تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ملت ایران در انتخابات چه گفت؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با نام ویاد خدا
درود بردوستان
بنده با اینکه رای به آقای روحانی داده ام ولی این بدان معنی نیست که همه اقدامات دولت اورا تائید کنم .من مجبور بودم که میان دوکس یکی را برگزینم وآن کسی است که امید تغییر را درآن دیدم. اما آنچه در مورد رقیب آقای روحانی بطور قاطع میتوان گفت اینستکه از ایشان جامعه روحانیت وجامعه مدرسین حوزه وامامان جمعه وگروه حزب الله وجامعه مداحان و گروه جمنا وبالاخره دو سوم نمایندگان مجلس خبرگان رهبری وبرخی از مراجع پشتیبانی کردند. با وجود اینهمه پشتیبان دینی عقیدتی وحوزوی مردم راه دیگری را برگزیدند و این امر بدین معنی است که مردم راه این عزیزان را نمی پسندند . این امر قبلا هم در مقاطعی توسط مردم اعلام شده بود مثلا در مجلس شورای اسلامی نام آقای حداد نفر 31 بود ویا در مجلس خبرگان رهبری نام سه نفر از بزرگان حوزه خارج از صورت پذیرفته شده بود ویا در شورای شهر تهران کل اعضای موجود اخراج شدند .همه اینها درجمع یک نظریه را میرساند که مردم دیگر راه گذشته را نمیخواهند . برخی به تعداد آراء رقیب اشاره میکنند .بنده عرض میکنم که آراء رقیب حدود 5 میلیون است همان رائی که آقای جلیلی ویا ناطق در انتخابات داشتند اما علت افزایش این آراء یکی بخاطر تبلیغات دستگاه های مذهبی بود ودیگر اینکه برخی از دولت روحانی بریده بودند وبناچار به رقیب وی پیوستند .اگر این دوعامل نمیبود رای رقیب همان رای آقایان جلیلی وناطق بود.
(۴/خرداد/۹۶ ۱۱:۲۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان
بنده با اینکه رای به آقای روحانی داده ام ولی این بدان معنی نیست که همه اقدامات دولت اورا تائید کنم .من مجبور بودم که میان دوکس یکی را برگزینم وآن کسی است که امید تغییر را درآن دیدم. اما آنچه در مورد رقیب آقای روحانی بطور قاطع میتوان گفت اینستکه از ایشان جامعه روحانیت وجامعه مدرسین حوزه وامامان جمعه وگروه حزب الله وجامعه مداحان و گروه جمنا وبالاخره دو سوم نمایندگان مجلس خبرگان رهبری وبرخی از مراجع پشتیبانی کردند. با وجود اینهمه پشتیبان دینی عقیدتی وحوزوی مردم راه دیگری را برگزیدند و این امر بدین معنی است که مردم راه این عزیزان را نمی پسندند . این امر قبلا هم در مقاطعی توسط مردم اعلام شده بود مثلا در مجلس شورای اسلامی نام آقای حداد نفر 31 بود ویا در مجلس خبرگان رهبری نام سه نفر از بزرگان حوزه خارج از صورت پذیرفته شده بود ویا در شورای شهر تهران کل اعضای موجود اخراج شدند .همه اینها درجمع یک نظریه را میرساند که مردم دیگر راه گذشته را نمیخواهند . برخی به تعداد آراء رقیب اشاره میکنند .بنده عرض میکنم که آراء رقیب حدود 5 میلیون است همان رائی که آقای جلیلی ویا ناطق در انتخابات داشتند اما علت افزایش این آراء یکی بخاطر تبلیغات دستگاه های مذهبی بود ودیگر اینکه برخی از دولت روحانی بریده بودند وبناچار به رقیب وی پیوستند .اگر این دوعامل نمیبود رای رقیب همان رای آقایان جلیلی وناطق بود.
بنظر بنده این مکتوبات صنار ارزشی ندارد چرا که همگی کلی است

پ.ن.
خودت رو به ملت نچسبون. هرجا راه می افتی ملت ملت می کنی. بگو نظر من اینه. به ملت چه کار داری. چرا نظر خودت رو که صنار هم نمی ارزه به پای ملت می نویسی.
با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
یاد گرامافون افتادم که هر وقت دسته ان گیر میکرد یک قطعه مدام تکرار میشد وشما هم گرفتار آن گیر شده اید مهم نیست زمان آنرا حل میکند. اخیرا امام جمعه تهران اعلام کرد که ممکن است آراء رقیب افزوده شود ومال آقای روحانی کم . عرض بنده اینستکه اعتبار وآبروی پشتیبانان نامزد بازنده در میان اکثریت مردم رفته است وبا چند رای بیشتر آب رفته بجوی برنمیگردد . بهتر است گوشه عزلت گزینند وبا دعا وندبه در ماه مبارک پیشینه خودرا اصلاح کنند ودیگر به میدان سیاست وارد نشوند چون همه خرابیها ی آنان بنام اسلام تمام میشود موفق باشید
(۴/خرداد/۹۶ ۱۴:۴۱)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
یاد گرامافون افتادم که هر وقت دسته ان گیر میکرد یک قطعه مدام تکرار میشد وشما هم گرفتار آن گیر شده اید مهم نیست زمان آنرا حل میکند. اخیرا امام جمعه تهران اعلام کرد که ممکن است آراء رقیب افزوده شود ومال آقای روحانی کم . عرض بنده اینستکه اعتبار وآبروی پشتیبانان نامزد بازنده در میان اکثریت مردم رفته است وبا چند رای بیشتر آب رفته بجوی برنمیگردد . بهتر است گوشه عزلت گزینند وبا دعا وندبه در ماه مبارک پیشینه خودرا اصلاح کنند ودیگر به میدان سیاست وارد نشوند چون همه خرابیها ی آنان بنام اسلام تمام میشود موفق باشید

نظراتت صنار نمی ارزه وقت ما رو نگیر. این تویی که مثل گرامافون هی همون نظراتی رو که صنار نمی ارزه نشخار می کنی. وقت ما رو هم می گیری. تمام حرف های مزخرفت رو هم به بند ملت می بندی اتفاقاً ملت از امثال تو ناراحتن. شمایید و رفقاتون از این ملت رو چاپیدید حداقلش اینه شمایید این دزدها رو به بیت المال حاکم کردید.

این تویی هی نظراتت رو به ملت می بندی مثل گرامافون. این تویی هی وقت ما رو با مزخرفات تلف می کنی.

هر حرفی درای بزن چون صنار نمی ارزه ولی به ملت نبندش. به ملت چه کار داری وجود داشته باش بگو نظرات منه که صنار نمی ارزه.

من در مبارزه با ابوموسی اشعری، رفقی جون جونی شما جدی هستم و تا کور شود هر که نتواند دید.

پ.ن.
هر ارسالی داشته باشی این رو بندش می بندم

این نظر تو هست در مورد امام، مراجع و بزرگان. پس تو چرا از این در فشانی بی نصیب باشی. هر جا بری این رو برات میارم.
بانام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
اتفاقا بنده شما ودوستانتان را می بینم چون اقلیت را دوست دارم من طرفدار همه مردم هستم و قائل به تفکیک مردم به خودی وغیر خودی نیستم و قانون ملاک بنده است واکثریت حاکم میشوند ومنظور از ملت صدای اکثریت است . البته ببخشید قصد آزار کسی را ندارم بنده نظر خودم را در سایت مینویسم وجز شما 1000 نفر درسایت هستند ومیتوانند نظر بنده را نقد کنند پس مزاحم شما نمیشوم شاید در جائی همدیگررا ببینیم وبا هم صحبت کنیم اگر هم مایلید پستی بنویسم تا با هم درمورد عقایدمان بحث کنیم گور پدر احزاب وگروه ها . درهرحال تا اینجا هم ازشما ممنونم موفق باشید
(۴/خرداد/۹۶ ۱۵:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]بانام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
اتفاقا بنده شما ودوستانتان را می بینم چون اقلیت را دوست دارم من طرفدار همه مردم هستم و قائل به تفکیک مردم به خودی وغیر خودی نیستم و قانون ملاک بنده است واکثریت حاکم میشوند ومنظور از ملت صدای اکثریت است . البته ببخشید قصد آزار کسی را ندارم بنده نظر خودم را در سایت مینویسم وجز شما 1000 نفر درسایت هستند ومیتوانند نظر بنده را نقد کنند پس مزاحم شما نمیشوم شاید در جائی همدیگررا ببینیم وبا هم صحبت کنیم اگر هم مایلید پستی بنویسم تا با هم درمورد عقایدمان بحث کنیم گور پدر احزاب وگروه ها . درهرحال تا اینجا هم ازشما ممنونم موفق باشید
یه زمانی اینجا تالار گفتگو بود.
الان بیشتر شبیه کودکستان شده...
این تالار 92 و 94 و 96 رو دیده.
من در هر 3 انتخابات اینجا بودم و جو قبل و بعدش رو دیدم.
که شدیدا شبیه به هم بوده.
قبلش کوبوندن کاندیداهای اصلاحات به اسم های مختلف و تطهیر کردن کاندیداهای عرازشه.
بعدش فحش دادن به ملت و کاندیداهای منتخب.
بین این انتخابات ها هم تخریب و دیگر هیچ!
تجدید نظر کنید دوستان،که این ره که شما می روید به ترکستان است.

اما موضوع تاپیک :ملت در انتخابات چه گفت؟
از زبان زنده یاد منتظری بشنویم:
https://www.youtube.com/watch?v=85fA5EMSFDc

نقل قول:من یکی از اشکالاتم به آقای خاتمی اینه : من گفتم به آقای خاتمی بگید که اینجور که تو پیش میری نمیتونی کار بکنی.
یه نفر رییس دولت اگر وزرا و استانداراش باهاش هماهنگ نباشند یه قدم نمیتونه برداره.

من اگر جای تو بودم می رفتم پیش رهبر میگفتم شما مقامت محفوظ،احترامت محفوظ؛
22 میلیون نفر به من رای دادن،به منم رای دادن.
این 22 میلیون همه میدونستن که رهبر کشور به کس دیگه نظر داره و رای داده.[/b]
خودش و همه کس دیگری رو تایید میکردند (اشاره به ناطق نوری)
معناش این است که ما اون تشکیلات رو قبول نداریم

این معناش این بود
اینم از تالار گفتمان اسلامی... دوست عزیز اومده تاپیک زده و نظرش رو گفته و اونوقت این اقایی که خیلی هم ادعای اسلام و مسلمونی داره با چه لحنی و با چه نظر توهین آمیزی بهشون جواب داده!!!

اونوقت خیلی ادعای مسلمونیتون هم میشه! خیلی هم فکرمیکنید همتون نابغه هستین و خواص! جامعه نخبه...

خواص به دو دسته تقسیم میشن نخبگان و نابغه و افرادیکه متحجر هستند و درکی ندارن و فکرمیکنن که خیلی اطلاعاتشون بالاست ...شما از دسته ی دوم هستید که افکارتون دیگه برای کسی ارزشی نداره!

اینکه منافع ما حفظ نشده و ما ناراحت هستیم پس بیاییم به جریان مخالف توهین بکنیم و لحنمون بد بشه باید فاتح این مسلمون بودن رو خوند!!! پس ما تو خوشی مسلمون هستیم تو ناراحتی کافر!
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
والله یک نکته ای بنده یافتم این بود که برخی توی تالار تا مطلب مینویسند دوستانشان همگی تشکر درج میکنند ولی مطالب بنده بدون تشکر است .البته من نیازی به تشکر ندارم وخودم همیشه حتی مطالب مخالفانمرا تشکر میزنم چون زحمت میکشند ومینویسند .باید تشکر کرد (من لم یشکرالمخلوق لم یشکر الخالق) .یک حدث هم زدم که سیستم رباتیک تشکر میزند وبنده هنوز در آن محفل وارد نشده ام . این هم برای تغییر مزاج بود ممنونم
(۴/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
والله یک نکته ای بنده یافتم این بود که برخی توی تالار تا مطلب مینویسند دوستانشان همگی تشکر درج میکنند ولی مطالب بنده بدون تشکر است .البته من نیازی به تشکر ندارم وخودم همیشه حتی مطالب مخالفانمرا تشکر میزنم چون زحمت میکشند ومینویسند .باید تشکر کرد (من لم یشکرالمخلوق لم یشکر الخالق) .یک حدث هم زدم که سیستم رباتیک تشکر میزند وبنده هنوز در آن محفل وارد نشده ام . این هم برای تغییر مزاج بود ممنونم
اینجا باید برای دوستان ارزشی بنویسیم که:
خود گویم خود خندیم عجب مرد هنرمندم
دقیقا حال و روز تالار بیداری اندیشه اس! از سالی که من ثبت نام کردم اینجا همش نظرم مخالف ارزشی ها بوده و در تمام مواردم چیزی شده که ما و مردم خواستیمBig Grin ولی جالبه همیشه اونا خودشون از بدنه مردم میدونن و مارو خارجی!

در صورتیکه مردم در تمام انتخابات نشون دادن کی از اونا هست و کی از اونا نیست
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع