تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طرفداران جناب روحاني با دقت تمام بخوانند‌ و ببينند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
این دولت دیوانه ست که وایساده .... حرف های دیشب وزیر بهداشت رو گوش کردید ??
باید کاری رو بکنه که مرحوم منتظری سال ۷۸ به خاتمی گفت انجام بده و خاتمی نجابت کرد و انجام نداد

یه برنامه تلویزیونی بذاره بگه مردم شما به من رای دادید ولی اونایی که حتی یک رای هم ندارن نمیذارن دولت کار کنه، من استعفا میدم این گوی و این میدان شما مردم اگه این دولت رو میخواید خودتون بیاید وسط ازش دفاع کنید

قشنگ برنامه شون اینه که حکومت نظامی درست کنن و نهادی به اسم دولت و انتخابات رو حذف کنن واضحه !!!
فکر کردید چرا هیچ دولتی تا حالا سر سلامت به در نبرده ?? یکی انحرافی شده یکی منافق یکی فتنه گر !!!
به دلیل همین جمله بالا !
این ماموریتشونه که ظرف 8 سال تا جایی که میشه انقلاب رو تضعیف کنند

شما نگران نباش

لاق ریش احمدی نژاد
خدا لعنتشون کنه , فعلا که با مغلطه کاری های اذنابش تو مجلس طرح , سه فوریتی بررسی قرارداد با شرکت توتال از دستور خارج شد ..
خاک تو سرشون , واقعا هر دم از این باغ بری میرسد...
تا دیروز دولت با تفنگ بود الان میگه موشک رو دولت ساخته !! تا دیروز میخواست کشور رو از اعدام ها و خشونت طلب ها نجات بده !! الان یاد همون منافقین دهه 60 میکنه پوست از بدن پاسدار می کنند !

واقعا کجان اون 24 میلیونی که بهش رای دادن ؟!! بیا جواب بدن .... من به شخصه نمیتونم اسمی روی این همه نفاق و دورویی بذارم ...
شما توصیفش کنید این اقا و دولتش رو !!!

وزیر بهداشت میگه باید به من تعهد بدن که بمونم !! نمیشه هم کار کرد هم کتک خورد !! دست پس گرفته پیش نیفته ! بیشعور رو تو گفتی یا مردم به تو گفتند؟ !!

نمیدونم , از بس حرص خوردم خودم دیگه خسته شدم. بدتر از این دولت, نوکران و طرفداران و دستگاههای بی غیرتی هستند که چشم و گوش بسته فقط تعریف و حمایت میکنند. واقعا جهالتشون ادم رو عصبی میکنه !!

کواکبیان رو دیروز میدیدین ؟! خدایا....
[تصویر: 44068_386.jpg]
عین همین قراردادی که الان روحانی داره با توتال میبنده رو احمدی نژاد سال 88 داشت با یه شرکت کروواسییایی! می بست تازه اونم با مشارکت 60 درصد!
آخرشم اون شرکت نفتی قبول نکرد با ایران قرارداد ببنده بخاطر ریسک بالای سرمایه گذاری توی ایران
چن دفعه توی دولت احمدی نژاد تلاش شد سر میدان نفتی آزادگان با شرکت های ژاپنی و اتریشی به توافق برسیم که بازم قبول نکردند اون شرکت ها
اون موقع این آقایون به اصطلاح کارشناس و صلاح مملکت دان داشتن کف و سوت میزدن که ایولا داریم تحریما رو دور میزنیم و استعمار رو به زانو در آوردیم
تازه بعد از 8 سال آقایون رگ گردنشون باد کرده که آی ملت اینا دارن نفت و اقتصاد مقاومتی مملکت رو به فنا میدن؟
الان که روحانی داره همچین قراردادی رو میبنده این کار شده زانو زدن جلو استعمار؟
دوستان ارزشی که میگن چرا از شرکت های داخلی تقاضا نمیشه
لیست پایین رو بخونن
عملکرد فازهای پارس جنوبی:
فاز 2/3 توتال پتروناس و گازپروم_برنامه:4.5 سال،اجرا:4.5سال_هزینه ثابت
فاز 4/5 انی ایتالیا_برنامه:4.5 سال،اجرا:4.5سال_هزینه:ثابت
فاز 6/7/8 پتروپارس و چندشرکت دیگر_برنامه:4.5 سال،اجرا:زیر5سال
فاز9/10 با شرکت اویک،تاسیسات دریایی_برنامه:4.5سال،اجرا:7سال_هزینه درخواستی:1.8 میلیارد دلار،هزینه اجرایی:7 میلیارد دلار
فاز 12 پتروپارس و شرکت نفت و گاز پارس_برنامه:5.5سال،اجرا:9.5سال_هزینه درخواستی:7.5 میلیارد دلار،هزینه اجرایی:12.5 میلیارد دلار!
فاز 13 پروپایدار،مپنا و صدرا_برنامه:3.5 سال،اجرا:برنامه 3 سال،اجرا:8سال و هنوز ناتمام!_برآورد هزینه 5 میلیارد دلار،هزینه ی اجرایی تا به اینجا 4.8 میلیارد دلار که بیشتر هم میشه
فاز 14 مپنا،تاسیسات دریایی و دیگران_برنامه:3 سال،اجرا:8 سال و هنوز ناتمام!_هزینه ی درخواستی:5.2 میلیارد دلار،هزینه ی اجرایی 4.2 میلیارد دلار
فاز 15/16 قرارگاه خاتم سپاه_برنامه 4.5 سال،اجرا:9 سال!_هزینه ی درخواستی:زیر 3 میلیارد دلار،هزینه ی اجرایی:6 میلیارد دلار!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع