تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آيا در لندن هم لاشخور سياسي هست؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اتفاقاً اعتراض شده. هم به شهردار قبلی و هم به شهردار فعلی.
(۲۵/خرداد/۹۶ ۸:۵۲)313s.w.o نوشته است: [ -> ]اينم لينك خبر 20:30 دانلود كنين
با این حساب، به گفته معاون وزارت صنعت، معدن زمستان نمره قبولی از وزارت صنعت گرفته. به قول شما هم مالک معدن (بسیج مستضعفان) کار خودش رو به درستی انجام داده. پس چرا مشکل ایجاد شد؟

وقتی حقوق کارگر پرداخت نشده، هم اون کسی که پرداخت نکرده مقصره و هم اون کسی که نظارت نکرده.
(۲۵/خرداد/۹۶ ۲۱:۴۱)سعدی نوشته است: [ -> ]با این حساب، به گفته معاون وزارت صنعت، معدن زمستان نمره قبولی از وزارت صنعت گرفته. به قول شما هم مالک معدن (بسیج مستضعفان) کار خودش رو به درستی انجام داده. پس چرا مشکل ایجاد شد؟

وقتی حقوق کارگر پرداخت نشده، هم اون کسی که پرداخت نکرده مقصره و هم اون کسی که نظارت نکرده.
چي دارين ميگين؟!؟!
چرا اين در و اون در مي زنين؟!؟!
من ميگم همه مسئوليتش رو دولت قبول كرده و ... شما از زمستون و نمره قبولي حرف مي زنين!؟؟!
من ديگه بحث رو ادامه نميدم از لندن رسيدين به معدن
و من الله توفيق
(۲۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۲۱)313s.w.o نوشته است: [ -> ]من ميگم همه مسئوليتش رو دولت قبول كرده و ... شما از زمستون و نمره قبولي حرف مي زنين!؟؟!
من ديگه بحث رو ادامه نميدم از لندن رسيدين به معدن
و من الله توفيق
یعنی چون دولت مسئولیت خودش رو قبول داره، مالک معدن نباید مسئولیت کار خودشو قبول کنه؟
بحث معدن رو شما پیش کشیدید.
شما هم موفق باشید
(۲۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۳۸)سعدی نوشته است: [ -> ]یعنی چون دولت مسئولیت خودش رو قبول داره، مالک معدن نباید مسئولیت کار خودشو قبول کنه؟
بحث معدن رو شما پیش کشیدید.
شما هم موفق باشید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid381843
بحث معدن توسط همفكر شما پيش كشيده شد
حق جو و جق طلب باشيم Rose
(۲۵/خرداد/۹۶ ۲۳:۴۱)313s.w.o نوشته است: [ -> ]http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid381843
بحث معدن توسط همفكر شما پيش كشيده شد
حق جو و جق طلب باشيم Rose
چیزی که عوض داره گله نداره. خودتون بحث این چیزا رو پیش کشیدید. واگرنه بعید می دونم این تاپیک فقط جنبه اطلاع رسانی و دعا برای بازماندگان داشته باشه

در ضمن. من و سعدی همفکر نیستیم.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع