(۲۶/فروردین/۹۷ ۱۰:۱۲)III I III نوشته است: [ -> ]
قبول دارید که در ویدئویی که از آیت الله مکارم قرار داده شد، ایشان آقای تبریزیان را به عنوان مروج خرافات معرفی کردند؟
باید در مورد این موضوعات صحبت کنیم تا حل بشن.
اینکه یک نفر چنین جرئتی پیدا بکند و نسبت به یک آیت الله چنین جسارتی بنماید و ایشان را مروج خرافات بداند و عکس العملی هم از طرف کسی نشان داده نشود ، نشان از فضای مسموم محیط و نفاق آشکار گردانندگان این محیط می باشد .
(۲۷/فروردین/۹۷ ۰:۰۱)عمار94 نوشته است: [ -> ]اینکه یک نفر چنین جرئتی پیدا بکند و نسبت به یک آیت الله چنین جسارتی بنماید و ایشان را مروج خرافات بداند.
آیت الله مکارم شیرازی این جرئت رو دارند.
(۲۷/فروردین/۹۷ ۲:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ] در صورت انحراف باید توسط خود علما و مراجع بساط انحرافش جمع بشه ...
پسر شجاع چند واحد دارو سازی پاس کردی این طور گستاخ شدی ؟
الان هم اگه میبینی هر کی از زیر یه بته پیدا میشه و به یه مجتهد توهین میکنه و به مجتهد دیگه افترا میبنده ناشی از فضای کثیف مجازی هست ... نه اینکه درستش همین باشه !
آقا عمار
نظرتون در مورد آیت الله مکارم شیرازی چیست؟
و در مورد سخنان ایشان در دیدار با وزیر بهداشت؟