نقل قول:هم حرف زشت و سخیف پارمیس
یعنی دو تا حرف زشت شد حرف مقابل حرف "HEDAYAT" ...!!
احمدی نژاد بزرگترین خدمت رو به این ها کرد و بعید هم نیست یجور رد گم کنی باشه
نقل قول:در پست ها قبل تون به واژه حجتیه اشاره کردید که تا جایی که من میدانم حجتیه به افرادی گفته می شود که باورشون این هست که دست رو دست بگذاریم و کاری به هیچ نداشته باشیم تا امام زمان(عجله الله تعالی فرجه) خودشون ظهور کنند
نمی دوانم کجای این به احمدی نژاد می خوره
اون که برای انتخابات ثبت نام کرد تا نگویند دست رو دست گذاشته
یا چون از واژه بهار (=ظهور امام عصر (علیه السلام)) استفاده می کنند مستحق این عبارت هستند
حجتیه جدید بصورت کلی به جریانی گفته میشه که با استفاده ابزاری از امام زمان و به حاشیه بردن ولی فقیه قصد انحراف در انقلاب رو داره
اون دوره تموم شد که میگفتن بشینیم تا بیاد ضمن اینکه چیزی که از جریان احمدی نژاد دیدیم سکوت در برابر شیخ دروغگو و کثیف انگلیسی و مقابله با کاندید جریان انقلابی بود
از رئیسی طوری غول ساختید که مردم مستضعف رو سامریزه کردید خدا خودش میدونه چطور ازتون انتقام بگیره
اما اینکه گفتی ثبت نام کرد تا نگوید فلان...
خیلی دوست دارم راحت حرف بزنم ولی اینجا مکان عمومیه
یک کدوم از شماها در برابر این دروغ و عهد شکنی و بدقولی (نشانه های منافق) بزرگ این .... حرفی نزدید و نتونستید بزنید
و جالب اینجاست که فتنه گرا با اعتماد به نفس کامل میگفتن احمدی نژاد و بقایی ثبت نام میکنن
فتوشاپه این نامه؟ یا ...؟
نقل قول:شماهم یه خورده بیشتر تاریخ ببرید عقب ، ببرید به جنگ صفین که عمرعاص با حیلیت "قران بر نیزه "(جریان انحرافی)در صفوف یاران امام علی رخنه ایجاد کردند و عده ای ساده لوحانه اون باور کردند ، و نتیجه اون چیزی جز زیان برای یاران امام بنود (شکست پی در پی در انتخابات)
شما فکر کردی با این تشبیه های مسخره استدلال درستی کردی؟
جریان انحرافیه بله
شما ارسال چالش حجاب همین تاپیک رو بخون تا بفهمی چقدر منحرفید
از جمله انحراف های وارد کرده در انقلاب استفاده افراطی از لفظ ملته
بسیار شبیه واژه خلق در اول انقلاب
و جالب اینجاست که حرفی از ولی فقیه و تبیین فرمایشات ایشون نیست
کل دغدغه آقایون اینه اصول گراها خائنن و سپاه فلانه و چندتا پراکنده به فتنه گرا میگن برای خالی نبودن عریضه وگرنه حمله اصلی به اطرافیان ولی فقیهه
انگار فقط این افراد میفهمن و بس
انگار سه گانه احمدی نژاد-بقایی-مشایی فهمش از ولی فقیه بیشتره
اما همین تشبیهی که کردی
این جریان احمدی نژاد بود که با علم کردن مسائل فرعی جلوی پیشرفت انقلاب رو گرفت و باعث تفرقه شد
نقل قول:واقعا چی شد که مردمی که زمانی بهترین امت بعد پیامبر بودن به روحانی رای دادن ؟؟؟
جواب مشخص هست مردم از مسلک شما بیزارند[/b]
ادبیات گروهک رجوی!!!
مردم به روحانی رای دادند چون دنیاگرا شدند اون هم یه درصد نه همه
مردم هنوز هم بهترین امتند
نقل قول:اگر راه امام(رحمة الله علیه) را گم یا فراموش کنیم، ملت ایران سیلی خواهد خورد
نقل قول:انقلابی گری...
ولایت فقیه ....
دوست من ، این ها واژهایی که سالهاست بدون تعریف هستند و بیشتر کاربرد ابزاری شون مد نظره!!!!؟؟؟
قبلا هم گفتم اگر وهابی ها با کاراهاشون به اسلام خدمت می کنند شما ها هم به این انقلاب خدمت می کنید
این ارسال رو نگه میدارم برای بعد
واژه های بدون تعریف
نقل قول:خدار وشکر که دراین چند ساله از نعمت ازاد اندیشی برخوردار بودم نه زندانی فکر دیگران
بله کاملا مشخصه منابع اطلاعاتیتون از کجاست
یاد اول انقلاب میفتم
نقل قول:نمی دونم منظورتون چیه
ولی انقلاب سال 57 اتفاق افتاد و قرار بود به یه سری از ارمان های در دراز مدت برسیم
ارمانهایی مثل حکومت اسلامی
رسیدگی به محرومان و پا برهنگان
مبارزه با اشرافی طلبی
.......
ما این ها را در حال حاضر در وجود تفکر احمدی نژادی می بینیم
نه تفکری که همه رو فراموش کردن فقط دم از ولایت فقیه می زنند و در واقع برای دنیاطلبی خود از رهبری هزینه می کنند و عده ساده انگارانه اونو باور می کنند
این ارسالتو هم باز میزارم برای چند وقت بعد
پایان انقلاب اسلامی و شروع احمدی نژادیسم