سلام واحترام خدمت همسنگران گرامی ،این تایپیک همان طور که ازعنوانش پیداستپرسمانیهست برایایجاد انگیزه وتلنگریبرای همه امثال خودم ،که شوق داشته باشیم بریم دنبال پاسخ سوال وامیدوارممفید باشد.
سوالات مطرح میشه وبعد از چند روز اگر کاربری پاسخی برایش نداشت.حقیر پاسخ را باتوجه منابع میدم. -پاسخ ها تا حد امکان مختصر ومفید باشد.
-اگر شما بزرگواران تمایل به طرح سوال وهمچنین پاسخگویی نهایی داشتین،منبع پاسخ راهم ذکر بفرمایید.
-محدوده موضوعات: پرسش های دینی کودکان و...جوانان،احکام،اخلاقی.
(ان شالله اگر شما تمایل داشتین ومدیرت اجازه دادند در آینده پرسمان مشاوره ارائه می شود با پاسخگویی اساتید ومنابع معتبر) ______________________
با یاری حضرت حق وهمراهی شما همسنگران اولین سوالات را مطرح می کنم
سوالات دینی کودکان:
1.خداچه شکلی است؟ 2.بهشت وجهنم کجاست؟
سپاس از همراهی شما
(۵/آبان/۹۶ ۳:۴۳)ماحی نوشته است: [ -> ]سلام واحترام خدمت همسنگران گرامی ،این تایپیک همان طور که ازعنوانش پیداستپرسمانیهست برایایجاد انگیزه وتلنگریبرای همه امثال خودم ،که شوق داشته باشیم بریم دنبال پاسخ سوال وامیدوارممفید باشد.
سوالات مطرح میشه وبعد از چند روز اگر کاربری پاسخی برایش نداشت.حقیر پاسخ را باتوجه منابع میدم. -پاسخ ها تا حد امکان مختصر ومفید باشد.
-اگر شما بزرگواران تمایل به طرح سوال وهمچنین پاسخگویی نهایی داشتین،منبع پاسخ راهم ذکر بفرمایید.
(ان شالله اگر شما تمایل داشتین ومدیرت اجازه دادند در آینده پرسمان مشاوره ارائه می شود با پاسخگویی اساتید ومنابع معتبر) ______________________
سوالات دینی کودکان:
سپاس از همراهی شما
سلام ، با توجه به درک فعلی خودم جواب میدم.
خدا ، زیباترین وجه عالم در عین مستور بودن.
بهشت ، جاییکه سر بالا ببری خدا رو ببینی (خود خدا هم میگن مقام قرب بزرگترین نعمت بهشته) ، وصال ابدی.
جهنم ، عالم حسرت. حسرت بی فایده!
(۵/آبان/۹۶ ۳:۴۳)ماحی نوشته است: [ -> ]سلام واحترام خدمت همسنگران گرامی ،این تایپیک همان طور که ازعنوانش پیداستپرسمانیهست برایایجاد انگیزه وتلنگریبرای همه امثال خودم ،که شوق داشته باشیم بریم دنبال پاسخ سوال وامیدوارممفید باشد.
سوالات دینی کودکان:
سپاس از همراهی شما
با سلام . موضوع و عنوان خوبیه ،فقط برای کودکان یادم هست یه بحث بود توی روانشناسی مه استقرایی و ... که کودکان مثلا هرجی رو که تخم بزارن پرنده میدونن و اگه بگی ماهی هم تخم میزاره براشون سخته مگر اینکه براش با روش خودش توضیح بدی ( البته اینوچون حداقل 10 سال پیش مطلبشو خونده بودم الان دقیق یادم نیس ) برای همین برای کودکان به روشی جدا باید پرسشها رو پاسخ داد
خدا را چگونه به بچه معرفی کنیم ؟یسری پاور پوینت بود داشتم که اینا رو توش جواب میداد اگه پیدا کردم حتما میفرستم برای دوستان / راسی این کتابها هم خوبن ، البته بتونین پیدا کنین ، گاهی کمپیدا میشن
1. خداشناسی قرآنی کودکان، غلام رضا حیدری ابهری.
2. خانواده در اسلام، حسین مظاهری.
3. ده درس خدا شناسی برای جوانان، ناصر مکارم شیرازی.
(۵/آبان/۹۶ ۳:۴۳)ماحی نوشته است: [ -> ]1.خداچه شکلی است؟ 2.بهشت وجهنم کجاست؟
1-خدا ماده نیست که شکل داشته باشه مانند انرژی که شکل نداره مثلا برق شکل ندارد بااین فرق که انرژی محدوده ولی خدا نامحدوده وهمه جا هست.
2-جای خاصی نداره همین جاست منتها باید از این قالب بیرون برویم ویا لباس دیگری بپوشیم تا اونو ببینیم
(۷/آبان/۹۶ ۲۱:۱۶)ماحی نوشته است: [ -> ]
وسوالات امروز را احکام در نظر گرفته ام.ان شاالله که مورد توجه قرار بگیرد.(آن دسته از احکام را جز سوالات قرارمی دهم که بیشتر نیازداریم به دانستن ویادآوری آن )، هر گونه انتقاد وپیشنهاد شما پذیرفته می شود ودر واقع حقیر از آن استقبال می کنم.سپاس از همراهی شما.
سوالات شرعی جوانان:
1.فلسفه حرمت استمنا در اسلام چیست؟آیا آیه وحدیثی در این زمینه وجود دارد؟2.گاهی با نگاه به عکس وفیلم های مبتذل بدون اینکه قصد استمنا داشته باشم،رطوبتی از من خارج می شود، آیا استمنا محسوب می شود؟
3.آیا رنگ خودکار مانع از صحت وضو است؟
درباره احکام ، پیشنهاد میکنم از ابتدا و قبل از رسیدن به سن تکلیف ( چه پسر و چه دختر در کل احکام ) بیان کنیم که احکام دست ماها نیست ، و چرا این حرام و اون حلال ربطی به علم و ... نداره ، و واقعیتش هم همینه . علم در لحظه در صحیح و خطا هست و اعتباری بهش نیست .
درباره 2 - نه ربطی نداره ، اون رفتار قاعده معین داره که فرمولش توی یه سنی به بچه باید بصورت مناسب گفته بشه .
3 بجای این باید بگیم جرمی که با مواد شوینده پاک نمیشه و به نوعی هم سطح با پوست میشه ، مانع نمیشه . البته چون نظر فتوایی هست باید مرجع رو ببینین .
به نام خدایک بار دیگه سوالو تکرار میکنم برای شما.
سوال اخلاقی :صفات بد (رذایل) را چطور در وجود خوداز بین ببریم؟؟؟؟
(راه معالجه امراض نفسانی چیست؟) بفرمایید چطور صفت های بد را از خود دور کنیم !چه راهکاری رو برای خودتون به کار بردید ؟اصلا امکانش هست مثلا کینه ،بخل ،حسد، بد اخلاقی وبدبینی و... را از خود دور کنیم!!!؟
ممنون از همراهی شما 
هوالمحبوب
امشب شب اربعين مصباح هداست
دل ياد حسين بن علي شير خداست
پروانه به گرد شمع حق پر زد و سوخت
امشب شب ياد عشقياء و شهداست
عرض سلام وتسلیت اربعین حسینی خدمت شما همسنگران گرامی.
سوال پرسمان اخیر چی بود؟این که صفات بد و رذایل را چطور از خودمان دور کنیم؟؟
جناب سدره المنتهی فرمودند (با حیا از خدا)به نظرم جواب قابل تامل وخوبی هست.کاش بیشتر توضیح می دادید وپاسخ را اینجا می فرستادید.سپاس از شما.
ممنونم از همراهی شما.
خواهش می کنم پاسخ سوال را بخوانید،یک پاسخ طلایی از یک عالم "صاحب دم مسیحایی"
(از عالم ربانی ملا احمد نراقی رحمه الله ).
خلاصله چیزی که از پاسخ استاد دریافتم:
اگر جسم ما بیمار شود مرض را چه طور درمان میکنیم؟
اول به غذاهایی که طبع آن ها ضد طبع مرض است رجوع می کنیم. مثلا اگر سردی کرده باشیم میریم یک دم نوش یا غذای گرم و..می خوریم (مصلح غذا).اگر خوب نشدیم چی؟دوا و شربت و...استفاده می کنیم باز هم اگر مدوا نشدیم،سطح معالجه سخت تر میشه .زهر وسموم .. تابالاخره بهبودی حاصل بشه. مثلا عمل های سخت و(قدیم اگر درمان بیماری را پیدا نمی کردند ودیگر کاری نمیشد انجام بدن از روش داغ کردن استفاده میکردند.)وقطع عضو...این آخرین راه علاج است.
قائده کلی برای معالجه صفت های بدمانهم همین است.
اول اینکه تشخیص میدیم چه صفت بدی داریم،مثلا صفت بد "بخل وخساست"را داریم!
مرحله اول این هست که صفت خوب مقابل خساست وبخل را انجام میدیم !نه یکبار،دوبار، بلکه مداوم .پس شروع می کنیم به بذل و بخشش و انفاق (دست ودلبازبشیم).این معادل غذای ضد مرض هست.
خب اگر مداوا نشدیم
وباز هم بخیل بودیم چی؟
میریم سراغ مرحله دوم:شروع میکنیم مکرر نفس ودرون خودمان را سرزش ونکوهش کردن. آثار بد بخیل بودن را در دل میگذرانیم(خطاب به نفس خودمان مثلا: این چه کاری تو میکنی! آخرش خودت و منو هلاک مکنی! میخوای منو از خدا دور کنی!دوست وخانواده رو از بگیری! شیطونو شادمیکنی! ،مگه چند سال تو دنیاهستی!...خلاصه کلی سرزنشش میکنیم.این معادل دارو هست.
اگر باز خوب نشدیم چی؟
مرحله سوم:بایدآثارصفت بد،ضد این صفت رذیله بخل را انجام بدیم یعنی اعمال مسفرفین را انجام بدیم اگر بخیل هستیم(دیر از جان شما)و مال خودمان را به کسی نمیدیم ،برای از بین بردن این صفت تو این مرحله :شروع کنیم به بذل وبخشش بیش از اندازه ی مال و دست ودلبازی زیادی.(این مرحله معادل زهر و سموم است.)
وگاهی هست باید برای مدوا کاری بکنیم که در شان مانیست مثلا 500تومان بدیم یه سیب از میوه فروش بگیریم یا مثلابعضی آقایون کسر شان براشون برن نانوایی ویا مسافرکشی و..(بهش میگن برو4تا نون بگیر! اون قدر زورش میاد و بهش بر میخوره که دیر از جان شما انگار حرف بدی بهش زدن!...)
اگر باز هم اثر نکرد 
ومتاسفانه هنوز بخیل بودیم مرحله بعد چیه؟ دیگه مرحله آخره (که معادل قطع عضو وداغ کردن است):باید خودمون را از غذا خوردن واستراحت وخواب منع کنیم مگر اون مقداری که برای زنده بودن وحیات بهش نیاز داریم(یعنی خیلی کم کنیم آسایش وخوراکمان را اما نه به قدری که بمیریم
) ان شاالله بعد این مرحله دیگر بخیل نیستیم
یک آدم متعادل وبخشنده ایم. اگر اثر نداشت باید روی همین مرحله آخر آن قدر تاکید کنیم وادامه بدیم تا به فضل خدا رها بشیم از سرکشی شهوت ونفس اماره واین صفات بد.
در پست بعدی،عینا پاسخ استاد را می آورم.(از کتاب معراج السعاده)چون یکم قلم استاد سنگین بود ابتدا خلاصله وچیزی که خودم درک کردم از مطالب را اوردم.
موید ومنصورباشید.