تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آزادی در جامعه خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم

همه میدونیم که جامعه امروز ما دچار فقر شدید فرهنگی در استفاده از خیلی چیزا شده

خیابونامون تبدیل شده به سالن نمایش مد و لباس و عرض اندام پیر و جوان حتی بچه ها !
عروسیا و مراسمامون که دیگه روی دیسکوها رو سفید کرده ملت دنبال فرصتن همه چیشونو بکنن!!
مشروب خورامون میشینن دور هم نفری یه بطری سر میکشن!! هیچ جا به اندازه ی ایران زیاده روی نمی کنن
وضعیتی شده که دیگه دختر پاک و ناپاک از هم قابل تشخیص نیست یجورایی تر و خشک دارن با هم میسوزن
و خیلی چیزای دیگه ....

یعنی ملت اینقدر عقده ی شدن که منتظر یه فرصتن که بخورن و بکنن و بدرن!!!

با این وضعیت وحشتناک بهتر نبود از همون اول اینقدر محدودیت بوجود نمی آوردیم که امروز فرهنگ جامعه اینطور سقوط کنه؟؟

(۸/مرداد/۹۶ ۰:۴۹)Imam12 نوشته است: [ -> ]
یعنی ملت اینقدر عقده ی شدن که منتظر یه فرصتن که بخورن و بکنن و بدرن!!!

الان خودت چی ؟ جزو ملتی دیگهHuh

(۸/مرداد/۹۶ ۰:۴۹)Imam12 نوشته است: [ -> ]با این وضعیت وحشتناک بهتر نبود از همون اول اینقدر محدودیت بوجود نمی آوردیم که امروز فرهنگ جامعه اینطور سقوط کنه؟؟
مثل آمریکا بشیم خوبه و مشکلات حله ؟ مهد آزادی
آزادی بیشتر از از این میخوای دوست من
مشروب,مواد,فاح.... همه چی در دسترسه طرفه فراوان....محدودیت چی??چیزی نمونده
الان هم بحث حجاب داخل ماشینه
این یعنی اگر در جامعه محدودیت نباشه مردم به اندازه ، خلاف میکنند .
مثلاً اگر بستن کمربند ایمنی جریمه نداشته باشه مردم جری نمیشن تا تند تر برانند و از این طریق بمیرند !چون می‌دونن کمربند بستن جریمه ندارد ! پس کمربند بستن نباید اجباری باشه !
این چه تلقی هست Smile
هر جامعه ای محدودیت هابی تنظیم می‌کنه که البته نه در حد اعدام در ملا عالم و زمان نماز جمعه و پونززدن پیشانی ، پیشنهاد آقایان معلوم الحال .
نفس انسان سرکشه

هرچه قدر آزادترش بزاری وحشی تر میشه

نقشه اینا هم اغوا ه

میدونن همه کمابیش نفس دارن و نفسشون هم طمع داره

اسلام در راستای رشد انسان اجازه لذت جویی داده

و دقیقا بیشترین لذت جویی در اسلامه

در لیبرالیسم همه چیز رو آزاد میزارن

مثلا من فلان غذا رو دوست دارم

اسلام میگه اندازه بخور

لیبرالیسم میگه انقدر بخور بترکی

طبیعتا بعد مدتی زده میشی

میری سراغ یه چیز دیگه

البته بجز میل جنسی با همسر چیز دیگه ای نیست

این راهی برای باز شدن لذت جویی ممنوعس

به اندازه و همیشه یا بیش از اندازه و تعویض راه لذت جویی و دردسر های خودش

و اینم بگم

همش شعاره

تشریف بیارید شمال ببینید چکار میکنن و چه اقشاری

همین اقشارن در تهران و شهرهای بزرگ
(۸/مرداد/۹۶ ۲۰:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]و اینم بگم

همش شعاره

تشریف بیارید شمال ببینید چکار میکنن و چه اقشاری

همین اقشارن در تهران و شهرهای بزرگ

دقیقا جناب عبدالرحمن بنده خودم شمالم و وضع اسف بار رو مشاهده میکنم...کسی هم نمیتونه حرفی بزنه...چند وقت پیش هم حاج آقا رفیعی یه حرفی زد همه بهش حمله کردن از مردم معمولی گرفته تا نماینده مجلس

اینم تایپیکش
البته مردم شمال اصالتا مردم پاک و متدینی هستن.اما امان از پولدارهای بعضی شهرها که رفتن شهرای شمالی رو به این روز انداختن...
از بس اونجا رفت و آمد دارن شمال رو به این روز انداختن هم از نظر فرهنگی هم محیط زیستی
صاحب هتل های بزرگ،ویلاها،کلبه های جنگلی،بعضا مراکز تفریحی...
بعضا مردم شمال که صاحب این زمینا بودن الان برای اینها کار میکنن
(۸/مرداد/۹۶ ۲۲:۲۲)علی املشی نوشته است: [ -> ]کسی هم نمیتونه حرفی بزنه...

یه دست صدا نداره و در این موارد شاید تنهایی نشه کاری کرد ، اما اگه گروه های منسجمی تشکیل بشن و با برنامه مشخص عمل کنند ان شاالله نتیجه بخشه . سوال اول اینه در کجا در چه شرایطی با چه وضعی چه عکس العملی داده بشه ، اگر تنها بود چه طوری اگه چند نفره بودن چه طوری عمل کنند ؟ کارهای موازی همراه چی باشه Huh مثلا تو مراکزی که مسافر تجمع میکنه میشه چه محصولاتی ارائه کرد ؟ میشه یه سامانه گردشگری طراحی کرد و اونجا اثر گذاشت ؟ و .......

این طوری افراد وظیفه شون رو میدونن و حرفه ای با مسئله برخورد میکنن

وقتی این گروه ها با جلسات منظم (مخصوصا در مساجد)شکل گرفت بعدش میشه با نهاد های دیگه هم وارد تعامل شد و اونها رو هم مجبور به کار کرد و البته وجود یه امام جمعه درست هم که نعمت بی پایانه ...

بعدش یواش یواش فساد همانطور که اومده خودش میره پی کارش ...
هر کسی میدنه آزادی در محدوده فردی چیه و در محدوده اجتماعی چیه.
اینکه در چهل سال انقلاب ، محدودیت در برابر ناهنجاری ها خوب بود یا بد ؟ به نظر من خوب بود
از این جهت خوب بود که فرصت رابرای انقلابی ها بیشتر کرد تا فعالیت کنن
سه تا سوال رو باید بررسی کرد
چرا نتیجه در نهایت ختم به خیر نشد؟
چون انقلابی ها از فرصت استفاده نکردند
صداوسیما گند زده
سینما گند زده
روزنامه ها گند زدن
تیاتر ها گند زدن
دولت ها یکی پس از دیگری با نهایت قدرت در بحث فرهنگ گند زدن
مجلس خوب عمل نکرد
قوه قضاییه بد بود
حوزه علمیه در مباحث فرهنگی سطح جامعه به خواب سنگین فرو رفت
آیا میشود امید داشت؟
پاسخ : بله ، حکومت امیرمومنان در پنج سال شکست خورد و جامعه به سمت ناصبی گری رفت تا اینکه نوه پیامبر رو در روز روشن به شهادت رساندند
ما از دوره امیرمومنان ، سی و پنج سال بیشتر رفتیم
البته ما بهتر از امیرمومنان نبودیم ، بالاتر گفتم چقدر گند زدیم
دلیلش این بود که دشمن ما از معاویه خیییییییییییلی خنگ تر هست
حالا باید چه کار کرد؟
پاسخ : باید راه امام سجاد رو رفت
امام سجاد کاری کرد که جامعه ای که به خون اهل بیت پیامبر تشنه بود ، تبدیل شد به مردمی که از راه دور می آمدند تا لباس امام باقر رو به چشم هاشون بکشن
حالا میپرسید امام سجاد چه کار کرد؟
پاسخ : من کمی روش کار کردم ، اما ضعیف هستم.دوستان باید کمک کنن تا علمش رو تولید کنیم و به کار بگیریم
یعنی بجز این مدل ، مدل دیگری سراغ نداریم که آزمایش شده باشه و جواب موفقیت آمیز داده باشه
اگه از اول انقده گندکاری وجود نداشت الان وضع این نمی شد
دولت ها,صداوسیما,روزنامه ها و حتی افراد متدین ما ملتو زده میکردن و در عین حال خارجی ها هم بیکار ننشستن و ملتو مجذوب فرهنگ خودشون کردن

درجواب به آقای aaaaa
به نظرم الان دیگه کاری از دست کسی برنمیاد و فقط باید کلاه خودتونو بچسبید که باد نبردش
دوتا حالت داره
یا مردم از اینی که هستن بدتر میشن و جامعه به قهقرا میره که اونطوری دیگه امیدی نمیشه برای ایران داشت و در اون صورت ایران تبدیل به یه کشوری مث ترکیه میشه
یا درحالت دوم همونطوری که ورق برای نسل بعد از انقلاب برگشت برای نسل های بعدی هم برمیگرده و اونا از بی بند و باری زده میشن,دلیلی که این حرفو میزنم اینه که گویا هنگام ظهور مردم از تمام مکاتب ناامید میشن,خب قاعدتا باید از لیبرالیسم و سکولاریسم و ... هم ناامید شده باشن
درهرحال فک نمیکنم کسی بتونه تاثیر زیادی توی این فرآیند بذاره
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع