تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعیات Atheistic ماسون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۵۵)bamzi64 نوشته است: [ -> ]با تشکر ازمقاله های مفصلتون ولی باور کنین ارتباط با شیطان بی معنیه چون فقط ارواح انسانهای مرده و در بعضی موارد نادر جن ها میتونن انسان رو تسخیر کنن.خدمتتون بگم تا حدودی ارتباط با ارواح رو خودم تجربه کردم و راهشو بلدم خودم منبع موثق.
از نظر من ارتباط با شیطان مسخرست

دوست عزیز. به مفهوم کلمه شیطان توجه کنید. شیطان هم به جن تلقی می شود هم به انسان. در واقع به انسان شرور و جن شرور شیطان و شیاطین گفته میشه.
حالا ما ابلیس رو داریم که خود از جن و در واقع از شیاطین هست اما در روایات ما شیاطین بیشتر به حزب ابلیس از جنیان اطلاق میشه.
بنابراین اگر ارتباط و تسخیر توسط جن میسره، همین شکل ارتباط با ابلیس هم میسره. بماند که جا افتاده به اشتباه جای ابلیس میگن شیطان. در هر حال ارتباط با ابلیس چیز عجیبی نیست اما فقط با انسانهای خاصی این ارتباط برقرار میشه.
دوست عزیز. به مفهوم کلمه شیطان توجه کنید. شیطان هم به جن تلقی می شود هم به انسان. در واقع به انسان شرور و جن شرور شیطان و شیاطین گفته میشه.
حالا ما ابلیس رو داریم که خود از جن و در واقع از شیاطین هست اما در روایات ما شیاطین بیشتر به حزب ابلیس از جنیان اطلاق میشه.
بنابراین اگر ارتباط و تسخیر توسط جن میسره، همین شکل ارتباط با ابلیس هم میسره. بماند که جا افتاده به اشتباه جای ابلیس میگن شیطان. در هر حال ارتباط با ابلیس چیز عجیبی نیست اما فقط با انسانهای خاصی این ارتباط برقرار میشه.

ممنون از استدلال منطقیتون.من بر اساس تجربیاتم گفته بودم.اما برام جلب بود.ارتباط با جنیان مخاطرات خیلی زیادی هم داره.اما اگه واقعا یهود شیطان رو به خدایی قبول داره که نداره(طبق تبصره های شیطان پرستی)و اگه ارتباط با شیطان میسره اوضاع خیلی بی ریخت میشه که!!!!!
:s
دوست عزیز پیشنهاد می کنم وقت بگذارین کامل مقاله قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود رو بخونین تا بفهمین آیا اعتقاد به خدایی شیطان بین یهود وجود داره یا نه. حالا نخوایم بگیم خدایی شیطان، بگیم پرستش شیطان درست تره.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع