۲۰/بهمن/۹۶, ۲:۲۲
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۱)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]1- ممنونم اما سوال من در مورد معرفی یک مرکز افکارسنجی مثل ایرانپل بود که شما چیزی ارائه ندادین : )
ضمن اینکه خودتون میگین «کل رسانههای خارجی» در ایران حدود 305 نفر دارن
اما تنها «یک مرکز افکارسنجی» در ایران بیش از 500 نفر!!!
آیا از تفاوت مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) با ایرانپل اطلاع دارین؟
از تعداد افراد مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) در ایران که معمولا مورد استناد رسانههای ایران قرار میگیره؟
2- این مشاهدات قابل استناد نیستن. (مثل تجمع در مصلا و مشهد و آخر هفته روحانی رفته)
3- زود همو جاج نکنیم. (شما که هنوز نمیدونید من از پیش کشیدن این بحث به دنبال چیام)
1. شما گفتید چون تشکیلات عریض و طویلی در ایران داره این موضوع عجیبی است لذا حتما وابسته است و الا ایران اجازه نمیده یک موسسه خارجی در کشورش اینطور فعالیت کند. خب ما هم 165 نمونه از موسسات خارجی رو آوردیم که خیلی هاشون هم رویکرد ضد ایرانی دارند و در ایران دفتر دارند. چندتاشون هم خبرگزاری های آمریکایی اند.
اینکه چرا تعداد کارمند هاشون از موسسه نظرسنجی کمتر است هم خیلی واضح است. یک دفتر خبری رو 2-3 نفر میتونند بگردونند اما نظر سنجی عمومی در کشوری به پهناوری ایران نیاز به دفاتر در شهر های مختلف و تعداد زیاد پرسشگر دارد پس طبیعی است که موسسه نظر سنجی کارمند های بیشتری داشته باشد.
2. تجمعات میلیونی مردم قابل استناد نیست اما تجمعات وجود نداشته مردمی که شما میگید قابل استناد است ؟!!!
امروز حتی بین قشری که طرفدار نظام هم نیستند افرادی مثل سردار سلیمانی از محبوبیت و احترام خاصی برخوردارند چون مردم درک کردند که همین مدافعین حرم امنیت امروزشون رو رقم زدند.
3. در مورد رویکرد تحلیلی تون گفتم که واضحا در فضای ضد انقلاب و انکار واقعیت های خارج از این فضا سیر میکند.