تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بروید زنای محصنه بکنید، عرق بخورید و انواع فسق و فجور را بکن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
قسمت هایی که پر رنگ شده رو کنار هم بذارید
خودتون دیگه نتیجه بگیرید

آیت الله احمد علم الهدی امام جمعه مشهد گفته است: «ما شورای شهر را به دلیل اختلاف داخلی خودمان از دست دادیم. سقف آرای ما در شورای شهر ۴۵۰ هزار رأی بود و سقف جریان رقیب ما ۲۵۰ هزار رأی و چون ما با هشت فهرست وارد انتخابات شدیم، باختیم… به‌صرف این که یک آقایی را کمتر و یکی را بیشتر قبول دارید به آن می‌ارزید که پایگاه قدرت را از دست بدهیم؟ جواب خدا را چه می‌دهید؟… یکی از دوستان آمد و نامه ای به بنده داد و گفت می‌گویند چون با آقای فلانی به جمع‌بندی نرسیدیم، تصمیم گرفتیم خودمان فهرست بدهیم. این نامه با امضای سه نفر از سه جریان و تشکل بود. گفتم برو به این سه نفر بگو شما بروید زنای محصنه بکنید، عرق بخورید و انواع فسق و فجور را بکنید بعد هم توبه کنید، خدا شمارا می‌بخشد اما این گناهی که شما در حال ارتکاب آن هستید که ممکن است سرنوشت اسلام و مسلمین در دست غیر بیفتد حتی اگر تا روز قیامت انواع عبادت‌ها را انجام دهید، جهنمی مسلم هستید، زیرا خیانت به اسلام و مسلمین کردید.»

سخنان علم الهدی

سخنان علم الهدی
در این مورد تحقیق بکنید .
مثلا ببینید که این حرف از روی نوار پیاده شده یا نقل قول هست Huh
در یک جا گفته شده یا تقطیع و مونتاژ شده است

بعدش یه نتیجه کلی بگیرید من هم استفاده کنم (این طوری خودتون هم تحقیق و نتیجه گیری رو یاد میگیرید)
ظاهراً نه فیلمش هست، نه متن کاملش جایی پیدا میشه. اما هیچ تکذیبیه ای هم در موردش نیومده.

اینه که نه میشه با اطمینان تاییدش کرد نه با اطمینان میشه ردش کرد. احتمالاً د روزهای آینده در موردش بحث بشه و مشخص بشه.
سلام
تا ساعت ۲۴ امشب اگر برای این مطلب مدرک و سخنرانیه غیر تقطیع شده از این نوشته اینجا نگذاشتید موضوع حذف میشه.
(۱۳/دی/۹۶ ۱۷:۵۰)سعدی نوشته است: [ -> ]ظاهراً نه فیلمش هست، نه متن کاملش جایی پیدا میشه. اما هیچ تکذیبیه ای هم در موردش نیومده.

اینه که نه میشه با اطمینان تاییدش کرد نه با اطمینان میشه ردش کرد. احتمالاً د روزهای آینده در موردش بحث بشه و مشخص بشه.
وقتی تکذیب نشده نمیشه ردش کرد !؟ این نتیجه گیری خیلی عجیبهSmile
(۱۳/دی/۹۶ ۱۹:۲۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]وقتی تکذیب نشده نمیشه ردش کرد !؟ این نتیجه گیری خیلی عجیبهSmile
مسئله عجیب اینه که خبرگزاری هایی از هر دو جناح درجش کردند و هیچکدوم تا جایی که من دیدم در خبر تشکیک نکرده

مثلا خبرگزاری جماران گفته که خبر بررسی شده و اون رو تایید کرده. خب چرا خبرگزاری جماران باید یه خبر جعلی بر ضد ایشان درج کنه؟
https://www.jamaran.ir/بخش-پروفا...د-اما

از طرف دیگه، تا جایی که سرچ کردم هیچکدوم متن کامل رو درج نکردند. پس باز هم نمیشه با اطمینان تاییدش کرد.

خلاصه اینکه عجیبه این خبر.
حالا گفته یا نگفته
هر دو طیف سیاسی در کشور ماتفکر شون همینه
گویا متن کامل باید در آدرس زیر باشه. ببینید می تونید پیداش کنید؟

روزنامه خراسان رضوی، مورخ 7 دی ماه، صفحه سه
(۱۳/دی/۹۶ ۲۰:۲۵)سعدی نوشته است: [ -> ]مسئله عجیب اینه که خبرگزاری هایی از هر دو جناح درجش کردند و هیچکدوم تا جایی که من دیدم در خبر تشکیک نکرده

مثلا خبرگزاری جماران گفته که خبر بررسی شده و اون رو تایید کرده. خب چرا خبرگزاری جماران باید یه خبر جعلی بر ضد ایشان درج کنه؟
https://www.jamaran.ir/بخش-پروفایل-182/826425-روایتی-از-توصیه-عجیب-امام-جمعه-مشهد-به-نقل-از-نماینده-شورای-شهر-بروید-زنا-کنید-عرق-بخورید-اما

از طرف دیگه، تا جایی که سرچ کردم هیچکدوم متن کامل رو درج نکردند. پس باز هم نمیشه با اطمینان تاییدش کرد.

خلاصه اینکه عجیبه این خبر.
عرض کردم تقطیع نباشه ...
(۱۳/دی/۹۶ ۱۵:۳۹)پارمیس۲ نوشته است: [ -> ]

[b]شما بروید زنای محصنه بکنید، عرق بخورید و انواع فسق و فجور را بکنید بعد هم توبه کنید، خدا شمارا می‌بخشد
اما این گناهی که شما در حال ارتکاب آن هستید که ممکن است سرنوشت اسلام و مسلمین در دست غیر بیفتد حتی اگر تا روز قیامت انواع عبادت‌ها را انجام دهید، جهنمی مسلم هستید، زیرا خیانت به اسلام و مسلمین کردید.»
درود برشما بفرض که چنین مطلبی هم گفته شده باشد باز خلاف است چرا که بجز یاس ازرحمت حق همه گناهان قابل توبه است.ضمن اینکه نباید اقدام مردم را به حساب خیانت به اسلام ومسلمین دانست ممنون
خبر تایید میشه.

تصویر صفحه ذکر شده را در آدرس زیر می تونید ببینید:

روزنامه خراسان رضوی، مورخ 7 دی ماه، صفحه سه
http://khorasanrazavi.khorasannews.com/N...ePDF/27092
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع