تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جنس انسان چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
انسان ذوالعقل، از جنس موجودات بدون شاخ برگرفته از خاک! Smile
(۱۶/آبان/۹۶ ۱:۴۱)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]انسان ذوالعقل، از جنس موجودات بدون شاخ برگرفته از خاک! Smile
درودبرشما
در تعریف فوق ذوالعقل جنس قریب وبقیه فصول آنند. مراد از اجناس قریب وبعید در تعریف انسان چنین است
جسم نامی حساس ذوعقل خاکی
سلام.

نه در تعریف فوق ذوالعقل فصل انسانه و موجود [بدون شاخ] برگرفته از خاک جنس انسانه (یعنی در تعریف زیست‌شناسا یا فیلسوفها این طور بوده)

اما مساله و نکته اینجاست:

اصلا فرقی نمی‌کنه!!

می‌تونی بنویسی انسان، بدون شاخ برگرفته از خاک و ذوالعقل است

یا بنویسی انسان، ذوالعقل بدون شاخ و برگرفته از خاک است

یا بنویسی انسان، بدون شاخ برگرفته از خاک و ذوالعقل است

اصلا فرقی نمی‌کنه! درگیر الفاظ نشو!

(اینجا بین حدود مختلف رابطه عموم و خصوص مطلق نداریم که یکیشو بذاریم جنس و اون یکی فصل)
(۱۶/آبان/۹۶ ۶:۵۳)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]سلام.

نه در تعریف فوق ذوالعقل فصل انسانه و موجود [بدون شاخ] برگرفته از خاک جنس انسانه (یعنی در تعریف زیست‌شناسا یا فیلسوفها این طور بوده)

اما مساله و نکته اینجاست:

اصلا فرقی نمی‌کنه!!

می‌تونی بنویسی انسان، بدون شاخ برگرفته از خاک و ذوالعقل است

یا بنویسی انسان، ذوالعقل بدون شاخ و برگرفته از خاک است

یا بنویسی انسان، بدون شاخ برگرفته از خاک و ذوالعقل است

اصلا فرقی نمی‌کنه! درگیر الفاظ نشو!

(اینجا بین حدود مختلف رابطه عموم و خصوص مطلق نداریم که یکیشو بذاریم جنس و اون یکی فصل)
درود برشما
بنده درگیر الفاظ نیستم دو دانش فرهنگ لغت ومنطق کارشان بحث الفاظ است یکی در معانی ودیگری در ماهیت الفاظ که هردو هم لازم وهم مقبول همه دانشمندان است. واما
1-ذوالعقل فصل انسان نیست چون جن هم ذوالعقل است اما خاکی فصل اوست چون جن از آتش است
2-این مفاهیم با هم فرق دارند والا منطقیون بیمار نبودند که برای یک مفهوم اعتبارات گوناگون بگذارند
3- ممکن است شما در تعریف جنس ویا فصل را مقدم ویا موخر بنویسید مانند مبتدا وخبر درظاهر ممکن است ایرادی بنظر نرسد اما در واقع با تغییر ترتب دگر گونی ایجاد می کنید مثلا ایران کشور زیبائی است بنویسیم کشور زیبائی ایران است میتوان تفاوتی درمفهوم آن دو یافت. در جابجائی جنس با فصل نیز چنین است انسان ذوالعقل خاکی است یا انسان خاکی ذوالعقل است .در اولی روی جنس زوم شده ایم ودر دومی روی فصل موفق باشید
سلام درودگر جان.

با این حساب که نوشتی خاکی هم فصل نیست چون مرغم خاکیه.

خواهش می‌کنم روی مطالبی که می‌نویسم دقت بفرمااا، وگرنه نمی‌نویسم.
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۲:۵۵)آتئیسمو نوشته است: [ -> ]سلام درودگر جان.

با این حساب که نوشتی خاکی هم فصل نیست چون مرغم خاکیه.

خواهش می‌کنم روی مطالبی که می‌نویسم دقت بفرمااا، وگرنه نمی‌نویسم.
درود برشما
شما هرزمان خسته شدید میتوانید ننویسید وتا آنجا من سپاسگزار شما خواهم بود اما مراد ازخاکی کلام خداوند است که من انسان را ازخاک آفریدم وجن را از آتش بنابراین اینها فصولند در بیان قرآن اما ازجهت ماهیت خاک وآتش که جسمند البته جنس بعید هستند معذلک بحث ما در جنس بود نه فصل وشما میتوانید بجای این فصل فصل دیگری بیاورید ایرادی نداردممنون
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع