بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
چند وقتی بود می خواستم مطلبی رو خدمت همه ی دوستان عرض کنم؛
من در زمانی که برای اینترنت اختصاص می دهم،به سایت ها و وبلاگ های زیادی با موضوعات مختلف علمی و فرهنگی و اجتماعی و ...، سر می زنم ،اما بیشترین قسمت از این زمان،برای من در این سایت می گذره..
من مدیر و ناظر نیستم که بخواهم آمرانه حرفی بزنم یا توقع داشته باشم حرف من رو حتما" قبول کنین..
این پست رو یه خواهش نظر بگیرید..
راستش چند وقتیه پست های خاصی توی تالار می بینم که بنا بر عقیده پاک و ایمان زیاد کاربرها نوشته میشه،
اما متاسفانه زمینه هائی داره که می تونه باعث بشه سوء استفاده کنن...
یه موضوع جالبی هست ،اونم اینکه این سایت شاید بیش تر از چند برابر کابرانش،بازدید کننده داره و گاهی که با کسی صحبت می کنم و با اشاره کوچکی که در حرفهام به این سایت می کنم،متوجه میشم این سایت رو حداقل یک بار بازدید کرده..
توی این بازدید کننده ها هم به طور قطع و یقین،غیرمسلمون،غیرشیعه و حتی مخالف شیعه هم هست...
من خواهش می کنم توی پست ها،طوری بنویسید که هم تقیه کرده باشیم،هم با توجه به وسعمون،زینت شیعه باشیم...
وضو گرفتن و دائم الوضو بودن خیلی خوبه،خیلی برکت داره،می تونیم برکات دائم الوضو بودن رو بگیم و سعی کنیم همیشه دائم الوضو باشیم،در آخرش بگیم حتی وقتی هم که پای اینترنت و سایتها می رویم،وضو داشته باشیم...
اما اگر از اول بیایم بگیم با وضو وارد این سایت بشید،این رو به جای اینکه به حساب عقیده و ایمان ما بگذارند،شاید خرافه ای به حساب شیعه بگذارند..
مراقبه خیلی عالیه،می تونیم از مراقبه بگیم،از اینکه چه طور مراقبه کنیم و چه قدر این مراقبه برکت داره و چه قدر لذت بخشه که همیشه خودمون رو در محضر خدا و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ببینیم،در نهایت بگیم مثلا" حتی وقتی می خواهیم مطلبی در سایت بگذاریم،توجه کنیم که قربة الی الله باشه که مراقبه کرده باشیم...
اما وقتی از اول بیایم بگیم امام زمان تو سایت نوشته های ما رو می خونن و اینجا باید مراقبه کنیم،اینم باعث میشه که ... .
و خیلی موارد دیگه...
من نمونه این سوء استفاده ها رو به عینه خیلی دیدم...
فیلم تهیه می کنند،
از این مطالب عکس می گیرند،
و ...
برای همین نمی خوام مطالبی که توی این سایت گذاشته میشه هم،دچار همین آفت بشه که بخوان با ترفندهائی سوء استفاده کنند و شیعه رو بدنام کنند...
من توی یه پست دیگه هم این نقل از دوستم رو نوشته بودم که:
دوستی می گفت عده ای که می آیند مسجد جمکران،موقع ورود،جلوی مسجد خم می شوند،
رو حساب اعتقادی که دارند،به مسجد احترام می گذارند،
اما چون این کار مختص حرم امام زاده و حرم امامان هست،وهابی ها از این عملشان فیلمی تهیه کرده بودند و شیعیان رو مسخره می کردند!
می گفتند اعتقاد دارند امام زمانشان ... .
می بینید،از یه اعتقاد خیلی ساده چه طور به نفع خودشون سوء استفاده می کنند؟!
البته حرف من این نیست از اهداف و راه حق دور شویم،
بلکه حرف من اینه که محتاط و اگاهانه قدم برداریم،تا بستری رو برای توهین و هتک حرمت عقاید اصیل و پربرکت شیعه فراهم نکنیم.
سعی کنیم دل امام زمانمون رو شاد کنیم،نه این که گاهی با یک اشتباه سهوی،باعث توهین افراد کج فهم و ناراحتی امام زمانمون(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشیم...
امیدوارم با حرف هام موجب آزردگی خاطر کسی نشده باشم...
والسّلام..
(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۱۰)mehrnaz نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
...
دوستی می گفت عده ای که می آیند مسجد جمکران،موقع ورود،جلوی مسجد خم می شوند،
رو حساب اعتقادی که دارند،به مسجد احترام می گذارند،
اما چون این کار مختص حرم امام زاده و حرم امامان هست،وهابی ها از این عملشان فیلمی تهیه کرده بودند و شیعیان رو مسخره می کردند!
می گفتند اعتقاد دارند امام زمانشان ... .
می بینید،از یه اعتقاد خیلی ساده چه طور به نفع خودشون سوء استفاده می کنند؟!
...
والسّلام..
سوال:
اگه شما امام زمان رو ببینی، به ایشان سلام می کنی؟؟
قطعا سلام می کنی
در این که سلام می کنی، هیچ شکی نیست
افراد دیگه هم امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو می بینند !!
پس با این تفاسیر، نباید به امام سلام کرد، نباید در مقابل ایشان به پا ایستاد !!!
فکر کنم با عمل کردن به یک چیز کارمان درست شود
خواهشا تایپک های بدون فایده و بدون ارزش توجه خیلی زیاد نگذارید
جای دیگه گفتم این جا هم می گویم: هر حرفی رو نباید بزنیم اگر نه تالار می شه خاله زنک بازی (ببخشید که این جمله رو می گم)
خیلی موضوعات مهمتر وجود دارند که ما بخوایم براشون تایپک بذاریم
اگر هم موضوعی نداریم که فایده عمده ای داشته باشه بشینیم و مطالب مفید سایت رو بخونیم و این قدر سعی نکنیم -پناه به خدا- یه حرفی گفته باشیم که یعنی ما هم هستیم
مطلب کم ، سخن کم ، اظهار نظر کم تر اگه فایده ای کوچیک برسونه بهتر است از میلیارد ها حرف که فایده نداشته باشه
لطفا مطلب بذارید برای بیداری اندیشه دیگران و اگر خودتان در موضوعی سوال دارید هم بگویید تا درباره آن بحث شود نه در راستای اینکه دلتان کشیده مطلبی بگذارید
من اشکال سوء استفاده از مطالب را نمی گیرم که این فرض برای جایی است که مطلب ممکن است فایده هم داشته باشد
آخر خدا خیرتان دهد ، اطلاع رسانی مسلمون بودن افراد این تالار با اشهد چه فایده ای داره؟
در حالی که هرکسی می دونه که طرفش چه دینی داره ؛ مثل اینکه دوستان می ترسن از اینکه با افرادی رو به رو بشن که عقایدی خلاف اون ها دارند و احساس می کنند که باید تالار شش دانگ سند به نام مذهبی ها بخوره؟
چه عیبی داره کسی که ملحد و کافر یا سنی و... هست بحث کنه و ما رو به چالش بکشونه و ما هم دوستانه بحث کنیم؟
حقیر آرزوشه که اتفاقا تالار پر از ملحد هم باشه که ما باهاشون بحث کنیم تا کمی به هدایت نزدیک بشن اون موقع ما می آییم می گوییم مسلمانیم و اشهد أنّ....؟؟؟؟؟!!! این طور دور خودمان حصار بکشیم که ملحد ها نیایند؟
آرزوم هست که این جا همه ملحد و کافر باشند تا بنده یا هر انسان شریف دیگر باهاشون دوستانه و منصفانه بحث کنیم ولی در مقابل دوست ندارم توی تالاری باشم که همه مسلمون ولی همش حرف های بی ربط و غیر لازم و غیر... می زنند
این جا اگه می خواییم مصداق شیعه باشیم باید بر مبنی : الذین یستمعون القول و یتبعون أحسنه مطلب بگذاریم و بحث کنیم در حالی که مطالب ما اصلا خوب هم نیست و بی ربط است و یک جانبه چه برسد که بخواهد احسن القول هم باشد که کسانی بخوانند و تبعیت هم کنند!؟
نمی دونم دیگه چی باید بگم ، واقعا نمی دونم
مسئولین فکری کنند
ببخشید ، کمی دلم پر بود از بعضی دوستان مخصوصا امشب
زیاد حرف زدم
امیدوارم این سراپا تقصیر را به کوچکی اش ببخشید
ممنون
سلام خیلی قشنگ گفتید که قبل از ورود به سایت با وضو وارد بشیم بهش فکر نکرده بودم و اینکه گفتید کاری نداشته باشیم که بقیه در مورد ما چی فکر میکنند.
اما مساله دوم که گفتید در مورد ما ممکنه ابراز این عقیده که امام زمان پست های ما رو میخونند دیگرانی فکر کنند که خرافاتی شدیم و...
ببینید دوست من این نظر منه که بعضی وقت ها شیعه باید بیکله باشه و فقط به درستی راهی که میره فکر کنه تبلیغات غرب اینقدر در مورد ما وسیعه که نمی تونیم اونها رو متقاعد کنیم مگر این که مثل اونها رفتار کنیم
من خودم مستندی دیدم که خرافات رو به طرز وحشتناکی در جامعه نشون میداد و در یک قسمتش مردم به درختی ارادت داشتن و برای شفا از اون درخت طلب امرزش و .... میکردند!!!!!!!
و وهابیت از اون سوء استفاده کرده بود ولی نکته ی درستش اینجا بود که این کار مردم از نظر اسلام هم تکریم اون دخت بود و کاملا اشتباه بود یعنی در این مورد جبهه گیری اصلا غلط نبود
ملاک در همه چیز باید برای ما اسلام باشه . قطعا شما اینو قبول دارید ولی ایا رفتار مردم هم در امروز در همین راستا است .
بذارید مثال بزنم اسلام حتی احکامی در مورد چگونگی ورود به دستشویی هم گفته و خیلی موارد دیگه ولی ما ایا اونها رو رعایت میکنیم
نه. رعایت نمیکنیم چون از نظر علمی ثابت نشده برای ما .
یعنی علم برای ما ملاکه ولی دین اسلام که علم جزیی از اونه برای ما ملاک نیست .
یک مثال در مورد نوشابه هم هست که میگه فوت کردن به چایی جایز نیست .که ما رعایت نمیکنیم
و امروز ثابت میشه که ما با فوت کردن در چایی دی اکسید کربن وارد اون میکنیم و این برای ما مضره
حالا اینهمه دی اکسید کربن در نوشابه وجود داره ولی ما نوشابه میخوریم تا وقتی که علم بگه این نوشابه پدر ادمو در میاره ما اونو ول نمیکنیم
حالا شما هم نظر بدید تا بحث جلو بره البته من یکم کند دستم که منو ببخشید

(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۳۴)علی درستکار نوشته است: [ -> ]فکر کنم با عمل کردن به یک چیز کارمان درست شود
خواهشا تایپک های بدون فایده و بدون ارزش توجه خیلی زیاد نگذارید
جای دیگه گفتم این جا هم می گویم: هر حرفی رو نباید بزنیم اگر نه تالار می شه خاله زنک بازی (ببخشید که این جمله رو می گم)
خیلی موضوعات مهمتر وجود دارند که ما بخوایم براشون تایپک بذاریم
اگر هم موضوعی نداریم که فایده عمده ای داشته باشه بشینیم و مطالب مفید سایت رو بخونیم و این قدر سعی نکنیم -پناه به خدا- یه حرفی گفته باشیم که یعنی ما هم هستیم
مطلب کم ، سخن کم ، اظهار نظر کم تر اگه فایده ای کوچیک برسونه بهتر است از میلیارد ها حرف که فایده نداشته باشه
لطفا مطلب بذارید برای بیداری اندیشه دیگران و اگر خودتان در موضوعی سوال دارید هم بگویید تا درباره آن بحث شود نه در راستای اینکه دلتان کشیده مطلبی بگذارید
من اشکال سوء استفاده از مطالب را نمی گیرم که این فرض برای جایی است که مطلب ممکن است فایده هم داشته باشد
آخر خدا خیرتان دهد ، اطلاع رسانی مسلمون بودن افراد این تالار با اشهد چه فایده ای داره؟
در حالی که هرکسی می دونه که طرفش چه دینی داره ؛ مثل اینکه دوستان می ترسن از اینکه با افرادی رو به رو بشن که عقایدی خلاف اون ها دارند و احساس می کنند که باید تالار شش دانگ سند به نام مذهبی ها بخوره؟
چه عیبی داره کسی که ملحد و کافر یا سنی و... هست بحث کنه و ما رو به چالش بکشونه و ما هم دوستانه بحث کنیم؟
حقیر آرزوشه که اتفاقا تالار پر از ملحد هم باشه که ما باهاشون بحث کنیم تا کمی به هدایت نزدیک بشن اون موقع ما می آییم می گوییم مسلمانیم و اشهد أنّ....؟؟؟؟؟!!! این طور دور خودمان حصار بکشیم که ملحد ها نیایند؟
آرزوم هست که این جا همه ملحد و کافر باشند تا بنده یا هر انسان شریف دیگر باهاشون دوستانه و منصفانه بحث کنیم ولی در مقابل دوست ندارم توی تالاری باشم که همه مسلمون ولی همش حرف های بی ربط و غیر لازم و غیر... می زنند
این جا اگه می خواییم مصداق شیعه باشیم باید بر مبنی : الذین یستمعون القول و یتبعون أحسنه مطلب بگذاریم و بحث کنیم در حالی که مطالب ما اصلا خوب هم نیست و بی ربط است و یک جانبه چه برسد که بخواهد احسن القول هم باشد که کسانی بخوانند و تبعیت هم کنند!؟
نمی دونم دیگه چی باید بگم ، واقعا نمی دونم
مسئولین فکری کنند
ببخشید ، کمی دلم پر بود از بعضی دوستان مخصوصا امشب
زیاد حرف زدم
امیدوارم این سراپا تقصیر را به کوچکی اش ببخشید
ممنون
این ملحد هایی که شما فرمودید اگر هدایت شدنی باشند
همه استفبال می کنند ولی اگر فقط بخواهن با تکیه به تعصب فقط فرافکنی کنند
این میشه مصداق بارز وقت تلف کردن وحیفه که وقت محققینی چون شما هدر بره
یاعلی
من نمی گم حرف نزنیم...من نمی گم از راه اسلام دور بشیم،
من میگم جوری رفتار نکنیم که بهونه دست مسخره کننده ها بدیم.
چرا وقتی میشه یه موضوع رو خوب بیان کرد،که مفید واقع بشه،جوری بگیم که باعث رنجش بشه؟!
من دلم نکشیده که مطلب بذارم،من اگر خودم نمی دیدم چه طور مسخره می کنند،چنین تاپیکی باز نمی کردم.
شما کجا دیدید که من مطلبی بفرستم برای اینکه بگم :منم هستم؟!؟؟!؟!؟!؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"محب الزهرا" گرامی،
من اگر زمانی سعادت دیدن امام رو داشته باشم،قطعا" سلام می کنم،خاک پاشون رو هم می بوسم؛
اما یعنی شما میگید کسانی که (حتی قبلا" خود من!) وقتی وارد حیاط مسجد می شوند و به احترام سرخم می کنند،
همه امام رو می بینن؟!
بعید می دونم اینطور باشه...
مثال نقضش خودِ چند سال پیش من!
باسمه تعالی
البته خود این قبیل تاپیکها ممکن است باعث سوء استفاده دشمنان شود!
(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۴)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]سلام خیلی قشنگ گفتید که قبل از ورود به سایت با وضو وارد بشیم بهش فکر نکرده بودم و اینکه گفتید کاری نداشته باشیم که بقیه در مورد ما چی فکر میکنند.
اما مساله دوم که گفتید در مورد ما ممکنه ابراز این عقیده که امام زمان پست های ما رو میخونند دیگرانی فکر کنند که خرافاتی شدیم و...
ببینید دوست من این نظر منه که بعضی وقت ها شیعه باید بیکله باشه و فقط به درستی راهی که میره فکر کنه تبلیغات غرب اینقدر در مورد ما وسیعه که نمی تونیم اونها رو متقاعد کنیم مگر این که مثل اونها رفتار کنیم
من خودم مستندی دیدم که خرافات رو به طرز وحشتناکی در جامعه نشون میداد و در یک قسمتش مردم به درختی ارادت داشتن و برای شفا از اون درخت طلب امرزش و .... میکردند!!!!!!!
و وهابیت از اون سوء استفاده کرده بود ولی نکته ی درستش اینجا بود که این کار مردم از نظر اسلام هم تکریم اون دخت بود و کاملا اشتباه بود یعنی در این مورد جبهه گیری اصلا غلط نبود
ملاک در همه چیز باید برای ما اسلام باشه . قطعا شما اینو قبول دارید ولی ایا رفتار مردم هم در امروز در همین راستا است .
بذارید مثال بزنم اسلام حتی احکامی در مورد چگونگی ورود به دستشویی هم گفته و خیلی موارد دیگه ولی ما ایا اونها رو رعایت میکنیم
نه. رعایت نمیکنیم چون از نظر علمی ثابت نشده برای ما .
یعنی علم برای ما ملاکه ولی دین اسلام که علم جزیی از اونه برای ما ملاک نیست .
یک مثال در مورد نوشابه هم هست که میگه فوت کردن به چایی جایز نیست .که ما رعایت نمیکنیم
و امروز ثابت میشه که ما با فوت کردن در چایی دی اکسید کربن وارد اون میکنیم و این برای ما مضره
حالا اینهمه دی اکسید کربن در نوشابه وجود داره ولی ما نوشابه میخوریم تا وقتی که علم بگه این نوشابه پدر ادمو در میاره ما اونو ول نمیکنیم
حالا شما هم نظر بدید تا بحث جلو بره البته من یکم کند دستم که منو ببخشید 
شیعه باید بی کله باشه؟!
پس تقیه چی میشه؟!
درایت و ولایت و تحت امر بودن چی میشه؟!
اگر قرار بود شیعه بی کله باشه که سنگ رو سنگ بند نمی شد..
ما باید هم به این مسجد احتران بگذاریم
هم به اعتقادمان و هم اینکه نگذاریم دشمن سوء
استفاده کند کاربسیار دشواریست و مسئولیت
این کار شاید با ما باشید دوستان با همدلی
این کار شدنی است
(۳۱/تیر/۹۰ ۱:۴۶)mehrnaz نوشته است: [ -> ]"محب الزهرا" گرامی،
من اگر زمانی سعادت دیدن امام رو داشته باشم،قطعا" سلام می کنم،خاک پاشون رو هم می بوسم؛
اما یعنی شما میگید کسانی که (حتی قبلا" خود من!) وقتی وارد حیاط مسجد می شوند و به احترام سرخم می کنند،
همه امام رو می بینن؟!
بعید می دونم اینطور باشه...
مثال نقضش خودِ چند سال پیش من!
سلام
بچه ها
مسائل رو ریز نکنید
این رو قبول داریم که امام اونجا هست
و این رو قبول داریم که سلام ما رو میشنون
و این مطلب رو نیز قبول داریم که جواب سلام واجب است
و امام جواب سلام ما رو میدهند
حالا این که ما ایشون رو میبینیم یا نه یا جواب سلام امام رو میشنویم، مساله دیگه ای هست
یه موضوع دیگه این که
اگه قرار باشه از مطلبی سوء استفاده کنی، براحتی میشه این کار رو انجام داد
کافیه فیلم، یا صحبت یا هر کاری رو که داری انجام میدی، هدفمند انجام بدی
مثال
یه سری افراد دارن یه جایی شعار میدن
از اینا عکس بگیر
بعد این عکس رو با مطلبی که خودت می خوای، جاهای دیگه استفاده کن
چند وقت پیش یه عکس دیدم
از بالای یه شهر گرفته شده بود که تمام پشت بام ها دیش های ماهواره داشت، همه جا هم گفتند که تهران هستش
چند وقت بعد معلوم شد که لبنان بوده، نه تهران