تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اعتراف بازیگران به ابتذال در سینمای ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
جناب 313
من پستم رو ویرایش کردم و نوشتم که شاید منظور شما رو بد متوجه شده باشم. و قرار بود شما هم توضیح بدید تا برداشت اشتباه ازش نشه.

به هر حال از پست اول شما چنین چیزی برداشت میشه. همون طور که دیدید، برای سایر کاربران هم چنین برداشتی ایجاد شده بود که باید تصحیح میشد. اگر با اون برداشت موافق نیستید، پاسخ کاربران دیگر رو هم بدید.

اگر سعی کنید اون برداشت اشتباه از حرفتون رو تصحیح کنید و خودتون درباره نادرستی تعمیم یک جرم به کل افراد توضیح بدید، اون وقت میشه قبول کرد که پست اول شما سهوا به شکل مبهم نوشته شده.
(۱۴/دی/۹۶ ۷:۱۵)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب 313
من پستم رو ویرایش کردم و نوشتم که شاید منظور شما رو بد متوجه شده باشم. و قرار بود شما هم توضیح بدید تا برداشت اشتباه ازش نشه.

به هر حال از پست اول شما چنین چیزی برداشت میشه. همون طور که دیدید، برای سایر کاربران هم چنین برداشتی ایجاد شده بود که باید تصحیح میشد. اگر با اون برداشت موافق نیستید، پاسخ کاربران دیگر رو هم بدید.

اگر سعی کنید اون برداشت اشتباه از حرفتون رو تصحیح کنید و خودتون درباره نادرستی تعمیم یک جرم به کل افراد توضیح بدید، اون وقت میشه قبول کرد که پست اول شما سهوا به شکل مبهم نوشته شده.
1-من قراری با شما نذاشتم اگه چنین قراری داریم متن قرار رو منتشر کنین
2-من اون برداشت شما رو از حرف های کابران ندارم
3 این عادت شماست که با برداشت های اشتباه و البته مغرضانه همیشه تایپک ها رو به حاشیه میکشونین و سعی میکنین مسئله اصلی به حاشیه رونده بشه لذا پاسخ به شما بازی در زمین شماست
4-دوستان وقتی پست بالارو می خونن با اسامی از بازیگران سینما مواجه میشن که معترض به این قضیه هستن و در مقابل مقاسد سینما موضع گیری کردن پس آنچه تایپک در وهله اول بازگو می کند جدا شدن بخشی از بدنه سینما از این فساد است حتی برخی از کسانی که در مقابل این فساد بنا به دلایل مختلف سکوت کردند.لذا فقط یک مغرض مثل شما که اکثرا تایپک هارو به انحراف می کشونه میتونه چنین برداشت های سطحی و بچه گانه بکند .
مشکل من با این قسمت از نوشته شماست که سلبریتی ها رو به طور عام متهم به فساد کردید:
(۱۲/دی/۹۶ ۱۲:۵۰)313s.w.o نوشته است: [ -> ]ولی فارغ از همه مسائل سینمای ایران وقاحت سلبریتی ها الحق و والانصاف ستودنیست چرا را که با این همه مفاسد اخلاقی و مالی به اصطلاح درون خانوادگیشان بازهم برای جامعه نسخه می پیچند
این در حالیه که نقل قولهای ذکر شده فقط به وجود فساد اشاره کرده اند. یعنی در بین برخی افراد این فساد وجود داره اما نمیشه تعمیم به کل داد.

اگر می خواهید چنین برداشتی صورت نگیره باید پست اول رو ویرایش کنید و در مورد نادرستی این برداشت توضیح دهید. وظیفه شماست که این کار رو انجام بدید.

خودت قضاوت کن. آیا از این نوشته چیزی غیر از این برداشت میشه؟

اگر منظورتون چیز دیگری باشه، می تونید به سادگی پست اول رو ویرایش کنید.
(۱۴/دی/۹۶ ۹:۳۸)سعدی نوشته است: [ -> ]مشکل من با این قسمت از نوشته شماست که سلبریتی ها رو به طور عام متهم به فساد کردید:
این در حالیه که نقل قولهای ذکر شده فقط به وجود فساد اشاره کرده اند. یعنی در بین برخی افراد این فساد وجود داره اما نمیشه تعمیم به کل داد.

اگر می خواهید چنین برداشتی صورت نگیره باید پست اول رو ویرایش کنید و در مورد نادرستی این برداشت توضیح دهید. وظیفه شماست که این کار رو انجام بدید.

خودت قضاوت کن. آیا از این نوشته چیزی غیر از این برداشت میشه؟

اگر منظورتون چیز دیگری باشه، می تونید به سادگی پست اول رو ویرایش کنید.
در خوش بینانه ترین حالت مشکل شما در ادبیات و دستور زبان فارسیتون می باشد
نه مشکل از بان فارسی نیست. واقعا چنین برداشتی از حرف شما میشه.

به هر حال به نظر میاد شما هم موافقید که این برداشت اشتباهه. پس چرا برای تصحیحش تلاش نکنی؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع