تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مبانی فقهی مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۶/مهر/۹۶ ۱:۰۴)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]سلام
اینجا کلا دو بحث بود، یکی تفسیر از آیه مربوطه و یکی تطبیق تراریخته با آیه و اصلا بحث تجاری سازی اینجا مطرح نیست

در مورد تفسیر آیه، بله من دو تا از معتبر ترین کتب تفسیر رو از علما نقل کردم بدون برش. تمام اونچه که راجع به این آیه گفتند رو آوردم شما اگر تفسیر دیگری سراغ دارید بیارید.

در مورد تطبیق تراریخته با آیه هم نظر علما رو قبلا پرسیدند و برخی علما مثل رهبری هم خیلی وقته اعلام موضع کردند. نظر آیت الله مکارم و علوی گرگانی هم رد کامل تراریخته و حرام بودن تغییرات ژنتیکی نیست. و صریحا اعلام موضع کردند.

نظر علما و موضع دین مشخصه ولی متاسفانه بعضی ها خودشون رو از علما هم اسلام شناس تر میدونند!!!

سلام . مرسی از شما . ببینین چی گفتم .
تراریخت ازمایشگاهی با تجاری . خیلی فرق هست این دو .
اگه زحمتی نیست یدونه زحمت بکشید یدونه استفتا از دفتر این دو گرامی مجددا بگیرید . البته با قید ازمایشگاهی و تجاری .
(۲۶/مهر/۹۶ ۱۲:۲۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام . مرسی از شما . ببینین چی گفتم .
تراریخت ازمایشگاهی با تجاری . خیلی فرق هست این دو .
اگه زحمتی نیست یدونه زحمت بکشید یدونه استفتا از دفتر این دو گرامی مجددا بگیرید . البته با قید ازمایشگاهی و تجاری .

قبلا انجام شده
هیچ کدوم فعالیت آزمایشگاهی رو نفی نکردند و یعنی از نظر این دو مرجع ایجاد موجود تراریخته تغییر خلق خدا و حرام نیست. که دقیقا موضوع بحث همین بود.

در مورد کشت تجاری هم آیت الله مکارم احتیاط و تحقیق بیشتر تا مطمئن شدن رو لازم دونستند... که ما هم همین رو میگیم و آیت الله علوی گرگانی تا مشخص شدن مطلب جایز ندونستند.

http://www.fardanews.com/fa/news/568117/...8%AA%D9%87
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع