(۱۹/مهر/۹۶ ۱۹:۱۹)mdroudgar نوشته است: [ -> ]ببینید چرا مساله اقلیتها مطرح است ؟برای اینکه اگر توجهی به حقوق آنها نشود درجامعه مشکل پیش میاید ممکن است شورش شود ودیگر موارد.بنابراین قانون اساسی این اقلیتهارا برسمیت شناخته تا در مورد زبان رسانه اجرای مراسم دینی وسنتها تابع مقررات خودشان باشند .بنابراین کسانیکه در قانون اساسی شناسائی نشده اند از این امر برخوردار نیستند .اما همه مردم ایران با هردین ومذهب وزبان وقومیت دربرابر قانون برابرند وتابع آن
اقلیتها یعن یچی؟
اقلیت یعنی اشوریها _ هم تشکیلات و هم فعالیت دارن _
افلیت یعنی ارامنه _ هم تکیلات و هم فعالیت دارن _
ایا بهاییت جزو اقیلت هست ؟ اساس دیانشتون رو میشه بفرمایید ؟
گرامی در بلاد اسلامی ، کسی که مسلم نباشه شامل اهل کتاب و غیر کتاب محسوب میشه ، این رو دقت کنید تا قسمت بعد دوباره تکرار مکررات نکنین ، عرض کردم خدمت شما کسی که خارج از این عناوین یاد شده باشه تکلیفش چیه ، حالا شما بفرما برای نمونه ، شما بفرمایید که این افرادی که پیرو تشکیلات بهایی هستن ایا در حال ارتزاق نیستن یا هستن ؟ بله پست های دولتی ندارند اما کسب و کار غیر دارند .
همین جنابان طبق نصوص خودشون منع شدن از ورود به مدارس غیر و همچنین رعایت قوانین حاکمه ، اما چرا امثال شما نگران اینها هستید .
گرامی اگه اطلاع ندارید و یا دارید خدمت شما عرض کنم :
اینها کتابی دارن با عنوان گنچینه حدود و احکام
باب هفتاد و پنجم
در وجوب اطاعت حکومت و نهی از طبع کتاب بدون اجازه حکومت
حضرت عبدالبهاء جلّ ثنائه در لوح عزيزاللّه خان ورقا ميفرمايند قوله تعالی:
"باری بنصّ قاطع جمالمبارک روحی لاحبّائه الفدا ابداً بدون اذن و اجازه حکومت جزئی و کلّی
نبايد حرکتی کرد. و هر کس بدون اذن حکومت ادنی حرکتی نمايد مخالفت بامر مبارک کرده است
و هيچ عذری از او مقبول نيست. اين امر الهی است ملعبه صبيان (١) نيست که نفسی چنين مستحسن
شمرده و بميزان عقل خود بسنجد و نافع داند. عقول بمنزله ترابست و اوامر الهيّه نصوص ربّ
------------------------------------------------------------------------------
(١) ملعبه صبيان: بازيچه اطفال
ص ۴۶۴
الارباب. تراب چگونه مقابلی با فيوضات آسمانی نمايد لعمرک هذا وهم مشهود و کلّ
من خالف سيقع فی خسران مبين."
حالا شما بفرما ببینم ؛ افراد این تشکیلات _ به هیچ عنوان دیانت نیستن نه الهی و نه بشری _ اجزاه هیچ حرکتی رو نمیده که خلاف امور حکومت باشه . در حالی که همه نوع فعالیت رو انجام میدن .
چه موافق و چه مخالف امر حکومت .
حالا شما بفرما اینها با داشتن چنین بیانی تکلیفشون چیه ؟
کتاب نشر میدن . کلاس دارن _ دانگاه زیر زمینی دارن _ نشر عقاید دروغین _ یعنی قشنگ بهت توی باورها دروغ میگن _ میگن ما هیچ فعالیتی ندارین ولی دارن . هیچ فردی رو هم به جرم صرفا بهایی بودن هیچ جایی خواسته .... نشد .
و در لوح سيفاللّه ابن شهيد تربتی نازل قوله تعالی:
"
تکليف احبّای الهی اطاعت و انقياد حکومت است خواه استقلال و خواه مشروطه." _ همون کتاب گنجینه جدود و احکام _
این رو فقط کوتاه گفتم تا بدونین این نمونه بیانها از سمت شما خودش خلاف و معارض باهم هست .
درباره عدم اومدن به مدرسه غیر هم اگه خواستین براتون میگم ، از فعالیتهایی که بوده و ...
گرامی اینم بگم شاید توجه بشین .
قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی شناخته شده
این رو حتما بخون خیلی کاربرد داره برات .
لینک رو همینجا میزنم که داستان نشه
http://rc.majlis.ir/fa/law/show/90226