تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دنیامون چه شکلی می شه؟ (خانه ایرانی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا
سلام (یعنی سلامت باشی، یعنی نعمت سلامتی رو برات خواستارم)

ذهنتو از شرایط فعلی و کنونی دنیای اطرافت تقریبا خالی کن!

تصور کن

از همین لحظه، "فقط خانه های حیاط دار بدون طبقه با معماری ایرانی ساخته می شه و هر ساختمان موجود جز این، خراب می شه"؛

فکر کن و بگو دنیامون چه شکلی می شه؟
سلام
اون موقع، ساختمانی که 10 طبقه است تبدیل میشه به 10 تا خونه. حیاط هم که داره باعث میشه زمینهای بزرگتری نیاز داشته باشیم.

تقاضا برای زمین میره بالا و زمین گرون میشه.
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۹:۰۸)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
اون موقع، ساختمانی که 10 طبقه است تبدیل میشه به 10 تا خونه. حیاط هم که داره باعث میشه زمینهای بزرگتری نیاز داشته باشیم.

تقاضا برای زمین میره بالا و زمین گرون میشه.
علیک سلام
زمین زیاد داریم، هر چند ساخت شهری با خانه های حیاط دار هزینه های بیشتری نسبت به ساخت شهر آپارتمانی داره، اما ارزشش بیشتره. آپارتمان رو دولت ها و حاکم های بیمار یا با افکار بیمار دوست دارن.

دیگه چی؟
مثلا فرض کن خونه ها از نظر معماری، شکل قدیمی دارن، اما مصالح و سازه هایی هست که ساختمون در برابر زمین لرزه ها مقاوم تره؛ تصور کن شکل و هویت در معماری شهرها و خونه هامون ایرانی باشه، و در سازه، به روز باشه.
این زلزله هارو می بینیم و فکر کنیم آیا اگر ما ساختمون سازی رو به شکلی که همه مون دوست داریم (خونه حیاط دار ایرانی) بسازیم، دیگه این فجایع پیش میاد؟ این ها آثار عمل خود ماست.

از ابعاد مختلف هم به پرسش اولیه پاسخ بدید.
آدرس های مرجع