به نام الله

سلام
هنر باشه یا نباشه به درد نمیخوره هرچی که یاد خدا ازش دور باشه یا ازش حذف بشه به درد نمیخوره
اونایی هم که این موسیقی رو دوست دارن غافلن ازاینکه ابلیس این چیزا رو براشون قشنگ جلوه میده
اگه چند بار به شیطون و دارودستش لعنت بفرستن دیگه طرف نامجو و امثال نامجو نمیرن
چرا قدر وقتی که خدا بهمون داده رو نمیدونیم، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا حق..........
متاسفم که هنوز ناظر این بخش برچسب دیوونه رو بر نداشته .
نقل قول:این نظر شخصی شماست،شما حقی ندارین نظر شخصیتون رو به بقیه افراد دیکته کنید
کلا طرفدارشی ...................

(۱/بهمن/۹۲ ۴:۳۶)neyestan23 نوشته است: [ -> ]کلا طرفدارشی ...................

طرفدارش نیستم،چند تا آهنگ ازش گوش کردم،اما مثل شما نیستم که بیام اینجا بگم:بله نظر من درسته و شما که دارین آهنگاش رو گوش میکنین با ابلیس همدست شدین و گناه کارین و آدم نیستین(این آخری رو غیر مستقیم گقتین البته :دی)
به نام الله

سلام
شما اشتباه متوجه منظور من شدید من منظورم این بود اونایی که وقتشون رو برا گوش دادن به آهنگای محسن نامجو یا اون مرتد دیگه شاهین نجفی ملعون هدر میدن دچار غفلت هستن
من خودم تا چند سال پیش یکی از طرفدارای محسن نامجو بودم و فکر میکردم سبک موسیقیش متفاوت هست اما دچار اغوای ابلیس بودم این گناه رو واسه من قشنگ جلوه داده بود
چرا جبهه میگیرید من نگفتم کسی که نامجو گوش میده با ابلیس دستش تو یه کاسه ست

اصلا من نمیدونم این آقا یعنی م.ن کارنامه اش معلومه چرا شما ازش طرفداری می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی که به قرآن توهین میکنه یا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توهین میکنه حتما باید شاخ و دم داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال من قصد توهین به کسی رو نداشتم هرچی هست زیر سر اون ابلیس ملعون شده ست
یه صلوات بفرستین شیطون رو هم لعنت کنید............
یاحق

(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]محسن نامجو یک هنرمند است و صحبت هایی که میکند با ادم های کوچه و بازار فرق دارد ...یک خواننده میتواند به راحتی نگاه طرفداران خود را به یک مسئله تغییر دهد ... از کارهای عجیب نامجو خواندن قران با موسیقی بود که تعجب همگان را بر انگیخت !!!
آقا رضای گلم این یارو یه روان پریشه.
خیلی دلم می خواد تحلیل آقای دکتر سفیدچیان رو درباره شخصیت این فرد بشنوم.
مطالب رو که می خوندم
لطفا نامجو رو به فیلم نامه نویسان و کارگردان های بزرگ تاریخ ایران ربط ندین.
این حرکتی که جدیداً مد شده بین اقشار مذهبی سبب می شه که یه ریزش شدیدی تو انقلاب رخ بده.
ما نباید بگذاریم این ریزش رخ بده.
اونا باید خودشون بریزن.
همین کار رو با بزرگان مختلف انجام دادین که جبهه دشمن روی هوا زد و بردش و مال خودش کرد اونو.
حالا باید به خاطر این حرکات نسنجیده جان بدیم و این شخصیت ها رو دوباره به انقلاب برگردونیم.
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۵:۰۸)AnooshArian نوشته است: [ -> ]متاسفانه،این فرد حدود ادب رو رد کرده،اما لازم به ذکره که محسن نامجو یکی از موسیقیدانان بزرگ ایرانیه،که قدر خودش رو نمیدونه
نمونه ی این قدرنشناسی،آهنگ «پریود» که با شاهین نجفی خونده شد بود.
به گفته شجریان این آقا کرم موسیقی سنتیه (حدود حرف شجریان)... و من اضافه می کنم که این آقا کرم سبک های موسیقی دنیاست...
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۱)سید هادی نوشته است: [ -> ]
السّلام علي من التّبع الهدي
اون اشتباهت رو میگذاریم رو حساب ندونم کاریت ، توهین به قرآن
اما آدم شدن همت می خواد و خواستن که نشد و زده تو ردیف ش.ن . ملعون
توهین جدید محسن نامجو به امام زمان (علیه السلام)
این لینک رو حتما ببینید!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20351.html
این غیر قابل چشم پوشیه و غیر قابل بخشش و انکار و حکم ارتداد کمترین حکم برای این عمل قبیح این به اصطلاح شخصه
برادر من، ما که نمی دونیم چیه.. چطور چیزی رو که نمی دونم قضاوت کنیم. حداقل متن شعرشو میزاشتی تا ما هم بفهمیم...