(۵/دی/۹۶ ۱۹:۰۹)313s.w.o نوشته است: [ -> ]پشت آیه های قرآن و آواتار مذهبی قایم شدن دورش گذشت
از ادبیاتت فاخرت مشخصه چقدر حالیته ( عرزشی ، پهن ، ... )
منظور من "پوئن "بود
با کیبورد گوشی همزه نبود جاش ه گذاشتم
ذهن تان را اصلاح کنید
(۵/دی/۹۶ ۲۲:۱۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
برادر من قبلا گفتم این مسایلی که شما میگید هرکدوم يه بحث جداگانه لازم داره
اینطور درهم و برهم که نميشه به موضوعات پرداخت
در ضمن اگر شما به پاسخ دقت کرده بودید جوابتون رو گرفته بودید
در ضمن هزاران سازمان و افراد در جاهای مختلف دارن در کمال خلوص در کشور خدمت می کنن
وقتی به افراد نگاه کنیم ميشه عیب های زیادی ازش درآورد حالا این در مقیاس خانواده و شهر و کشور به همون نسبت عیب ها زیاد ميشه
باید بخش های مثبت افراد و کشور رو هم دید که بسیار بیشتره
این واضحه که اگر شخصی 100 درصد غیر انقلابی و ضد انقلاب باشه نمی تونه وارد ساختار قدرت بشه
اون افرادی که انتقاد می کنن و میگن غیر انقلابی ها روی کار اومدن منظورشون این نیست که اصلا هیچ چيزه خوبی ندارن
همون هاشمی هم از لحاظی قابل تحسین بوده
یا حتی اصلاحات هم به طور 100 درصد بد نیست بلکه نکات مثبت زیادی هم داره
باید حرف رو درست فهمید و دچار اعوجاج فکری نشد
کلام شما رو میفهمم
سخن من این هست که بعد از ۴۰ سال
کارنامه جمهوری اسلامی ، معدل خوبی ندارد
(۵/دی/۹۶ ۲۳:۳۲)قلب نوشته است: [ -> ]
در ضمن یک رازی رو بهتون بگم چون بناست قبل از ظهور حضرت مهدی عج تمام تفکرات حکومت کنن پس تفکر روحانیت هم باید حکومت می کرد تا ديگه کسانی پیدا نشن و بگن اگر ما حکومت می کردیم ما بهتر بودیم و اشکالات همه تفکرات مشخص بشه
در پناه خدا باشید
علیکم السلام
قویا از ته قلبم میخوام بعدش به ظهور منتهی شه
چون اگر نشه نمیدونم با این فرمون به کجا داریم میریم
(۴/دی/۹۶ ۱۵:۳۰)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
درباره زلزله با شما موافقم ولی احتمالا به خاطر قافیه گذاشتن تا معنی بده
اما درباره آسید پاشی
اینجا اصلا بحث آسید پاشی و اثبات یا رد اون نیست بلکه انتقاد به کسانی وارد ميشه که بدون مدرکی کار زشت آسید پاشی رو به قشر ارزشی جامعه ربط میدن باید به این قشر گفت با چه مدرکی چنین چیزی میگن
امام جمعه بسیجی ساده حرف از خون زدن!!!!!!! کی کجا؟ ؟ گفتن بی حجاب هارو بکشید یا آسید بپاشید؟؟؟
خب وقتی يه ایرانی از منابع نا معتبر و مغرض بیگانه کسب اطلاع کنه معلومه بدون هیچ سندی گمراه بشه
باید اخبار رو از منابع معتبر کسب کرد نه هر جایی
در زمینه سايبر ایران قوی هست ولی نه اینقدر که شما میگی
اون آمریکاست که چنین قدرتی داره
آسید پاش خودش اومده گفته من بودم!!!!! کی کجا؟ ؟ ؟
فیلمم دارن ولی دستگیر نمی کنن!!!!!! مگه ميشه مگه داریم!!!!!
چنانچه برای اثبات ادعاهاي خودتون مدرکی دارید بگید وگرنه بهتره منابع خبری خودتون رو عوض کنید چون اينجور منابع خبری مثل امدنیوز صرفاً توهم توطئه داخلی رو افزایش میدن اونم با بهم ریختن اطلاعات و جنگ روانی
مثل اینکه يادمه امدنیوز يه کلیپ از کسی گذاشته بود که ادعا می کرد این بسیجی هستش و تهدید آسید پاشی کرده اونم از یه صفحه اینستاگرام!!!!!
شما مطمئن باش اگر آسید پاش رو پیدا می کردن پدرش رو در آورده بودن اونقدر که فکر می کنید خرتوخر نیست
اولا من اسید پاشی رو به قشر خاصی نسبت ندادم ! اگرم کار نهاد یا تفکر خاصی بوده مطمئنا امثال شما و یا غیره یا بقیه مذهبی ها ازش بی خبر بودن اون بزرگترا خبر داشتن !! پس کسی اسید پاشی رو به قشر مذهبی نسبت نداده
دوما امام جمعه اصفهان همون سال قبل از شروع اون وقایع فرموده بودن برای احیای امر به معروف باید خون ریخته بشه ! سرچ کنید میاد
خب با همین حرفا یه مشت نخود مغز رو تحریک میکنن ! بعدم که سر و صدا بلند شد میگن منظور ما چیز دیگه ای بوده ! عمدا دو پهلو حرف میزنن برا همین !
اون کلیپی هم ک تهدید به اسید پاشی میکرد واقعی بود نه دروغین!
آقای محسن صفایی که بسیجی هم هستند طبق ادعای خودشون و کلی کلیپ رکیک و ناجور و توهین آمیز نسبت به مردم و فرهنگ و تاریخ ایران گذاشته بودن !
پس می بینید که آمد نیوز اشتباه نگفته!
مورد دوم رو تصحیح میکنم : آقای احمد خاتمی گفته بودن برای حل مساله حجاب باید خون ریخته شود
امام جمعه اصفهان هم گفتن : مسئلهٔ حجاب دیگر از حد تذکر گذشته است و، برای مقابله با بدحجابی، باید چوب تر را بالا برد[sup]
[۲۶][/sup]
و از نیروی قهریه استفاده کرد.[sup]
[۲۷][/sup]