تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برجام مرگ یک تفکر بود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۱۱/آبان/۹۶ ۱۷:۴۷)yahya63 نوشته است: [ -> ]سلام

1-دوست من پستها را دقیق بخوانید،هیچکس با مذاکرات مخالف نیست منجمله رهبری.بحث بر سر شیوه ی مذاکره و امتیازاتیست که رد و بدل میشود و تضمینهایی که گرفته میشود و عبرت گرفتن از گذشته.رهبری بارها به صورت علنی گفتند که من به امریکا خوشبین نیستم اما دولتمردان اصرار دارند که این کار را انجام بدهنید،من راضی نیستم اما اگر میخواهید بروید مذاکره کنید(عین همین کلمات را مطرح کردند،شاید ترتیب کلمات این نباشد)
در سخنرانیهایی هم که انجام دادند تاکید کردند که بنده کلیات را عرض میکنم و با جزییات کاری ندارم.یعنی ایشون خط قرمز را مشخص کردند و ما بقی را دست تیم مذاکره کننده گذاشتند.که البته متاسفانه در همین حد هم این دوستان رعایت نکردند.حتی ایشان زمانی که قصد تایید مصوبه ی مجلس را داشتند چند شرط گذاشتند که باز هم این شروط را دولت مردان رعایت نکردند.
2-دوست گرامی ایشان بارها اعلام کردند که من از هر کسی در راس کار بیایید حمایت میکنم،چون مردم انتخاب کردند.در زمان اقای خاتمی و مجلس ششم هم همینکار را کردند.این مطلب هم در سخنرانیهای ایشان هست.
3-ما توقع معجزه نداشتیم اما توقع اینطور بی حساب و کتاب امتیاز دادن را هم نداشتیم.اینکه تیم مذاکره کننده خودمان با صحبتهای نا به جا قدرت چانه زنیه خود را پایین بیاورند،به معجزه ارتباطی ندارد .خیلی از این مسائل در مورد این تیم و اشتباهاتیکه انجام دادند هست .
4-هیچ وقت این گول به ایران برنگشت.میتوانید با کمی جستجو در محیط اینترنت و صحبتهای اقای کری و صحبتهای اقای سیف به این مسئله پی ببرید.وقتی که هر دو طرف اذعان دارند که در این مذاکرات تقریبا هیچ نفعی برای ایران وجود نداشت.منافعی هم اگر اگر اگر وجود داشت دوستان امریکایی اعتدالیون ان ها را هم با ما بقی تحریمات بستند.
5-توضیح دادم،به اعتراف خودشان مبلغ بسیار ناچیزی از پول خودمان را به خودمان داند و ان هم وارد کشور نشد.
توی اینترنت سرچ کنید فیلم اظهارات دولت مردان در مورد این پولها که اتفاقا در تلویزیون هم پخش شد،موجود هست.

دوست گرامی بنده تمایلی به ادامه این بحث ندارم،اینکه در این مذاکرات ما همه چیز دادیم و هیچ چیز نگرفتیم برای همگان روشن شده است.
شما هم اگر هنوز فکر میکنید که ما امتیازی گرفته ایم که ارزش این برگ برنده را داشت،سخت در اشتباهین و با کمی تحقیق متوجه اشتباه خودتان میشوید.
اتفاقا تمام همفکران اقای روحانی به اسن فریب بزرگ اذعان دارند.
مگر دیوانند با شما مذاکره کنند.

موفق باشید.
سلام مجدد
1- فرمایش رهبری تماما درمورد آمریکاست نه سازمان ملل ومذاکرات برجام هم مربوط به سازمان ملل بود
2- ظاهرا آقای روحانی با توجه به سخنان زشت ترامپ از مذاکره با آمریکا دیگر دفاع نمیکند یعنی همان نظررهبری
3- اگر دولتها مورد تائید رهبری هستند تصمیمات آنها هم محترم است
4- رفع تحریمات سازمان ملل مهمترین دست آورد برجام است
بجای پرداختن به برجام تجربه کنیم که دیگر روشی را نرویم تا سرانجامش به مذاکره با آمریکا بیانجامد موفق باشید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع