تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همیاری در گسترش خداشناسی ، اسلام شناسی و شیعه شناسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام خدمت دوستان ، همسنگران و هموطنان عزیزم.

چندسالی هست که به فکر راه و روشی جهت معرفی خداشناسی ، اسلام شناسی و شیعه شناسی به مردم کشورمون و سایر کشورها هست . متاسفانه مشغله کاری ام جلوی پیشبرد این هدفم رو گرفته ، خاطرم هست سال 2008 با ایمیل یک سایتی که تبلیغ مسیحیت رو میکرد و انگلیسی بود حدودا یک ماهی مکاتبه داشتم برای اثبات حقانیت اسلام و اون در مقابل داشت مسحیت رو تبلیغ میکرد. { متن ایمیل ها به زبان لاتین موجود هست اگر کسی خواست pm بده } البته جواب آخرین ایمیل رو نداد دیگه و من پیگیرش نشدم ولی اگر مقداری هم باعث مشغول شدن فکرش و تحقیقش راجب اسلام شده باشم فکر می کنم کارم رو درست انجام دادم .

بگذریم.

الان من توی فکر یه حرکتی هستم که بتونم این هدف رو بهتر پیاده سازی کنیم.

پیشنهاد من یه سرویس سایت سازه که توی سه زمینه اصلی { خداشناسی ، اسلام شناسی ، شیعه شناسی } علاقه مندان به تبلیغات دینی سایت هاشون رو ایجاد کنند.

توی این سایت ساز هیچ تبلیغاتی نباید قرار بگیره تا ذهن مخاطب صرفا به اون مطلبی که میخونه متمرکز بشه همچنین به هر کاربر یک سایت + 1 گیگ فضای رایگان برای آپلود عکس اختصاص میدیم که راحت تر باشه.

هزینه های طراحی و نگهداری سایتش رو تا قبل از اینکه بازدیدش بالا بره من می تونم تقبل کنم و وقتی بازدید بالای 10 هزار نفر در روز بگیره و سرور قوی بخواد امکان این هست که هر کس کمکی خواست بکنه برای هزینه های ماهانه سرور به صورت donate واریز کنه.

سایت در سه زبان انگلیسی ، فارسی و عربی کار کنه

چه کمکی از شما میخوام من ؟

کمک در تهیه و درج مطالب در سه زمینه اصلی در سه زبان مختلف ( لازم نیست به یک باره باشه ، کم کم از فارسی شروع کنیم بهتره ) . یعنی وبلاگ هایی با زبان های مختلف در موضوعات فوق ایجاد کنیم و مطلب قرار بدیم.

نظارت بر مطالبی که کاربران درج می کنند و در صورت شبه برانگیز بودن یا خلاف واقع بودن حذف کردن.

باقیات صالحاتی میشه برای زمانیکه دستمون از دنیا کوتاهه

دوستان اگر نظری دارند بفرمایند.

اگر مایل به همکاری هم هستن ایمیل بزنن به بنده »» soroush.hz{at}gmail dot com

اسم سایت هم پلاک 12 هست و آدرسش رو 5 سال پیش ثبت کردم pelak12.ir

چگونه سایت رو به مخاطب بشناسونیم ؟

کلماتی مثل god , Christianity , islam , allah و همینطور در فارسی اسامی ادیان اگر سرچ بشه و در صفحه اول گوگل باشیم به این هدف می رسیم. قرار نیست مثلا با سرچ کلمه مسیحیت وارد سایت ما میشن تبلیغ مسیحیت رو ببینن ، مثلا مطلبی میبینن که در اون اومده حضرت مسیح به ظهور پیامبر بعد از خودش اشاره کرده ، هرچی مطالب توی این عناوین پر جستجو بیشتر باشه سایت در خارج کشور و داخل کشور بیشتر بالا میاد

البته اگر کلا هم با راه اندازی چنین سایتی مخالف هستید دلیلتون رو بهم بگید ممنون میشم فقط در نظر داشته باشید توی این جبهه مسیحیت خیلی گسترده تر با سایت هایی با مطالب متنوع تر داره فعالیت میکنه
آدرس های مرجع