تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گوگل راه دور زدن فی*ل*ترینگ را بست
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
از فی*ل*تر شدن تلگرام خوشحالمBig Grin حداقل دیگه دوستان عرزشی اونجا نمیبینیم
مارو با تلگرام و فی*ل*ترشکنها تنها بزارید خودتون برید تو سروش و باقی پیامرسانها گل بگید و گل بشنوید!
همه کانالهای خبری خودتونم ببرید اونجا البته فرقی نداره چون تو تلگرامم ما کلا پیگیر اخبارشون نبودیمBig Grin
چون ظاهرا تو پیام رسان سروش ایران الان جزو 5 قدرت برتر جهان و و هر 4200دلار برابر یک ریال ایرانBig Grin

من اگر مجبور بشم مث سال 90 با نیمباز چت میکنم ولی از سروش استفاده نمیکنم! نه تنها سروش هیچ پیام رسان ایرانی استفاده نمیکنم چون دارن به زور این به خورد مردم میدن
حتی یک نفر از همکارام یا دوستام هنوز سروش نصب نکردن بعد نمیدونم چطور میگید نرخ رشد خوبی داشته!!
حتما بچه های مسجد محل مجبور کردید سروش نصب کنن وگرنه نمازشون باطل میشه
(۱۱/اردیبهشت/۹۷ ۲:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]حتی یک نفر از همکارام یا دوستام هنوز سروش نصب نکردن بعد نمیدونم چطور میگید نرخ رشد خوبی داشته!!

ببين هم تالاري ساده ي من ، در زمان قديم يه بقالي يه طوطي داشت كه مثل شما استدلال ميكرد و در نتيجه از قياسش خنده مي آمد خلق را

غير اون طوطيه يه آقايي هم ميخواست ريس جمهور بشه ، همسر ايشون هم اين طور استدلال ميكرد !
(۱۱/اردیبهشت/۹۷ ۳:۱۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]ببين هم تالاري ساده ي من ، در زمان قديم يه بقالي يه طوطي داشت كه مثل شما استدلال ميكرد و در نتيجه از قياسش خنده مي آمد خلق را

غير اون طوطيه يه آقايي هم ميخواست ريس جمهور بشه ، همسر ايشون هم اين طور استدلال ميكرد !
همکارها من طیف وسیعی از نظرات هستن اتفاقا عرزشی و مذهبی و چپگرا از همه نوع تفکر دارن ولی هیچکدوم سروش نصب نکردن
آرخر و عاقبت این تلگرام فی*ل*تر شدن هم میبینیم...
هرچند که اینا برنامه اس برای اینکه مردم از مشکلات اصلی منحرف بشن!
(۱۱/اردیبهشت/۹۷ ۲:۰۹)A L I نوشته است: [ -> ]از فی*ل*تر شدن تلگرام خوشحالمBig Grin حداقل دیگه دوستان عرزشی اونجا نمیبینیم
مارو با تلگرام و فی*ل*ترشکنها تنها بزارید خودتون برید تو سروش و باقی پیامرسانها گل بگید و گل بشنوید!
همه کانالهای خبری خودتونم ببرید اونجا البته فرقی نداره چون تو تلگرامم ما کلا پیگیر اخبارشون نبودیمBig Grin
چون ظاهرا تو پیام رسان سروش ایران الان جزو 5 قدرت برتر جهان و و هر 4200دلار برابر یک ریال ایرانBig Grin

.....حتما بچه های مسجد محل مجبور کردید سروش نصب کنن وگرنه نمازشون باطل میشه

پس شما اینجا چی کار می کنید؟Huh

ما شما رو ول می کنیم در آن پیام رسان، شما خودتون علاقه مند به اخبار این وری هستید که دست کم می یایید اینجا

نمازتون هم قبول باشه اخوی
(۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱۸:۱۷)قلب نوشته است: [ -> ]بنا نیست اینترنت کلا بسته بشه و همچين اعتقادی هم مطرح نیست بلکه باید با برهم زنندگان جامعه برخورد بشه که تلگرام رو کردن بستر خودشون

فقط ما نیستیم که با تلگرام مخالف هستیم بلکه کشور های دیگه هم باهاش مشکل پیدا کردن

وقتی ترزا می از انگلیس ميگه تلگرام مشکل داره این یعنی واقعا مشکل داره
اگه مخالف به هم ریختن نظم جامعه هستی که باید جلوی سپاه و نیروی انتظامی که تظاهرات مسالمت آمیز مردمو به خون میکشن باشی و باید جلوی اون ارازل و اوباشی که میفرستن بین تظاهرکنندگان تا نظم جامعه رو به هم بزنن. اصلا مگه خود انقلابیون 57 نبودن که نظم جامعه رو بهم ریختن طوری که تا الان جامعه نتونسته سر پا بایسته.

تو با ترزا می چه کار داری. ترزا می در یه جامعه دموتراتیک زندگی میکنه و طبیعیه که سودی که تلگرام میتونه برای جامعه داشه باشه قبلا خودشون فرام کردن. چه مقایسه بیربطیه انگلیس و ایران.

بعد یعنی تروریستها نمیتونن از فی*ل*تر شکن استفاده کنن؟ مثلا رئیس تلگرام میاد میگه ا تلگرامو تو ایران فی*ل*تر کردن بیام سرورای تلگرامو بذارم در اختیار دولت ایرات؟؟!! چه تفکر سطحیی میتونه باشه که فکر کنه تلگرامو برای مقابله با تروریست فی*ل*تر میکنن. ما میدونیم دلیلش چیه، شما همی میدونین. بقیه ش تعارفه Wink
(۱۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۴:۳۴)فنا نوشته است: [ -> ]پس شما اینجا چی کار می کنید؟Huh

ما شما رو ول می کنیم در آن پیام رسان، شما خودتون علاقه مند به اخبار این وری هستید که دست کم می یایید اینجا

نمازتون هم قبول باشه اخوی
مگه من اخبار این وری میخونم؟!
نکنه شما ضد امنیت ملی فعالیت میکنید!
اینجا تالار بیداری اندیشه اس اگر قراره مخصوص عرزشی ها باشه بگید تا ما بدونیم و همگیم با هم بریم و فقط عرزشی ها دور هم باشن.
در همین تالار هم میبینید که عرزشی ها در اکثریت نیستنBig Grin
من که شخصا ابدا از پیام رسان های داخلی استفاده نخواهم کرد.

ولی به دولت فخیمه تبریک و تهنیت عرض می کنم که اینگونه {سطح مطالبات} مردم ایران را پایین آورده که مردم بجای گلایه از اختلاس دزدی ارتشا فساد طلاق تجاوز بیکاری تورم نرخ دلار رانت و .... به فی*ل*تر شدن تلگرام اعتراض می کنند.

بسیار بسیار متشکریم
من که تلگراممو از سر نصب کردم مثل ساعت کار میکنه !
اینا همش بازی بود که بازخورد مردم رو ببینن که دیدن یا شایدم تو این روزها مردم رو سرگرم فی*ل*تر تلگرام کردن که کار دیگه ای انجام بدن !
(۱۲/اردیبهشت/۹۷ ۸:۰۲)Nadia نوشته است: [ -> ]من که شخصا ابدا از پیام رسان های داخلی استفاده نخواهم کرد.

ولی به دولت فخیمه تبریک و تهنیت عرض می کنم که اینگونه {سطح مطالبات} مردم ایران را پایین آورده که مردم بجای گلایه از اختلاس دزدی ارتشا فساد طلاق تجاوز بیکاری تورم نرخ دلار رانت و .... به فی*ل*تر شدن تلگرام اعتراض می کنند.

بسیار بسیار متشکریم
شما هم دلواپس شدی
شما که حمایت میکردی??
چی شد جو عوض شد?مهره تون سوخت?چهارسال اول هم همینا رو میگفتین??
(۱۲/اردیبهشت/۹۷ ۱:۱۷)آ‌تئیسمو نوشته است: [ -> ]اگه مخالف به هم ریختن نظم جامعه هستی که باید جلوی سپاه و نیروی انتظامی که تظاهرات مسالمت آمیز مردمو به خون میکشن باشی و باید جلوی اون ارازل و اوباشی که میفرستن بین تظاهرکنندگان تا نظم جامعه رو به هم بزنن. اصلا مگه خود انقلابیون 57 نبودن که نظم جامعه رو بهم ریختن طوری که تا الان جامعه نتونسته سر پا بایسته.

تو با ترزا می چه کار داری. ترزا می در یه جامعه دموتراتیک زندگی میکنه و طبیعیه که سودی که تلگرام میتونه برای جامعه داشه باشه قبلا خودشون فرام کردن. چه مقایسه بیربطیه انگلیس و ایران.

بعد یعنی تروریستها نمیتونن از فی*ل*تر شکن استفاده کنن؟ مثلا رئیس تلگرام میاد میگه ا تلگرامو تو ایران فی*ل*تر کردن بیام سرورای تلگرامو بذارم در اختیار دولت ایرات؟؟!! چه تفکر سطحیی میتونه باشه که فکر کنه تلگرامو برای مقابله با تروریست فی*ل*تر میکنن. ما میدونیم دلیلش چیه، شما همی میدونین. بقیه ش تعارفه Wink
کج فهمی های شما پایانی نداره انگار
خب وقتی خدا رو قبول نداری میای اینجا برای چی!! !!

بحث تاپیک چيزه ديگريست این موضوعات ربطی نداره آخه سال 57 رو اومدي با الان قیاس می کنی!!

بنده با ترزا می کار دارم چطور امثال شما ایران رو با سوییس و کشورهای اسکاندیناوی مقایسه می کنید حالا میای میگی انگلیس چه ربطی به ایران داره !!!!
حرفهاتون پر از تناقضه

وقتی نخست وزیر انگلیس مياد ميگه تلگرام يه تهدیده یعنی شما ببین ديگه تلگرام چقدر مشکل امنیتی ایجاد کرده که اونها اينو میگن

ما گفتیم یکی از دلایل فی*ل*ترینگ تلگرام تروریستی هست نگفتيم تمام دلایل اینه شما از بس کج فهمی برو يه بار ديگه نگاه کن ما دلایل ديگه ای هم گفتیم و البته شما از اونجایی که کوری این همه مقاله درباره مشکلات تلگرام رو خبر نداری

کارشناس همه چی دون شدی برای ما برو عمو Big Grin

صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع