تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ده نکته کاربردی به دخترخانم‌های جویای همسر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
خداوند در قرآن كريم 2 واژه را مقابل هم بيان داشته است ؛
حزب الله و حزب شيطان . اين كه ميگين حزب الله نيستم يعني حزب شيطانيد ؟
سلام
من با این روس شوهر یابی مخالفم.
دو حالت وحود داره 1-برای رضای خدا این کارها رو انجام بدیم 2-برای رضای خواستگار یا شوهر
اگر کسی برای رضای خدا میخواد آدم خوبی باشه که دیگه مانتو تنگ نمیپوشه,با غیر شوهر خودش نمیرقصه,قلیان و سیگار نمیکشه و ... . خواستگار خوب هم پیدا میشه. (آدم باید تقوا داشته باشه)
ممکنه کسی برای رضای خدا کار نکنه و برای شوهر یابی اینکارو کنه و به ظاهر شوهر خوبی هم پیدا بشه ولی ممکنه همون شوهری که به ظاهر خوبه اون رو از راه راست و از خدا دور کنه.
چون پسرهای هستن که کثافت کاریشون رو میکنن و بعد که میخوان ازدواج کنن دنبال دختر خوبی میگردنو ممکنه کسی که برای غیر خدا این کارها رو انجام بده گرفتار همچین پسری بشه.
دختر های هم هستن که با حجاب کامل هستن و به ظاهر دختر خوبی به نظر میرسن ولی باطنشون خرابه و همینطور بر عکس دخترهای هستن که ظاهر بد حجابی دارن ولی بهتر از اون با حجاب ها هستن که ظاهرشون خوب به نظر میرسه , ولی باطنشون خرابه.
شما چطور میتونید مطمئن بشد که همسری که انتخاب کردید همسر خوبیه؟ (شما برای خدا خوب باشید خدا همسری که مناسب شماست رو بهتون میده)
(۹/آذر/۹۰ ۱۱:۴۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]شما چطور میتونید مطمئن بشد که همسری که انتخاب کردید همسر خوبیه؟ (شما برای خدا خوب باشید خدا همسری که مناسب شماست رو بهتون میده)

بهترین و کاملترین جمله این تایپک همین بود و بس
نقل قول:شما چطور میتونید مطمئن بشد که همسری که انتخاب کردید همسر خوبیه؟ (شما برای خدا خوب باشید خدا همسری که مناسب شماست رو بهتون میده)
حرفت درست اما تو این دنیا فقط صدق نمیکنه.Dodgyاین حرفت شامل اون دنیا هم میشه. منظورم اینه که بودن زنان خوبی که به خاطر خدا خوب بودن تا آخر عمر اما همسری داشتن بد, این زنها باید امید داشته باشن که اون دنیا خدا دیگه صددرصد جواب خوبیشونو میده و دیگه مجبور نیستن با این آدم همنشین باشن.
اینارو گفتم که اگه خانم یا آقایی به خاطر خدا خوب بود و فردا همسر خوبی نداشت و یه عمر سوخت و ساخت یه موقع نگه این جمله شما دروغ بود
(۸/آذر/۹۰ ۱۴:۲۳)peimane نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز چه ربطی دارن به هم؟تا یه نفر اینجا یه چیزی میگه همه برچسب میچسبونن.حزب الله درسته در لغت به معنی حذب خداست ولی متاسفانه الان بازیچه یک عده زیاده خواه و به ظاهر مسلمان شده(البته همه اینجور نیستن) که فکر میکنن که اگر یک کارت فعال بسیج بگیرن تمام راه مسلمانی رو طی کردند..من که تهران زندگی میکنم این شرایط دقیقا دارم میبینم.واگر کسی بیاد بگه اینطور نیست قبول نمیکنم چون موارد متعددی رو با چشمای خودم دیدم.همین کاراست باعث میشه جوونا از دین دور بشن.بله حزب خدا خوبه ولی اگر فقط در معنی حزب خدا نباشد.یا علی
(۹/آذر/۹۰ ۱۷:۱۲)Anti gods نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

(۸/آذر/۹۰ ۱۴:۲۳)peimane نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز چه ربطی دارن به هم؟تا یه نفر اینجا یه چیزی میگه همه برچسب میچسبونن.حزب الله درسته در لغت به معنی حذب خداست ولی متاسفانه الان بازیچه یک عده زیاده خواه و به ظاهر مسلمان شده(البته همه اینجور نیستن) که فکر میکنن که اگر یک کارت فعال بسیج بگیرن تمام راه مسلمانی رو طی کردند..من که تهران زندگی میکنم این شرایط دقیقا دارم میبینم.واگر کسی بیاد بگه اینطور نیست قبول نمیکنم چون موارد متعددی رو با چشمای خودم دیدم.همین کاراست باعث میشه جوونا از دین دور بشن.بله حزب خدا خوبه ولی اگر فقط در معنی حزب خدا نباشد.یا علی

دوستان،

میشه بفرمایید این حرفها چه ربطی داره به موضوع اصلی ....Dodgy

یاحق
(۹/آذر/۹۰ ۱۷:۲۱)rastin نوشته است: [ -> ]
(۹/آذر/۹۰ ۱۷:۱۲)Anti gods نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان،

یاحق
من هرجا ببینم حقی داره پایمال میشه ویا ناخواسته حرفی گفته میشه که زیاد جالب نیست.نظرمو عنوان میکنم وحرفمو میزنم.مهم هم نیست برام که جاش هست یانه.چون وظیفه خودم میدونم که این کارو بکنم.اصلا وظیفه هممونه.از این به بعد هم همین کارو میکنم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان انتخاب همسر مناسب آن قدرها هم ساده نیست و اراده و خواست و تلاش فرد به تنهایی کافی نیست.
یکی از اساسی ترین راه حل ها درخواست از خداوند متعال برای یافتن همسری مناسب و توسل به ائمه اطهار(سلام الله علیها) است.
بعضی از بزرگان مثل جناب نخودکی هم در این مورد کمک می کنند.(البته ممکنه سر قبر ایشان جای آقایان نشه چون خانم ها اونجا رو قرق کردند Wink اگه فکر می کنین شوخی می کنم برید نگاه کنید Smile)

یکی از دعاهایی که بسیار توصیه شده همان دعای معروف قنوط است (ربنا اتنا فی الدنیا...) است که بزرگان می گویند در دل خود باید هنگام ادای کلمه «حسنه» اول ، منظور از آن را همسر مناسب در نظر داشته باشد.

یاحق.
(۹/آذر/۹۰ ۱۸:۰۴)Anti gods نوشته است: [ -> ]
(۹/آذر/۹۰ ۱۷:۲۱)rastin نوشته است: [ -> ]دوستان،

یاحق
من هرجا ببینم حقی داره پایمال میشه ویا ناخواسته حرفی گفته میشه که زیاد جالب نیست.نظرمو عنوان میکنم وحرفمو میزنم.مهم هم نیست برام که جاش هست یانه.چون وظیفه خودم میدونم که این کارو بکنم.اصلا وظیفه هممونه.از این به بعد هم همین کارو میکنم.

دوست عزیز:

علاقه ندارم زیاد روی این موضوع بحث کنم اما هرجا دیدید حقی داره پایمال میشه ،دلیل نداره مستقیما باکاربر مربوطه بحث کنید.
گزارش بدید بررسی میشه.درغیر اینصورت بنده هم وظیفه خودم رومیدونم که مانع ازمنحرف شدن موضوع بشم وپستهاتون حذف میشه.
درعین اینکه نظرات تک تک شما محترم وبرای بنده ارزش داره اما این روهم به خاطر داشته باشید که :

هر سخن جایی وهر نکته مکانی دارد.

یاحق
سلامواقع تایپک داشت جالب پیش می رفت.خواهشا از حواشی دوری کنید.
(۹/آذر/۹۰ ۲۱:۲۰)آزاد اندیش نوشته است: [ -> ]بعضی از بزرگان مثل جناب نخودکی هم در این مورد کمک می کنند.(البته ممکنه سر قبر ایشان جای آقایان نشه چون خانم ها اونجا رو قرق کردند Wink اگه فکر می کنین شوخی می کنم برید نگاه کنید Smile)

بنده چند باری به قبر این بزرگوار سر زدم.
قبر این آیت الله بزرگوار واقع در صحن انقلاب حرم امام رضا (علیه السلام) قرار داره.همون صحنی که سقا خونه (اسمال طلا) در اونجاست،در ورودی باب طبرسی.

ولی بعضی وقتا اینقدر حاجتمند اونجا زیاده که آدم روش نمیشه حتی به چیزی فکر کنه.Heart
بنده در زمان تجرد که مشرف شدم پسر جوانی رو دیدم که عجیب اشک می ریخت،من هم برا ازدواج اون دعا کردمو خودم رو کاملا بی خیال شدم...Big GrinWink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع