۱۹/تیر/۹۶, ۲۳:۲۳
شروع: 26 تیر 96 / دوشنبه
سوره مبارکه لقمان
سوره مبارکه لقمان
![[تصویر: 222.png]](http://image.ibb.co/gCf4cv/222.png)
سلامی به بلندی بیش از یک سال فاصله، و عذر خواهی به طول همین فاصله، بابت همین فاصله.
18 کارگاه چهل روزه رو ما اینجا دور هم گذروندیم. البته هممون همشو نه، ولی خب... مهم وجود این جو و صفای موجود بود.
اما الان بیش از یک ساله که از آخرین چله میگذره و نزدیک به 3 سال از اولین چله! نمیدونم شمایی که دارید این مطلبو میخونید تو همه چله ها شرکت کردید یا اولین باره.اما حتما میدونید که اصلا مهم نیست.
مهم اینه که الان اینجایید، و اینجا بودنِ شما، قسمت شما بوده
البته جَوِ زیادی هم ندم، به هر حال ممکنه بعضیا در این برهه سرشون زیادی شلوغ باشه
ولی به هر حال خواهش میکنم این اتفاق رو از دست ندید...
شما ها که سرور منید ولی خودِ من اقرار میکنم که وقتی چله نباشه، توجهم به قرآن خییییییلی کمه. این چله ها و دور هم بودنا باعث میشه اتفاقی باحالی بیفته، هر چند ماجرا به اینجا ختم نمیشه و از قدیم الایامِ چله هامون رسم بوده که یه سری حاجات خاصی مد نظرمون باشه
حاجاتمونم از همون اول تا همین چله قبلی ازدواج بوده
(قسمت ما که نشد)
●●اما حالا بعد از این مدتی که گذشت، خواسته هامون وسیع تره
فرج آقامون
و بودن سایه رهبرمون رو سرمون
و ثبات قدممون تو مسیر دین و ایمون باشه
و کلی دعاهای خوب و باحال واسه خود و اطرافیان و دنیا و آخرتمون
و آمّااااااا
همون دعای قدیمی مون
سر و سامون گرفتن خودمونو و رفقامونو جوونامون تو خوشگلترین حالتا
حالا یه عده ممکنه بگن ما که سر و سامون گرفتیم. ولی آی سامون گرفته ها، در برابر ما کبوتران در قفس مسئولید
دعا بفرمایید...
اینم کانال تلگراممون که عضو شدنتون باعث گرمتر شدن فضای چله مون میشه، پستای زیادی هم نمیذاریم که خیلی مزاحمتون شیم
●●●●●●این چله به فضل خدا چله سوره لقمان خواهد بود و ان شاء الله دقیقا از دوشنبه هفته آتی یعنی 26 تیر 96 شروع میشه●●●●●●
در باب انتخاب سوره لقمان هم حرفهای قشنگی وجود داره که ان شاء الله در پست دوم مطرح میشه
اگه پایه این، بسم الله...
با ذکر یه صلوات والبته حتی الامکان عضویت تو کانال ، آمادگی خودتونو جهت حضور در این حرکت اعلام کنید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
18 کارگاه چهل روزه رو ما اینجا دور هم گذروندیم. البته هممون همشو نه، ولی خب... مهم وجود این جو و صفای موجود بود.
اما الان بیش از یک ساله که از آخرین چله میگذره و نزدیک به 3 سال از اولین چله! نمیدونم شمایی که دارید این مطلبو میخونید تو همه چله ها شرکت کردید یا اولین باره.اما حتما میدونید که اصلا مهم نیست.
مهم اینه که الان اینجایید، و اینجا بودنِ شما، قسمت شما بوده
البته جَوِ زیادی هم ندم، به هر حال ممکنه بعضیا در این برهه سرشون زیادی شلوغ باشه
ولی به هر حال خواهش میکنم این اتفاق رو از دست ندید...
شما ها که سرور منید ولی خودِ من اقرار میکنم که وقتی چله نباشه، توجهم به قرآن خییییییلی کمه. این چله ها و دور هم بودنا باعث میشه اتفاقی باحالی بیفته، هر چند ماجرا به اینجا ختم نمیشه و از قدیم الایامِ چله هامون رسم بوده که یه سری حاجات خاصی مد نظرمون باشه

حاجاتمونم از همون اول تا همین چله قبلی ازدواج بوده
(قسمت ما که نشد)●●اما حالا بعد از این مدتی که گذشت، خواسته هامون وسیع تره
- به کم قانع نباشیم
- خواسته هامونو محدود نکنیم، ما معمولا از صلاحمون بی خبریم...
فرج آقامون
و بودن سایه رهبرمون رو سرمون
و ثبات قدممون تو مسیر دین و ایمون باشه
و کلی دعاهای خوب و باحال واسه خود و اطرافیان و دنیا و آخرتمون
و آمّااااااا
همون دعای قدیمی مون
سر و سامون گرفتن خودمونو و رفقامونو جوونامون تو خوشگلترین حالتا
حالا یه عده ممکنه بگن ما که سر و سامون گرفتیم. ولی آی سامون گرفته ها، در برابر ما کبوتران در قفس مسئولید
دعا بفرمایید...اینم کانال تلگراممون که عضو شدنتون باعث گرمتر شدن فضای چله مون میشه، پستای زیادی هم نمیذاریم که خیلی مزاحمتون شیم
●●●●●●این چله به فضل خدا چله سوره لقمان خواهد بود و ان شاء الله دقیقا از دوشنبه هفته آتی یعنی 26 تیر 96 شروع میشه●●●●●●
در باب انتخاب سوره لقمان هم حرفهای قشنگی وجود داره که ان شاء الله در پست دوم مطرح میشه
اگه پایه این، بسم الله...
با ذکر یه صلوات والبته حتی الامکان عضویت تو کانال ، آمادگی خودتونو جهت حضور در این حرکت اعلام کنید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اندر فواید سوره لقمان حرف بسیاره
ولی همین یک مورد بسیار مهم رو بگم و بس:
امام باقر علیه السلام فرموده اند: هر کس که هر شب سوره لقمان را قرائت نماید خداوند سی فرشته را مأمور حفظ و نگهداری او از ابلیس و سپاهیان او می کند و اگر صبحگاه نیز این سوره را قرائت کند، تا شب در امان و حفظ الهی خواهد بود.
در مورد این قضیه حفظ شدن در برابر وسوسه ها و شیاطین، مصداقای عینی میشناسم. توی همین دنیای امروزمون.
پس جدی بگیریم

یا علی
![[تصویر: td_logo.png]](http://image.ibb.co/hgWVja/td_logo.png)