شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با نام ویاد خدا
درود بردوستان
حضور چشمگیر ملت ایران در انتخابات جاری موجب سربلندی کشورمان درجهان شد ورهبری با تمام قد از این اقدام بزرگ مردم ایران به نیکی یاد کردند. اینک قوه قضائیه میتواند نقش خودرا در جهت حمایت ازمردم ویاری به قوه مجریه ایفا کند .
هم اکنون شاید درسراسر کشور حدود 100 نفر زندانی داریم که تحت عنوان جرائم سیاسی یا امنیتی در زندانها هستند .زنان ومردان جوانان روحانیون دو تابعیتی ها ویا اتباع خارجی وبرخی نیز محصور وممنوعیت فعالیت سیاسی دارند.اینان بجرم عقیده یا مرام خود ویا احتمالا اهانت به رهبری ویا جاسوسی ومسایل امنیتی گرفتار شده اند .برخی در اعتصاب غذا هستند برخی فرزندانشان در خارج منتظر ونگرانند حل این موارد میتواند هم درسطح بین المللی گشایش ایجاد کند هم کمکی به قوای دیگر باشد وهم خود قوه قضائیه نفسی تازه کند وبسراغ سایر جرائم میرود .
قوه قضائیه طی درخواستی از رهبری جمهوری اسلامی در خواست عفو آنان را بنماید.ملت ما منتظر این هدیه بزرگ ازسوی قوه قضائیه هستند قطعا بخشی از این اقدام متوجه آقای دکتر رئیسی است که دادستان محترم دادگاه روحانیت اند. یا علی مدد.
(۱/خرداد/۹۶ ۱۰:۱۷)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان
حضور چشمگیر ملت ایران در انتخابات جاری موجب سربلندی کشورمان درجهان شد ورهبری با تمام قد از این اقدام بزرگ مردم ایران به نیکی یاد کردند. اینک قوه قضائیه میتواند نقش خودرا در جهت حمایت ازمردم ویاری به قوه مجریه ایفا کند .
هم اکنون شاید درسراسر کشور حدود 100 نفر زندانی داریم که تحت عنوان جرائم سیاسی یا امنیتی در زندانها هستند .زنان ومردان جوانان روحانیون دو تابعیتی ها ویا اتباع خارجی وبرخی نیز محصور وممنوعیت فعالیت سیاسی دارند.اینان بجرم عقیده یا مرام خود ویا احتمالا اهانت به رهبری ویا جاسوسی ومسایل امنیتی گرفتار شده اند .برخی در اعتصاب غذا هستند برخی فرزندانشان در خارج منتظر ونگرانند حل این موارد میتواند هم درسطح بین المللی گشایش ایجاد کند هم کمکی به قوای دیگر باشد وهم خود قوه قضائیه نفسی تازه کند وبسراغ سایر جرائم میرود .
قوه قضائیه طی درخواستی از رهبری جمهوری اسلامی در خواست عفو آنان را بنماید.ملت ما منتظر این هدیه بزرگ ازسوی قوه قضائیه هستند قطعا بخشی از این اقدام متوجه آقای دکتر رئیسی است که دادستان محترم دادگاه روحانیت اند. یا علی مدد.
امری، فرمایشی، ... دیگه اگر مطلبی بود در خدمتیم. دیگه چی؟؟؟؟؟
(۱/خرداد/۹۶ ۱۰:۱۷)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]ملت ما منتظر این هدیه بزرگ ازسوی قوه قضائیه هستند قطعا بخشی از این اقدام متوجه آقای دکتر رئیسی است که دادستان محترم دادگاه روحانیت اند. یا علی مدد.
عجب !!! یک کلمه هم از ....
(۱/خرداد/۹۶ ۱۰:۱۷)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]قطعا بخشی از این اقدام متوجه آقای دکتر رئیسی است که دادستان محترم دادگاه روحانیت اند. یا علی مدد.
شما برای چهار سال بعد هم از ایشون می ترسید. مثل اینکه کمیته جنگ روانی ابوموسی اشعری کارش تموم نشده. مثل اینکه این کمیته فقط برای انتخابات نبوده کارش ادامه داره
باسمه تعالی
این هدیه به ملت نیست هدیه به اقلیتی است به قول خودتون حدود صد نفر
ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان
با نام ویاد خدا
درود بر صدرای عزیزو یکتا سپاس با رحم
ضمن تبریک پیروزی ملت ایران درخواست بنده از قوه قضائیه این بود حالا اگر شما مایلید آنها در زندان بمانند به قوه بنویسید تا در زندان بمانند وبپوسند وشما آرامش بدست آورید موفق باشید
(۱/خرداد/۹۶ ۱۰:۲۹)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بر صدرای عزیز
ضمن تبریک پیروزی ملت ایران درخواست بنده از قوه قضائیه این بود حالا اگر شما مایلید آنها در زندان بمانند به قوه بنویسید تا بپوسند وشما آرامش بدست آورید موفق باشید
بله من می خوام جاسوس ها در زندان بمانند تا بپوسند. البته من خواستار اشد مجازات برای جاسوس ها هستم. باید اعدام بشن.
ضمناً من از اوین و زندانی های مخالف نظام که اونجا نگهداری میشن اطلاع دارم. دلت رو خوش نکن این مخالفین نظام در قد و قواره لرزوندن که چه عرض کنم در قد و قواره ایجاد نسیمی برای این نظام هم نیستند. این حرف رو جدی گفتم میشناسم، خبر دارم.
شما دردت رو بگو. کمیته جنگ روانی چه دستور جدیدی صادر کرده؟؟؟؟
با نام ویاد خدا
درود بردوستان
ضمن تبریک مجدد پیروزی ملت ایران که رهبری با احترام ازآن یاد کردند اقلیتی نیز هستند که بهرحال از این اوضاع ناراضی اند ضمن احترام به نظر این اقلیت ناچیز باید گفت که کشور درمسیر پیشرفت قرار دارد و با زندان واتهامات کشکی نمیتوان راه را بر ملت بست . شاید در دنیا پس از کشور روسیه بیشترین جاسوس را در دنیا کشور ایران داشته باشد که برادران وخواهران عزیز ما هم تحصیل میکنند وهم جاسوسی اما کاری با آنها ندارند چون ارسال اطلاعات چیز مهمی نیست آنان رهبران اصلی را در چنگ خود دارند اما در اینجا چند بدبخت را میگیرند و تا پای جان تحت فشار قرار میدهند تا بتوانند از این طریق بردنیا سیطره اسلامی بیفکنند .بهرحال بگذریم صلاح مملکت خویش خسروان دانند وبا این حرفها دهان شیرین ملت را نباید تلخ کرد بامید پیروزی ملت بزرگ ایران موفق باشید
سلام و تبریک بابت به روی کار اومدن دولت مطبوع جنابعالی
اگر این درخواست رو نمیکردین به شما شک میکردم
دقیقا دقیقا بعد از معلوم شدن نتیجه ،شعار رفع حصر شنیده شد
و روحانی هم تمرکز خودش رو تو این چهار سال بر همین گذاشته است.
و اما نظر بنده:
هر کس که رای میاره فکر نکند که "عزیز" است
بنی صدر هم رای آورد اما " ذلیل" شد.
ان العزه لله جمیعا
تمامی عزت از آن خداست
سوره یونس آیه 65
امام علی (علیه السلام) با اینکه در غدیر همه ایشون رو تایید کردند رای نیاورد و ولی امر مسلمین نشد
حالا امام علی ذلیل شد یا عزیز؟
و این نکته هم یادآور میشم که:
معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی چیزی هست؟
عمرو عاص: جهل مردم ...
به نام خدا
لطفا در ارسال نظراتتان مراتب ادب را رعایت بفرمایید...
ارسال های توهین آمیز حذف خواهند شد.
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتائید فرمایش حدیث
اولا رئیس جمهور بنده نبود بلکه رئیس جمهور همه ملت ایران ورهبری هم بهمین خاطر تشکر کردند
ثانیارفع حصر خواسته برخی از مردم کشورمان هست ودرخواست آن مخالف قانون نیست وتصمیم هم با رهبری است
ثالثا مقایسه انتخاب روحانی با امام علی ع بسیار قیاس غلطی است . امام علی منصوب خدا بود ورئیس جمهور منتخب مردم وهردو عزیزند
رابعا اگر مردم را جاهل فرض کرده اید این اهانت به مردم است ومیتواند اقلیت را نیز دربر گیرد لذا تلاش کنید بجای احساسات خردمندانه بنویسید موفق باشید
سلام
اولا تنها بخاطر فرموده رهبری ایشون رئیس جمهور ما هم هست ولا غیر
ثانیا فضولی حصر به بقیه کشورها نیومده علی الخصوص آمریکا که خودش بزرگترین ناقض حقوق بشره و قطعا تصمیم با رهبر معظم انقلاب هست
ثالثا بلاتشبیه که من روحانی رو با مقام عظمی و ولایی و اسوه ای مثل امام علی تشابه بدم لطفا با کلمات بازی نکن دوست عزیز روحانی کجا و امام علی کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رابعا عده ای رو به جمع و مردم تعمیم نده
بعدشم چی شد؟ مگه مطلب رو به حزب شما بود که بهتون برخورده؟
خامسا ادای روشنفکر ها رو درنیارین توروخدا/ اگر نتیجه انتخابات غیر از این بود الان هنه جا درگیر تنش و فتنه بود
از اصول نوشتاری شما اینه که با کلمات زیاد بازی میکنین پس موضوع رو به حاشیه نکش و طفره نرو لطفا
ما که بچه نیستیم که
همه میدونن که خواسته این حزب اینکه حصر شکسته بشه و روحانی رو مجبور کردن که تو این چهار سال به هر نحو که شده فتنه گر ها رو آزاد کنه
اعضای محترم تالار
این خط و این نشون
از من گفتن
من میبینم روزیکه بهانه تحریم های جدید یا رفع تحریم های قبل بشه زندانی های سیاسی و شرط همه اینها بشه آزادی اونها
روحانی هم که دکترای سفسته و هوچی بازی داره
از من گفتن بود این حرف من رو داشتهذباشین