تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وضعیت حجاب در عزاداریهای امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۳:۱۳)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]برادر گرامی
نباید این عکس ها رو انقدر از نزدیک از دخترای مردم میگرفتین
صورتشان کاملا واضحه . حالا اگه همون دختر یا یکی از آشناهاش عکسش رو در سایت ببینه مسلما خیلی ناراحت میشه.
الان حق الناس به گردن شماست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه خیلی ها فکر میکنند مشکل کشور ما حجاب هست. خیلی از دخترا به زور شال و روسری میپوشن.
فکر میکنید مشکل پیدا بودن مقداری از موهای دختراست . مشکل ریشه ای .
فکر میکنید علت این موضوع چیه.
کار از حجاب و این موضوعات گذشته.
متاسفانه خیلی از جوانهای کشور ما اصلا دیگه دین ندارن. از اسلام گریزان شدن.
باز هم جای شکرش باقیه که هنوز تعدادی هستن که با همین تیپ هاشون در مجالس هم شرکت میکنند.
از مدل لباس پوشیدنشان طرفداری نمیکنم . ولی تا حالا در این 30 سال وضعیت" حجاب اجباری "روز به روز داره بدتر میشه. علاوه بر اینکه حجاب در کشور اجباری هست هر از گاهی کمیته دخترای مردم رو با ضرب و شتم به خاطر بدحجابی میگره میبره . بعدش هم برای اینکه آزاد بشن حداقل باید 120 هزار تومن پول بده .120 هزار تومن کم ترین مقدار هست .
دیگه باید به فکر ایمانشان باشید .روز به روز تعداد جوانهای دین گریز داره زیاد تر میشه .
ببینید چقدر وبلاگ هایی که بر ضد اسلام مینویسن داره زیاد تر میشه
ریشه دین گریزی خیلی از جونها بد رفتاری حکومت با جوانها بوده.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقر و گرسنگی در جامعه زیاده . مخصوصا در ماه محرم زمان پخش کردن نذری مردم این موضوع رو بهتر درک میکنن .
جامعه ای هم که در آن فقر و گرسنگی باشه مردمش ایمان ندارن و به دنبال این موضوع هزاران فاجعه در جامعه رخ میده.
حالا باید فکر کنید کشوری به این ثروتمندی علت فقرش چیه .

با سلام
من هم این وضعیت جامعه رو ( البته به غیر از مرفهین بی درد و معاندین ) تقصیر بعضی از مسئولای جامعه می دونم
واقعا روی این مسئله خیلی نشستم فکر کردم در سطح خودم و با اون چیزایی که یاد گرفتم به این نتیجه می رسم که روش های بازدارنده فرمایشی کاملا بی تاثیره
شاید شما بتونید برای مدت کوتاهی افرادی رو با توسل به زور وادار به انجام کاری بکنید که از نظر شما درست باشه ولی در آخر هم خودتون هم اون افراد از این وضع خسته میشن و قضیه اصلا شکل دیگه ای به خودش می گیره و شاید هم خیلی بدتر
مثل این می مونه که شما یک لوله ی آب دارین که نشطی داره
بهترین کار چیه ؟
آیا اگه بیایم و مثلا برای یه مدت مثلا ظرفی زیر لوله ی مشکل دار بزاریم که آب هدر نره کار خوبی کردیم ؟
آیا راه حلش اینه که بیایم دور جای نشطی رو با پارچه با فشار ببندیم ( پانسمان فشاری در جراحت ها ! )
آیا باید اونجا رو آدامس بادکنکی بچسبونیم ؟
آیا باید برای صرفه جویی و احتمال ضرر زیاد بیایم و شیر اصلی ساختمون رو برای همیشه ببندیم ( با این کار می تونیم جلوی نشطی رو بگیریم و در ضمن اگر می تونیم از آب هم استفاده نکنیم ! )
آیا .... ؟
یا باید مشکل رو ریشه ای حل کنیم ؟

من دقیقا یادمه وقتی که بچه تر بودم می شنیدم که مثلا یک بنده خدایی با آستین کوتاهی که تنش بوده ( البته از جنس مذکر_ها ! ) می خواسته وارد یه مکان دولتی ای بشه ، ولی برادرای جوگرفته ی مذهبی اون موقع اونو نگذاشتن وارد بشه چون اون موقع احتمال می دادن که شاید آستین کوتاه ربطی به کافر بودنش داشته باشه و لاجرم اگر با این وضع شنیع وارد میشد شاید موجب میشد دیده ی ناپاکی ( از جنس مونث ) او را ببیند ! و مرتکب ........!
آیا اون سخت گیری جوگیرانه باعث شد که الان بعضی از مردم که با وضعی بد در گشت و گذار هستند به این روز نیفتند یا همان رفتار باعث این طور گریز شد
خلاصه سرتونو درد نیارم
یا مثلا گیر دادن به ویدئو !
یادم میاد بچه که بودم ویدئو جرم سنگینی داشت !
یک روز خونه ی یکی از فامیلامون بودم ، اون می خواست یه فیلم از کسی بگیره منو با خودش برد تا از من که بچه بودم به عنوان یک وسیله استفاده کنه تا یه وقت برادرا نریزن بگیرنش !
البته فیلمش تا اونجا که توی ذهنم هست چیز خاصی نداشت اسمش هم امیر ارسلان بود !
ولی الان داستان چیه ؟
اگه زحمت بکشی بری رو پشت بومتون می بینی روی کل پشت بومای همسایه ها هر کدوم 5 تا دیش ماهواره هست البته اگه هنوز توی ساختمون شما نفوذ نکرده باشه !

آیا اون جلوگیریهای آمرانه و از بالا باعث شد که آنها به سمت این جنگ نرم نروند
جواب رو خودتون می دونین ...
شاید بزرگترین اشتباه رو کردن که به این روش جلو اومدن
به نظر من باید ذهن مردم رو روشن می کردن با بهترین روش ها
همیشه این مهر هست که بر همه ی دلها حکومت می کنه

درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی
جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را

من چون این تجربیات روی خودم اجرا شده و به عینه دیدم دارم می گم
من تقریبا توی تیپ های مختلفی بودم
و با آدمای مختلف هم بودم
ولی در آخر با فکر کردن ( البته فقط به خاطر محبت خدا ) به این نتیجه رسیدم که راه درستم کدومه
اون موقع ها که بچه تر بودم هر کی به زور می خواست بگه فلان کار رو بکن نمی کردم اگرم می کردم حتما زورش زیاد بوده Wink که کردم وگرنه ...

یه آیه توی قرآن خوندم که توش خدا فرموده بود فکر کنم خطاب به پیامبرش که: اگر آنها پیام حق را نپذیرفتن بر تو ( یا بر پیامبران ) تکلیفی نیست جز ابلاغ حق ( شرمنده ام که دقیقش یادم نیست )

اینا نظرات و درد دلای منه شاید بعضیش شاید هم همش اشتباه باشه ! نمی دونم ولی نظر من اینه دیگه !

و در آخر باید بگم نقش عالمان بی عمل ( همین کافیه برای بی اعتمادی مردمی که از دین فقط ظاهرش و پوسته اش رو میشناسن و دارن )و صد البته شیطان و اعوانش هم در این امر نقش کمی نبوده
نقل قول:البته به غیر از مرفهین بی درد و معاندین
خیلی یا بهتره بگم همه این آدمها جز مرفهین بی درد جامعه نیستند.

نقل قول:درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی
جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
"طفل گریز پای" را شاید

نقل قول:یه آیه توی قرآن خوندم که توش خدا فرموده بود فکر کنم خطاب به پیامبرش که: اگر آنها پیام حق را نپذیرفتن بر تو ( یا بر پیامبران ) تکلیفی نیست جز ابلاغ حق ( شرمنده ام که دقیقش یادم نیست )

این آیه را من هم شنیده ام ولی نشانی آن را ندارم.
ولی فکر می کنم منظور از رها کردن مردم به حال خودشان در صورتی است که ضرر فقط به خودشان بزنند. نه به جامعه و منافع عمومی.

نکته دیگر اینکه باید قبول کنیم سیاست حاکمان جامعه ما در قبال چنین هنجارها و ناهنجاری ها، اصلا منطقی نبوده و بقول شما همه "جوگیر" شدند.

ولی مد نظر من فقط شخصی هست که به هر صورت که بتونه میاد در مراسم عزاداری شرکت می کنه.
جدا از هرگونه فکر سیاسی و وضعیت اقتصادی و ... به نظر من این امام حسینه که همه رو به خودش جذب میکنه و وظیفه ماها که خودمون رو عزادار امام حسین می دونیم اینه که این افراد رو جذب کنیم نه دفع.
بقول شما هیچوقت زور و اجبار کارگر نبوده و همیشه اثر معکوس داشته.
اگر کسی یک نفر رو نجات بده انگار جامعه را نجات داده.
و یه چیز خیلی مهم دیگه اینکه به قول قرآن:
نبايد خود را بهتر از ديگران بدانيد، شايد او بهتر از شما باشد
متن اصلی آیه بالا
شاید قبل از اینکه یکدفعه خانوادها سر دخترها روسری و چادر نمیزاشتن و به جای اینکه بگن بزرگ شدی نا محرم ببینت خدا میبرت جهنم و اون دختر بچه رو از خدایی که مهربون میترسونن بیان با دلیل و مدرک با توجه به رشدی که میکنه اموزش میدادن اینجوری حجاب براشون یک دوست بود تا یه مزاحم... مثلا چند تا از دخترهای ما میدونن حجاب در ادیان دیگه مثل یهود سختگیرانه تر بوده ! یا حتی پوشش در ایران قدیم بخاطر پادشاهان حوسران بیشتر بوده تا در اسلام... و متاسفانه مردها و پسرها در بی حجابی دخترها کم تاثیر گزار نبودن! دختران با حجاب رو به تمسخر میگیرن چه محیط کار چه دانشگاه و با دخترهایی صحبت میکنن که بی حجاب هستند... و اگر دختر بی حجابی رو ببینن نگاه میکنن در صورتی که ما روایت داریم از ائمه که نگاه نکنن ... و دیگر اینکه هر 2 طرف نه حجاب پوششی دارن نه حجاب رفتاری نه حجاب گفتاری البته سعی هم نشده اموزش مناسبیبی به دختر و پسرهامون بدن چه درخانواده چه در اجتماع ... اینها با هم فساد و فحشا به وجود میاره و این مسئله مهمیه که یکی از دوستان گفتن الان حجاب مسئله مهمی نیست ...اگر همه نوع حجاب باشه یک فرد یک خانوده یک جامعه سالم و متفکر و پیشرفته خواهیم داشت ...
سلام
- گرچه نقش مهم چشیدن شیرینی حرام (چه لقمه حرام و چه فعل حرام) در تاریکی قلب و تضعیف عقل (یک الاکلنگ را در نظر بگیرید که یک سمت آن نفس و سمت دیگر آن عقل-عقل حق بین نه ابزاری- است) انکار ناپذیر است اما آیا می توان نتیجه گیری برعکس نمود؟ هر لقمه حرامی باعث عدم پذیرش حق می شود اما هر عدم پذیرش حقی به خاطر لقمه حرام نیست. بنابراین در بحث ما که مسئله بدحجابی است نمی توان لزوما لقمه حرام را عامل آن دانست.
- وضعیت حجاب زنان مسلمان در کشورهای مسلمان یا حتی غیر مسلمان به چه صورت است؟ آیا در جنوب لبنان، در مالزی، در اندونزی، در فلسطین و... حکومت، الزامی به پدیده حجاب دارد؟ می بینید که حجاب زنان محجبه شان چقدر کاملتر از ماست. اگر بخواهیم درصد مقصیرین بدحجابی را اعلام کنیم اگر درصد خود ما از حکومت بیشتر نباشد کمتر نیست.
- در اینکه جامعه اسلامی نه فقط در ایران بلکه در اکثر ممالک اسلامی در فرهنگسازی و ترویج صحیح و کارآمد حوزه های اسلامی و استفاده از تکنیک های بروز و دانش جدید کم کاری فوق العاده ای داشته اند شکی نیست. اگر شیوه های درست تبلیغ استفاده شود قطعا موثر خواهد بود اما چند درصد قشر آسیب دیده (از نظر دینی و فرهنگی) خود را مخاطب این نوع محصولات می نمایند. آیا صرف اقدام ارشادی و فرهنگی برای بیداری مردمان خفته کفایت می کند؟ نوح نبی (علیه السلام) به پسرش لقمه حرامی نداده بود. از نظر روشنگری، هدایت و تربیت صحیح هم برایش کم نگذاشته بود پس چرا پسرش کافر از آب درآمد؟
- پایه های نظم نوین جهانی در جهان مستقر شده و جریانش در همه کشورها نفوذ کرده است. در کشور ما هم تا درصدی آسیب رسیده به مردم ناشی از امواج ماهواره ها، اینترنت، فیلم ها، صنعت موسیقی، مصرف گرایی، تکنولوژی زدگی و سایر المان های فرهنگی صادر شده از نظم نوین جهانی است.
- چرا الان در جنوب لبنان همه آماده اند؟ همه متحدند؟ اما جامعه ما به سمت رخوت و بی رمقی معنوی گام برمی دارد؟ اگر ما تهدیدات جنگ نرم دشمن در ایران را به خطرناکی تهدیدات جنگ نظامی در جنوب لبنان می دانستیم اینقدر وانهاده نمی بودیم.
قرآن استدلال نهایی را از عدم پذیرش حق در میان انسان ورای تربیت و فرهنگ و حکومت و جریان رسانه ای می داند:
بَلْ يُرِيدُ الْإِنسَانُ لِيَفْجُرَ أَمَامَهُ 5 القیامه
بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِيرَةٌ 14 همان
وَلَوْ أَلْقَى مَعَاذِيرَهُ 15 همان
انسان شك در معاد ندارد بلكه او مى‏خواهد آزاد باشد و بدون ترس از دادگاه قيامت در تمام عمر گناه كند
بلكه انسان خودش از وضع خود آگاه است
هر چند در ظاهر براى خود عذرهايى بتراشد

یک سوال بی ربط چرا اینقدر غلط های املایی در فروم زیاد است؟ Tongue
همونطور که یکی از کاربرا به دوستش تذکر داده که برای حرمت ماه محرم و عزاداری امام حسین مدل موهات رو درست کن .اما در جواب این تذکر میبینید که اون شخص میگه به اسلام عقیده ای نداره !
باز هم میگم الان باید به فکر ایمانشان باشید.
من با برخورد فیزیکی در شرایط حاضر 100% مخالفم .به این دلیل که اشخاصی که حجاب اجباری دارن اصلا عقیده ای به حجاب ندارن . و بیشتر هم که بررسی کنید میفهمید که عقیده ای به دین ندارن .
برخورد فیزیکی زمانی باید اجرا بشه که اکثر مردم نسبت به قانون جامعه عقیده داشته باشن و اگر هم در جامعه تعداد اندکی از قانون سرپیچی کنند اونوقت هست که برخورد با افراد بعد از نصیحت و ...راهگشا میشه.
ولی وقتی که اکثر مردم نسبت به اصل قانون عقیده ای ندارن برخورد فیزیکی نتیجه ای نداره و شرایط رو بدتر هم میکنه . به فرض هم با زور و اجبار بشه جوانها رو با حجاب کرد اما ایمانشان چی ؟ ایمانشان رو هم میتونید با زور تغییر بدین؟
مثال بارز این وضع هم همون حجاب اجباری با برخورد های فیزیکی که در این 30 سال به کار برده شد .
حجابشان بهتر که نشد هیچ . ایمان خیلی از جوانها هم از دست رفت.باورتون نمیشه یک تحقیقی در محافلی که جوانها هستند داشته باشین .

حدودا بعد از 3 دهه فهمیدن که بله با اجبار نتیجه نگرفیتم و باید از اول کار فرهنگی انجام میدادیم .گرچه کمی دیر شده ولی هروقت ماهی رو از آب بگیرین تازست. الان چندین سال هست که طرح های چادر ملی و روسرهای لبنانی و عربی و.. در بازار موجوده .که نسبتا با استقبال خوبی هم مواجه شد. من خیلی از دوستام رو دیدم که از این نوع رسری ها پوشیدن و با این نوع روسری ها خود به خود حجابشان هم رعایت شد. البته جدیدا همین نوع حجاب های جدید هم کمی از خط اصلی خودش داره منحرف میشه و تبدیل به یک نوع مد شده که بعضی از طرح های حجاب در واقع حجاب نیست!

هر چقدر دیدمون بسته تر باشه کمتر میتونیم نظر درستی راجب اجتماع بدیم. منظور من از حرف چیه ؟
منظورم این هست که تا زمانی که خانواده و دوستان همفکر و هم عقیده خودتون رو ببیند و با اونها نشست و برخواست کنید ممکنه فکر کنید که عقیده خیلی ها مثل شماست. در حالیکه اگر دیدتون نسبت به جامعه باز تر باشه و تحقیقات بیشتری روی عقاید مردم جامعه داشته باشید تازه میفهمید که چه خبره !
باز هم اگر دیدتون نسبت به دنیا باز تر باشه و مخصوصا به نقاط مختلف دنیا سفر کنید بهتر میتونید شرایط کشورتون رو با کشورهای دیگه مقایسه کنید .
ممکنه خیلی ها فکر کنند که ایران ما الان یک کشور" اسلامی " هست . ولی وقتی که به کشورهای دیگه سفر کنید میفهمید در حال حاضر ایران نه تنها اسلامی نیست بلکه در بعضی موارد رفتار ها و هنجارشکنی ها که در جامعه اتفاق می افتد انسانی هم نیست .
خداوند این بی حجاب ها رو با آنجلینا جولی و مدونا محشور کنه.
الهی آمین
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۴:۴۷)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]خداوند این بی حجاب ها رو با آنجلینا جولی و مدونا محشور کنه.
الهی آمین

"به جای نفرین بر تاریکی یک شمع روشن کنید."

پست بامزه ای بود. خدا شما را شاد کند. Blush
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۵:۲۹)مسافر نوشته است: [ -> ]
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۴:۴۷)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]خداوند این بی حجاب ها رو با آنجلینا جولی و مدونا محشور کنه.
الهی آمین

"به جای نفرین بر تاریکی یک شمع روشن کنید."

کلا هم پست های بامزه ای می دهید. خدا شما را شاد کند. Blush
چاکرتیم
مگه محشور شدن با اینا نفرینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا از خداشونه
به قرآن اگه از اینا بپرسی دوست داری تو اون دنیا با فاطمه زهرا(علیه السلام) محشور شی یا با آنجلینا جولی؟
مطمئنا اونا آنجلینا خانومو انتخاب می کنن.
الهی آمین

ای ول کلی خندیدم بگم خدا چکارت کنه با این نفرین بامزت
Smile
! ! ! اینا ماتم زدن یا جن زده؟!!!
Huh
(۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۵۹)bamzi64 نوشته است: [ -> ]
الهی آمین

ای ول کلی خندیدم بگم خدا چکارت کنه با این نفرین بامزت
Smile
! ! ! اینا ماتم زدن یا جن زده؟!!!
Huh
عزیزم به جای خنده اون دکمه ی تشکرو می زدی بهتر نبود تو که خبره ی من می دونی چقدر عقده ای این چیزا هستمSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع