تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی مداحان اهل بیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام.
2 تا مداحی زیبا از حاج رضا پوررکنی

تو صاحب لوای منی،امیر سپاه منی،کجا میروی؟

فدای مهر و ایمانت ابالفضل

این مداحی ها کم حجم و زمانش کوتاهه.اگر کسی کیفیت بالا و کامل این نواحی رو میخواست،بنده در خدمتم!

التماس دعا.
یه چیزی بگم نمیخندید!

مرحوم اقاسی بچه محل ما بود
کوچه بغلی ما زندگی می کردن ولی حتی یبارم ایشون رو ندیدم
شاید بخاطرم نمونده
هنوز رو در خونه شون اعلامیه سالگرد هست!
بیشتر اوقات هم در مکتب زینب (سلام الله علیها) حضور داشتند.
بنام ستار معاصی عاصیان

بنده عازم شهر مقدس قم و نایب الزیاره دوستان خواهم بود انشالله.

وقتی زنده برگشتم از حاج مهدی سلحشور چند تا ارسال می زارم تا خلوص را در تابلوی یک مداح ببینید.

یا علی (علیه السلام) مدد است.
(۱۱/آبان/۹۰ ۱:۳۵)stranger00 نوشته است: [ -> ]خداییش اگه این مداح ها رو از نزدیک می شناسید بهشون بگید " در مورد چیزی که بهش علم ندارید اظهار نظر نکنید"
اگه بهشون بگی میکن میخوایم به مجلس عزای امام حسین(علیه السلام)شوربدیم
نمیدونم شور بدون شعورچه ارزشی داره؟!
سلام علیکم
هر کس هر مداحی رو که انتخاب میکنه خواهشا با دلیل انتخاب کنه.در ضمن چه خوب میشه معیار هاتون هم بگید.
اگر شد اسم هیأت خودتون رو هم بنویسیدSmile
به نظر من دو ملاک برای بنده مهم است
1)شور حسینی 2)شعور حسینی
حاج منصور ارضی:شعور حسینی
حاج عبد الرضا هلالی:شور حسینی
محمود کریمی:شور و شعور حسینیSmile
بسم الله الرحمن الرحیم

در اینجا از مداحان گمنام هم یاد کنیم که در گمنامی کار می کنند ولی در دستگاه آقا اباعبدالله آبرویی دارند

یادی هم بکنیم از مرحوم کوثری
فقط مناجات های حاج مهدی سماوات
سلام
با جرأت میتونم بگم ، مداحی بهتر از حاج محسن فرهمند ندیدم ، واقعا ایشون اسطوره ای هستند برای خودشون
من فقط چهار شب از ایشون فیض بردم در مشهد ، شب آخر آن چنان زیبا دعای ابوحمزه رو به اتمام رسوندند و مداحی کردند که کل مجل متحول شد.
تا چند روز تحت تاثیر بودم.واقعا صدای ایشون منحصر به فرد و الهی هست.
چند روز آموزشی ، هر روز صبح با صدای دعای عهد ایشون چشم باز می کردم، واقعا لحظات معنوی بود.اصلا کسی حتی در نزدیکی ایشون هم نمی تونه دعای عهد بخونه ، واقعا تاثیر گذار و الهی می خونند دعای عهدشون رو.

(۸/شهریور/۹۲ ۰:۴۲)خادم الزهرا نوشته است: [ -> ]محمود کریمی:شور و شعور حسینیSmile
سلام
آقای محمود کریمی در چند سال اخیر مداحی های شبهه ناک و مورد دار هم در کارنامه داشتند که باعث شده من نظرم نسبت به ایشون منفی باشه.زیاد به دست اهل تسنن بهانه دادند.
نمونه اش هم مداحی هست که می گه اگر نکیر و منکر از من بپرسند خدات کیه ف نبیت کیه و ... می گم حسین.
یک مداحی دیگه هم دارند با مشکل مشابه.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

سخته برایم انتخاب یه مداح ،این گفته اقا در جمع بین مداحها که گفت اشعاری استفاده کنید

مانند حاج حسین سازگارا

علاقم وافر شد البته از روضه های زیبای و جان گداز حاج منصور نمی تونم بگذرم

همین طور دعای عهد و زیارت ال یاسین استاد فرهمند

میثم مطیعی هم که دوستش داریم

البته خیلیهای دیگر هم باید لیست کنم Blush

یاعلی.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع