تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اشغال سفارت ایران >>> توطئه ای جهت اشغال سفارت روباه پیر...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آقا یه سوال تخصصی فنی ارزشی دارم
چی جوریاس که حمله ما به سفارت امریکا ، توهین به خاک امریکا نیست و کاملا درسته؟
(یه ارزشی الان یاد روز های اوجش افتاده)
اما حمله به سفارت ما ، توهین به خاک ایرانه و وزیر واکنش میده؟Big Grin
یه سوال فنی عمار پندارانه دیگه هم دارم

چیجوریاس که ما از روی پرچم امریکا با غضب بصیرت گرایانه رد بشیم ، توهین به ملت امریکا نیس
اما پایین کشیدن پرچم ما توسط هواداران آیت الله شیرازی حفظه الله (برای اینکه گچ مغز ها آتیش بگیرن تکرار میکنم : حفظه الله ) و یا آتش زدن پرچم توسط مال باختگان موسسات مالی ، توهین به ملته ؟Big GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
جهت بستن سوراخ فرار بگم ، من طرفدار هیشکی نیستم ، دو تا سوال فنی از تناقضات شما دارمBig GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یه سوال وحدتی تقریبی بصیرتی دیگم دارم بعدا میپرسمBig GrinBig GrinBig Grin
اما انصافا به نظر شخص من ، یک تعداد از سفارت ها آشغالدونی هستن (باید تعطیل بشن ) و تعداد زیادی از بدبختیهامون از همین سفارت هاست ، کسانی که به بهانه های دیپلماتیک دست مستیم میبرن سمت مسائل فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی کشورمون و راست راست میچرخن ، اگر درشونو گل بگیری ، بخاطر قدرت سیاسیشون فشار زیادی به کشور از منظر های اقتصادی و دیپلماتیک میارن ( مخصوصا اگر کشوری مثل ایران باشه که مسئولان اجراییش اینقدر بی عرضه هستن به راحتی به زانو در میان ) تا دوباره برگردن به اون کشور و گند بزنن( اما این گند بدتر از اون یکی هاست منتها کمی طول میکشه و تو ظاهر ماها فقط تغیرات رو میبینیم و حتی نمیفهمیم چی شد این شد اما آقایون سفیران خوب میدونن ، تنها پس از 6 ماه از بازگشایی سفارت آمریکا در سوریه ، این درگیری ها شروع شد و اینهمه کشته به جا گذاشت ،) فکر کردین سفیران کشور های مختلف میشینن تو سفارت و هر موقع مسئله ای پیش بیاد سرشونو از پنجره سفارت میارن بیرون نه عزیزان از صبح تا شب تو مملکت مستقیم و غیر مستقیم میچرخن و بودجه اختصاص میدن ،مهمونی های شبانشون بمونه که چه کسایی دعوتن با چه وضعی و چه مدهایی میدن بیرون ،اینا هیچیه کارهایی میکنن که گفتنی نیست بخدا روزی اگر بفهمین بعضی از این سفارت ها چیکار کردن لحظه ای صبر نمیکنین و خودتونو میرسونین بالای دیوار سفارت ، اما چی بگم که قوانین دست و پاگیر و صلاحدید دست ما احساساتیا نیست و دست مسئولان صبوره .
سال 2006تو روسیه یه سنگ نزدیک یکی از اماکن حساسشون پیدا شد و فهمیدن داخل سنگ ابزار شنود (جاسوسی) بوده بعد روسیه ادعا کرد برای انگلستان و از طریق سفارت انگیلیس کار گذاری شده اون موقع انگلیس رد کرد ، اما سال 2012 اعلام کردن آره ما بودیم .
(۱۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۲۷)aaaaa نوشته است: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آقا یه سوال تخصصی فنی ارزشی دارم
چی جوریاس که حمله ما به سفارت امریکا ، توهین به خاک امریکا نیست و کاملا درسته؟
(یه ارزشی الان یاد روز های اوجش افتاده)
اما حمله به سفارت ما ، توهین به خاک ایرانه و وزیر واکنش میده؟Big Grin
یه سوال فنی عمار پندارانه دیگه هم دارم

چیجوریاس که ما از روی پرچم امریکا با غضب بصیرت گرایانه رد بشیم ، توهین به ملت امریکا نیس
اما پایین کشیدن پرچم ما توسط هواداران آیت الله شیرازی حفظه الله (برای اینکه گچ مغز ها آتیش بگیرن تکرار میکنم : حفظه الله ) و یا آتش زدن پرچم توسط مال باختگان موسسات مالی ، توهین به ملته ؟Big GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
جهت بستن سوراخ فرار بگم ، من طرفدار هیشکی نیستم ، دو تا سوال فنی از تناقضات شما دارمBig GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یه سوال وحدتی تقریبی بصیرتی دیگم دارم بعدا میپرسمBig GrinBig GrinBig Grin

حمله به سفارت و یا پرچم یک کشور حمله به حکومت اون کشور است و البته مردمی که خودشون رو از اون حکومت میدونند.
حمله ما به سفارت آمریکا و پرچم آمریکا هم در پاسخ به سالها ظلم و سیطره آمریکا در ایران و دخالت در امور ایران و تلاش برای کودتا در اوایل انقلاب و پناه دادن شاه بود. در واقع یک حرکت دفاعی برای حفظ موجودیت خودمون بوده و هست.

حساب 4 نفر عضو فرقه انحرافی مورد حمایت MI6 جداست و اونا هیچ حقی برای حمله به جمهوری اسلامی ندارند.
(۱۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۵۲)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]حمله به سفارت و یا پرچم یک کشور حمله به حکومت اون کشور است و البته مردمی که خودشون رو از اون حکومت میدونند.
حمله ما به سفارت آمریکا و پرچم آمریکا هم در پاسخ به سالها ظلم و سیطره آمریکا در ایران و دخالت در امور ایران و تلاش برای کودتا در اوایل انقلاب و پناه دادن شاه بود. در واقع یک حرکت دفاعی برای حفظ موجودیت خودمون بوده و هست.

حساب 4 نفر عضو فرقه انحرافی مورد حمایت MI6 جداست و اونا هیچ حقی برای حمله به جمهوری اسلامی ندارند.
خیلی خوبه که قبول دارید حمله و توهین به پرچم هر جا ، با جای دیگه فرقی نمیکنهHeart
(۱۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۲۷)aaaaa نوشته است: [ -> ]حفظه الله
سلام جناب aaaaa
آیا ایشون غیر از توهین و تفرقه انداختن بین مسلمانان کار دیگه ای کردند؟
خدا هدایتشون کنه.
سلام بر اقای سعدی عزیز دامت برکاتک

(۲۰/اسفند/۹۶ ۰:۴۷)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام جناب aaaaa
آیا ایشون غیر از توهین و تفرقه انداختن بین مسلمانان کار دیگه ای کردند؟
خدا هدایتشون کنه.

برای نمونه
اون وقتی که بعضیا داشتن مثنوی مولوی میخوندن ، ایشون کتاب علی در قرآن رو نوشت که هنوز از اون جامع تر نوشته نشده(اگر هم شده من خبر ندارم ،ولی بعیده)
فقط خیلی دوست دارم هفت هشت تا از توهین هاشو لینک بدید منم ببینم
چون حتی سخنرانان جلسات ایشون ، در هیأت های عادی تهران هم ، وقتی مردم لعنت میفرستن تذکر میدن که چون ضبط میشه بلند نگید (مثل اقای احمدی اصفهانی)
یا اقای معاونیان پانصد بار ازشون شنیدم که به مقدسات عمریه فحش ندید
خیلی ممنون میشم هفت هشت تا از این مواردی که شما دیدید رو به من هم معرفی کنید

ضمنا جرم دستگیری پسر ایشون ، انکار ولایت فقیه بود
اصلا بخاطر تفرقه افکنی دستگیر نشده
.
.
.
.
البته من مقلد ایشون نیستم ، ولی از کارایی که طرفداراش میکنن ، عشق میکنم
دلم خنک میشه
چون ارزشی هارو سر دوراهی گذاشته که توهین به سفارت و پرچم یک حکومت ، توهین به مردمش هست یا نهBig GrinBig Grin

چون اگه بگن توهینه ، مزخرفی که سالها سیاسیون ما قرقره کردن که دولت امریکا از مردمش جداست میره هوا
اگرم بگن ربطی نداره ، پس هواداران ایشون یه مخالفت سیاسی عادی دارن
البته من دلم از دستگیری ایشون نسوخت ، چون ماهیت نظامی که ادعا میکنه قانون اساسی و دموکراسی دینی و نایب امام زمان داره رو بر ملا کردش
واقعا دلم میخواد پسر ایشون تو زندان زیر شکنجه بمیره تا ننگی شه برای سیاسیون کذاب ما
(۲۰/اسفند/۹۶ ۱:۳۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]ضمنا جرم دستگیری پسر ایشون ، انکار ولایت فقیه بود
.
.
.
چه جرمیییی !
آدمو یاد تیتر اون روزنامه اول انقلاب میندازه :

هر کس در ابراز عقیده آزاد است
(۲۰/اسفند/۹۶ ۲:۳۸)پارمیس1 نوشته است: [ -> ].
.
.
چه جرمیییی !
آدمو یاد تیتر اون روزنامه اول انقلاب میندازه :

هر کس در ابراز عقیده آزاد است

Big Grinابزار عقیده ، الان یکی بیاد بگه شما ها چقدر انسانهای عقب مونده و وحشی هستین ، شما چه میکنید ؟
پارمیس1 پیشنهاد میکنم بری خودت پیگیر بشی ببینی علت چی بوده ، انکار بوده یا ....

(۲۰/اسفند/۹۶ ۱:۳۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]سلام بر اقای سعدی عزیز دامت برکاتک

برای نمونه
اون وقتی که بعضیا داشتن مثنوی مولوی میخوندن ، ایشون کتاب علی در قرآن رو نوشت که هنوز از اون جامع تر نوشته نشده(اگر هم شده من خبر ندارم ،ولی بعیده)
فقط خیلی دوست دارم هفت هشت تا از توهین هاشو لینک بدید منم ببینم
چون حتی سخنرانان جلسات ایشون ، در هیأت های عادی تهران هم ، وقتی مردم لعنت میفرستن تذکر میدن که چون ضبط میشه بلند نگید (مثل اقای احمدی اصفهانی)
یا اقای معاونیان پانصد بار ازشون شنیدم که به مقدسات عمریه فحش ندید
خیلی ممنون میشم هفت هشت تا از این مواردی که شما دیدید رو به من هم معرفی کنید

ضمنا جرم دستگیری پسر ایشون ، انکار ولایت فقیه بود
اصلا بخاطر تفرقه افکنی دستگیر نشده
.
.
.
.
البته من مقلد ایشون نیستم ، ولی از کارایی که طرفداراش میکنن ، عشق میکنم
دلم خنک میشه
چون ارزشی هارو سر دوراهی گذاشته که توهین به سفارت و پرچم یک حکومت ، توهین به مردمش هست یا نهBig GrinBig Grin

چون اگه بگن توهینه ، مزخرفی که سالها سیاسیون ما قرقره کردن که دولت امریکا از مردمش جداست میره هوا
اگرم بگن ربطی نداره ، پس هواداران ایشون یه مخالفت سیاسی عادی دارن
البته من دلم از دستگیری ایشون نسوخت ، چون ماهیت نظامی که ادعا میکنه قانون اساسی و دموکراسی دینی و نایب امام زمان داره رو بر ملا کردش

واقعا دلم میخواد پسر ایشون تو زندان زیر شکنجه بمیره تا ننگی شه برای سیاسیون کذاب ما

از کوزه همان برون تراود که در اوست

حالا شما سوادش رو نداری ک چیزی عوض نمیشه a4
اونم ک دلت خنک میشه از انیشی هست که تو ددلت داری . حالا نخوام بگم مینه و بقض داری
ایکاشاینو فکر میکردی چرا وهابیا دارن میمیرن برای ایشون و اهل سنت رو میندازن جلو که واییییییییییی ببین چنین و چنان . خوبه یکم سر رو از زمین بیاری بیرون گرامی ببینی کی به کیه .
متنت سراسر ایراد بود خیلی ملایم پاسخت رو خلاصه گفتم . یکم تامل کن ببین کی بکیه .
حداقل تو بجث ولایت فقیه نگاه میکردی ببینی جدش ( مرحوم شیرازی ) چه میگفته بعد سخن سرایی .
میگم سواد نداری پاسخ بدم سنگین میشه برات با همینا دلت خوش کن تا خنک بشی .

شوما برای خودت ببر و بدوز ، وقتی از قوانین هم سر در نمیاری برای خودت بگو مهم نیست ، چون نشون میده اگه سن رشدت هم رسیده باشه باز قوه تمیزت ناقصه . بر ناقص الاراده که کسی ایراد نمیگیره Blush
آب رو تو یزد بستن

نان رو توی آموزش پرورش دزدیدن
مال رو تو ثامن الئمه بردن

با هم سر سهمتون از مملکت دعوا بگیرید. مردم دوست دارن این جدل شما متفکران رو
نقل قول:
آب رو تو یزد بستن
چی??
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع