تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دنیامون چه شکلی می شه؟ (بازار کار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۷/دی/۹۶ ۱۳:۰۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما

1-اشکالات موجود در مساله بانوان درهم آمیختگی سنتهای غربی واسلامی است که بهیچیک هم عمل نمیشود نتیجه چیزی میشود که موجود است.

2-مساله حق الزحمه برای کارهای زن هم قانونی است وهم شرعی وهرگز با شان زن منافات ندارد

3-بخش سوم مطالب شما بیان دردهاست و محصولی که فعلا موجود است واما راه حل بازگشت به قانون است. چون طبق قانون مرد عهده دار زندگی زن است بنابراین

یک:دولت اعلام کند هرزنی که همسر دلخواه خودرا یافته وبیکار است شغل اورا به همسرش منتقل کنند

دو:هر زنی که بامرد بدون کار ازدواج کند برای مرد او شغلی درنظر گرفته میشود

سه:هرزنی که چه دارای همسر باشد ویا بی شوهر ودارای کار است میتواند با دریافت نیمی از دریافتی خود شغل خودرا بدولت واگذار کرده تا به یک مرد واگذار گردد.

چهار:برای زنان درمنزل حق الزحمه کارهای آنانرادرنظر بگیرند واگر مردان قادر نیستند همه آنانرا بیمه کرده وماهانه مبلغی دریافت کنند

با اجرای این موارد بخش عمده ای از زنان شاغل کنار رفته ومردان دارای شغل میشوند واندکی هم میمانند که درطول زمان کاسته خواهند شد

ضمنا نه مخالفتی با برابری زنان ومردان صورت میپذیرد وهم جامعه به قوانین شرع باز میگردد
---------------------------------------------------------
ضمنا در خانواده اگر مدیریت مالی برعهده زن قرار گیرد یعنی مردان درآمد خودرا تحویل همسرشان بدهند که بچرخانند ومازاد را برای خودبردارند موجب دلگرمی زنان شده وبدنبال شغل دیگرنخواهند رفت
تشکر بابت طرح نظرتون
چرا بعضی دختران که دیپلم می گیرن یا دانشجو یا لیسانسه می رن سرکار؟ (مجرد)
این ها برای چی میرن سرکار؟ چرا به دنبال شغل هستن؟
(۷/دی/۹۶ ۱۴:۱۷)soheyl68 نوشته است: [ -> ]تشکر بابت طرح نظرتون
چرا بعضی دختران که دیپلم می گیرن یا دانشجو یا لیسانسه می رن سرکار؟ (مجرد)
این ها برای چی میرن سرکار؟ چرا به دنبال شغل هستن؟
درود برشما
سوال عجیبی میکنید؟ جوابش روشن است
ازقدیم گفته اند دختر باید ازدواج کنه .خوب اگر کسی سراغش نیاید بماند درمنزل بترشد وبیمار شود؟چه چیز بهتر ازشغل که سالم بماند.ضمنا درس خواندن تا پایان عمر خوب است(اطلبوالعلم ولوبالصین)
(۷/دی/۹۶ ۱۵:۲۰)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
سوال عجیبی میکنید؟ جوابش روشن است
ازقدیم گفته اند دختر باید ازدواج کنه .خوب اگر کسی سراغش نیاید بماند درمنزل بترشد وبیمار شود؟چه چیز بهتر ازشغل که سالم بماند.ضمنا درس خواندن تا پایان عمر خوب است(اطلبوالعلم ولوبالصین)
همچنین درود به شما
خوبه که بحث می کنیم و نظر می دیم؛ حتی منی که می دونم حتما نقص و کاستی در آگاهی هام وجود داره، دیدگاهمو مطرح می کنم تا بازخور بگیرم، تا چیزهایی یاد بگیرم که نمی دونستم. همچنین ان شاالله بدانیم که جامعه کنار هم بودن همه ی آگاهی ها و ناآگاهی ها و ارزش ها و تضادها و ...

من پرسشی پرسیدم که گفتید سوالم عجیبه!
شما راه حل دادید :
(۷/دی/۹۶ ۱۳:۰۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]... بنابراین

یک:دولت اعلام کند هرزنی که همسر دلخواه خودرا یافته وبیکار است شغل اورا به همسرش منتقل کنند

دو:هر زنی که بامرد بدون کار ازدواج کند برای مرد او شغلی درنظر گرفته میشود

سه:هرزنی که چه دارای همسر باشد ویا بی شوهر ودارای کار است میتواند با دریافت نیمی از دریافتی خود شغل خودرا بدولت واگذار کرده تا به یک مرد واگذار گردد.

چهار:برای زنان درمنزل حق الزحمه کارهای آنانرادرنظر بگیرند واگر مردان قادر نیستند همه آنانرا بیمه کرده وماهانه مبلغی دریافت کنند

با اجرای این موارد بخش عمده ای از زنان شاغل کنار رفته ومردان دارای شغل میشوند واندکی هم میمانند که درطول زمان کاسته خواهند شد

ضمنا نه مخالفتی با برابری زنان ومردان صورت میپذیرد وهم جامعه به قوانین شرع باز میگردد
...
اما ابتدا لازمه بدونید اصلا چرا شاغل می شن دختران جوان مجرد؛ درسته؟
دلیل شاغل شدن رو این گفتید :
"ازقدیم گفته اند دختر باید ازدواج کنه .خوب اگر کسی سراغش نیاید بماند درمنزل بترشد وبیمار شود؟چه چیز بهتر ازشغل که سالم بماند.ضمنا درس خواندن تا پایان عمر خوب است(اطلبوالعلم ولوبالصین)"
یه پرسش نامه درست کنید به این شکل :
دختر جوان مجرد، چرا سرکار هستی؟ چرا شاغلی؟
1. می خوام ازدواج کنم
2. برای این که نترشم
3. برای این که بیمار نشم
4. به فکر سلامتم هستم
5. هیچ کدام

ببینید چه نتیجه ای می گیرید.

به نظرم دلایلی که برای شاغل شدن دختران دارید و راه حل هایی که دادید در مورد بیش از 90 درصد دختران، صحیح نیست.
(۸/دی/۹۶ ۱۲:۵۶)soheyl68 نوشته است: [ -> ]همچنین درود به شما
خوبه که بحث می کنیم و نظر می دیم؛ حتی منی که می دونم حتما نقص و کاستی در آگاهی هام وجود داره، دیدگاهمو مطرح می کنم تا بازخور بگیرم، تا چیزهایی یاد بگیرم که نمی دونستم. همچنین ان شاالله بدانیم که جامعه کنار هم بودن همه ی آگاهی ها و ناآگاهی ها و ارزش ها و تضادها و ...

من پرسشی پرسیدم که گفتید سوالم عجیبه!
شما راه حل دادید :
اما ابتدا لازمه بدونید اصلا چرا شاغل می شن دختران جوان مجرد؛ درسته؟
دلیل شاغل شدن رو این گفتید :
"ازقدیم گفته اند دختر باید ازدواج کنه .خوب اگر کسی سراغش نیاید بماند درمنزل بترشد وبیمار شود؟چه چیز بهتر ازشغل که سالم بماند.ضمنا درس خواندن تا پایان عمر خوب است(اطلبوالعلم ولوبالصین)"
یه پرسش نامه درست کنید به این شکل :
دختر جوان مجرد، چرا سرکار هستی؟ چرا شاغلی؟
1. می خوام ازدواج کنم
2. برای این که نترشم
3. برای این که بیمار نشم
4. به فکر سلامتم هستم
5. هیچ کدام

ببینید چه نتیجه ای می گیرید.

به نظرم دلایلی که برای شاغل شدن دختران دارید و راه حل هایی که دادید در مورد بیش از 90 درصد دختران، صحیح نیست.
درود برشما
بنده نظرم را نوشتم وتجارب شخصی هم دارم حالا نوبت شماست که نظر خواهی کنید ونتیجه را بنویسید تا بنده هم آگاه شده ونظرم را اصلاح کنم ممنون
سلام به همه ی دوستان
دقیق نمیدونم آدم باید موافق کار زنان باشه یا ن چون هر کنشی واکنشی داره .
اما چیزی که من تا العان دیدم هم جالبه و درد ناک ، تو شهر نچندان کوچیک ما کار خیلی کمه و باعث میشه جونا به هرکاری با هر حقوق ناچیزی تن بدن ؛
اما نکته جالبش اینجاست که تو همین وضعیت بیشتر جا ها از جمله شهرک صنعتی ها باکارهای سخت و کاملا مردونه هم خواهان خانم ها هستن ، چرا ؟ چون نیروی کار خانم فراوان و ارزان هست جالب اینه تو آگهیا با کارایی برخورد میکنم مردونه با پایه حقوق 300 هزار تا 500 هزار تومان که از خانم های مجرد خواسته که مراجعه کنن ، همین چند وقت پیش ی کارگاه مسگری اطلاعیه زده بود به چند خانم احتیاج دارن بعدش باهاشون تماس گرفتم میگم کاریکه خانوم ها باید تو کارگاه بکنن چیه : میگه هیچی همون کارای مسگری و کوره و چکش زنی و غیره ،( دقیق یادم نمیاد ) واقعا موندم ، اونوقت خیلی از آقایانو میبینم که در حال متر کردن خیابونن تغریبا ب هرکودوم از دوستانم میگی مشغولی و کجا کار میکنی با خنده میگه شهرداری ،، دارم خیابونا رو متر میکنم ببینم چند متره ، تموم نمیشه . ی بنده خدایی میگفت تقصیر ماست ما اگه بی غیرت نشده بودیم خانوم ها تو شهرک صنعتی نبودن و ما هم تو این وضع نبودیم ،( بلا نصبت همه )
اما بیشتر از همه دلم ب حال خانوم ها(خواهر های انسانیم ) میسوزه که تا ساعت های مختلف و طولانی حتی تو شب باید کار کنن با آدمهای مختلفی سرو کله بزنن صاحب کار هایی که کارشون توهینه و فرقیم براشون نمیکنه کی روبروشونه و گاهی مسائل دیگه ، چه کسی جواب گو خواهد بود ،باز حرف فاطمه خانم

یک آدم اگر بخواد خلاف جامعه حرکت کنه میشه گفت تقریبا با خاک یکسان میشه
چیزیم بخواییم بگیم خدا بهمون رحم کنه اونقدر راه شکایت های الکی و برخوردای بد باز شده که کار ب نهاد های دیگه نمیرسه خخخدر پناه حق[font=Tahoma][/font]
(۸/دی/۹۶ ۲۰:۱۳)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]سلام به همه ی دوستان
اما چیزی که من تا العان دیدم هم جالبه و درد ناک ، تو شهر نچندان کوچیک ما کار خیلی کمه و باعث میشه جونا به هرکاری با هر حقوق ناچیزی تن بدن ؛
اما نکته جالبش اینجاست که تو همین وضعیت بیشتر جا ها از جمله شهرک صنعتی ها باکارهای سخت و کاملا مردونه هم خواهان خانم ها هستن ، چرا ؟ چون نیروی کار خانم فراوان و ارزان هست جالب اینه تو آگهیا با کارایی برخورد میکنم مردونه با پایه حقوق 300 هزار تا 500 هزار تومان که از خانم های مجرد خواسته که مراجعه کنن ، همین چند وقت پیش ی کارگاه مسگری اطلاعیه زده بود به چند خانم احتیاج دارن بعدش باهاشون تماس گرفتم میگم کاریکه خانوم ها باید تو کارگاه بکنن چیه : میگه هیچی همون کارای مسگری و کوره و چکش زنی و غیره ،( دقیق یادم نمیاد ) واقعا موندم ، اونوقت خیلی از آقایانو میبینم که در حال متر کردن خیابونن تغریبا ب هرکودوم از دوستانم میگی مشغولی و کجا کار میکنی با خنده میگه شهرداری ،، دارم خیابونا رو متر میکنم ببینم چند متره ، تموم نمیشه . ی بنده خدایی میگفت تقصیر ماست ما اگه بی غیرت نشده بودیم خانوم ها تو شهرک صنعتی نبودن و ما هم تو این وضع نبودیم ،( بلا نصبت همه )
اما بیشتر از همه دلم ب حال خانوم ها(خواهر های انسانیم ) میسوزه که تا ساعت های مختلف و طولانی حتی تو شب باید کار کنن با آدمهای مختلفی سرو کله بزنن صاحب کار هایی که کارشون توهینه و فرقیم براشون نمیکنه کی روبروشونه و گاهی مسائل دیگه ، چه کسی جواب گو خواهد بود ،باز حرف فاطمه خانم

چیزیم بخواییم بگیم خدا بهمون رحم کنه اونقدر راه شکایت های الکی و برخوردای بد باز شده که کار ب نهاد های دیگه نمیرسه خخخدر پناه حق[font=Tahoma][/font]
درود برشما
بله دوران بردگی زنان فرارسیده است کار ارزان وکارگران بی درد سر همه اینها نتیجه فرار از قانون اسلام است که تعهد وکاررا در عهده مرد قرار داده است . ونیاز زنان باید ازطریق دریافت بیمه وحق الزحمه کارشان درمنزل باید تامین گردد موفق باشید
(۸/دی/۹۶ ۲۰:۱۳)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]سلام به همه ی دوستان

خلاف جامعه؟ کدوم جامعه؟ جامعه همون کسیه که دختر و خانم استخدام می کنه و همون دختر و خانمی که میرن سر این جور کارها؛
باز هم عرض می کنم که اگر دختر و خانمی از روی فقر مادی میره سرکار، من خودم شرمندشم؛ منظور ما این گرامیان نیستن.
شما برید از همون خانم که میره سر کار مسگری بپرسید چرا میره سرکار؟ خوب چرا می ره؟ چرا اون میره که اون آقای جوون خیابونارو متر کنه؟
صاحبکار به هر دلیلی، نیروی مونث بخواد؛ اگه خانمی نره سرکار، آیا اون کارشو تعطیل می کنه؟ مردها می رن سرکار خوب.
هم صاحبکار، هم خانمی که نیاز و اضطرار نداره و میره سرکار مقصر این ماجرا، این بیکاری و فساد و فحشا و دین زدایی از جامعه هستن.
(۸/دی/۹۶ ۲۱:۱۶)soheyl68 نوشته است: [ -> ]خلاف جامعه؟ کدوم جامعه؟ جامعه همون کسیه که دختر و خانم استخدام می کنه و همون دختر و خانمی که میرن سر این جور کارها؛
باز هم عرض می کنم که اگر دختر و خانمی از روی فقر مادی میره سرکار، من خودم شرمندشم؛ منظور ما این گرامیان نیستن.
شما برید از همون خانم که میره سر کار مسگری بپرسید چرا میره سرکار؟ خوب چرا می ره؟ چرا اون میره که اون آقای جوون خیابونارو متر کنه؟
صاحبکار به هر دلیلی، نیروی مونث بخواد؛ اگه خانمی نره سرکار، آیا اون کارشو تعطیل می کنه؟ مردها می رن سرکار خوب.
هم صاحبکار، هم خانمی که نیاز و اضطرار نداره و میره سرکار مقصر این ماجرا، این بیکاری و فساد و فحشا و دین زدایی از جامعه هستن.
درود برشما
برادر عزیز اگر خانمی نیاز نداشته باشد که سر چنین کارهائی نمیرود آنانکه امکانات دارند بوتیک میزنند نه کار مسگری وگاه برای تامین زندگی شوهر معلول خود چنین سختی را برخود هموار میکنند
(۸/دی/۹۶ ۲۲:۲۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
برادر عزیز اگر خانمی نیاز نداشته باشد که سر چنین کارهائی نمیرود آنانکه امکانات دارند بوتیک میزنند نه کار مسگری وگاه برای تامین زندگی شوهر معلول خود چنین سختی را برخود هموار میکنند
نه؛ شما به دلایل اشتغال دختران جوان مجرد آگاه نیستید.
و روش پیشگیری و راه حل مساله رو صحیح نگفتید.
بیشتر این ها به خاطر نیاز مالی نمیرن سرکار.
(۸/دی/۹۶ ۲۲:۳۵)soheyl68 نوشته است: [ -> ]نه؛ شما به دلایل اشتغال دختران جوان مجرد آگاه نیستید.
و روش پیشگیری و راه حل مساله رو صحیح نگفتید.
بیشتر این ها به خاطر نیاز مالی نمیرن سرکار.
درود برشما
شما هم مدام ایراد میگیرید ونظر خودرا نمی نویسید حتما بخاطر نیاز غیر مالی میروند سرکار
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع