۵/خرداد/۹۶, ۲۳:۳۶
اولا اینکه دفاع از احمدی نژاد بزرگ ترین اشتباهه.
احمدی نژاد روزی منحرف شد که رهبری از خودش واسه اون بی لیاقت به وضوح خرج کرد و گفت دیدگاه های من به ایشون نزدیکتره تا آقای رفسنجانی.
اصولگراها واسه اش یقه چاک میدادن که یهو گیر سه پیچ داد که رحیم مشایی جن باز رو وارد سیستم کنه و نگهش داره.
پیله کرد که وزیر اطلاعاتو عوض کنه.
احمدی نژاد بر فرض ساده زیستی اش تازه شده یکی مثل خلیفه اول و دوم.
دلیل نداره که اگه اعیونی زندگی نمیکنه و به اصطلاح حامی عدالته، حتما در همه چی خوب باشه.
ایشون هم مثل روحانی ضد ولایت فقیه شد.
یا از اول بودن و نفاق پیشه کردن و یا بعدا شدن.
در هر دو حالت نباید پشت منافق بود و ازش حمایت کرد.
آقا مهدی.
من از بعد از برجام شبا این گوشی همسر جان به دستم و از این گروه به اون گروه روشنگری کردم.
مدااام با پدرشوهرم و برادرشوهرام بحث کردم.
مدااام با عموهام و داداشام بحث کردم.
اگه برادر شوهرام سالی یه بار ما رو خونه شون دعوت میکردن، من سالی ۷-۸ بار همه شونو جمع میکردم و شام براشون میپختم که تو این بین ۴ تا جمله هم بگم که متوجه فتنه برجام بکنمشون.
هر روز دنبال دوا و درمون مادرشوهرم و پدرشوهرم بودم که اونا رو آگاه کنم.
بعد از اینهمه تلاش و اعصابی که از من تو بحث له شد و توهینهایی که بهم شد و نشنیده گرفتم، مادرشوهر و پدرشوهرم متقاعد شدن که دیگه نباید به روحانی رای داد.
روز رای گیری همسر خواهرشوهرم سریع برگه های رایشون رو گرفته بود و براشون نوشته بود روحانی.
من کوتاهی نکردم.
من از گوشت و جونم مایه گذاشتم واسه آگاه کردن دور و بریام.
اما دقیقا روزهایی که همه شون از روحانی متنفر بودن، همه شون واسه خاطر حمایت ممد خاتمی و دفاع از میرحسین به این روحانی رای دادن.
اگه نتیجه رو باختیم، تقصیر ما نبوده.
حریف از ما خیلی قدر تره.
روحانی تیم عملیات روانی داره.
مردمو گول زد.
اگه هر اتفاقی واسه مملکت بیفته من اون دنیا از تک تک کسانی که نخواستن حرف حقو گوش بدن و به روحانی منافق رای دادن نخواهم گذشت.
۴ صباح دیگه تمام وسایل الکترونیکی و مغناطیسی از کار میفته و تنها چیزی که اون روز به دردمون میخوره مهربونی و همنوع دوستی و رحمه.
چقدر رو خودمون کار کردیم واسه اون روز؟
چقدر ماشین و خونه مون برامون ارزشش بیشتر از جون آدماست؟
چقدر حق الناس برامون مهمه؟
علی آقا.
هی میگی خاتمی چه کرده که همه عاشقشن.
قبلا به چند نمونه از خدماتشون در جواب آقای امیر عفریت اشاره کردم.
اما شما بگو چرا میرحسین و خاتمی محبوبن؟
چی کار کردن جز دشمنی آشکار با رهبری؟
احمدی نژاد روزی منحرف شد که رهبری از خودش واسه اون بی لیاقت به وضوح خرج کرد و گفت دیدگاه های من به ایشون نزدیکتره تا آقای رفسنجانی.
اصولگراها واسه اش یقه چاک میدادن که یهو گیر سه پیچ داد که رحیم مشایی جن باز رو وارد سیستم کنه و نگهش داره.
پیله کرد که وزیر اطلاعاتو عوض کنه.
احمدی نژاد بر فرض ساده زیستی اش تازه شده یکی مثل خلیفه اول و دوم.
دلیل نداره که اگه اعیونی زندگی نمیکنه و به اصطلاح حامی عدالته، حتما در همه چی خوب باشه.
ایشون هم مثل روحانی ضد ولایت فقیه شد.
یا از اول بودن و نفاق پیشه کردن و یا بعدا شدن.
در هر دو حالت نباید پشت منافق بود و ازش حمایت کرد.
آقا مهدی.
من از بعد از برجام شبا این گوشی همسر جان به دستم و از این گروه به اون گروه روشنگری کردم.
مدااام با پدرشوهرم و برادرشوهرام بحث کردم.
مدااام با عموهام و داداشام بحث کردم.
اگه برادر شوهرام سالی یه بار ما رو خونه شون دعوت میکردن، من سالی ۷-۸ بار همه شونو جمع میکردم و شام براشون میپختم که تو این بین ۴ تا جمله هم بگم که متوجه فتنه برجام بکنمشون.
هر روز دنبال دوا و درمون مادرشوهرم و پدرشوهرم بودم که اونا رو آگاه کنم.
بعد از اینهمه تلاش و اعصابی که از من تو بحث له شد و توهینهایی که بهم شد و نشنیده گرفتم، مادرشوهر و پدرشوهرم متقاعد شدن که دیگه نباید به روحانی رای داد.
روز رای گیری همسر خواهرشوهرم سریع برگه های رایشون رو گرفته بود و براشون نوشته بود روحانی.
من کوتاهی نکردم.
من از گوشت و جونم مایه گذاشتم واسه آگاه کردن دور و بریام.
اما دقیقا روزهایی که همه شون از روحانی متنفر بودن، همه شون واسه خاطر حمایت ممد خاتمی و دفاع از میرحسین به این روحانی رای دادن.
اگه نتیجه رو باختیم، تقصیر ما نبوده.
حریف از ما خیلی قدر تره.
روحانی تیم عملیات روانی داره.
مردمو گول زد.
اگه هر اتفاقی واسه مملکت بیفته من اون دنیا از تک تک کسانی که نخواستن حرف حقو گوش بدن و به روحانی منافق رای دادن نخواهم گذشت.
۴ صباح دیگه تمام وسایل الکترونیکی و مغناطیسی از کار میفته و تنها چیزی که اون روز به دردمون میخوره مهربونی و همنوع دوستی و رحمه.
چقدر رو خودمون کار کردیم واسه اون روز؟
چقدر ماشین و خونه مون برامون ارزشش بیشتر از جون آدماست؟
چقدر حق الناس برامون مهمه؟
علی آقا.
هی میگی خاتمی چه کرده که همه عاشقشن.
قبلا به چند نمونه از خدماتشون در جواب آقای امیر عفریت اشاره کردم.
اما شما بگو چرا میرحسین و خاتمی محبوبن؟
چی کار کردن جز دشمنی آشکار با رهبری؟
حتما سن شما قد میده که دیده باشید،درسته؟