تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: موضوع ویژه: بی غیرتی مردان را چقدر در ترویج بدحجابی موثر می دانید؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
یک پیشنهاد داشتم.
درمورد حجاب بحث زیاد مطرح شده.
لطفا این بحث غیرت را با حجاب ترکیب نکنید.اگر قرار هست به نتیجه خوبی برسه.
ممنون.
(۲۰/تیر/۹۰ ۹:۵۵)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]
(۲۰/تیر/۹۰ ۹:۴۳)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]بدون شک مردان در رعایت حجاب زن موثر هستند ولی تا
حدی که بتوان فکرش را کرد یعنی مردان همیشه حضور ندارند

...

سلام

جالبه، واقعا جالبه
یعنی از مرد هایمان حساب می بریم، ولی از خداوند قادر متعال نه !!!!!!!!!!!!!!
سلام
اگر آنها ( زنان بد حجاب) خدا را احساس می کردند
چنین حجابی نداشتند
من اطرافم بسیار دیدم زن هایی که به خاطر خواسته هاشون اونقدر اصرار کردن و زندگی رو تلخ کردن که مرد غیرتی خونه همه چیزو رها میکنه مثل مامان بابایی که بچه رو رها می کنه و دیگه توان مقابله ندارن
و مردهایی که زنشون براشون یک کالای لوکسه هر چی زیباتر و برهنه تر بهتر .
وقتی به شوهرم درباره غیرت این مردها میگم میگه هیچ نمیفهمه فقط می دونه که تاثیر لقمه حرام حالا معلوم میشه .
والله ما هم که چادر می پوشیم اونقدر توی خیابون تنمون به مردها خورده که احساس میکنم بدنم داره نجس میشه .همه به راحتی با یک ببخشید خودشون رو به تو می مالن و بهانه شون هم عجله است .خدا کنه با عجله وارد جهنم بشن .اخه زن هام خیلی فرق ندارن .می بینم که توی مترو خیلی جاهای دیگه لابلای مردها و این تن و بدن رو می سپارن به دست مردها ..... نمیدنم ...اللهم عجل لولیک الفرج.....مردهامون دیگه مرد نیستن و زن هامون هم زن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
به قول مامان بزرگم الهی امام زمون بیاد این زن ها و مردا رو از خیابون جمع کنه !!!!
من اولین مقصر رو خودم میدونم .و بعد مطمئنم که بی غیرتی مردها نیمه تلخ این سیب گندیده است که داره بوی تعفنش همه جای شهرهامون رو می گیره .نصف زن ها و نصف مردها .....
نقل قول:- خیلی از خانم ها حجاب را به خاطر همسرشان رعایت نمی کنند و اصلا نیازی به اینکار در خود احساس نمی کنند بلکه اعتقاداتی که به لحاظ دینی دارند (مثل اهمیت حجاب در اسلام ) یا عرف محل زندگی خود اقدام به حفظ پوشش مناسب خود می کنند .

جناب عبداللهی فرمایش شما کاملا درسته...منظور م رو از عرض این جمله متوجه نشدید.
نقل قول:بیشتر خانمهای با عفت و محجب ما این حجاب و عفاف رو مدیون غیرت مردانشون هستند اعم از برادر و پدرو همسر...

اول اینکه خانم با عفت و محجب برای رعایت حجاب و عفاف هیچ نیازی به اقا بالا سر نداره
وتوضیح عرضم: یک امار تقریبی نشان میده یکی از مهمترین عامل موفقیت این خانمها در این زمینه غیرت خانواده بوده (در کنار محبت و توضیح و تفسیرو...)
برای مثال بیشتر دختر خانمهای با عفت و محجب در خانواده پدر و برادر غیرتمند داشته اند(پیش میاد که خانمی هم علاقه به حجاب و عفاف پیدا کنه و رعایت کنه و خانواده اینگونه نباشه)
ویا مثلا خیلی از مادرهای ما عکسهای جوونیشون مشخصه که کاملا محجب نبودند اما بعد از ازدواج با پدر هامون محجب شدند و بعد از اون با جان و دل حافظ حجاب و عفافشون شدندو...
(این هم یکی از ثمرات مهم انقلابمون که امام خمینی قدس سره غیرت رو تو وجود مردهای ان زمان و حجاب و عفاف خانمها رو تقویت کرد)

امیدوارم منظورم رو از نقش غیرت پدرو برادرو همسر و بیان اون جمله رسونده باشم.
از تمامی دوستان بابت شرکت در بحث و ارائه نظراتشون ممنونم.

منشأ غيرت
غيرت از صفات فطري و ذاتي است و بطور شديد يا ضعيف در انسان و حيوان وجود دارد .
بعضي حيوانات بر غيرتمندي بر حيوانات ديگر برترند وبعضي در بي غيرتي مشهورند. مطابق روايات پنج خصلت ارخصلت هاي خوب انسان که در خروس سفيد موجود است عبارتند از: «شناخت وقتهاي نماز، سخاوت، شجاعت، غیرت و ... .» در ميان حيوانات خوک ها در بي غيرتي مشهورند و هيچگونه حياء و ادب زناشويي ندارد8.

صفت غيرت به صورت اکتسابي نيز قابل تشديد يا تضعيف است. هر چه انسان بيشتر با تمايلات نفساني و خواسته هاي شهواني وريشه هاي حرص و آز و ... را در وجودش بخشکاند و به تمام انسان درست گردد غيورتر مي شود و حتي به ناموس ديگران چون ناموس خود مي نگرد و در مورد آنها هم حساسيت به خرج مي دهد .

اما بي تقوي کسي است که پا در مسير انحراف گذارد ، بي غيرت نيز مي گردد و از بي عفتي خود و نواميس خود رنجي نمي برد.9

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند: « الغيره من الايمان ،غيرت از ايمان است »10 يعني غیرت جزيي از ايمان است . پس انسان براي مؤمن بودن بايد غيرت بورزد .

گوش کردن موسيقي در ضعف غيرت بسير مؤثر است. حضرت امام صادق (علیه السلام) فرموده اند: « شيطاني است به نام قفندر که هر گاه در منزل مردي چهل روز عود (و ديگر وسايل ساز و آواز) نواخته شود و مردم به آنجا رفت و آمد کنند آن شيطان هر يک از اعضاي خود را روي عضو مشابه صاحبخانه قرار داده و سپس در آن عضو به نوعي مي دمد که بعد از آن غيرتش از بين رفته و حتي اگر در مقابلش با همسرش زن کنند ناراحت نمي شود ،فلا يغار بعدها حتي تؤتي نساؤه فلا يغار» 11

8_ سفينه البحار، باب غير به نقل آنچه بايد يک زن بداند_ ص320
9_ آنچه يک زن بايد بداند ،ص320
10_ سفينه البحار،باب غير به نقل آنچه بايد يک زن بداند_ ص315
11_ وسايل الشيعه ،ج 12، ص 232

ادامه دهیم...
با سلام و احترام به دوستان عزیز

به نظرم در طول این یک صد سال اخیر همواره
کشورمان در معرض یک هجمه بوده که بنده به
"جنبش غیرت زدایی" تعبیر می کنم
گاهی کم و گاهی زیاد می شده ...

باید یک مرزی بین تعصب و غیرت تعریف کرد
در حال حاضر بیش از هر زمانی "غیرت" مردان
به نام "تعصب" زیر سوال می رود و محو می شود و
کار رابه جایی رسانده اند که مردم
به نداشتن غیرت افتخار می کنند !!

همه ی آن نیز بحث حجاب نیست ، بحث ارتباط های
نامشروع اکنون بشدت آسیبش در حال افزایش است و
همسران به همین دلیل که جلوگیری از رفتارهای غیرشرعی
را تعصب می دانستند ، دیگر نمی توانند جلوی این رفتارهارا
بگیرند و در نهایت منجر به خیانت می شود ...

در غیرت زدایی از مردم ایران رسانه هایی همچون شبکه های
فارسی زبان ماهواره (در این دو سه سال اخیر) و سایت های
پورنوی فارسی (در 5-6سال اخیر)
با داستان های جنسی و ارتباطهای غیر متعارف و حساب شده
که هدفش نابودی خانواده های ایرانی بود در راس هستند ...

سایت هایی که یک مورد آن هفتاد میلیون بازدید طی سه سال
فعالیتش داشت و تقریبا همه فارسی زبان بودند و به اینها بیافزایید
فیلمهایی را که از این سایت ها از طریق بلوتوث منتقل شده ...
شاید تاثیر بسیار زیاد مردان روی حجاب همسرانشان اینجا بهتر دیده بشه که خدا می فرماید جهاد زن،برای شوهرش است و چند وقت پیش از طریق یک سخنرانی متوجه شدم که اگر مردی از همسرش بخواد چادر سرش کند یا حجابش را بهتر رعایت کند،
این چادر سر کردن یا رعایت بهتر حجاب،قسمتی از همون جهادی که خداوند فرموده،به حساب می یاد...
هرچند متاسفانه گاهی عکس این مطلب دیده میشه که آقا از خانمش می خواد که آرایش کرده و به قول خودشون (فَشِن) بیاد بیرون!...
بنابر این من فکر می کنم زمانی که یک مرد ،ارزش همسرش یا خواهرش رو بفهمه می تونه ارزش واقعی همسرش رو با غیرت به اندازه و به جاش بهش نشون بده...
ریشه ی بی غیرتی رو باید در لقمه حرام جست و جو کرد
(۲۱/تیر/۹۰ ۱۱:۵۹)شهـاب نوشته است: [ -> ]با سلام و احترام به دوستان عزیز

به نظرم در طول این یک صد سال اخیر همواره
کشورمان در معرض یک هجمه بوده که بنده به
"جنبش غیرت زدایی" تعبیر می کنم
گاهی کم و گاهی زیاد می شده ...

باید یک مرزی بین تعصب و غیرت تعریف کرد
در حال حاضر بیش از هر زمانی "غیرت" مردان
به نام "تعصب" زیر سوال می رود و محو می شود و
کار رابه جایی رسانده اند که مردم
به نداشتن غیرت افتخار می کنند !!

همه ی آن نیز بحث حجاب نیست ، بحث ارتباط های
نامشروع اکنون بشدت آسیبش در حال افزایش است و
همسران به همین دلیل که جلوگیری از رفتارهای غیرشرعی
را تعصب می دانستند ، دیگر نمی توانند جلوی این رفتارهارا
بگیرند و در نهایت منجر به خیانت می شود ...

در غیرت زدایی از مردم ایران رسانه هایی همچون شبکه های
فارسی زبان ماهواره (در این دو سه سال اخیر) و سایت های
پورنوی فارسی (در 5-6سال اخیر)
با داستان های جنسی و ارتباطهای غیر متعارف و حساب شده
که هدفش نابودی خانواده های ایرانی بود در راس هستند ...

سایت هایی که یک مورد آن هفتاد میلیون بازدید طی سه سال
فعالیتش داشت و تقریبا همه فارسی زبان بودند و به اینها بیافزایید
فیلمهایی را که از این سایت ها از طریق بلوتوث منتقل شده ...

ضمن تشکر و تائید مجدد نظر شما

کلا هر صفت اخلاقی دارای حد اعتدالی است که افراط یا تفریط در آن، خود یک ناهنجاری اخلاقی و صفتی نکوهیده است.

در موضوع غیرت، غیرت ورزی و غیرتمندی یک صفت اخلاقی نیک است اما گر در این امر کم کاری یا تفریط کنیم می شود بی غیرتی و نقطه مقابل آن، اگر در غیرت ورزی افراط کنیم می شود تعصب و بددلی یا بدبینی که متاسفانه از گروه افراط کاران هم داریم، افرادی که در اثر غیرت ورزی های نابجا که دیگر اسمش غیرت نیست بلکه بدبینی و بددلی است مشکل ساز می شوند.

امام علی‌علیه‌السّلام فرمودند:
ایّاک و التّغایر فی غیر موضع الغیرة فانّ ذلک یدعو الصّحیة منهنّ الی السّقم.
بپرهیزد از غیرت بیجا، زیرا این کار زن پاکدامن را به آلودگی گرایش می‌‌دهد.

ارشاد القلوب، ص 291.

اما غیرت ورزی زن چیست ؟ و آیا غیرت ورزی زن بر مرد بجاست؟؟!!
(۲۰/تیر/۹۰ ۴:۴۵)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]زمون انقلاب یه آخوندی با زنش سوار مینی بوس شدند.بعد از مدتی یه زنو شوهر مدل روز سوار شدند.اون مرد که زنش بی حجاب بود به آخونده گفت که بزار زنت زاحت باشه ببین مثل من .بزار نفس بکشه.اخونده هیچی نگفت.کمی جلوتر یه ماشین دیدند روش چادر کشیده بودند.آخونده به اون مرده گفت اون ماشینی برای چی روش چادره ؟
گفت:اون ماشین بنز.مال شخصی.صاحبش نمی خواد کسی نگاه چپی بهش بکنه.اصلا کسی دستش نگذاره.
بعد آخونده گفت:مینی بوس چیه ؟گفت:
وسیله عمومیه.همه سوارش میشند.یکی از پهلوش رد میشه با انگشتش می نویسه مرا بشوئید.
آخونده گفت حالا جواب سوالتو گرفتی یا نه:
اون مرده حساب کار دستش اومدو دیگه هیچی نگفت.Blush

من اینو 1جور دیگه شنیده بودم Blush
البته مهم منظور حرف Smile
ولی قبول دارید الان معنی غیرت برای دخترا و پسرا خیلی عوض شده؟
یعنی عوضش کردن
الان غیرت رو تعصب میدونن :s
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع