هر بار که انتخاباتی تمام میشه چند تاپیک این مدلی استارت میکنیم !
قوم نوح و
قوم لوط و
مردم کوفه
و قوم ...
بابا والا ما به بی سیاستی خودمون شکست میخوریم نه به این داستانا چرا خودمونو گول بزنیم
رئیسی تا دو ماه پیش کی بود کجا بود اسمشو کی شنیده بود؟؟
یکی میپرسید رئیسی چیکار کرده چه جوابی داشتیم بدیم؟؟
دو گزینه برای پیروزی داشتیم احمدی نژاد و قالیباف که هر دو را سوزاندیم خود رئیسی را هم سوزاندیم
خودمان هم سوختیم اصلاح طلبان را هم جریح تر کردیم
حالا بشینیم 4 سال دیگه حرف بخوریم و قصه تعریف کنیم
از نقاط ضعف بزرگ انقلاب ما دوتاست.
1- کادر سازی نکرده.
الان این مشکل رو در ریاست جمهوری می بینیم. باز خیالمون راحت امام خامنه ای هست. اما بذارید خدای نکرده وقتش برسه و امام خامنه ای نباشه، اولین مدعی ردای امامت همین ابوموسی اشعری خواهد بود.
2- این نظام دوستان خودش رو میدان نداد و محجور کرد در عوض به بدخواهانش فرصت رشد داد.
برای مثال یه نگاهی به آمریکا بندازید. آیا تو آمریکا یه میلیاردر می تونید پیدا کنید به نظام آمریکا فحش بده؟؟؟ نظام ما چطور؟؟؟ نظام ما باید فضا رو برای رشد عناصر خودش فراهم می کرد که نکرد در عوض ...
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]متاسفم که به جای فکر روی مطلب تاپیک اینطور موضوع رو به وهن کشیدید
اینقدر ما بچه حزب اللهی ها به دلایل مختلف این و آن را تکفیر کردیم که هیچ کس برایمان باقی نماند
همین شما که خودتو بچه حذب اللهی میدونی چقدر با توهین ها و تمسخراتت کاربران این تالار رو فراری دادی
یه زمانی این تالار صدها کاربر فعال داشت اما الان کجان؟
همین طرز فکر خشک و بی ادبانه امثال تو بود که همه رو فراری داده الانم نشستیم میگیم تعداد صالحان اندکه!
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۸)Imam12 نوشته است: [ -> ]اینقدر ما بچه حزب اللهی ها به دلایل مختلف این و آن را تکفیر کردیم که هیچ کس برایمان باقی نماند
همین شما که خودتو بچه حذب اللهی میدونی چقدر با توهین ها و تمسخراتت کاربران این تالار رو فراری دادی
همین طرز فکر خشک و بی ادبانه امثال تو بود که همه رو فراری داده الانم نشستیم میگیم تعداد صالحان اندکه!
تا ببینیم صالحان از نظر کی

(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۸)Imam12 نوشته است: [ -> ]اینقدر ما بچه حزب اللهی ها به دلایل مختلف این و آن را تکفیر کردیم که هیچ کس برایمان باقی نماند
بخدا تمام این چند سال که اینجا بودم دارم همین حرفو فریاد می زنم ولی کی گوش میده
همین آدمی که شما نقل گرفتینش بارها منو متهم کرده به جاسوس بودن مزدور بودن مولتی یوز و کلی توهین دیگه که همین الان تو امتیازاتم هست...
بخدا اگه چهارتا امثال تتلو داشتید الان این مشکلات نداشتید..بابا چرا بعضیا نمی فهمن کیهان رسانه حساب نمیشه...اصلا نقل گرفتن از کیهان همین الان خودش ننگ حساب میشه. چرا ی رسانه درست و مورد اعتماد طرفین ندارید که زمانی که از کاندیدتون دارن لولو درست می کنن عملیات روانی انجام بدین...
مثل همین قضیه دیوار کشیدن تو پیاده رو ...اگه یه بازیگر یا خواننده درست درمون که مردم دوستش دارند میومد این حرف نقد می کرد و اونو مصداق بارز بی عقلی نشون می داد انوقت وضعتون این نبود...
حالا بازم بشینید کار فرهنگی کنید...
(۳۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۲۹)عدالت نوشته است: [ -> ]
به نام خدا
بنده نه تندرو هستم نه افراطی و نه دگم و مانند هر انسان دیگری پر از گناه و اشتباه هستم که امید به بخشش از طرف خداوند دارم
ولی
این دلیل نمیشود که حقیقت را کتمان کنیم
کاربر عزیز اکثریت مردم خدا و مذهب را فراموش کرده اند یا به صورت یک عمل سنتی و برای کنج خانه ها آنر امناسب میدانند
تمام حرفهایی که این دوستمون میگه از خودش نیست، از قرآن و روایات است
وقتی خداوند در قرآن میفرمایند که اکثر انسانها گمراه میشوند
وقتی اکثر اقوامی که مورد عذاب الهی واقع میشوند پرقدرت ترین و پیشرفته ترین و ثروتمندترین اقوام زمان خود هستند
وقتی اکثر اقوامی که نجات پیدا میکنند از اقوام پابرهنه و مستضعف یا در اقلیت محض هستند
دیگر شما صبح تا شب هم حرفهای خودت را بزنی و تفسیرهای خودت را بکنی به هیچ جایی نمیرسی چون شما هم مسخ شده ای و هیچکداممان حتی خودم با این جنگ سنگین فرهنگی و مسخ ذهنها توسط دنیای مجازی، به این سادگیها نمیتوانیم خودمان را نجات دهیم
مطمئن باشید این کثافتکاریها و این رای به فساد و تباهی هم عذابش میرسد، صبر خداوند زیاد است ولی اگر اذن به عذاب الهی دهد، به ثانیه هم نمیکشد که قوم فاسد و کافر خاکستر خواهند شد و در جهنم مدام خواهند سوخت
حتی هالیوودیها با تمام شیطانی بودنشان هم این مسخ را به نوعی در فیلمهایشان نشان میدهند ولی ملت ما که راه مستقیم را تمام و کمال میدانند، خودشان را زده اند به نفهمی
یکی از دلایل فراری دادن مردم همین برخورد همراه با توهین و تمسخر ما بچه حزب الله بوده
اینقدر با قیافه حق به جانب و برتری به افراد سست ایمان حمله کردیم که نه تنها ایمانشون قوی نشد که همون ذره ایمانشم از دست رفت
من خودم به عنوان یه بچه حذب اللهی با شنیدن حرف های این کاربر و امثالش که یه زمانی در این تالار بسیار بودن از این تالار رفتم
شما اگه این تالار رو یه جامعه کوچک در نظر بگیری دلایل شکست اصولگرایان را کامل خواهی یافت
قوم نوح
مردم کوفه
بی بصیرت
و ...
هر لقبی که میخواین به این مردم بدید،ولی این ملت دست پروده ی همین حکومته،انقدر دشمن فرضی برای خودتون نسازید انقدره خودتونو دست بالا نگیرید
از سال 92 به بعد دارید برای باخت های خودتون بهونه های مختلف میسازید،همشو میندازید تقصیر پولدارای بالاشهر تهران و بی بی سی و صدای آمریکا الانم که دیگه باختو قبول کردید اومدید میگید مردم منحرف و بی دین شدن
پیامبر تونست عربا رو به اسلام هدایت کنه،1300 ساله که این ملت رویکرد دینی رو درپیش گرفتن توی تمام کارهاشون دین رو اولویت قرار میدن تمام انقلاب ها و تظاهرات شون بخاطر دین بوده
اونوقت الان که 20 ساله بخاطر گندکاری های یه عده مسئول .... همه ازشون فراری شدن این ملت شدن بی دین و بی شعور؟