نقل قول: ولی یکم هجومی صحبت خواهم کرد.
چرا آخه؟!
بحث می کنیم یا دعوا؟
نقل قول:بعد مگه صدا و سیما زمان امام(رحمة الله علیه) چگونه بود دانشگاه بزرگ بود ؟ ایراد به امام(رحمة الله علیه) وارد است؟(الآن شما می فرمایید اصلا بحث مصداقی نیست)
اگه خیلی تاکید دارین ب این ک بگین زمان امام (رحمة الله علیه) هم همینطور بوده،
بدون هیچ ترسی میگم ک زمان امام هم اشتباه می کردن،اگه واقعا قیاستون درسته
زمان امام انقلاب نوپا بود، جنگ هشت ساله رو داشتیم، جنگی ک یک کشور تازه انقلاب کرده در مقابل این همه کشور داشت،
بعد از جنگ هم مگه امام (رحمة الله علیه) چقدر زنده بودن ؟؟
خواهشا حرفی نزنین ک اگه من نوعی ب انقلاب اعتقاد نداشته باشم، با طرح این سوال، ب جای اینکه مشکلم حل بشه، مشکل بشه دو تا ...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم
نقل قول:یک کلام وقتی در مورد خروجی صحبت می شود باید: یک همه ی عوامل در نظر گرفته بشود اون موقع که فیس بوق نبود اونموقع یوتیوب و ویکی پدیا نبود که. خوب خیلی ها همون تلویزیون خودمون را می دیدند ماهواره با اون گستردگی خاص امروز نبود. الآن اوضاع خیلی فرق کرده همه ی عوامل با درصدهای مختلف تاثیرگذارند من جمله فضای مجازی من جمله خود طرز تفکر طرف (در این مورد مثال هم می شود زد مثلا همین الآن خود من و مثال قشنگتر از من هم هست) فضای خود جامعه و اقتصاد و فرهنگ مردم و اصناف و مدارس و .... یکی از دبیران علنا به حضرت علی(علیه السلام) توهین می کنه و بعضیا باور می کنن.
(اگر اجازه بدید فعلا این مبحث خروجی را جزئی تر و تخصصی تر بررسی کنیم) چون موارد جالبی هست که باید بدانیم)
بازخورد یعنی در نظر گرفته شدن همه ی عوامل با درصد های خودشون.در این جامعه ی امروزی عوامل خیلی زیاد شده.
چرا خلط مبحث می کنین دوست عزیز؟
بحث الان سر رسانه ست،
تاثیر چیزهای دیگه رو هم قبول دارم
اما بحث روی صدا و سیماست ...
ی نگاهی ب حجاب خانوم ها بندازین
اگه اشتباه نکنم، توی انقلاب بود ک این اتفاق افتاد
یکی از مامورین عزیز(!) گشت ارشاد ی دختری رو گرفته بودن و داشتن بهش ایراد می گرفتن
اون دختر هم بنر تبلیغاتی نزدیک سینما رو نشون داد و آرایش صورت اون خانووم بازیگر رو و لباسی ک تنش بود و ژست ایستادنش ....
هیچی دیگه، مامور آچمز شد(البته ب روی خودش نیاورد

) <-- الان بخندیم یا گریه کنیم؟!
وقتی می خواین فرهنگ حجاب رو جا بندازین توی مردم، گشت ارشاد موثر تره یا اینکه توی اون صدا و سیمای .... اوضاع حجاب بازیگرها رو درست کنیم ؟
حالا حجاب شخصیشون ب کنار ک بدترین وضعه، همون حجابشون توی فیلم ها رو رعایت کنن ما راضی ایم !
این ی مثالش بود البته ...
نقل قول:رو هر کار فرهنگی اسم رسانه آمد در کلام رهبری. آقا تبلیغات رانت خواری و اینها هست قبول ، بعضی از اون فیلم های آبکی هست قبول ، اما ارزیابی و قضاوت و انتقاد صریح و پیشنهاد باید حتما دست گروه کارشناسی قوی و مطلع و هماهنگ با صدا و سیما باشد.(قبلا ذکر کردم)
حرف شما کاملا متین
می خوام بدونم پس فردا سر کلاس، یکی از من این سوال رو پرسید، چی باید جوابش رو بدم؟
بگم برو بچه، تو تخصص نداری؟؟؟
یادمه سر بحث هایی ک راجع ب دین هم بود، بیشترین جوابی ک ب من میدادن این بود : برو بچه، قدت ب این حرفا نمیرسه ...
و من از دینی ک این ها بهم معرفی کردن، متنفر شدم ...
جواب ب این سوالهایی ک مطرح میشه باید اینطوری باشه؟
فکر می کنین قانع کننده ست؟
نقل قول:تولید محتوا در مورد بخش مذهبی به نظر من که یک شخصی دنبال چیزهای مذهبی هستم خیلی خوب هست.
چون من برنامه های مذهبی را بیشتر دنبال می کنم.
اما این برنامه ها برای شخص غیر مذهبی جاذب نیست که این هم جای بحث دارد.
تو این روال، آدم مذهبی هر روز مذهبی و مذهبی تر میشه و آدم غیر مذهبی، هر روز از دین دور تر میشه ...
بهله ، جای بحث دارد ...
نقل قول:همین تالارو ببینید
ادمین اصلی چقدر میتونه روند تالار رو کنترل کنه؟
یا میتونه کلا تالارو ببنده یا یه نظارت از دور داشته باشه
افراد نفوذی همیشه و همه جا هستند
قیاستون مع الفارق نیست؟؟!
نقل قول:اگرم اخراجشون کنن که قیامت میکنن (کُلی بازی)
کمی قانع شدم!
درباره بخش خبری و ترتیب بحث هایی ک توی صدا و سیما میذارن و کلا هر چیزی ک مربوط ب سیاست هاشون بشه، این جمله کمی قانع کننده ست، البته کمی ...
اما درباره بقیه مسائل، خیر!
صدا و سیمای ما بجای اینکه وسیله ای باشه برای فرهنگ سازی و آگاه سازی و بار آوردن آدم های متفکر و آزاد منش، یک سری غرب زده تربیت کرده ک دارن توی فیلم ها و سریالهاش خوش نقشی می کنن ...
غیر از اینه؟