(۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۳:۴۳)AMINI نوشته است: [ -> ]با وجود تأیید خودکشی متوفی از سوی علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی اما برخی نمایندگان اقدام بهخودکشی کاووس سیدامامی را محرز ندانستند؛ ازجمله اینکه علی مطهری، نایبرئیس مجلس خبر داد که در این فیلم لحظه خودکشی مشهود نیست. محمود صادقی، احمد مازنی 2عضو دیگر فراکسیون امید بهارستان نیز همنظر با مطهری و با تأکید بر اینکه متأسفانه هنوز خودکشی سیدامامی در زندان اوین برای ما محرز نشده است و ابهامات بسیاری در اینباره وجود دارد در گفتوگویهای جداگانهای با همشهری بر پیگیری دقیق این ماجرا تأکید کردند.
صادقی تأکید کرد که باید روشن شود چرا فردی همچون سیدامامی که از اساتید برجسته دانشگاه و از فعالان شاخص محیطزیست بوده است باید در زندان اوین فوت کند یا دست بهخودکشی بزند.
با این حال احمد امیرآبادیفراهانی، نماینده مردم قم در مجلس در گفتوگو با فارس، با اشاره به برخی اظهارنظرها در مورد معلوم نبودن زمان خودکشی کاووس سیدامامی در فیلم پخش شده برای نمایندگان مجلس گفت: تعدادی از نمایندگان از 3 فراکسیون مجلس به هیأت رئیسه آمدند و سازمان اطلاعات سپاه به نوعی ناچار شد و پیشنهاد داد که فیلم زمان خودکشی سیدامامی در زندان را به نمایندگان نشان دهند. آنچه در این فیلم پخش شد این بود که کاووس سیدامامی با حالت کاملا مضطرب بعد از چندبار قدم زدن در سلول پیراهن خود را درآورد و پس از اینکه پیراهن خود را به حالت طناب دور گردن خود بست، آن را چندبار گره زد و کشید. امیرآبادی خاطرنشان کرد: سیدامامی مجدد از سرویس بهداشتی خارج میشود و وسیلهای را که در دست دارد چندبار به طرف سقف پرتاب میکند تا شاید لامپ یا دوربین را بشکند که فیلمش برداشته نشود. وی افزود: او پس از این رفتار، پیراهن را از گردن خود باز کرد، پتوی خود را بهگونهای روی تخت گذاشت که گویا کسی روی تخت خوابیده است و مجدداً به داخل سرویس بهداشتی رفت. امیرآبادی گفت: درست است زمان خودکشی بهدلیل اینکه داخل سرویس بهداشتی بوده و در آنجا دوربینی گذاشته نشده مشخص نیست اما مقدمات کار که در فیلم نشان داده شده بیانگر این موضوع است و طبق توضیحاتی که ماموران به ما دادند وی پس از ورود دوباره به سرویس بهداشتی خود را حلقآویز میکند.
امیرآبادی با اشاره به پرونده کاووس سیدامامی در قوه قضاییه خاطرنشان کرد: طبق گفته ماموران پرونده سیدامامی در بحث مسائل جاسوسی، دارای ابعاد مختلف و پیچیدهای است و افرادی که در ارتباط با این پرونده دستگیر شدهاند اعترافاتی داشتهاند که با سرویسهای جاسوسی خارج از کشور ارتباطاتی داشتهاند. محمد علی وکیلی، عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به جلسه نمایندگان با اطلاعات سپاه برای بررسی مرگ کاووس سید امامی گفت: آن مقدار که ما از فیلم دیدیم، گویا آقای سید امامی از جلسهای برگشته بود، پریشان خاطر بود و تلاش میکرد لامپ سقف را بشکند و بعد از شکستن لامپ نیز پیراهنش را از تنش درآورد و به گردنش گره زد.
برادر سیدامامی: نیازی به کالبدشکافی نیست
بهرغم ابقای ابهامات امیدیها سید حسین نقوی حسینی در حاشیه جلسه علنی دیروز مجلس به همشهری گفت: همانطور که میدانید فیلم زندان از خودکشی سیدامامی از سوی هیأتی در مجلس مورد بازبینی قرار گرفت و اکثرا اقدام بهخودکشی متوفی برایشان آشکار شد. او گفت: برادر مرحوم سیدامامی پس از بازبینی فیلم اعلام کرد که خودکشی برایش یقین شده و اگر پیش از این واقعیت ماجرا برایش آشکار شده بود هرگز درخواست کالبدشکافی از پیکر کاووس سیدامامی را ارائه نمیکرد.
محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید، «چون کاووس سیدامامی استاد دانشگاه بود، سوئیت خوبی در اختیارش قرار دادند. در این فیلم ایشان با پرتاب یک شیء تلاش داشت لامپ را بشکند و پیراهنش را درآورد و تلاش کرد از آن به عنوان ابزاری برای دارزدن خود استفاده کند. قرار شد اگر فیلم دقیقتری وجود دارد، در اختیار نمایندگان قرار گیرد».
حالا از نظر بعضی از ماها که خودشون رو کارشناس بلامنازعه تمامی اتفاقات میدونن هنوز خودکشی قطعیت نداره.
پس اون تلاش توی سلول چی بوده؟
هدف از تخریب لامپ و دوربین چی بوده؟
خود آزاری؟
اگر مطلبی ارائه میشه مستند هست و بر اساس شبکه های اجتماعی جهت دوستان ارسال نمیشه.
ابتدا مطالب کذب رو جدا کنیم تا بتونیم مساله رو واضح تر ببینیم. از جمله مطالب خلاف واقعی که بروجردی عنوان کرده. نه تنها خانواده آقای سیدامامی نپذیرفتن که خودکشی صورت گرفته، بلکه درخواست کالبدشکافی رو هم دادن که نتیجه ش که اخیرا اعلام شده مطالب تازه ای رو به همراه داره.ایشون ادعا کردن: «خانواده او این اتفاق را پذیرفتهاند؛ بنابراین درخواست کالبدشکافی هم نکردهاند.»آقای کیخسروی وکیل خانواده سیدامامی گفته:
خانواده تا اینجای کار مسئله خودکشی را تأیید نکردهاند. چطور میشود هنوز نتیجه پزشکی قانونی نیامده، مسئله تأیید شود. درباره کالبدشکافی نیز حرف جناب بروجردی درست نیست. خانواده از همان ابتدا درخواست کالبدشکافی داد.
مطالب ناسره از سره که جدا شد. فیلمی هم از خودکشی ثبت نشده و تا زمان ارائه فیلم نمیشه گفت که شاهدان فیلم چه میزان بایاس بودن.
اما برگردیم به صحبتای قبل. این که گفته شده آقای سیدامای قصد داشته لامپ رو بشکنه و امثالهم که دلیل برخودکشی نیست. دلیلش رو هم باید در اتفاقاتی که در بازداشتگاهها و زندانای ایران میافته جست و جو کرد.
حرفایی که رامین سیدامامی میزنه مساله رو وشنتر میکنه: «در دادسرای ناحیه ۲۷ من و برادرم در حضور وکیلهامون با آقایی به مدت دو ساعت دیدار کردیم که با ما همکاری کرد. وکلا درخواست دیدن مستندات ــ فیلم داخل سلول یا به گفته خودشون "سوئیت" و محتویات پرونده ــ رو کردن. من تنها عضو خانواده بودم که فیلم رو دیدم. میخوام اینجا تاکید کنم که بر خلاف گزارشهای پراکنده، عموی من فیلم رو ندیده. همچنین هیچیک از عموهای من با رسانهها صحبت نکردن و حرفای نقل شده از اونا درست نیست»
«آنچه که در فیلم دیده میشه اینه که پدر من عصبی و بیقراره. با خودِ واقعیش زمین تا آسمون فاصله داره. مدام از یک طرف سلول به طرف دیگه میره. پریشونه. قاطعانه میتونم بگم که اون مردی که با پای خودش و به تنهایی به اتاق مجاور میره، که به ما گفتن "دستشوییه"، در اوضاع روحی خوبی نیست. هفت ساعت بعد جسدی رو از همون اتاق بیرون میارن. تقاضای وکیلها برای دیدن این سلول رد شد»
این که در دستشویی چه اتفاقی افتاده (علیرغم گفته های بعضیها) ضبط نشده. مساله ای که رامین سیدامامی بهش اشاره میکنه اینه که پدرش در حالت روحی عادی نبوده. این که چرا در حالت روحی عادی نبوده رو میشه در اتفاقاتی که در زندان ممکنه روی داده باشه جست و جو کرد و این که چه اتفاقاتی در زندانهای سیاسی ایران میفته رو میشه از زبان شاهدای عینی شنید. خواهش میکنم مصاحبه آقای عبدالحسین هراتی با آقای فلاحتی دراین زمینه رو ببینید. در ادامه برای پیدا کردن درک بهتری از اتمسفر زندانهای سیاسی ایران مستند اعترافات اجباری فرج سرکوهی، علی افشاری، امید معماریان، سیامک پورزند و البته مازیار بهاری رو هم ببینید.
اینجا تازه فکر کنم مشخص شد که چرا موضوع تزریق و کبودی بدن سیدامامی هم مهمه. نه این که کسی با تزریق سیدامامی رو کشته باشه!!
برای این که یه نمای کلی داشته باشیم میتونیم اینطوی بررسی کنیم که چند تا جبهه هستن که در این مورد اظهار نظر کردن:
-مقامهای امنیتی و اطلاعاتی و قضایی ایران، مثل جعفری دولتآبادی و اژه ای. اینهامطالبی عنوان کردن که یا از طرف وکلایآقای سیدامامی و خانواده ایشون تکذیب شده یا خلاف واقع بوده.
-نماینده های مجلس. که فیلم خودکشی رو ندیدن و اونهایی که اظهار کردن قطعا خودکشی صورت گرفته تمایل خودشون رو بیان کردن نه چیزی که شاهدش بودن و باید در این زمینه پاسخگو باشن.
-شاهدان عینی از شیوه اعترافگیری در زندانها در ایران که روایت کاملا جدیدی از مرگ سیدامامی و حتی جاسوس بودن یا نبودن ایشون در اختیار میذاره.
در صورتی که این روایت جدید درست باشه، این که انگیزه های پشت دستگیری یا کشته شدن آقای سیدامامی چی بوده نیاز به تحلیل جداگانه ای داره.
(۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۴۸)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
جنابعالی اصل رو بر بی اعتمادی گذاشتید
وزارت اطلاعات و قوه قضائیه جزو ارکان یک کشور هستند و اگر شما اونها رو قبول ندارید که دیگه بحثی نیست باید دید شما به چه چیزی اعتماد دارید
ما روی هوا نمی تونیم تصمیم بگیریم
شما بفرمایید دادگاه صالحه کجاست ؟ چون فرمودی قوه قضائیه رو قبول ندارید!! نکنه توقع دارید دادگاه یک کشور ديگه حکم کنه! !
شما حرفاتون پر از تناقضه!!!
الان شما بگو از کجا فهمیدی که این فرد جاسوس هست یا نه بعدم بگو شما از کجا فهمیدی این شخص خودکشی کرده یا کشته شده؟ اسناد و مدارکی که گذاشتی کجاست؟ از چه منبعی هست ؟
بحث طیف نیست بحث حکومت و ارکان حکومتی هستش
آفرین بحث دقیقا همینه.
فکر کن یه نفر میاد بحث رو میبینه و به این نتیجه میرسه من اصل رو بر بیاعتمادی بر ارکان دولت گذاشتم و بر اعتماد بر رسانه های تشکیک کننده در این موضوع. شما هم اصل رو گذاشتی بر اعتماد بر ارکان دولت و بی اعتمادی بر رسانه های تشکیک کننده در موضوع. تا اینجای کار به نظر میرسه به یه اندازه جبهه گیریا محکمه!!
یه نگاه دقیقتر بندازیم میبینیم من ا
صل رو گذاشتم بر مدارک و شواهد و شما گذاشتی بر اعتماد و بی اعتمادی. شما میگی چون فلان رکن دولت فلان حرف رو زده پس حتما اون حرف درسته!!! خوب این حرف خیلی بیمعنیه!! در ارکان دولت فساد ایجاد نمیشه؟ بیپایگی این حرفها که دیگه بدیهیه!!
آقای دادستان تهران با صدا و سیما مصاحبه میکنه و میگه پزشکی قانونی و خانواده سیدامامی دلیل مرگ رو خودکشی اعلام کردن. گزشکی قانونی که خودش میگه موضوع در دست بررسیه. خانواده سیدامامی میگن ما درخواست کالبدشکافی دادیم و هیچ جا اعلام نکردیم دلیل مرگ خودکشیه.
شما میگی باید به آدمی که دروغ میگه اعتماد کرد!! آدم از این حرفا تعجب میکنه. صداوسیمای ایران بدون این که حکمی در دادگاه صادر شده باشه و با نقض قوانین خود جمهوری اسلامی ایران سیدامامی رو جاسوس معرفی میکنه. من نمیدونم شما بر چه اساسی معتقدی میشه به رسانه های قانونگریز اعتماد کرد.
من هر جا حرفی زدم مدرکش رو هم آوردم. از تناقضهای حرفهای خود ارکان حکومت، از
گفته های بدون واسطه خانواده و وکلای سیدامامی و از شاهدان عینی. عقل میگه آقا جان تو حرفها رو بشنو و تحلیل کن و ببین کدوم مطابق با واقع هست.
جمعیت یه کشور اگه همشون مثل شما فکر کنن که زمینه فساد برای هر نهادی که قدرت کسب کنه فراهم میشه.