تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کشور ما دزد خونه است، توی جهان نمونه است (نظر شما چیست؟)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نام خدا..

دکتر صاحب قلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی یک مقاله‌ای درمورد سطوح وفاداری دارند که خوندنش رو توصیه می کنم بهتون..سومین سطح وفاداری، وفاداری به کشوره که اتفاقا به اذعان ایشون، کمرنگ‌ترین سطح وفاداری در بین ما ایرانی‌هاست..
تیتر این تاپیک، گواه دیگری بر صحبت های دکتر سریع القلم‌ه..

من درک می کنم و قبول دارم فشار اقتصادی این روزها به شدت بر روی مردم زیاده و ما هم از همین مردم هستیم..اما راهش این مدل اعتراض نیست و حتی اگر به فرض، این مدل اعتراضات تجمعی، از آخرین راه‌ها هم باشه، نحوه اجرا و انجامش، دم به دم بدخواهان کشور دادن، نیست..
چه بپذیریم و چه متعصبانه نپذیریم، عده‌ای از افراد بدخواه کشور ( که کینه‌های عمیقی دارند و با مردم عادی، مردمی که شهید دادند، مردمی که خواهان اصلاح و بهبود شرایط اقتصادی در همین نظام و ساختارند، متفاوتند) از این فرصت پیش اومده دارن سوء‌استفاده می کنن و حداقل کاری که میشه کرد این‌ه که هشیار بود..
انعکاس شعارها چیزی رو نه برای من و نه برای شما (که امیدوارم از ما مردم و در طرف ما باشید...) عوض نمی کنه...راه اعتراض این شعارها و آسیب به وحدت خودمون و منابع و منافع کشورمون، نیست..
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع