تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما راجع به تک چشم بودن شیطان چیه؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان من نویسنده ی خوبی نیستم من یه آدم خیلی عادی هستم من هدفم از نوشته های اینجا برای بهتر فکر کردن راجع به مسایل پیرامونمون هست...من نه بسیجی هستم نه غرب زده من نه به جایه خاصی تعلق دارم نه هیچی و هیچ چیز دیگر و شاید از نظر دوستانه بسیجی حتی غرب زده باشم و از نظر غرب زده ها امل
نمیخوام زیاد صحبت خاصی راجع به خودم بکنم و در آینده حتما همدیگرو بهتر میشناسیم و ازتون خواهش میکنم چه من چه دوستانه دیگه حرفی میزنن که با عقاید شما جور در نمیاد یا منطقی جواب بدید و اگه نتونستید جواب درستی بدید به جایه بازی با کلمات یه خورده فکر یا تجدید نظر کنید
دوستان در ایکنه فرقه های مختلف مثل فراماسون و غیره که دنیا رو با جمعیت بسیار کمشون(نسبت به جمعیت مردم دنیا)گرفتند توش شکی نیست چه ایران چه اروپا و....
من میخوام پله پله برم جلو و میخوام از کم شروع کنم و از سوال پرسیدن شروع میکنم لطف کنید کمکم کنید برایه روشن تر شدن موضوع
اما سوال اولم شاید چالش برانگیز باشه میخوام روش خوب فکر کنید:
حتما خیلی شنیدید شیطان یک چشم است
دجال یک چشم است
حضرت ابراهیم با سنگ چشم راست شیطان رو کور کرده(به خدا مسخره نمیکنم ولی چرا شیطان اون موقع جاخالی نداده یا مگه با چه قدرتی پرتاب کرده که با سنگ چشمه شیطان کور شده؟یا اصلا مگه شیطان جنسش مثله ما آدماست که با سنگ سشه چشمشو کور کرد؟)از بحث دور نشیم میگن شیطان یک چشمش کور است و دجال که ظهور کنه تک چشمه و از اینجا بفهمید که اون شیطان است.
خوب پس یعنی اگه کسی که ظهور کرد 2تا چشم داشت دیگه دجال یا شیطان نیست؟
حدیث هایه زیادی هست که شیطان چشمه راستش کور هست ولی اول اینکه این یهودیها که تو همهچی دست بردن و تحریف کردن نمیتونن این موضوع رو از صد ها سال پیش برنامه ریزی کنن و به دنیا بقبولونن که کسی که دجال است تک چشمه و اگه تک چشم نبود اون شیطان نیست...
و حالا اصلا بیایم قبول کنیم که شیطان تک چشم است ولی شیطان که میتونه تغییر شکل بده نمیتونه 2تا چشم داشته باشه؟
یا اگرم همه اینا هیچ یعنی هم شیطان تک چشم هست هم نمیتونه به ظاهر چشمشو دست کنه و از اونجایی که شیطان زیر دست زیاد داره نمیتونه کسی که 2تا چشم داره رو به جایه خودش بنشونه؟
انقدر نو مغز ما تک چشم تک چشم کردن که اگه یه روزی دجال با 2تا چشم بیاد همه ما میگیم این دجال نیست...
میگن دجال میخواد از اسراییل بیاد با یک چشم و همه ما اینو باور کردیم حالا....
حالا یه نقشه فرضی...
دجال بیاد با 2تا چشم(که یا سالم هست 2تا چشمش یا به ظاهر سالم نشون میده)و از اسراییل هم نیاد و از عربستان بیاد و برایه ظاهر سازی فراماسون ها خودشون رو به ظاهر به مخالفت نشون بدن یا اصلا جنگ زرگری راه بندارن و مسلمانها همه درگیر بشن و دوباره به ظاهر شکست بخورن و دجال خودشون رو قبول کنن و این وسط هم ما دجال رو قبول کردیم هم اونا و نظم نوین جهانی شروع میشه...
من شاید سطحی نوشته باشم ولی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
من نخواستم با حرفام امام زمان رو نفی کنم
یادتون باشه که حدیث زیاد داریم که یاران امام زمان 313 نفر هستن(بین یک میلیاردو خورده ای جمعیت مسلمان 313 نفر یعنی فاجعه)خوب پس یعنی اونقدر فضا کثیف و سیاه است که بین این همه جمعیت در دنیا 313 نفر باطل رو از حقیقت تشخیص میدن
الیته من سعی میکنم طور دیگه ای فکر کنم به جایه اینکه بشینم مدرک رو کنم که فراماسون هست یا آدمایه کثیفی هستن(که این موضوع به دنیا ثابت شده که باید بریم مرحله بعدی که متاسفانه خیلیها همینجا گیر کردین)من سعی میکنم هدف هایه بعدیشون رو بشناسم و بتونم جلوشون رو بگیرم حتی اگه 1 نفر باشم حتی اگه آدم خاصی نباشم.....
اگه غلط املایی داشتم ببخشید من کیبوردم فارسی نداره و همه اینارو از حفظ و با بدبختی نوشتم
دوست عزیز با سلام
اینکه شما اینقدر در این موضوع سر در گم شدید کاملا طبیعیه.وقتی میبینیم مسائلی رو که عمری به عنوان یک اصل باورشون داشتیم حالازیر سوال رفتند و میفهمیم که چقدر ناخواسته در این زمین بازی به نفع تیم دشمن عمل میکردیم، بسیاری حقایق دیگر هم برامون مبهم میشه.
اولا میخواستم بگم اینقدر نگران نظر بقیه نسبت به خودتون نباشید.سوال پرسیدن حق مسلم همه ماست صد در صد منظورتون از این سوالات به چالش کشیدن عقاید دیگران نبوده و میخواستید شبهات خودتون و برطرف کنید.
البته من کوچکتر از اونم که بخوام جواب سوال شما رو بدم اما در حد فهم و درک خودم سعی میکنم قانعتون کنم.
ببینید دوست گرامی ما احادیث و روایات زیادی در مورد آخرالزمان داریم اینکه شما بخواهید فقط تمرکزتون رو بزارید روی همین حدیث بیشک همچین سوالاتی براتون پیش میاد.
در مورد وجود دجال به عنوان یک شخص هنوز اتفاق نظر قطعی وجود نداره.
اکثرا در این خصوص از دجال به عنوان یک جریان یاد میکنند.( البته من شخصا به هر دو این نظرات معتقدم).اگر بیشتر از این دید (جریان بودن)به قضیه نگاه کنیم. درک حقیقت و دروغ برامون راحتتر میشه ضمن اینکه با توجه به احادیث دیگر در آخرالزمان هر چه پلیدیست زیبا جلوه داده میشه و تمام خوبیها،بدی به نظر می آیند.
پس به نظر من اینجا اولین تکلیف ما مشخص میشه:شناخت حقیقی درستی و نادرستی و تمیز خیر از شر.
و اصلیترین مسئله پناه بردن به خداوند یگانه عالم است از شر شیطان رجیم. حتما آیه الکرسی رو خوندید:
آنجایی که خداوند میفرمایند: "راه درست از راه انحرافی روشن شده است.کسی که به خدا ایمان آورد به طناب محکمی چنگ زده که گسستنی نیست."
بله اون موقع است که خداوند ولی و سرپرست ما میشود و ما به سمت نور هدایت میشویم.
اگر راه حق را پیدا کنیم تشخیص دجال هم برای ما راحت میشه میخواد با یه چشم بیاد یا اصلا سه تا چشم.
ببخشید اگر با تمام پر حرفیهای من بازم جواب سوالتون و نگرفتید.
(۱۶/تیر/۹۰ ۱۴:۱۲)enoona نوشته است: [ -> ]اما سوال اولم شاید چالش برانگیز باشه میخوام روش خوب فکر کنید:
حتما خیلی شنیدید شیطان یک چشم است
دجال یک چشم است
حضرت ابراهیم با سنگ چشم راست شیطان رو کور کرده(به خدا مسخره نمیکنم ولی چرا شیطان اون موقع جاخالی نداده یا مگه با چه قدرتی پرتاب کرده که با سنگ چشمه شیطان کور شده؟یا اصلا مگه شیطان جنسش مثله ما آدماست که با سنگ چشمشو کور کرد؟)از بحث دور نشیم میگن شیطان یک چشمش کور است و دجال که ظهور کنه تک چشمه و از اینجا بفهمید که اون شیطان است.
سلام و خوش آمد به شما
و ضمن تشكر از هانا عزيز
اين سوال يك سوال معمولي كه ممكنه به ذهن هر كس برسه . سعي مي كنم در حد وسعم يك كم توضيح براي شما بدم.
همانطور كه مي دونيد شيطان جزء جن هستش ( اصلا طبق اوني كه عموم فكر مي كنن جزء فرشتگان نبوده و نه هست.)
اجنه توانايي اين رو دارند كه به شكل هاي مختلف ظاهر بشوند و به قولي ممثل به شكلي بشوند.
حالا اگر به اين شكل در بيان يعني جنبه مادي به خودشون بگيرن ، [b]آسيب پذير[/b] ميشن .
مثل انسانها
اگر يك نفر سنگي به طرف من پرتاب كنه طبيعتا اگر من چابكي خوبي نداشته باشم بهم برخورد مي كنه ديگه Smile
حتما و حتما كه نمي تونم به قول شما جاي خالي بدم Smile

(۱۶/تیر/۹۰ ۱۴:۱۲)enoona نوشته است: [ -> ]خوب پس یعنی اگه کسی که ظهور کرد 2 تا چشم داشت دیگه دجال یا شیطان نیست؟
يك چشمي بودن دجال رو هم خدمتتون عرض كنم كه
وقتي كه در روايات ما همچين چيزي به وفور بيان شده
حتما وجود داره ديگه ! يعني قطعا دجال همون يك چشم رو داره .
البته بحثش چند وجهييه و
دجال و شيطان دو چيز متفاوتند و اشتباه نشه اين.
ببینید آدم های معمولی حرفی میزنند که یا صریحه یا مفهومی! اما ائمه حرفاشون هم صریحه هم مفهومی!
پس شک نداریم که دجال هم شخصه هم جریان!
در احادیث هم گفته شده که چی؟...یک چشم نمایان دارد!...یک چشم قابل رویت نیست!(از علی (علیه السلام))
تازه اگر هم یک چشم کور باشه، فکر کردین راست و ریس کردن چشم کور برای دجال کاری داره!
یک مسئله روان شناختی هم وجود داره: مثلا اگر کسی یک انگشت نداشته باشه و رئیس یک سازمانی مثل مافیا باشه ممکنه اعضای باند هم به صورت یک قانون یا نماد انگشتشون رو قطع کنند!...پس شیطان و دجال...
شیطان چشم کور...دجال یک چشم نمایان ...امیدوارم متوجه حرفم شده باشی!
در ضمن...انقدر سوال برای خودت ایجاد نکن فقط سردرگم میشی!
اما یه جاهایی واقعا این کار مهمه مثلا: توی شنل قرمزی! چرا گرگ؟چرا دختر؟چرا شنل؟چرا قرمز؟(حالا واقعا نری دنبال شنل قرمزی!)...مهم تشخیص موقعیته!باید اونو تشخیص بدی!
مثلا تو تاپیک سن پترز بورگ توهمی عمل کردن که خدا رو شکر حوصله کردم یه سری جواب بذارم! بدون این که خودشو جای کارگردان بذارن با قصد مچ گیری یه سری داده رو کنار هم گذاشتن! بدون این که فکر کنن ماسون ها اصلا چه احتیاجی به این فیلم مسخره دارن!
(۱۶/تیر/۹۰ ۱۴:۱۲)enoona نوشته است: [ -> ]سوال اول )
از بحث دور نشیم میگن شیطان یک چشمش کور است و دجال که ظهور کنه تک چشمه و از اینجا بفهمید که اون شیطان است.

سوال دوم )

میگن دجال میخواد از اسراییل بیاد با یک چشم و همه ما اینو باور کردیم حالا....

سوال 3 )
یادتون باشه که حدیث زیاد داریم که یاران امام زمان 313 نفر هستن(بین یک میلیاردو خورده ای جمعیت مسلمان 313 نفر یعنی فاجعه)خوب پس یعنی اونقدر فضا کثیف و سیاه است که بین این همه جمعیت در دنیا 313 نفر باطل رو از حقیقت تشخیص میدن

بسم الله الرحمن الرحيم
بنده 3 سوال از متن شما در آوردم تا در حد وسع صغيرانه ي خود پاسخ بدم و از خداوند متعال مي خواهم اشتباه فكر كرده باشم و فقط هدف متن و سوال همين حرف ها باشه و سر حرف به كسي بر نخوره

جواب 1 )
اين ميگن رو كه نميدونم كي ميگه اما بين پيغمبران در پي جرجيس نبي نباش بسيار روايت وعلائم ديگر هم دارد شما قصد تحقيق داريد و محقق هستيد ان شاالله در انتهاي تحقيقاتتان اطلاعات را به ما هم برسانيد

جواب2 )
باز هم اين ميگن رو نميدونم كي ؟ ميگه اما خير ، حضرت امير در بحار النوار جلد 13 صفحه 256 سطر 2 مي فرمايند دجال از مادري يهودي زاده مي شود و......

جواب 3‌ )
و در اختتام عرائضم باز هم خير . حضرت 313 سردار دارد و ميليون ها يار و حتي تا 7 سال بعد از ظهور هم مردم را دعوت به اسلام حقيقي مي فرمايد

دوست من اگر كمي تند حرف زدم به دل نگيريد لطفا اين چند روزه چندين نفر اين بحث را شروع كرده اند و در انتها به شخصي ديگر رسيدند خواهشا به دل نگيريد و حلال بفرماييد
من چیزی که فهمیدم از دوستان اینکه دجال هم فرد هست هم جریان...تا حدودی جواب گرفتم
اما من سعی کردم از طرف عام بیام سوالی مطرح کنم(که خودمم جز عام هستم) شاید خیلی چیزارو شما دوستان محققان بدونید مثلا ببینید کسی میاد تاریخ رو خیلی تابلو تحریف میکنه و هر کسی 4تا کتاب تاریخی قوی خونده باشه میفهمه که این کتاب تحریف شدست اما نویسنده اصلی این کتاب تحریفی رو واسه کسی که تاریخ دان هست رو ننوشته این رو واسه عموم نوشته که تاثیرشم میزاره منظورم از این حرف این بود که فراماسون ها خیلی کاراشون رو واسه شمایه محقق نمیکنن واسه منه یه آدم معمولی میکنن....
دوست عزیزم خادم الرضا اینی که گفتم میگن منظورم مطالبی که تو اینترنت خوندم و مستندهایی که دیدم و چیزایی که از اطرافیانم شنیدم بود
تویه فیلمی دیدم طرف یک شیوه داست اونم این بود که وقتی همه حواسشون به یک طرفه اون کارشو تو طرفی که کسی حواسش نبود انجام میداد
به طور کلی منظورم این بود که نکنه مارو با چیزایی درگیر کرده باشن که ما هی دنبالش باشیم و منتظر اما اونا سمته دیگه کاراشون رو پیش ببرن؟
هانا نابغ...فاطمه خانوم...خادم الرصا....کاردان جان از همتون ممنون که جوابمو دادید اما من به جواب قطعی نرسیدم شاید تقصیره خودمه که منظورمو کامل نرسونده باشم موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحيم
اينكه برادر گلم شما به جواب نميخواهيد برسيد نه ، بلكه در پي آنيد يكي پيدا شود ونظري را كه مد نظر شماست تاييد كند حال آن نظر را نمي دانم چيست اما از مدير كل بخش مهدويت درخواست ميكنم شايد ايشان بتوانند كمكتان كنند
خادم الرضا جان دوسته عزیز من به چه جوابه خاصی میخوام برسم؟به نظر شما اینکه من به طور قطع قانع نشدم گناهکارم؟باشه آقا شما راست میگی از اونجایی که نمیخوام کار به بحث بیحوده بکشه من دیگه کاری به اینجا ندارم آخه من مزدور خارجیام وطن فروشم و از این چیزایی که شماها به امثال من میزنید که خط فکریمون کمی با شماها فرق داره موفق باشید
دوستان من چرا به فرعیات می پردازید شما اگه
اصل موضوع رو درک کرده باشید دیگه این شکل
سوال نمی پرسید
با سلام

دوست خوبم enoona ، یک محقق باید برای کشف حقیقت در درجه اول باید صبور و شکیبا باشه ، ممکنه در راه کشف حقیقت با بسیاری از ناملایمات و سختی ها مواجه بشه که یکیش می تونه نظرات مخالف و انتقادات باشه ولی یک محقق نباید از چیزی ناراحت بشه ، صبوری کلید پیشرفت و رسیدن به حقیقته
در مورد 313 نفر باید خدمتتون عرض کنم ، اون 313 نفر به عنوان فرماندهان اصلی در زمان ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) محسوب می شوند نه یاران معمولی و جزو یاران خاص ایشان هستند

موفق باشید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع