تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعیت مدرک دکترای روحانی چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:
آنکس که نداند و نخواهد که بداند ..................
نمی دونم شاید تعریف دقیق سند رو نمی دونید یا ...

مصاحبه و سخنرانی و همسایه اینجوری می گه با شهادت و سند فرق داره

بهترین سندی که می تونست ارائه شه همون گروهی بودن که قبل انتخابات شروع کردن به مطالعه رساله
ولی مثل اینکه با شکست در انتخابات بودجه اشون قطع شده

من هرچی ایمیل زدم سعی کردم تماس بگیرم فرمشون رو پر کردم هیچ پاسخی برام نیومد
نمی دونم این گروه واقعی بوده یا یه تیزر تبلیغاتی قرار بود باشه
(۱۹/تیر/۹۶ ۱۵:۵۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]نمی دونم شاید تعریف دقیق سند رو نمی دونید یا ...

مصاحبه و سخنرانی و همسایه اینجوری می گه با شهادت و سند فرق داره

بهترین سندی که می تونست ارائه شه همون گروهی بودن که قبل انتخابات شروع کردن به مطالعه رساله
ولی مثل اینکه با شکست در انتخابات بودجه اشون قطع شده
ايت الله كلانتري كسي هست كه فصل 4 رساله اقاي روحاني از كتاب "حكم ثانوي در تشريع اسلامي" ايشون سرقت شده و ايشون در اين مصاحبه ادعاي گروهي رو كه در خارج از كشور در مورد رساله اقاي روحاني تحقيق ميكنن رو تائيد ميكنه يعني الان مدعي فصل 4 رساله اقاي روحاني شخص ايت الله كلانتريست كه به قول خودتان شهادت مي دهند كه 80 درصد فصل 4 رساله از كتاب ايشون كپي برداري شده.ضمنا ايشون تو اين مصاحبه تاكيد ميكنند كه مطالب مشابهت نه بلكه عينيت دارند يعني كپي پيست محض و همچنين است اعتراض رسمي ايشون به كمسيون آموزش در لينك زير
http://alef.ir/vdcdsf0ofyt05z6.2a2y.html?471031
لذا كليپ بالا نه يك مصاحبه ساده بلكه سند اعتراض يك شخص محقق در دفاع از حق تاليف خود مي باشد.
و من الله توفيق
این دوستان حزب های رنگی
هیچ چیز رو با توجه به مخالفت با مزاجشون سند معتبر نمیبینن

خب

حالا چرا جواب نمیدین که چرا روحانی از دکتراش دفاع نمیکنه و یا چرا دفترش به شایعات جواب دندون شکن نمیده؟

تا نباشد چیزکی مردم نگویند ...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع