سلام
حرف آقای رضا جکمن درسته...ولی انتقاد از بچه های تالار نباید منجر به زیرسوال رفتن فعالیت اساتیدی مثل آقای رائفی پور بشه...
همین اول بگم من رو ایشون تعصب خاصی ندارم و نمیگم هر حرفی که میزنن درسته، حتی چندبار ازشون انتقاد کردم،
ولی بنظر میاد این انتقادات بیشتر به ما جوونا برمیگرده نه به ایشون...
آقای رائفی پور اومدن این بحثو توضیح دادن که چشم و گوشمون باز شه ولی نمیتونن ضامن این بشن که جوون به حاشیه نره،(البته من خودمم یه جاهایی به محتوای کلام ایشون انتقاد دارم)
ولی این موضوع رو یادمون نره: ایشون بارها اعلام کردن بیش از این پرداختن به فراماسونری اشتباهه، حتی یدفعه حرفی زدن به این مضمون: من غیر از سخنرانی فراماسونری،سخنرانی راز نسل و ذریه و مهدویت و...هم دارم.اما مشکل اینجاست همه ما سلیقه ای برخورد می کنیم،نه روشن بینانه...هر کدوم از ما وقتی طرف یه چیزو میگیریم دیگه کوتاه نمیایم اینقد کل کل می کنیم تا پوز یکی از طرفین زده بشه...و مسلما این اون چیزی نیست که انسان رو از گمراهی نجات بده و به کمال برسونه چون اصلا نیت خدایی در کار نیست بلکه ملاک خودمونیم که نکنه یوقت جلو همدیگه کم بیاریم...
با بقیه حرفاتون به شدت موافقم، کاملا درست می فرمائید...
اعظم بزرگوار درس مي گن!
انقد منتقدانه به اين چيزا نگاه نكنيد!
نمي خوام به قول خودتون بحثُ منحرف كنم اما اينو بدونيد كه بار ها و بار ها استاد رائفي گفتن "لا حول ولاقوه الا بالله "منيش اين نيس كه اونا قدرت دارن خدام قدرت داره اما ماله خدا بالاتره نع هيچكس قدرت نداره الا خدا !!!
اينم توجه داشته باشيد كه حرف حساب جواب نداره!
يا ما از اين طرف بوم ميوفتيم يا اونطرف همه يه اينا برا جوونا يه دوره اي داره تموم مي شه!!!
صبر كنيد!
اگه با کل حرف های بچه های بیداری اندیشه مخالف باشم با این تاپیک جک من کاملا موافق هستم
راستش حرف برای گفتن ندارم وف قط به بعضی از نکات جناب جک من اشاره می کنم :
(۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۴)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]بزرگترین اشتباه جوانان این بوده که فکر میکنن فراماسونری قدرت رو دست گرفتند و دارن به جهان حکومت میکنند که بیشترین تاثیر رو در این نگاه اقای رائفی پور در سخنرانی های اولیشون داشتن ایشون در اغاز بحث هاشون این نکته رو اشاره میکردن که البته نقل به مضمون جمله است که : نمیدونم اسشمو چی میذارین ؟ شیطان پرستی ؟ صهیونیزم ؟ استکبار جهانی ؟ولی این جریان یه اسم داره فراماسونری !!! (همین جا بگم که اگر انتقادی به این حرف من دارید با عصبانیت پاسخ ندید و تعصبی به مسئله نگاه نکنید چون من حاضر به بحث با این افراد نیستم)
جک من جون حرف درستی زدی و کاملا به جا بود
جناب آقای رائفی پور به نظر من در این توصیف یه ذره بیش از حد مسئله رو بزرگ کردن اما این رو باید دونست که از سال حدودا 1700 تا سال 2011 یه چیزی حدود 300 سال شما بتونی بر نصف اقتصاد جهان مسلط باشی و با برنامه های خودت تنها ربع جمعیت جهان رو تحت تاثیر خودت قرار بدی این شاید مسئله رو روشن ترش می کنه درست استاد یه ذره زیاده روی کرده اما این قسمت مسئله رو هم باید بهش توجه داشت
در ضمن اقای رائفی پور به عنوان یک محقق یک سری جرقه ها و فاکتور ها رو به ما می ده که خودمون بریم دنبالش و بفهمیم قضیه چیه اما متاسفانه باز این ما هستیم که خیلی افراطی به قضیه نگاه می کنیم مثال ها خیلی فراوان و من زیاد نمی گم و چیزه دیگه اینه که در بعضی از بحث ها بدون هیچ زمینه سازیه ای می ریم یک راست سراغ فراماسونری برای مثال هری پاتر شما برو تو سایت....... سایت طرفداران هری پاتر بعدش بدون هیچ زمینه سازی بگو هری پاتر ماسونیه خوب انتظار داری کسی که 5 سال عمرش رو با هری گذرونده بگه آره تو راست می گس این قدر واسط دلیل مییاره که شاید خود تو هم به طرف هری کشیده بشی و خودت هم به ماهیت ماسون ها شک کنی یا نه طرفت می گه اقا هری پاتر ماسونیه پس من هم طرفدار ماسون ها هستم چون رمان جالبی نوشتن و ...
در کل افراط و تفریط از خودمونه نه از کسیه دگه ای
(۱/مرداد/۹۰ ۳:۴۴)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]چرا دوستان نماد شناس ما ذره ای بر روی فلسفه و طرز تفکر فیلم و موسیقی و بازی و غیره توجه نمیکنند ؟
حرف حق جواب نداره
همون طور که در حرف های پیشین گفتم انگار این دنیا دهن باز کرده و ماسون ها رو تو خودش رها کرده
هر کی یه چیزی پیدا می کنه می گه یه جوری به فراماسونری ربط می ده
یه ذره به فلسفه ی اون موضوع به پردازید واقعا ایا ما هر چیزی رو باید به ماسون ها ربط بدیم
یه تاپیک بود من زدم " ما تسلیم عقاید ماسون ها شدیم "
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1725.html
اون موقع کسی حرف من رو نپذیرفت اما الان ...
گفتم اقا ماسون ها با فرهنگ کشور ها بازی می کنن شما چیزی یا قسمتی از فزهنگت رو نمی خوایی ماسونها واسه خودشون باز سازی می کنن با این کار زمانی که اون تیکه گمشده ی پازل رو می خوای می بینی دست ماسون هاست بعد می گی ای وای بر من ...
باز جای صحبت هست اما خوب باید زمینه اش پیش بیاد
نقل قول:باید منجر به زیرسوال رفتن فعالیت اساتیدی مثل آقای رائفی پور بشه...
ای کاش از این قسمت حرفام نقل قول نمیگرفتید !!!

متاسفانه حقیر نمیتونم به دلیل فضای تالار روی این مسله زوم کنم ...
از دوستان هم خواهش میکنم به این مقوله نپردازن !
اخه سابقه ی خوبی واسه این بحث ها نداریم
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: [ -> ]دوستان جدیدالورود رو که ازشون انتظاری نمیره! باید انتظار کشید تا القائات ظهور و x و y از سرشون بیفته!
ای کاش می بودید و به ای پست من جواب می دادی ای کاش

منظور این حرفتون رو من این جوری بر داشت می کنم کسانی که وارد این فروم می شن باید :
1- مستند ظهور رو ببین و 2- القائات از X و Y از سرشون بیوفته
که این دومی خیلی مهم تر برای من یعنی این فروم طوری که باید طرز فکر اشخاص تازه وارد شده باید عوض بشه فکر کنم این جوری و اون هم با نگاه کردن مستند ظهور
اگه این جوری باشه باید بگم که طرز فکر شما درسته
در بدو ورود من تو این تالار خوب یادم پست ارباب حلقه ها بود با خیلی ها لج کردم حتی بعضی ها بنده رو دیکتاتور یا ناسیونالیست می خوندن و خیلی اجبار می کردن که بنده مستند ظهور رو ببینم این کار درستیه که شما به شخص تازه وارد پیشنهاد دیدن یک مستند می کنید اما اینکه به خواید عقاید اون رو عوض کنید یا عقاید خودتون رو بهش تحمیل کنید خیلی غلطه یادم میاد هی به می گفتید مستند ظهور رو ببینم و من هم بهتون گفتم ارباب حلقه ها رو بخونید من کاری که گفتید رو انجام دادم ام شما کاری رو که من خواستم انجام دادی ؟؟
این قسمت فروم خیلی بد که بعضی از دوستان می خوان عقایدشون رو به هم تحمیل کنند که واقعا باید واکاوی بشه که چرا این جوریه ؟؟؟
(۲۱/مهر/۹۰ ۱۳:۲۵)mamad90 نوشته است: [ -> ]این از اونجایی نشات می گیره که ما اساسا دشمن رو از اول درست نشناختیم! چرا که دشمنی که قرار باشد یک سری نماد فراماسونری و موارد سطحی و سوخته ی دیگه باشه عمرش سریعا تموم میشه و فقط شخص رو به طور واهی مغرور می کنه و خیال می کنه همه ی تاکتیک های دشمن رو شناخته . . . !
این قسمت حرف هاتون واقعا درسته و رد خور نداره ما خیال می کنیم با تحلیل این فیلم با گفتن این که آقا اون جا دو تا چشمه اون جا یه گونیا پرگاره و ... دارین با یه سازمان بزرگ می جنگیم غافل از این که دشمن داره فرهنگ ما رو نابود می کنه دشمن داره از فرهنگ به ما حمله می کنه بعد بعضی ها میان می گن آقا به فرهنگ برسیم می گن خوب برسیم در ادامه دوستن می گن تاریخ ما رو دارن خراب می کنن می گن تاریخ ما از زمان حمله ی اعراب به ایرانه یعنی تاریخ گذشته پر زمانی به خودمون میایم که می بینیم دشمن هم تاریخ قبل از اسلام رو نابود کرده و هم تاریخ بعد از اسلام رو اون وقت که دیگه شناختن گونیا پر گار به درد نمی خوره
خود شما جناب جک من در بعضی از پست هاتون چنان غرور ورتون می داره که انگار کل علم جهان در شما نهفته شد
این رو از منی که هیچ چیز نمی دونه گوش کنید : استاد بزگ فیزیک مکانیک, نیوتن می گه : من در اقیانوس علم تنها چند سنگ ریزه جمع کردم
دوست گرامی شما هم از روشن فکرانی بودید که از این تالار رفت اما من خواهم ماند تا همچنان از عقاید خود حفاظت کنم
باشد خالق یکتا از من محافظت کند
با تشکر از 90 درصد صحبت های دوستان !
صحبت در باره فراماسونری و دم دستگاه ایشان مدتهاست در سخنرانی های جناب رائفی پور جایی ندارد:
نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم
اگر پسند و اگر نا پسند میگویم نگفته بودم و اینک بلند می گویم
نگفته بودم و جنگ است بعد از این سخنم و از دهان تفنگ است بعد از این سخنم
برادران و خواهرانم کمر بند ها را ببندید!
ایجانب علی اکبر رائفی پور سرباز دون پایه جبهه مهدویت اعلام می دارم حاضرم به تنهایی بر روی تمامی دیوار های شهرشهر کشورمان گونیا و پرگار و تک چشم بکشم! ولی جوانی در این کشور معتاد نباشد یا خدایی ناکرده ناموس ایرانی به فحشا نیافتد و حرام لقمه ای بیت المال را مال البیت نداند!
عزیزانم پس از این دیگر فراماسونری و نماد هایش را فراموش کنید تاکید و تامل بیش از این بر روی این جریان انحرافی خود انحرافی عظیم است! مگر نگفتیم که در هرم قدرت فراماسونری جز ناچیز است و در راس آن ابلیس و شیطان است ، و مگر نه اینکه خدا فرموده است "ان کید الشیطان کان ضعیفا"(همانا مکر شیطان اندک است) پس دیگر چه دلیلی دارد به جبهه شیطان بپردازیم مهم این بود که بفهمیم او و یارانش شبانه روزی برای تاخیر ظهور فعالند. و دریغا که ما برای مولایمان اندکی زحمت به جهان نخریدیم و در پی اسودن رفتیم.
.
.
.
بقیه در:
اگر سخنرانی ایشون دیر به دست دوستان برسد تقصیر ایشون نیست.
عذر از انحراف بحث تاپیک!
شاهین جان شما وارد مسائل ملوراالطبیعه نشو همون کنکورتو بده خودش کلیه