تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هوشیار باشید که تقلب شده است!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۲/خرداد/۹۶ ۲۱:۳۹)میثم2 نوشته است: [ -> ]اگه امکان داره یه تاپیک دیگه مخصوص مستندات تخلفات بزنید تا اونجا فقط مستندات گذاشته بشه و بحث تو این تاپیک باشه
چون یه عده کلا این ها رو نمیبینن یه عده هم گویا دوست ندارن ببینن

نامه رییس ستاد سیدابراهیم رییسی به وزیر کشور

رئیس ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه متاسفانه وزارت کشور از ارائه شفاف نتایج و تفکیک صندوق‌های اخذ رای خودداری می‌نماید، تاکید کرد: نتایج شمارش آرا به تفکیک صندوق اعلام گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نیکزاد رئیس ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی، در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور نوشت: پیرو مکاتبات و پیگیری‌های مکرر گذشته و علی‌رغم گذشت چهار روز از اجرای انتخابات، متاسفانه وزارت کشور از ارائه شفاف نتایج و تفکیک صندوق‌های اخذ رای خودداری می‌نماید.

وی تاکید کرد: وفق قانون، نتایج شمارش آرا به تفکیک صندوق اعلام گردد.
____________________________________________________-

مشخصه که ما به شورای نگهبان اعتماد داریم و هر نتیجه ای شورای نگهبان اعلام کنه پایبندیم و نیازی به تجمع خیابانی نداریم آقای رئیسی خودشون دادستان بودن و اگه حقی باشه میتونن بگیرن ولی باید واقعیت ها نشون داده بشه
در مورد تخلف اول که دوستان میگن
این لینک مطالعه کنید
(۲/خرداد/۹۶ ۲۰:۱۹)A L I نوشته است: [ -> ]خب اینو به ملتی بگید که آب و بشکه کلا نجس کردن....
اتفاقا اکثریت مطلق به طرف اب طاهر اومدن
حرف اینه چرا چشمه رو ول کردن و بشکه رو چسبیدنHuh

(۲/خرداد/۹۶ ۲۰:۱۹)A L I نوشته است: [ -> ]هر کس که سالم باشه و طاهر باشه و خداترس باشه و خلاصه مورد قبول صد در صدی دوستان باشه آیا این میشه ملاکی برای رئیس جمهور شدن؟! اگر اینطور خیلی از علما و مراجع تقلید ما هم همه خصوصیتها دارن چرا همه رهبر نمیشن؟چرا همه رئیس جمهور نمیشن؟!
چون هرکسی برای جایی و کاری ساخته شده و برای رئیس جمهور شدن علاوه بر اون صفات که گفتیم باید مدیر باشی باید بتونی یک کشور اداره کنی باید سیاست مدار باشی با علم اقتصاد آشنا باشی با علم حقوق آشنا باشی
در مورد رهبری که حتما خیلی ها هستند صفات رهبر شدن رو دارند ، منتهای مراتب در هر زمان فقط یک حاکم میتونه وجود داشته باشه و حکومت چند نفری مشکلات زیادی داره .

در مورد رییس جمهوری هم به نظرت کدوم کاندیدا توانایی مدیریت کشور رو نداشت که به اشتباه تایید شده بود؟
(۲/خرداد/۹۶ ۱۲:۰۷)A L I نوشته است: [ -> ]پست من چرا حذف شدDodgy عجب...

خیلی خوشحالم که موفقیت این دولت خار تو چشمای بعضی ها شده

خیلی راضی کننده اس همین که میبینم وجود این دولت و تفکر مخالفی که روبرو شما ایستاده انقدر اذییتون میکنه

این همه سروصدا و پیامها و تاپیکها ریز و درشت و تلاش شما برای محکوم کردن این دولت نشون میده تا اینجا کار درست رفتهBig Grin
چونکه دقیقا یادمه در زمان احمدی نژاد ملعون وقتی مردم دادو بیداد میکردن کسی صداشون میشنید...ولی شما راضی بودید!! اما الان مردم راضی هستن و شماها ناراضیی

امیدوارم به لطف خدا همیشه مردم راضی باشند و شماها ناراضی و سال 1400 هم رئیس جمهوری بیاد که شما دو برابر ناراضی بشید و مردم دو برابر خوشحال و راضیWink

چقدر کینه تو یه دل جمع شده.
بیخود نیست وزیر بهداشت میگه از هر ۴ نفر یکیش مشکل داره.
وقتی اینقدر حقد و حسد و کینه تو دلی جمع بشه حتما مشکلات فردی و اجتماعی زیادی به وجود میاره.
من ۹۰ درصد فامیلم دیدگاه های شما رو دارن.
من از اونا بیزار نیستم.
اما اگه اونا دیدشون به من مثل دید شما باشه حتما اونا از من و امثال من بیزارن و بهتره که باهاشون قطع رابطه کنم.
من رپرزنت کننده اسلام نیستم.
ما میگیم شما چرا به دزد رای دادین؟
میگین اینا آزادی میدن. تا چشمتون درآد. ما ۲۳ میلیون بودیم. تفکرات روحانی خوبه. احمدی نژاد بی ادب بود.
شما هییییچ دلیل و جواب منطقی ای در پاسخ به این که چرا به روحانی رای دادین ندارین.
اگه دارین بفرمایید تا مستفیض بشیم.
ضمنا...
به روباه میگن شاهدت کیه، میگه دمم.
به وزارت کشور میگن تقلب شده، میگه رئیس ستاد انتخابات گفته تعرفه کم نبوده.
رئیس ستاد انتخابات مال وزادت کشوره.
هر وقت ناظر شورای نگهبان گفت تعرفه کم نبوده من باور میکنم.
شما اگه میخوای ما رو قانع کنی باید از جبهه ای ادله بیاری که ما بهش اعتماد داسته باشیم.
فعلا فقط شورای نگهبان و رهبری.
والسلام.
(۳/خرداد/۹۶ ۸:۳۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]هر وقت ناظر شورای نگهبان گفت تعرفه کم نبوده من باور میکنم.
شما اگه میخوای ما رو قانع کنی باید از جبهه ای ادله بیاری که ما بهش اعتماد داسته باشیم.
والسلام.
با اجازه شما این نقل قول رو نگه می دارم
بعدا گوشزدش می کنیم
(۳/خرداد/۹۶ ۸:۳۷)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]چقدر کینه تو یه دل جمع شده.
بیخود نیست وزیر بهداشت میگه از هر ۴ نفر یکیش مشکل داره.
وقتی اینقدر حقد و حسد و کینه تو دلی جمع بشه حتما مشکلات فردی و اجتماعی زیادی به وجود میاره.
من ۹۰ درصد فامیلم دیدگاه های شما رو دارن.
من از اونا بیزار نیستم.
اما اگه اونا دیدشون به من مثل دید شما باشه حتما اونا از من و امثال من بیزارن و بهتره که باهاشون قطع رابطه کنم.
من رپرزنت کننده اسلام نیستم.
ما میگیم شما چرا به دزد رای دادین؟
میگین اینا آزادی میدن. تا چشمتون درآد. ما ۲۳ میلیون بودیم. تفکرات روحانی خوبه. احمدی نژاد بی ادب بود.
شما هییییچ دلیل و جواب منطقی ای در پاسخ به این که چرا به روحانی رای دادین ندارین.
اگه دارین بفرمایید تا مستفیض بشیم.
ضمنا...
به روباه میگن شاهدت کیه، میگه دمم.
به وزارت کشور میگن تقلب شده، میگه رئیس ستاد انتخابات گفته تعرفه کم نبوده.
رئیس ستاد انتخابات مال وزادت کشوره.
هر وقت ناظر شورای نگهبان گفت تعرفه کم نبوده من باور میکنم.
والسلام.
اتفاقا شماها هستید که دارید مخالف نظر 23 میلیون نفر حرف میزنید و میگید اونا غلط کردن من درست میگم!
اگر گوش شنوا داشتید و میخواستید دلیلها بشنوید در طول مناظرات و کلی تبلیغات گفته شده بود و همچنین تمام تلخفات احمدی نژاد و وزیراش که همه خبر دارن خوبه خدارو شکر رد صلاحیت شد!!البته شماها جدیدا شورای نگهبان هم قبول ندارید!
همه کافر هستن و فقط شما مسلمون هستید همه نادان هستن و شما همه عالم هستید!!
رئیسی هنوز که هنوزه نتوسته بگه برنامه اش برای اداره کشور چیهBig Grin
من هیچ وقت به افرادی با تفکر رئیسی و قالیباف و احمدی نژاد رای نمیدم! اینها انسانهای کم خردی هستن که به بهانه دشمنی با این و اون کشور به سمت نابودی و سقوط و جنگ میبرن
یک کشور دیپلمات میخواد،شخص مومن و انقلابی تشریف ببره در نهادهای انقلابی و مساجد و حسینیه ها کار کنهWink
نقل قول:
یک کشور دیپلمات میخواد
دیپلمات میخواد بره جلو امیر کشور میکروسکوپی کویت زانو بزنه.یا مثلا به دشمن عوض اینکه حق کشورش رو بگیره هرهر بخنده یا تو دستاوردهای کشورش بتن بریزه...
به اینا میگن دیپلمات..دیپلماتا!!!!
(۴/خرداد/۹۶ ۲۳:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]اتفاقا شماها هستید که دارید مخالف نظر 23 میلیون نفر حرف میزنید و میگید اونا غلط کردن من درست میگم!
اگر گوش شنوا داشتید و میخواستید دلیلها بشنوید در طول مناظرات و کلی تبلیغات گفته شده بود و همچنین تمام تلخفات احمدی نژاد و وزیراش که همه خبر دارن خوبه خدارو شکر رد صلاحیت شد!!البته شماها جدیدا شورای نگهبان هم قبول ندارید!
همه کافر هستن و فقط شما مسلمون هستید همه نادان هستن و شما همه عالم هستید!!
رئیسی هنوز که هنوزه نتوسته بگه برنامه اش برای اداره کشور چیهBig Grin
من هیچ وقت به افرادی با تفکر رئیسی و قالیباف و احمدی نژاد رای نمیدم! اینها انسانهای کم خردی هستن که به بهانه دشمنی با این و اون کشور به سمت نابودی و سقوط و جنگ میبرن
یک کشور دیپلمات میخواد،شخص مومن و انقلابی تشریف ببره در نهادهای انقلابی و مساجد و حسینیه ها کار کنهWink
دوست عزیز
اینکه شما در جای جای تالار بغض و کینه خودتون رو نشون میدید ایرادی نداره .
ولی فقط یک نکته
اگر اشخاص مومن و انقلابی الان در مسجد و حسینیه بودن
امثال آقایون دیپلمات الان باید به البغدادی داعشی میگفتن آقا دایی!
(۵/خرداد/۹۶ ۱۴:۲۹)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
اینکه شما در جای جای تالار بغض و کینه خودتون رو نشون میدید ایرادی نداره .
ولی فقط یک نکته
اگر اشخاص مومن و انقلابی الان در مسجد و حسینیه بودن
امثال آقایون دیپلمات الان باید به البغدادی داعشی میگفتن آقا دایی!
اتفاقا برعکس اگر هرکس سرجای خودش بود اصلا داعشی به وجود نمیومدWink مشکل شما این فکر میکنید فقط شما هستید که میتونید برای کشور بجنگید و کار کنید! این مملکت ارتش داره و بودجه نظامی
ما نه عراق بودیم و نه سوریه!!!
(۵/خرداد/۹۶ ۱۴:۳۴)A L I نوشته است: [ -> ]اتفاقا برعکس اگر هرکس سرجای خودش بود اصلا داعشی به وجود نمیومدWink مشکل شما این فکر میکنید فقط شما هستید که میتونید برای کشور بجنگید و کار کنید! این مملکت ارتش داره و بودجه نظامی
ما نه عراق بودیم و نه سوریه!!!
البته بنده منظور شما از ((هرکس سر جای خودش بود ))رو در مورد به وجود اومدن داعش درک نکردم !
یعنی شما فکر میکنید دلیل حمله نکردن دشمنان ریز و درشت ایران وجود ارتش و بودجه دفاعیه ؟
دلیل حمله نکردن امثال بوشو این دیوانه ی فعلی ترامپ بودجه ماست ؟!
بودجه و تجهیزات نظامی آمریکا که بسیار بسیار بسیار بیشتر از ماست .
حتی اگر منظور شما اینه که با حمله ی داعش به ایران ارتش و بودجه نظامی به تنهایی میتونستند مقابله کنند (که از نظر من نمی تونستند) بازهم کشور درگیر جنگ میشد .
حضور همین مومنین و انقلابیها تو عراق و سوریه باعث شد جنگ از مرزهای ما دور بشه .
البته شما میگید برجام سایه جنگ رو از کشور ما برداشت . Blush
بگید عیبی نداره
یک زمانی هم بنی صدر میگفت بذارید صدام بیاد داخل کشور ما هضمش میکنیم!!
(۵/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۸)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]البته بنده منظور شما از ((هرکس سر جای خودش بود ))رو در مورد به وجود اومدن داعش درک نکردم !
یعنی شما فکر میکنید دلیل حمله نکردن دشمنان ریز و درشت ایران وجود ارتش و بودجه دفاعیه ؟
دلیل حمله نکردن امثال بوشو این دیوانه ی فعلی ترامپ بودجه ماست ؟!
بودجه و تجهیزات نظامی آمریکا که بسیار بسیار بسیار بیشتر از ماست .
حتی اگر منظور شما اینه که با حمله ی داعش به ایران ارتش و بودجه نظامی به تنهایی میتونستند مقابله کنند (که از نظر من نمی تونستند) بازهم کشور درگیر جنگ میشد .
حضور همین مومنین و انقلابیها تو عراق و سوریه باعث شد جنگ از مرزهای ما دور بشه .
البته شما میگید برجام سایه جنگ رو از کشور ما برداشت . Blush
بگید عیبی نداره
یک زمانی هم بنی صدر میگفت بذارید صدام بیاد داخل کشور ما هضمش میکنیم!!
اینکه هر کس سرجای خودش باشه بحث طولانی و جاش در اینجا نیست
ولی شک نکنید اگر نیاز بود و سران مملکت تصمیم میگرفتن تکاورهای ارتش وارد سوریه میشدن!! همونطور که قبلا وارد شدنWink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع