تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کشوری به نام « قم» یا «واتیکان» شیعی!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
پیاز هم اومد جز میوه ها

حدود ده پونزه سال پیش که من خودمم بچه بودم جمعه ها با خانواده و فامیل راه میفتادیم سمت دهات قم.Big Grin
حدود نیم ساعت بعدش هم میرسیدیم.
انقدر این شهر کوچولو بود که من که اون موقع بچه بودم همه خیابون هاشو بلد بودم. یعنی در مقایسه با کاشان هیچی نبود . الانم هیچی نیست فقط ظاهرا بزرگ شده.

اون سالها خیلی بحث این بود که کاشان استان بشه و واقعا هم حق این شهر هست که استان بشه به دلایل مختلف مثل پیشینه ی بسیار غنی تاریخی و فرهنگی و مذهبی / وجود صنعت و کارخانه های فراوان / آثار باستانی فراوان / میزان بالای جذب گردشگر داخلی و خارجی / مساحت زیاد/مرتبط کردن راهها و شهرهای مهم کشور بهم دیگه / جمعیت بالا و غیره
اینا همه عواملی هست که برا استان شدن یه شهر در نظر میگیرن.
وقتی که کاشان همه این ویژگی ها رو داشت قم هیچ کدوم از اینا رو نداشت. هیچی نبود .
فقط بخاطر اینکه شهر آخوند پرور و پاچه خواری بود تونست استان بشه. همه این رشدی هم که می بینید اتفاق افتاده در قم بعد از استان شدنش بوده قبلش هیچی نبود.

خلاصه اینا از دهات تبدیل شدن به شهر بعدش شدن استان الانم میخوان بشن کشور Big Grin

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود.

پ ن : بزنید تو ویکی در مورد کاشان بخونید و انصافا مقایسه کنید با قم . من هر چی سعی کردم لینک بیارم نشد
قم که نه، ولی نجف رو کشور کنن همه سازمانای مذهی رو بفرستن اونجا پیشنهاد خوبیه.
به قول رفقا
واتیکان پاپ میخواد

قم هم واتیکان شیعی بشه ، یک پاپ شیعی میخواد
و وجود همزمان پاپ شیعه و ولی فقیه کشور
مثل عبور شتر و بارش از سوراخ سوزنه
پس شک نکنید وجود این اتفاق محاله
به اصطلاح فلاسفه
هم محال عقلیه هم محال ریاضی
متاسفانه تاریخ همیشه تکرار می شه
(۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۱:۵۸)آ‌تئیسمو نوشته است: [ -> ]قم که نه، ولی نجف رو کشور کنن همه سازمانای مذهی رو بفرستن اونجا پیشنهاد خوبیه.
اون احمق یه حرفی زد هوا برتون نداره
جناب مکارم امروز جوابشو داد
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع