تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قراردادهای نجومی فوتبالیست‌ها از بودجه‌ی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]

محض اطلاع

فوتبالیست های دسته یک ایران از بعضی از لیگ های مطرح اروپایی بیشتر پول می گیرند
علی کریمی بیشتر از مسی پول می گیرد
علت کثیف بودن مقوله ی فوتبال اینه که روشش مثل غمار می مونه به بازیکنا میگن اگر فلان کنید فلان مقدار پول رو میدیم اگر نه اینقدر ازتون کم می کنیم در واقع پول بازی از جیب شما میره در نتیجه بازیکن برای تیم بازی نمیکند بلکه برای خودش و براش مهمه که خودش پیش بیفنه فقط
از طرف دیگه فوتبال داره توسط افراد دیگه ای کنترل میشه مثلا ا یه بازیکن اونقدر تعریف می کنن و اونو محبوب می کنن اسمش رو تو ورزشگاه مدام صدا می کنن تا تیم مجبور به خریدش بشه
یا شما فرض ن آقای احمدی نژاد گفت تیم نفت تهران برای اراک بشه حکم داد اما لیدرها و آقای فردوسی پور در راس اون مانع شدن چه جوری ؟؟؟
اومدن نظر خواهی درست کردن که کیا موافق اند کیا مخالف اون قدر فشار اورد که......
اگر یادتون باشه خنده بازارم بهش تیکه انداخت که چرا با انتقال تیم مخالفت می کنی
یا خنده بازار نشون داد لیدر هاچه جوری مربی میارن چه جوری میبرن
علی کریمی به خاطر لج بازی بازی درست انجام نمیده
به خاطر ایرا بازی نمیکنه می گفت چون علی ایی مربی هس من نمیام!!!!!!!!
بعد ما نمیگیم خرج فوتبال نکنید بکنید زیاد اما بهینه ببینید ورزشگاه ها و استادیوم ها داغون بازیشون نمیشه یه بار یه مسابقه و یه جام تو ایران باشه اما 4 میلیارد میدن برای 9 ماه نکونام در استقلال
خب 3 میلیارد بدید بقیه اش رو خرج استادیوم کنید نمیشه آیا ؟
تازه آنچه عیان است چه حاجت به بیان است به فوتبالیست ها بیشترین پول رو میدن کمترین نتیجه رو میگیرن خودشون رو کشتند رفتن جام جهانی اما بسکتبال قهرمان آسیا شد!!!!!!!!!!!!
تازه توجه کردید آمریکا زیاد به فوتبالش نمیرسه آیا!!!!!!!
12 میلیون یورو رو حساب کتاب کردی آیا؟ می شه 50 ، 60 ملیارد تومن . بازهم می گی علی کریمی بیشتر از مسی می گیره آیا؟
در اینکه کثافت بازی در فوتیال زیاده شکی نیست اما مقصر اصلی بازیکنان نیستند. همونطور که چند بار گفتم اگر فوتبال خصوصی بشه اونوقت این کثافت بازیا کم میشه و می شه یک صنعت پولساز و محرک اقتصاد کشور!

در ضمن محض اطلاع باید بگم. آمریکا بیشترین بودجه رو در ورزش می ذاره. حتی ورزش هایی که توجیه اقتصادی براش نداره. مثل دو میدانی . برای همین هست که بیشترین مدال رو تو المپیک میاره!
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۹)110 نوشته است: [ -> ]کاربر گرامی! کارمندا چند میلیون نفرن این فوتبالیستها 11 نفر. بعدش هم اگه یک کارمند تونست یک ملت رو از خوشحالی راهی خیابون کنه اونوقت شما بیا بگو بهش مجوز ورود خودرو بدن!

وا؟!!!!!

(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۹)110 نوشته است: [ -> ]مشکل ما اینه که چشم دیدن افراد پولدار رو نداریم. تو خیابون وقتی یکی با پورشه و ایکس6 رد می شه ملت نشناخته بهش فحش می دن! چرا ؟ چون ملت ایرانی همینن!!!

شاید شما اینجوری باشین که ماشین ژیگول میبینین، فحش میدین. اما ما که اینجوری نیستیم.
لطفاً ملت ایرانی رو هم قاطی خودتون و فرهنگتون (که پورشه میبینین فحش میدین) نکنین.

ما که هر وقت یه ماشین خوب میبینیم قبل از هر چیز "ماشاءالله" میگیم که تصادف نکنه.
دوست عزیز!
خیلی راحت این 11 نفر رو از بقیه ملت ایران جدا کردین و براشون چه امتیازات ویژه ای در نظر گرفتین.
این 11 نفر فقط 11 نفر از 70 میلیون جمعیت توانا و کاری ایرانن که دارن بیشتر از حقشون میخورن.
ما هم یک کلام گفتیم راضی نیستیم.
شما راضی ای؟
از سهم خودتون بهشون کادو بدین.
ما سهممون رو نمیبخشیم.

پیروز باشین
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۸)moze84 نوشته است: [ -> ]وا؟!!!!!

شاید شما اینجوری باشین که ماشین ژیگول میبینین، فحش میدین. اما ما که اینجوری نیستیم.
لطفاً ملت ایرانی رو هم قاطی خودتون و فرهنگتون (که پورشه میبینین فحش میدین) نکنین.

ما که هر وقت یه ماشین خوب میبینیم قبل از هر چیز "ماشاءالله" میگیم که تصادف نکنه.
دوست عزیز!
خیلی راحت این 11 نفر رو از بقیه ملت ایران جدا کردین و براشون چه امتیازات ویژه ای در نظر گرفتین.
این 11 نفر فقط 11 نفر از 70 میلیون جمعیت توانا و کاری ایرانن که دارن بیشتر از حقشون میخورن.
ما هم یک کلام گفتیم راضی نیستیم.
شما راضی ای؟
از سهم خودتون بهشون کادو بدین.
ما سهممون رو نمیبخشیم.

پیروز باشین
من که بهشون فحش نمی دم. ولی قبول دارین ملت یه جورایی اینجورین؟ حتی جوکش هم ساخته شد :
واکنش مردم دنیا پس از دیدن یک پورشه: انگلیسی: oh very nice آمریکایی: perfect عرب: احسنت! ایرانی: ....نمی گم!!Big Grin
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها!

شما چرا سریع به خودتون گرفتید.من که نگفتم شما بهشون فحش می دید که انقدر موضع بی ادبانه گرفتید! اما می گید کوفتشون بشه!! قبول ندارید؟ متاسفانه شما خیلی تند رو هستید! من در مورد راضی بودن یا نبودن خودم صحبت نکردم ولی شما جوری جلوه دادید که انگار من دوست دارم پول از جیبم بره واسه فوتبالیست ها!

این 11 نفر جدا هستند دیگه! نیستند؟ وقتی یک 11 نفر بتونن یک ملت رو خوشحال کنن چرا ویژه نیستند.؟ وگرنه دولت که عاشق چشم و ابروی اینا نیست بیاد بهشون پول بده! هست؟ اما من معتثدم باید با حساب و کتاب پول داده بشه. شما بجای اینا باید به کسایی بگی کوفتتون بشه که دارن با رانت آقازادگیشون خون ملت رو تو شیشه می کنن. ولی عوام فقط فوتبالیست ها رو می بینن!

متاسفانه دوستان علم کافی رو برای بحث ندارن! یکم در مورد درآمد دولت های دنیا از فوتبال تحقیق کنید بعد بیاید بگید من راضی نیستم! در فضای پر از افراط و بی ادبی و تند روی و شانتاژ و تعصب نمی شه کسی رو قانع کرد!!!
نقل قول: میلیون یورو رو حساب کتاب کردی آیا؟ می شه 50 ، 60 ملیارد تومن . بازهم می گی علی کریمی بیشتر از مسی می گیره آیا؟
در اینکه کثافت بازی در فوتیال زیاده شکی نیست اما مقصر اصلی بازیکنان نیستند. همونطور که چند بار گفتم اگر فوتبال خصوصی بشه اونوقت این کثافت بازیا کم میشه و می شه یک صنعت پولساز و محرک اقتصاد کشور!

نه دیگه شما داری بد حساب می کنی اونا حقوق متوسط برای زندگی کردن رو اگر به پول ما حساب کنی چند برابر ما میشه !!!!! اما سطح زندگیشون اندازه ی فلان درآمد در کشور ما میشه که خیلی کمتر از اونا پول میگیرن و خرج میکنن چرا ؟
چون تعرفه هاشون این جوریه
البته از کجا معلوم کدوم بیشتر هست ر من از خودم در نیوردم و تو دهن کاربرا نمیخام فرو کنم این یه خبر هست که دو سال پیش از یه روزنامه ی مطرح خوندم البته تو خیلی از سایت ها ی مطرح هم هست یه مدت هم این موضوع مطرح شد !!!!!!!!!
و البته فوتبال چون داره با شیوه ی قمار اداره میشه برای دولت ما که ساز و کارش از بنیاد با خارجی ها فرق داره همش ضرره شاید اونا با خصوصی سازی پول گیرشون بیاد اما ما ن چون نمبیشه یه تیکه به روش اونا باشه یه تیکه به روش ما
میشه آیا ؟
این قاتی میشه باید شیوه های نوین خودمون رو پیاده کنیم و قمار رو از فوتبال حذف کنیم تا یه ورزش با شرافت و انسانی باشه و البته ورزش بشه !!!!! بعد بشینیم الگو بریزیم
اون وقته که فوتبال یه ورزش پردر امد خواهند شد و جنبه ی اقتصادی میگیره
راستی نگفتی به نظرت چرا آمریکا به جای ولخرجی تو فوتبال میاد هزار تا ورزش اختراع می کنه و ترویجشون می کنه ؟؟
کمه کم بخوام تخمین بزنم ، هر سال حداقل 100 ملیارد تومن خرج لینک برتر میشه.

با این 100 ملیارد جوون رو میشه از بیکاری رها کرد ؟

سالیانه چند تا کارخونه میشه درست کرد ؟

چند تا دختر رو میشه فرستاد خونه بخت !!

والا بلا حرومه این هزینه
(۲۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نه دیگه شما داری بد حساب می کنی اونا حقوق متوسط برای زندگی کردن رو اگر به پول ما حساب کنی چند برابر ما میشه !!!!! اما سطح زندگیشون اندازه ی فلان درآمد در کشور ما میشه که خیلی کمتر از اونا پول میگیرن و خرج میکنن چرا ؟
چون تعرفه هاشون این جوریه
من دیگه حرفی ندارم واقعا!
(۲۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۷)110 نوشته است: [ -> ]من دیگه حرفی ندارم واقعا!

فکر میکنم منظور منو درست متوجه نشدی یه مقار از نوشته هام رو هم سانسور کردی خراب شده
ببینید من میگم وقتی میخان درآمد دو نفر با شغل یکسان اما در کشور های مختلف حساب کنن باید تعرفه های اونا رو هم در نظر گرفت یعنی یه پارامتر تغییر نمیکنه چندین پارامتر هستند که تغییر می کنند
مثلا شما دو سطح مساوی از زندگی رو در نظر بگیر که در ایران و اسپانیا است خب این و سطح زندگی یکسان در آمد متفاوتی دارند اما چون خرج یکسانی ندارند و متفاوت هست پس در مجموع به یه سطح مشترک یکسان می رسند پس ببین نمیگن که فلانی کارگره تو اسپانیا 10 هزار دلار میگره یارو ایرانیه کارگر 600 هزار میگیره پس ما داریم کم میدیم باید تعرفه هاشون رو هم در نظر بگیریم
توی یه روزنامه ی رسمی مطرح کرده بود که علی کریمی از مسی بیشتر میگیره
اما اصلا بر فرض که کمتر بگیره
مگه ملاک ما اونا هستند آیا ؟
ولی بیشتر میگیره
شما هم درست بخون و درست منتقل کن!!!!!
سلام
من که راضی نیستم.
یعنی اگر این پول رو حتی به حیوانات جنگل می دادند و تغذیه می شدند ، راضی بودم ،اما راضی نیستم این افراد که اکثرا بی قید و بند هم هستند ، پول بیت المال رو صرف سفر خارجه و اسراف و ... کنند.
در جامعه ای که فقیر داره ، این اسراف ها و هزینه کردن بابت یک بازی چه فایده ای داره؟ حداقل میخوان روی ورزش سرمایه گزاری کنند ، روی یک ورزش خوب سرمایه گزاری کنند.نه یک ورزش خشن که بیشتر آسیب دیدگی و بیشتری آسیب دیدگی رو داره.
بسکتبال ، والیبال ، ورزش های رزمی ، دو و میدانی ، حتی ورزش سنتی کشور که چوگان باشه ، ژیمناستیک ، تنیس ، تنیس روی میز و ... ، سالن های ورزشی عمومی.با این کارها حداقل این پول تبدیل می شد به سلامتی، نه فساد جامعه.
ویرایش شددددددددددد......................SmileSmileSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع