(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۰)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی خلاصه:
جواب این سوال رو بنویسید:
برای چه منتظر امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستم؟
تا حالا به این سوال فکر کردید؟ بنویسید از ظهور امام زمان چه چیزی رو انتظار دارید که ببینید.
بعدا جواب خودم رو مینویسم.
در پناه حق باشید.
او از نظر ما غایب و ما از نظر او غافل
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.
سوال ابتدا ساده به نظر میرسه اما سوال خیلی مهمه. دوستان که جوابی ندادند اما بنا به وظیفه مینویسم.
امیدوارم که مطالعه بفرمایید.
واقعا تا حالا به جواب این سوال فکر کردید؟ این انتظاری که مدعی اش هستیم به چه دلیله؟ جواب های زیادی میتونه داشته باشه مانند:
ریشه کن شدن ظلم وستم
برقراری عدالت
برپایی حکومتی اللهی
...
و کلی جواب دیگه.
اما
اما همه این ها درست هستند ولی جواب اصلی نیستند. دوستان اگر منتظر امام زمان (علیه السلام) هستم که ظلم های روا شده بر خودم رو جبران کنم سخت در اشتباهم. اگر منتظرم که ایشون ظهور کنند و ظالمان دنیا را از میان ببرند، کوتاه نظری کردم. همه این ها و جواب های ننوشته شما عواملی کوچک هستند برای رسیدن به هدفی بزرگ. منتظر باشیم که:
امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور بفرمایند تا وعده اللهی تحقق پیدا کند و حاصل کار پیامبران به ثمر بنشیند. وعده اللهی چیست؟
************** ان الارض یرثها عبادی الصالحون***************
(۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۰)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی خلاصه:
جواب این سوال رو بنویسید:
برای چه منتظر امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستم؟
تا حالا به این سوال فکر کردید؟ بنویسید از ظهور امام زمان چه چیزی رو انتظار دارید که ببینید.
سوال خوبیست
به شرط آنکه فعل انتظار در ما تحقق پیدا کرده باشد!
آیا ما منتظریم!
اما می توان پرسید مهمترین اهداف و انگیزه هایی که برای یک فرد منتظر می توان متصور شد چیست؟؟
انتظار مراتب دارد - ما در کدام مرتبه انتظاریم آقا جان؟!
اوج و قله دلیل یک منتظر چیست؟؟
قطعا رسیدن به دلیل و فلسفه انتظار مشوق ما در منتظر شدن خواهد بود.
بسیاری از انتظارات منتظرین از روی کنجکاوی است
کنجکاو اند ببینند چه می شود؟
کنجکاواند آقا را ببینند شرایط را ببینند.
انتظار امام زمان از منتظرانش چیست؟
به نام خدا
نقل قول:سوال خوبیست
به شرط آنکه فعل انتظار در ما تحقق پیدا کرده باشد!
آیا ما منتظریم!
اما می توان پرسید مهمترین اهداف و انگیزه هایی که برای یک فرد منتظر می توان متصور شد چیست؟؟
انتظار مراتب دارد - ما در کدام مرتبه انتظاریم آقا جان؟!
اوج و قله دلیل یک منتظر چیست؟؟
قطعا رسیدن به دلیل و فلسفه انتظار مشوق ما در منتظر شدن خواهد بود.
بسیاری از انتظارات منتظرین از روی کنجکاوی است
کنجکاو اند ببینند چه می شود؟
کنجکاواند آقا را ببینند شرایط را ببینند.
خیلی نزدیک به منظور بنده بود. منظور من همین بود که با شناخت منتظر باشیم نه از روی کنجکاوی.
نقل قول:انتظار امام زمان از منتظرانش چیست؟
و اگر این شناخت که عرض کردم به درستی به وجود اومد او وقت انتظار امام زمان از خودمون رو می فهمیم
و تلاش در این مسیر برامون شیرین و ارزشمند میشه.
موفق باشید.
بسم تعالی
یه سوال :
آیا همونطوری که به امام زمان اعتقاد دارم آیا تو زندگی به آقام اعتنا هم دارم یا نه؟
اول بیام اعتقاد رو توضیح بدیم:
یه مثال میزنم که بهتر فهمیده بشه:
روز تاسوعا تو اصفهان بچه هئیتی ها نذری پخش میکردند رفتن در خونه یه ارمنی در زدن گفتن آیا شما به اباالفضل اعتقاد دارین یا نه؟ تا این حرفو ارمنیه شنید ناراحت شد ."تو داری ازمن ارمنی میپرسی آیا نسبت به اباالفضل اعتقاد دارم یا نه؟ ما ارمنی ها جونمونو برای اباالفضل میدیم هستیمونو برای اباالفضل میدیم عشقمون اباالفضله این چه سوالیه از من میپرسی." میگه ببخشید ناراحتتون کردم چون میخواستم به شما نذریه اباالفضل رو عطا کنم .اینم نذری خیمه اباالفضله بفرماین دیدم یه پرس غذا بیشتر برنداشت گفتم فلانی شما چند نفرین تو خانواده یه پرس غذا که سیرتون نمیکنه چندتا پرس غذا بردارین که سیر بشین .میگه تا این جمله رو گفتم دیدم ناراحت شد."گفت فلانی تو فکر میکنی من غذا رو برای سیر شدن میخوام من این غذای اباالفضل رو میگیرم تا سال دیگه روز تاسوعا نگهش میدارم هر وقت بچم خانومم خودم مریض بشم یه قاشق از این غذا میخورم به عشق اباالفضل شفا میگیرم.دانه دانه این غذا برام ارزش داره.
حالا ما خودمون میگیم آیا نسبت به امام زمانمون این طور اعتقاد داریم؟
میرم حرم امام رضا میگم امام رضا شفا میده آیا واقعا مطمئنم آیا هیچ شکی ندارم به این قضیه یا دلم یجاش بسته به اون دکتر هست یا...
حالا که ما به امام زمانومو اعتقاد داریم آیا اعتنا هم داریم؟
امام زمان این همه لطف به ما کرده مارو سر سفره خودش اورده تو زندگی هامون کمکمون کرده آیا نمک خوردم نمکدون شکستم یا نه به آقا اعتنا کردم به ایشان احترام گذاشتم تو زندگیم هر کاری خواستم بکنم اول با خودم گفتم که آیا امام زمانم از این کار راضی هست یا نه؟
تو یه کلام کسی که میخواد به امام زمان اعتنا پیدا کنه باید کاری که سلمان میکرد انجام بده:
تو روایت داریم امام صادق(علیه السلام) زیاد یاد سلمان میکرد بخاطر یه ویژگی:"میگفت هرچی حضرت علی بگه"
سلمان برنامه ریزی دقیقی داشت مشغول انجام کارها که میشد اگه احساس میکرد که حضرت علی کمی از این کار نا راضیه به همش میزد هرچی آقام علی بگه.تو یه کلام بی اذن مولا آب نمی خورد.
(۵/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۳)montazer_rm نوشته است: [ -> ]آیا همونطوری که به امام زمان اعتقاد دارم آیا تو زندگی به آقام اعتنا هم دارم یا نه؟
حالا ما خودمون میگیم آیا نسبت به امام زمانمون این طور اعتقاد داریم؟
میرم حرم امام رضا میگم امام رضا شفا میده آیا واقعا مطمئنم آیا هیچ شکی ندارم به این قضیه یا دلم یجاش بسته به اون دکتر هست یا...
حالا که ما به امام زمانومو اعتقاد داریم آیا اعتنا هم داریم؟
یه سوال؟؟؟ چی میشه آدم اعتقاد پیدا می کنه؟؟؟
به نام خدا
نقل قول:یه سوال؟؟؟ چی میشه آدم اعتقاد پیدا می کنه؟؟؟
وقتی هدف رو خوب شناختیم میتونیم اعتقاد راسخ پیدا کنیم ولی اگر کورکورانه به دنبال هدف برویم زود از راه منحرف میشویم و اعتقاد خودمون رو از دست می دهیم.
[quote='shafagh_mah' pid='36094' dateline='1311834407']
به نام خدا
[quote]وقتی هدف رو خوب شناختیم میتونیم اعتقاد راسخ پیدا کنیم ولی اگر کورکورانه به دنبال هدف برویم زود از راه منحرف میشویم و اعتقاد خودمون رو از دست می دهیم.
[/quote]
به نظرمن،هدف رو خوب نشناختن با کورکورانه به دنبال هدف رفتن فرق می کنه. ما همه می خوایم با امام زمانمون عج دوست باشیم، بهش نزدیک بشیم، بهتر بشناسیمش و...این میشه هدف... اما راهشو بلد نیستیم....شایدم راهشو بلدیم اما عمل نمیکنیم؟؟؟
یا این جواب رو چطوری به اون صحبتی که در مورد شفا دادن و.... شد، ربط میدید؟؟؟
همیشه برام یه سواله که یه غیرمسلمان چطوری حاجتشو میگیره...همه میگن اعتقاد داشته... میخوام بدونم یه مسیحی که با خیلی از موضوعاتی که ما آشنا هستیم، سروکار نداره، چطوری اعتقاد پیدا میکنه؟؟؟؟؟