۳۰/تیر/۹۰, ۱۰:۳۱
[align=center]![[تصویر: p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg)
با یاد خدای مهربان
با سلام و اهداء ادب و احترام محضر همه ی دوستان امام زمانی
حقیر پیشنهادی دارم که امیدوارم مورد پذیرش شما خداجویان قرار بگیره:
قبل از ورود به فضای "مجازی نت" و برای فعالیت در "تالار بیداری اندیشه" با "وضو" ورود داشته باشیم...
با شناختی که از دل پاک شما بزرگواران دارم،شکی نیست که منظور حقیر رو به جان دریافت کرده اید...
کوتاه و مختصر اینکه:
ورودمان برای خدا باشد،کلام و رفتارمان برای خشنودی ذات اقدس ربوبی شکل بگیرد و هر قدمی و پستی که می زنیم او راشاهد و ناظر بر اموراتمان بدانیم..
پاک و با طهارت ظاهری می آییم و به فضل الهی با طینت و باطن قدسی قدم بر میداریم...
.
.
.
" اگر کسی بی وضو در طلب حاجت خود برود و نیازش برآورده نشود، جز خویشتن، کسی را سرزنش نکند."
(تفسیر موضوعی قرآن کریم، ج17، ص281)
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
" زياد وضو بگير ، تا خداوند عمر تو را زياد گرداند . اگر توانستى شب و روز با طهارت باشى اين كار را بكن ؛ زيرا اگر در حال طهارت بميرى ، شهيد خواهى بود."
(أمالي المفيد:60 / 5 منتخب ميزان الحكمة:594)
.
.
.
التماس دعا
در پناه خدای مهربان
![[تصویر: p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/p2tbk2gs5y5vgs3siv0g.jpg)
با یاد خدای مهربان
با سلام و اهداء ادب و احترام محضر همه ی دوستان امام زمانی
حقیر پیشنهادی دارم که امیدوارم مورد پذیرش شما خداجویان قرار بگیره:
قبل از ورود به فضای "مجازی نت" و برای فعالیت در "تالار بیداری اندیشه" با "وضو" ورود داشته باشیم...
با شناختی که از دل پاک شما بزرگواران دارم،شکی نیست که منظور حقیر رو به جان دریافت کرده اید...
کوتاه و مختصر اینکه:
ورودمان برای خدا باشد،کلام و رفتارمان برای خشنودی ذات اقدس ربوبی شکل بگیرد و هر قدمی و پستی که می زنیم او راشاهد و ناظر بر اموراتمان بدانیم..
پاک و با طهارت ظاهری می آییم و به فضل الهی با طینت و باطن قدسی قدم بر میداریم...
.
.
.
" اگر کسی بی وضو در طلب حاجت خود برود و نیازش برآورده نشود، جز خویشتن، کسی را سرزنش نکند."
(تفسیر موضوعی قرآن کریم، ج17، ص281)
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
" زياد وضو بگير ، تا خداوند عمر تو را زياد گرداند . اگر توانستى شب و روز با طهارت باشى اين كار را بكن ؛ زيرا اگر در حال طهارت بميرى ، شهيد خواهى بود."
(أمالي المفيد:60 / 5 منتخب ميزان الحكمة:594)
.
.
.
التماس دعا
در پناه خدای مهربان