تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برنامه حفظ قرآن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان می خوام یه برنامه بنویسم برای حفظ قرآن امیدوار هستم تجربیات ارزشمندتون رو در اختیارم بذارید و مشکلات کار رو بگید:
اول اینکه این برنامه رو برای کسانی که وقت ندارن میسازم و هدف این برنامه نه برای حفظ بلکه برای مرور به موقع و تثبیت هست.
من خودم روزی دو خط از قرآنی که 12 خط تو هر صفحه داره و 900 صفحه ای است ، حفظ می کنم پس با این پیش فرض براتون مختصات رو مینویسم و بدیهی هست که کاربر خودش میتونه اینها رو به میزان دلخواه تغییر بده.
هفته ای یک صفحه میشه و جمعه ها رو برای مرور گذاشتم.

مرور ها بعد از هر نماز باید انجام بشه. مرورها به میزان 6 خط خواهد بود. به غیر از نماز صبح که یک صفحه هست.
ببینید فرض کنید شما روز 114 هم هستید .
بعد از نماز صبح صفحه قبلی رو باید مرور کنید.
بعد از نماز ظهر برای روز -8 . نماز عصر -16 . نماز مغرب -32 و نماز عشا -64 امین روز رو به اضافه یک روز قبل و بعدشون که بشه 6 خط یا همون نیم صفحه .
جمعه ها هم میشه با همین روش 5 تا نیم صفحه رو از تاریخ ها قبل تر مرور کنید.
تو هر مرور احتیاج به زمان زیادی نداره . مدت زمانی هم که طول میکشه تا حافظ بشید 18 سال هست.Big Grin ولی خوب من بهم ثابت شده آهسته و پیوسته آدم میتونه خیلی کارا رو انجام بده در ضمن روزی 2 خط از هیچی بهتره .
خودم یه چند وقتی هست دارم به این روش حفظ می کنم نتیجش خوبه . قبل از این روش هرچی حفظ می کردم می پرید.

نظر بدید خواهشن تا آدم بدونه به درد بخور هست یا .
آدرس های مرجع