تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی‌ که این فروم رو به طور اتفاقی‌ دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی‌ که اگه ازین سوال‌ها بپرسه آدم کلی‌ بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .

دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک Undecided

چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟
سلام
خیلی خوش امدید
در این تالار روی این موضوعات خیلی بحث شده
شما اگر ممکنه دین و مذهب و اعتقاداتتون رو بفرمایید تا مباحث مربوطه رو براتون ارسال کنم
یا حق
من به هیچ دین یا مذهب خاصی‌ اعتقاد ندارم. تا یه مدت پیش خدا و وجودِ خدارو قبول داشتم ولی‌ الان چند ماهی‌ هستش که به این موضوع شک کردم، چیزیو پیدا نکردم که بتونه این شکِ منو تبدیل به یقین بکنه (چه یقین به وجود نداشتنِ خدا و چه یقین به وجودِ خدا)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4867.html
لطفا با حفظ احترام برای عقاید در این بحث شرکت کنید
یا حق
سلام عزیز تازه وارد
امیدوارم لحظات خوش و مفیدی رو توی این سایت بگذرونید

برادر بزرگترم شما می تونید این جا : مناظره الهی و مادی رو هم برای مبحث خداشناسی هر از گاهی پی گیری کنید
امیدوارم قابل بدونید و مطالب حقیر رو مطالعه کنید

در ضمن دانستن در مورد شیطان شرطش اینه که اول در مورد خدا بدونید ، چون اگه خدایی نباشه که بحث در مورد شیطان بی فایده هست چون خود به خود وجودش زیر سوال میره (مگر اینکه بگید شیطانی که مورد نظر شماست یک چیز خارج از ذهنیت ما هست)
ممنون
اعوذ بک من الهمزات شیاطین
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

آقای آهن خالصSmile بهترین لحظات رو برای شما آرزو میکنم
ودر مرحله دوم آرزوی کنار رفتن پرده های شیطانی را دارم که براحتی بتوانیم حقیقت را بیابیم
(۲۹/تیر/۹۰ ۴:۳۸)خادم الرضا نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

ودر مرحله دوم آرزوی کنار رفتن پرده های شیطانی را دارم که براحتی بتوانیم حقیقت را بیابیم

خادم الرضا جان ، منظور ایشان از metal ، سبک موزیک متال هست و این رو می تونید از امضای ایشون بفهمید (که در کنار کلماتی مثل موزیک Rock و melodic death metal قرار گرفته)
ممنون
(۲۹/تیر/۹۰ ۶:۲۹)علی درستکار نوشته است: [ -> ]
(۲۹/تیر/۹۰ ۴:۳۸)خادم الرضا نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

خادم الرضا جان ، منظور ایشان از metal ، سبک موزیک متال هست و این رو می تونید از امضای ایشون بفهمید (که در کنار کلماتی مثل موزیک Rock و melodic death metal قرار گرفته)
ممنون

Yeah man Smile متال همه چیز منه و منظورم از این جمله "metal_is_pure" اینه که متال فقط و فقط یه سبک موزیکه مثله همه ی سبک ها و این چیزایی که در موردش میگن 99% اشتباهه، می تونم ثابت کنم!

(۲۹/تیر/۹۰ ۴:۲۲)علی درستکار نوشته است: [ -> ]سلام عزیز تازه وارد
امیدوارم لحظات خوش و مفیدی رو توی این سایت بگذرونید

برادر بزرگترم شما می تونید این جا : مناظره الهی و مادی رو هم برای مبحث خداشناسی هر از گاهی پی گیری کنید
امیدوارم قابل بدونید و مطالب حقیر رو مطالعه کنید

در ضمن دانستن در مورد شیطان شرطش اینه که اول در مورد خدا بدونید ، چون اگه خدایی نباشه که بحث در مورد شیطان بی فایده هست چون خود به خود وجودش زیر سوال میره (مگر اینکه بگید شیطانی که مورد نظر شماست یک چیز خارج از ذهنیت ما هست)
ممنون

بله وقتی که خدا وجود نداشته باشه شیطان بی معنی می شه و واسه اینایی که خدارو نمی پرستن ولی شیطان رو می پرستن واقعا متاسفم و باس بگم خیلی اسکلن باوو. یارو خدارو نپرسته بره یه چیزیو که می گن ساخته ی همون خداست رو بپرسته؟؟!! Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر عزیز شما بفرمایید چی شد که به خدا شک کردین , آیا مشاهداتی داشتین ؟
امیدوارم که بتونم شما رو به اعتقادات قبلتون بر گردونم
درود بر شما
یا حق.
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۷:۳۵)rohola_basiji نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
برادر عزیز شما بفرمایید چی شد که به خدا شک کردین , آیا مشاهداتی داشتین ؟
امیدوارم که بتونم شما رو به اعتقادات قبلتون بر گردونم
درود بر شما
یا حق.

من والا از اولش همین جوری بودم. به چیز خاصی اعتقاد نداشتم. یعنی کلا به دین و مذهب خاصی اعتقاد نداشتم. ولی همیشه خدارو حس می کردم و خدا واسم وجود داشت. تا چند وقت پیش که کم کم دیگه نمی دونم چرا دیگه خدارو تو وجود خودم حس نمی کردم، نمی دونم چی شد که این جوری شد. ولی الان تو برزخ گیر کردم. به همه چیز شک کردم.
ممنون میشم اگه شما و بقیه دوستان منو از شک به یقین برسونید چون این حالت پیش اومده برام خیلی زجر آوره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع