۴)سعدی نوشته است: [ -> ]ممنون از معرفی سایت
بله. این برنامه ارائه شده.

این صفحه مربوط به برنامه های اقتصادی ایشانه
http://raisi.ir/post/585/%D8%A8%D8%B1%D9...8%A7%D8%AF

چندین صفحه مطلب نوشته شده اما توضیح داده نشده که پول یارانه از کجا تامین میشه. یعنی به مهمترین سوالی که در مورد وعده های ایشان مطرح میشه پرداخته نشده.
سلام

در تاپیک های مربوطه به شما پاسخ داده شده که از چه منابعی استفاده می شود

در نهایت شما گفتید مجلس باید تصمیم بگيره که ما گفتیم دولت لایحه ميده به مجلس و شما در پاسخ گفتید قانون چيزه ديگه ای هست!!!!!!!
خب برای تغییر قانون به مجلس لایحه میدن پس فکر کردید برای چی میدن

من فکر کنم با رای اوردن روحانی دیگه این بحث منتفی میشه پس ادامه دادنش هیچ نتیجه ای نداره

سلام
در اون تاپیک گفته شده بود که قراره سهم تولید کم بشه تا از این طریق پول مورد نیاز برای پرداخت یارانه نقدی فراهم بشه. اما مشخص نیست که این واقعاً نظر خود آقای رئیسی است یا نه. اگر واقعاً این برنامه خود آقای رئیسی است، خوبه از طریق سایت رسمی ایشان اعلام شود.

درسته که انتخابات به پایان رسیده، اما 4 سال دیگر احتمالاً همین افراد با وعده ها و نظرات مشابهی بر می گردند. پس خوبه راجع بهش فکر کنیم.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع