تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صدا و سیما ، رسانه ی ملی (بحث و بررسی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسم الله الرحمن الرحیم

خب ب پایان آدم این تاپیک
حکایت شبهه و سوال همچنان باقی .... Big Grin Dodgy

توقع داشتم ی کوچولو بیشتر ب این تاپیک توجه بشه،
سوالی ک مطرح شد و بی جواب موند

این سوال رو چندبار، چند جا مطرح کردم، جوابهای جالبی گرفتم ک بیشتر ب توجیه شباهت داشت تا ب جواب منطقی و دقیق
اینجا هم فکر کنم همینطوریه دیگه ...

جالبه ک ایراد میگیریم مدام ب صدا و سیما و کلی روش بحث میشه ک این ایراد چطوریه و چرا و چگونه ...
از کمی هاش می گیم
از ایراد هاش می گیم
از سانسور ها و جهت گیری هاش می گیم

اما وقتی ی کوچولو این ایراد رو بالاتر می بریم و از بالاتر بهش نگاه می کنیم، کلا فقط مراقبن ک حرف هایی ک می نویسیم ی وقتی توهین محسوب نشه، حتما با یک متر پسوند و پیشوند نام ببریم افراد رو ...
اینه ولایت مداری و ولایت فقیهی ک دارین توی جامعه نمایش میدین؟!

چرا وقتی سوالی مطرح میشه در این باره کسی نیست ک جواب بده!
یا این سوال درست و ب جاست و مرد و مردونه بگین ک درسته
یا اینکه ی جواب منطقی بیارین و قانع کنین کسانی رو ک این سوال رو دارن ...
نقل قول:وقتی عزل و نصب رئیس صدا و سیما با شخص رهبری است
و ناظرانی از سه قوه دارن ب کارهای صدا و سیما نظارت می کنن
چرا اوضاع صدا و سیمای ما اینطوریه ...

خانم السا من متاسفانه منظورم را خوب به شما نرساندم. فقط دو تا سوال می پرسم در یک یا دوجمله پاسخ دهید(نهایتا در یک پاراگراف سه خطی):

1- از کجا به نتیجه رسیدید نظارتی و برنامه ای وجود ندارد؟

2- از کجا متوجه شدید اوضاع صدا و سیمای ما وخیم است؟
برای من هم واقعا این سوال بوده و هست.
در پاسخ به آقا حسین هم عرض کنم که در وخامت اوضاع تلویزیون ما همین بس که فساد توش بیداد میکنه،پر از رانت خواری و پارتی بازی شده،از طرفی هم اونقدر تولید محتواش کمه که حتی خانواده های مذهبی هم به سمت ماهواره کشیده میشن :|

حالا چرا،برای من هم سواله...
اصلا عزل و نصب های مقامات تلویزیون ایران رو درک نمیکنم...واقعا عجیبه.
نقل قول:خانم السا من متاسفانه منظورم را خوب به شما نرساندم. فقط دو تا سوال می پرسم در یک یا دوجمله پاسخ دهید(نهایتا در یک پاراگراف سه خطی):

1- از کجا به نتیجه رسیدید نظارتی و برنامه ای وجود ندارد؟

2- از کجا متوجه شدید اوضاع صدا و سیمای ما وخیم است؟

1- اگه نظارتی نبود ک الان کلا صدا و سیما توی یک اوضاع دیگه ای بود

برنامه ای نداره، چون صدا و سیما یک دانشگاه عمومی است ک وظایف اون توی سخن امام هست، بخونید از پست اول؛ خروجی این دانشگاه عظیم، شده مثل خروجی های دانشگاه آزاد ...
بلکه بدتر ...
پس می تونید نتیجه بگیرید ک پشتش برنامه خاصی هست؟

2- ی نگاهی ب خروجی های صدا و سیما بندازین،
ی نگاه ب متن جامعه بندازین
ی نگاه ب میزان محبوبیت ماهواره و صدا و سیمای داخلی بندازین ...

فکر نکنم کسی باشه ک از خروجی و اوضاع صدا و سیما و سینمای ایران رضایت داشته باشه ...
اگه غیر از اینه بفرمایین

ی سرچ کوچولو تو این تالار بکنین می بینین چند تا تاپیک هست ک انتقادهای خوب و جدی ب صدا و سیما داره
این ایرادها رو ندیده میگیرین؟ Dodgy Blush

فکر نکنم چیزی رو ک داریم با چشم میبینیم نیاز ب منبع داشته باشه

نقل قول: برای من هم واقعا این سوال بوده و هست.
در پاسخ به آقا حسین هم عرض کنم که در وخامت اوضاع تلویزیون ما همین بس که فساد توش بیداد میکنه،پر از رانت خواری و پارتی بازی شده،از طرفی هم اونقدر تولید محتواش کمه که حتی خانواده های مذهبی هم به سمت ماهواره کشیده میشن :|

حالا چرا،برای من هم سواله...
اصلا عزل و نصب های مقامات تلویزیون ایران رو درک نمیکنم...واقعا عجیبه.
بهله ...
این سوال رو من بارها شنیدم و وقتی ازم پرسیدن سکوت کردم، چون جوابی پیدا نکردم ک بخوام بدم هنوز ...
امیدوار بودم ک اینجا ی جواب قانع کننده پیدا کنم

راستی درباره اون حجاب برده ها هم اگه هنوز براتون سواله، بیاید من جوابشو کمابیش پیدا کردم Blush
نقل قول: - اگه نظارتی نبود ک الان کلا صدا و سیما توی یک اوضاع دیگه ای بود

برنامه ای نداره، چون صدا و سیما یک دانشگاه عمومی است ک وظایف اون توی سخن امام هست، بخونید از پست اول؛ خروجی این دانشگاه عظیم، شده مثل خروجی های دانشگاه آزاد ...
بلکه بدتر ...
پس می تونید نتیجه بگیرید ک پشتش برنامه خاصی هست؟

ی نگاهی ب خروجی های صدا و سیما بندازین،
ی نگاه ب متن جامعه بندازین
ی نگاه ب میزان محبوبیت ماهواره و صدا و سیمای داخلی بندازین ...

فکر نکنم کسی باشه ک از خروجی و اوضاع صدا و سیما و سینمای ایران رضایت داشته باشه ...
اگه غیر از اینه بفرمایین

ی سرچ کوچولو تو این تالار بکنین می بینین چند تا تاپیک هست ک انتقادهای خوب و جدی ب صدا و سیما داره
این ایرادها رو ندیده میگیرین؟ [تصویر: dodgy.png] [تصویر: blush.png]

فکر نکنم چیزی رو ک داریم با چشم میبینیم نیاز ب منبع داشته باشه

با اینکه به صدا و سیما انتقاد دارم نظارت متوسط است و اینها ولی یکم هجومی صحبت خواهم کرد.

واقعا روی این حرف بنده یکم دقت کنید از شما خواهش می کنم بخوانید کامل هرچی توی دلتون می خواید بگید ولی بخوانیدش.

امام(رحمة الله علیه)‌می فرمایند باید اینطور باشد(و بنده معتقدم به حضرت امام(رحمة الله علیه) و این سخنانشون) اما یک آقا میگه من از راه رادیو و تلویزیون نمی خوام تربیت شوم زوره؟

من باز هم خدمتتون عرض می کنم مدرک ، منبع ، ... چون مسئله ی صدا و سیما با مسائلی که معمولا کمتر برایش مدرک می آورند فرق می کند.

منی که نمی دونم در صدا و سیما چه می گذرد چه برنامه ای دارند نظارت روی آنها چگونه است چه معیارهای برای نظارت دارند نمی تونم بیام سریع توپ را در زمینه ی آنور بندازم.

بعد مگه صدا و سیما زمان امام(رحمة الله علیه) چگونه بود دانشگاه بزرگ بود ؟ ایراد به امام(رحمة الله علیه) وارد است؟(الآن شما می فرمایید اصلا بحث مصداقی نیست)

یک کلام وقتی در مورد خروجی صحبت می شود باید: یک همه ی عوامل در نظر گرفته بشود اون موقع که فیس بوق نبود اونموقع یوتیوب و ویکی پدیا نبود که. خوب خیلی ها همون تلویزیون خودمون را می دیدند ماهواره با اون گستردگی خاص امروز نبود. الآن اوضاع خیلی فرق کرده همه ی عوامل با درصدهای مختلف تاثیرگذارند من جمله فضای مجازی من جمله خود طرز تفکر طرف (در این مورد مثال هم می شود زد مثلا همین الآن خود من و مثال قشنگتر از من هم هست) فضای خود جامعه و اقتصاد و فرهنگ مردم و اصناف و مدارس و .... یکی از دبیران علنا به حضرت علی(علیه السلام) توهین می کنه و بعضیا باور می کنن.
(اگر اجازه بدید فعلا این مبحث خروجی را جزئی تر و تخصصی تر بررسی کنیم) چون موارد جالبی هست که باید بدانیم)

بازخورد یعنی در نظر گرفته شدن همه ی عوامل با درصد های خودشون.در این جامعه ی امروزی عوامل خیلی زیاد شده.

زمان انقلاب گرمی مردم و انقلاب زیاد بود ولی تغییر کرده.

بعد هم آمار ما نهایتا در روز چند نفر می بینیم ؟ چه قشری را می بینیم ؟ یک صد هزار نفر یا یک میلیون یا صد میلیون؟
بله وضع جامعه خیلی تغییر کرده اما آمار دقیق که چند درصد اصلا پای رسانه می نشینند؟

یک وقت می فرمایید اینا برنامه ندارند نظارت ندارند معلومه باید منبع بدید.
اگر منبع موثق دادید که آقا فلانی نظارت نمی کند ایشون هم برنامه ندارد بکوبیدش تو صورت من این منبع را تا من متوجه شوم که واقعا این چیزها صحیح است و بنده راحت اشتباهم را قبول می کنم به شرط حرف صحیح مدارکی هم که دال بر این موضوع هست موجوده.

رو هر کار فرهنگی اسم رسانه آمد در کلام رهبری. آقا تبلیغات رانت خواری و اینها هست قبول ، بعضی از اون فیلم های آبکی هست قبول ،‌ اما ارزیابی و قضاوت و انتقاد صریح و پیشنهاد باید حتما دست گروه کارشناسی قوی و مطلع و هماهنگ با صدا و سیما باشد.(قبلا ذکر کردم)
توجه می کنید

اما درباره این جمله ی علی آقا:
نقل قول:از طرفی هم اونقدر تولید محتواش کمه که حتی خانواده های مذهبی هم به سمت ماهواره کشیده میشن

تولید محتوا در مورد بخش مذهبی به نظر من که یک شخصی دنبال چیزهای مذهبی هستم خیلی خوب هست.
چون من برنامه های مذهبی را بیشتر دنبال می کنم.
اما این برنامه ها برای شخص غیر مذهبی جاذب نیست که این هم جای بحث دارد.

غیر از اون بخشی که گفتم جای بحث دارد این دیگر ته نظرات بنده است چون دارم تکرار حرف های قبلی خودم را خدمتتون عرض می کنم
یچیزی بین صحبتا بگم

همین تالارو ببینید

ادمین اصلی چقدر میتونه روند تالار رو کنترل کنه؟

یا میتونه کلا تالارو ببنده یا یه نظارت از دور داشته باشه

افراد نفوذی همیشه و همه جا هستند

این غیر از افراد وظیفه نشناسه

وقتی با هم دست به یکی کنند این افراد کار برای مدیر اصلی خیلی سخت میشه

حتی متوجه شدنش هم سخته چه برسه به اقدام عملی برای رفعش

میان جریان درست می کنن با کاربرای های چندگانه با ادبیات مختلف و جوسازی و دروغ پردازی و کارایی که افراد باتجربه خبر دارن (صنعت کپی پیست)

تو صدا و سیما هم همینه

من ضرغامی رو قبول ندارم و همینطور دارابی رو

ولی همینا چقدر میتونن کار رو درست کنن؟

یه مقداری هم بر میگرده به خود بدنه سیستم

شما کاربرا اگر تیز باشید مجالی برای فتنه گرا نمیمونه

بدنه صدا و سیما هم باید فعال باشن

ما شاء الله اکثرشون که طرفدار فتنه 88 بودن

خب یه چنین کسی میتونه به اسلام پایبند باشه؟

اگرم اخراجشون کنن که قیامت میکنن (کُلی بازی)

مردم هم باید به فکر باشن
(۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یچیزی بین صحبتا بگم

همین تالارو ببینید

این غیر از افراد وظیفه نشناسه

وقتی با هم دست به یکی کنند این افراد کار برای مدیر اصلی خیلی سخت میشه

حتی متوجه شدنش هم سخته چه برسه به اقدام عملی برای رفعش

میان جریان درست می کنن با کاربرای های چندگانه با ادبیات مختلف و جوسازی و دروغ پردازی و کارایی که افراد باتجربه خبر دارن (صنعت کپی پیست)

تو صدا و سیما هم همینه

من ضرغامی رو قبول ندارم و همینطور دارابی رو

ولی همینا چقدر میتونن کار رو درست کنن؟

یه مقداری هم بر میگرده به خود بدنه سیستم

شما کاربرا اگر تیز باشید مجالی برای فتنه گرا نمیمونه

بدنه صدا و سیما هم باید فعال باشن

ما شاء الله اکثرشون که طرفدار فتنه 88 بودن

خب یه چنین کسی میتونه به اسلام پایبند باشه؟

مردم هم باید به فکر باشن
نمیشه اینطور گفت...
الان اینجا اگه یه نفر بیاد توی تایپیک ها و فحاشی کنه،مدیرا سریع اخراجش میکنن.
الان فساد توی صدا و سیما همین قدر واضحه...بعید میدونم رهبر از این ماجرا مطلع نباشه.
یعنی الان یه کارمند جزء صدا و سیما هم به خوبی فساد رو می بینه و متوجه میشه Smile
نقل قول:
ولی یکم هجومی صحبت خواهم کرد.
چرا آخه؟!
بحث می کنیم یا دعوا؟ Smile

نقل قول:
بعد مگه صدا و سیما زمان امام(رحمة الله علیه) چگونه بود دانشگاه بزرگ بود ؟ ایراد به امام(رحمة الله علیه) وارد است؟(الآن شما می فرمایید اصلا بحث مصداقی نیست)

اگه خیلی تاکید دارین ب این ک بگین زمان امام (رحمة الله علیه) هم همینطور بوده،
بدون هیچ ترسی میگم ک زمان امام هم اشتباه می کردن،اگه واقعا قیاستون درسته

زمان امام انقلاب نوپا بود، جنگ هشت ساله رو داشتیم، جنگی ک یک کشور تازه انقلاب کرده در مقابل این همه کشور داشت،
بعد از جنگ هم مگه امام (رحمة الله علیه) چقدر زنده بودن ؟؟

خواهشا حرفی نزنین ک اگه من نوعی ب انقلاب اعتقاد نداشته باشم، با طرح این سوال، ب جای اینکه مشکلم حل بشه، مشکل بشه دو تا ...

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم Blush

نقل قول:
یک کلام وقتی در مورد خروجی صحبت می شود باید: یک همه ی عوامل در نظر گرفته بشود اون موقع که فیس بوق نبود اونموقع یوتیوب و ویکی پدیا نبود که. خوب خیلی ها همون تلویزیون خودمون را می دیدند ماهواره با اون گستردگی خاص امروز نبود. الآن اوضاع خیلی فرق کرده همه ی عوامل با درصدهای مختلف تاثیرگذارند من جمله فضای مجازی من جمله خود طرز تفکر طرف (در این مورد مثال هم می شود زد مثلا همین الآن خود من و مثال قشنگتر از من هم هست) فضای خود جامعه و اقتصاد و فرهنگ مردم و اصناف و مدارس و .... یکی از دبیران علنا به حضرت علی(علیه السلام) توهین می کنه و بعضیا باور می کنن.

(اگر اجازه بدید فعلا این مبحث خروجی را جزئی تر و تخصصی تر بررسی کنیم) چون موارد جالبی هست که باید بدانیم)

بازخورد یعنی در نظر گرفته شدن همه ی عوامل با درصد های خودشون.در این جامعه ی امروزی عوامل خیلی زیاد شده.

چرا خلط مبحث می کنین دوست عزیز؟

بحث الان سر رسانه ست،
تاثیر چیزهای دیگه رو هم قبول دارم
اما بحث روی صدا و سیماست ...

ی نگاهی ب حجاب خانوم ها بندازین
اگه اشتباه نکنم، توی انقلاب بود ک این اتفاق افتاد
یکی از مامورین عزیز(!) گشت ارشاد ی دختری رو گرفته بودن و داشتن بهش ایراد می گرفتن
اون دختر هم بنر تبلیغاتی نزدیک سینما رو نشون داد و آرایش صورت اون خانووم بازیگر رو و لباسی ک تنش بود و ژست ایستادنش ....

هیچی دیگه، مامور آچمز شد(البته ب روی خودش نیاوردCool ) <-- الان بخندیم یا گریه کنیم؟!

وقتی می خواین فرهنگ حجاب رو جا بندازین توی مردم، گشت ارشاد موثر تره یا اینکه توی اون صدا و سیمای .... اوضاع حجاب بازیگرها رو درست کنیم ؟
حالا حجاب شخصیشون ب کنار ک بدترین وضعه، همون حجابشون توی فیلم ها رو رعایت کنن ما راضی ایم !

این ی مثالش بود البته ...

نقل قول:
رو هر کار فرهنگی اسم رسانه آمد در کلام رهبری. آقا تبلیغات رانت خواری و اینها هست قبول ، بعضی از اون فیلم های آبکی هست قبول ،‌ اما ارزیابی و قضاوت و انتقاد صریح و پیشنهاد باید حتما دست گروه کارشناسی قوی و مطلع و هماهنگ با صدا و سیما باشد.(قبلا ذکر کردم)

حرف شما کاملا متین
می خوام بدونم پس فردا سر کلاس، یکی از من این سوال رو پرسید، چی باید جوابش رو بدم؟
بگم برو بچه، تو تخصص نداری؟؟؟

یادمه سر بحث هایی ک راجع ب دین هم بود، بیشترین جوابی ک ب من میدادن این بود : برو بچه، قدت ب این حرفا نمیرسه ...
و من از دینی ک این ها بهم معرفی کردن، متنفر شدم ...

جواب ب این سوالهایی ک مطرح میشه باید اینطوری باشه؟ Dodgy

فکر می کنین قانع کننده ست؟Blush

نقل قول:
تولید محتوا در مورد بخش مذهبی به نظر من که یک شخصی دنبال چیزهای مذهبی هستم خیلی خوب هست.

چون من برنامه های مذهبی را بیشتر دنبال می کنم.

اما این برنامه ها برای شخص غیر مذهبی جاذب نیست که این هم جای بحث دارد.

تو این روال، آدم مذهبی هر روز مذهبی و مذهبی تر میشه و آدم غیر مذهبی، هر روز از دین دور تر میشه ...
بهله ، جای بحث دارد ...

نقل قول:
همین تالارو ببینید

قیاستون مع الفارق نیست؟؟!

نقل قول:
کمی قانع شدم!

درباره بخش خبری و ترتیب بحث هایی ک توی صدا و سیما میذارن و کلا هر چیزی ک مربوط ب سیاست هاشون بشه، این جمله کمی قانع کننده ست، البته کمی ...

اما درباره بقیه مسائل، خیر!
صدا و سیمای ما بجای اینکه وسیله ای باشه برای فرهنگ سازی و آگاه سازی و بار آوردن آدم های متفکر و آزاد منش، یک سری غرب زده تربیت کرده ک دارن توی فیلم ها و سریالهاش خوش نقشی می کنن ...
غیر از اینه؟
درباره حرف های دیگرتان بعدا حرف می زنیم چون حرف حرف می آورد
فعلا این یکی مهم تر و بنیادی تره:

نقل قول:چرا خلط مبحث می کنین دوست عزیز؟

بحث الان سر رسانه ست،
تاثیر چیزهای دیگه رو هم قبول دارم
اما بحث روی صدا و سیماست ...

ی نگاهی ب حجاب خانوم ها بندازین
اگه اشتباه نکنم، توی انقلاب بود ک این اتفاق افتاد
یکی از مامورین عزیز(!) گشت ارشاد ی دختری رو گرفته بودن و داشتن بهش ایراد می گرفتن
اون دختر هم بنر تبلیغاتی نزدیک سینما رو نشون داد و آرایش صورت اون خانووم بازیگر رو و لباسی ک تنش بود و ژست ایستادنش ....

هیچی دیگه، مامور آچمز شد(البته ب روی خودش نیاورد[تصویر: cool.png] ) <-- الان بخندیم یا گریه کنیم؟!

وقتی می خواین فرهنگ حجاب رو جا بندازین توی مردم، گشت ارشاد موثر تره یا اینکه توی اون صدا و سیمای .... اوضاع حجاب بازیگرها رو درست کنیم ؟
حالا حجاب شخصیشون ب کنار ک بدترین وضعه، همون حجابشون توی فیلم ها رو رعایت کنن ما راضی ایم !

این ی مثالش بود البته ...

این موضوع هنوز روشن نشده بگذارید اول این مورد را کامل حل کنیم بعد بقیه مسائل

اولا موضوع صدا و سیما یکم با سینما متفاوته. و بنده خلط مبحث نمی کنم شما بیش از حد مباحث را از هم متمایز می بینید
[تصویر: eyeglasses.png]
دوم شما اینطوری میگی: مثلا آقا ما زهرهای x , y , z را با اثرات مختلف و مدت زمان متفاوت با هم ترکیب می کنیم و عوامل موثر بر آزمایش هم متغیر است و ما هیچ اطلاعاتی از برخی موارد نداریم ولی ما فقط می خواهیم بازخورد زهر x را ببینیم!!!!!
خوب این استدلال صحیح نیست . الآن تمام عوامل مؤثر آزمایش بازخورد فرهنگ متغیرند و ما حتی درصد تاثیر هر عوامل را هم درست نمی دانیم الآن هر بازخوردی در آزمایش مشاهده بشود حاصل بازخوردهای همه ی عوامل با درصد تاثیرات خودشان است بعد یکی دو عامل کم اهمیت نیست که بگویم بر نتیجه ی آزمایش تاثیر نمی گذارد تعداد زیاد است و ...(همین مثال کافیه به نظرم)

سوما خانم السا حجاب موضوعش چند بعدی است تبلیغ حجاب فقط در صدا و سیما جواب نمی دهد.

1- شخصی تبلیغ حجاب اسلامی می کند اما بیرون ابزارآلات حجاب اسلامی گرون است و کمتر گیر می آید و کمتر کسی دنبالش است.

2- فرهنگ خانواده و دوستان یک شخص فرهنگ بد حجابی و ساپورت پوشیست.(بعضیاشون قانع نمی شوند اصلا)

3- بیرون دیدند خیلی ساپورت پوش ها رفت و آمد و هنوز بهشون گیر داده نشده.

4- موضوعات دینی برایشان موضوعات مسخره و عقب افتادگی حساب می شود.

5- به رسانه بسیار منتقد و بیشتر وقت را در فضای مجازی و فیس بوق و کلوب و ... می گذراند.

6- توی رسانه ی خودمون می بینند در خارج اکثرا این حالت را دارند و بعد می گویند چرا این حالت را نداشته باشیم.

7- انجام کار خوب جانیفتاده و سخت است.

8- کار قوی آموزش و پرورش و وزارت علوم را می طلبد.

8- موضوع الگو مثلا موضوع ستایش سر و صدا کرد اونموقع ها یادمه تو فیلم چادری بود ولی بیرون نه یا احمق هایی می گویند معاذالله حضرت زهرا(سلام الله علیها) قدیمیه و الگوهای جدیدی مثل ..... و ....... را باید تبعیت کرد

9- و ... (که قبلا بعضی ها ذکر شده)

اما تبلیغات چیز صحیح:

1- برنامه ی خیلی بلند مدت می خواهد.

2- تحمل و صبر و حوصله ی بالا می خواهد

3- تبلیغات باید از نظر کیفی و کمی بالا باشد

4- باید بتواند تمام عوامل اونوری را هم خنثی کند

5- باید توانایی توجیه کار خوب و پاسخ گویی به شبهات را داشته باشد و غیره.

منصف باید بود وقتی می گویم باید گروهی جمع شوند که جامعه شناس عوامل جامعه را بگوید روان شناس تاثیرات روانی مختلف را در نظر بگیرد جانور شناس که حرکات جانوران را شناسایی کندWink بعد یک نویسنده و کارگردان یا تبلیغاتچی یا ... سناریویی کیفی درست کند که با توجه به نظر یک فقیه همه فن حریف مسائل مثلا کتاب حجاب شهید مطهری در آن حل شده باشد و ...(خیلی دنیای گسترده ای هست)

تا اینجا را قبول دارید؟

اصلا این چیزهای که می گویم غیر ممکن و یا خیلی سخت و دست نیافتنی نیست به اندازه ی فتح کوه نور خودمونه اگر بخواهیم برنامه ی خوب بریزیم .

و بعد بنده نماهنگ های حجاب و مستند ها را دیدم در صدا و سیما به عینه و خدا شاهده دروغ نمی گم اما اگه به این طرز تبلیغ در صدا وسیما بخواهند اکتفا کنند حتی افتخار نمی دهم توی دستشون تف هم بندازم.

چند تا نکته باشه بعد از اینها.
اولنش بمونه،
دومنش همین بس ک خودتون هم می فرمایین ک صدا و سیما شده سم ....

درباره سومنش،
نمیگم تبلیغ کنن حجاب درست رو توی صدا و سیما، اما لا اقل تبلیغ منفی نکنن ...

اما خب، می تونم بگم ک خوشحال باشین، تا حدی قانع شدم Smile

اون چند تا نکته بعدی رو هم بفرمایین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع