شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نه، بسیاری از مواقع شیطان یک پرسش رو به ذهن انسان میندازه
خطورات ذهن انسان هم رحمانی است و هم شیطانی
همانطور که پس از خطبه متقین که همام جان سپرد و مولا علی گفت به خدا از همین میترسیدم که پندهای رسا با رادمردان انچنین میکند
شخصی میگوید پس چرا با تو چنین نکرد؟
که مولا به او میگوید که خاموش باش که این سخن و پرسشی بود که شیطان بر زبان تو راند و هر شخص ظرفیت مشخص و اجل مشخصی دارد
پس هر خطور ذهن را نمیتوان از طرف خدا و رحمانی دانست!
ممنون علی جان ، درسته
پس با این حساب کار از قبل مشکل تر میشه ، باید مراقب باشیم تا پرسش ها و جواب هایی که میدهیم شیطانی نباشد !
پناه ببریم به خدا از شر خطوات شیطان
(۵/دی/۸۹ ۰:۱۷)mabbaszadegan نوشته است: [ -> ]متاسفانه FEAR جان با حرفت مخالفم !
سربسته یه چیزی رو بهت میگ بعدا بازش میکنم !
همین که الان ما توی این تاپیک داریم درباره این مسئله حرف میزنیم اتفاقی نیست !
پست مثبت یا منفی رو توی انجمن دشمن شناسی دنبال کن ، مطلب مهمی رو میخوام نتیجه بگیرم ازش !
ممنون
حرفت درسته ولی ما داریم حرفای مثبت و منفی خودمونو بررسی می کنیم و تو همین گیر کردیم
یکی می گه امام ساعت 9:33 اومد یکی دیگه می گه نیومد یکی می گه بهشت 33 تا در داره یکی دیگه داره می گه نه 7 تا در داره خوب این وسط جایگاه دشمن چی می شه؟ ما داریم فقط همدیگرو نقد می کنیم هی می خوایم به هم نماد های اونا رو نشون بدیم
آقایون خانوما به خدا ما همه چیرو فهمیدیم می دونیم دنیا دست کیه و چه کارهایی دارن می کنن
چرا حرف 30 سال پیش رو می زنید؟
حالا یه ساعتی اومد دیگه
هی داریم برای هم فیلم و کارتون نشون می دیم که ببین فلان جا یه تک چشم بود فلان جا یه هرم بود فلان جا طرف دستش تو کتش بود فلان ....
بس کنید بابا به جای این که بیاین اینجا برای همدیگه داستن تعریف کنید برید مردمو روشن کنید دی وی دی پخش کنید سخنرانی بزارید یه کاره عملی انجام بدید
الانم که این حرفا رو زدم یه مدیر میاد با حرفای قلمبه سلمبه جوابمو میده بابا زیر دیپلم حرف بزنید تا ما هم حالیمون بشه
وضع جامعمونو نمی بینید؟ عزاداری هامونو نمی بینید؟ نمی بینید که الان نباید دیگه تو این جامعه عزاداری کرد چون گناهه سرتو بالا می کنی خانم ها با بدترین وضعیت جلوت سبز می شن گوشت فقط داره ترانه می شنوه نه ناراحتی نه اندوهی این چجور عزاداریه؟
خدا مارو در این مسیر نگه دارد ....
درسته
این همون چیزیه که اونا میخواند !
اونا اینقدر دقیق همه چی رو برنامه ریزی کردند که حتی افکار ما رو دست گرفتند !
مستند ظهور چرا باید تازه الان بیاد بیرون ؟ کیا درستش کردند ؟ اینا همه برنامه ریزی شده ! این که الان ما درمورد فراماسون باید قدری بدونیم که اونا می خوان ! نه کمتر نه بیشتر !!
میدونم هضم حرفام الان سخته ، ولی به زودی به یقین میرسی !
دوست عزیز
من فکر می کنم بهتره شما در مورد (( توهم توطئه)) یه تحقیق کوچولو انجام بدی
متاسفانه جناب mabbaszadegan گویا فراموش کرده اند که این سیستم بالای سرش یه خدا هست
و یدالله فوق ایدیهم و
در خود قرآن آمده که کید و مکر شیطان ضعیف است
شما لازم است که درباره قدرت شیطان و حزبش اطلاعات درون دینی رو از آیات و روایات بیشتر مطالعه کنید
شیطان و رئیس حزبش یعنی فرعون با تمام توان تلاش کردند تا موسی علیه السلام به دنیا بیاد
اما خدا خواست کاری بکنه تا درسی بشه برای من و شما و قدرت خودش و کسانی که در راهش قدم بر میدارند رو نشون بده و برای همین هم موسی رو در دامن خود فرعون رشد داد
برنامه ریزی دقیق شیطان در مقابل هدایت خدا و کسانی که خالصانه در راهش گام برمیدارند کم ترین اثری ندارد
خدا خیرالماکرین است و حزب شیطان کرو کورند
برادر شیطان و قدرتش و قدرت حزبش را همان قدر ببین که هست
نه بیشتر و نه کمتر
و فراموش نکن که این دنیا صاحب داره و نصرت خدا شامل حال مجاهدان راهش هست و زمانی که نصرت خدا شامل حال شخصی یا گروهی شد، شیطان و حزبش سگ کی باشن
بد بختی ما از نداشتن خلوص و پیمان شکنی ها و سستی های خدمان و گوش نکردن به حرف خداست
نه ناشی از قدرت شیطان و حزبش و برنامه ریزی اون
ما به آنچه میدانیم عمل نمیکنیم و از نصرت خدا آگاهانه میگریزیم
خاک برسر من
خدایا من را آدم کن!!!!
خدایا من نمیخوام مفت بمیرم این جان مرا فدای ولی و خلیفه ات در زمین قرار ده
خدایا همه محبانت و به ویژه همسنگرانم در این تالار را عاقبت به خیر گردان و به راه راست هدایت فرما
آنی و کمتر از آنی ما را به حال خودمان رها مگردان!
یدالله فوق ایدیهم
من کجای حرفام منکر ای آیه شدم ؟
مگه این بخش ، بخش دشمن شناسی نیست ؟ مگه دجال بزرگترین دشمن امام عصر نیست ؟
100% امام به همراه 313 یارش بر دجال و یاران پلیدش پیروز خواهند شد و در این شکی نیست !
ولی ما کجاییم ؟ توی سپاه دجال یا سپاه اماممون ؟؟
اگر سوالی پرسیده میشه ، اگر بحثی میشه ، اگر جدالی بینمون میشه ، همه و همه به این خاطر هستش که نمیخواهیم وقتی مهدی آمد و ندای اناالمهدی سر داد گوشمان کر باشد و نشنویم !
من مخلص و کوچک تمام بچه های تالار هم هستم ، من قصدم ازین بحث این نبود که خدای ناکرده جو منفی بدم و قدرت خدا رو نعوذبالله کم جلوه بدم ، قصدم این بود که هیچ وقت دشمن رو دست کم نگیریم !
بله ، شاید من توهم توطئه زده باشم ، ولی این توهم طی یک سیکل به یقین تبدیل شد !
اگر هم من مزاحم فضای روحانی سایتتون هستم ، رفع زحمت میکنم !
خدانگهدار همه دوستان و برادرانی که برادر کوچک خود را راهنمایی کردند
این چه حرفیه برادر همسنگر من جناب mabbaszadegan
کسی به حسن نیت شما شک نداره
حقیر هم خواستم ما ابعاد قضیه رو همانطور که هست ببینیم
خود ما عامل شکست خوردن مان از شیطانیم
این مهمتری درس دشمن شناسیه برادرم
و طبق روایات نفس انسان بزرگترین دشمنش هست و نه شیطان!!!!!!
شیطان قبل از قیامت کشته میشه اما امتحانات و آزمایشات به واسطه وجود نفس همجنان تا قیام قیامت باقی است
از حقیر اگه خدایی نکرده دلگیر شدی حلال کن برادر
خواهش میکنم علی عزیز
شاید منم زیاد عجله کردم و خیلی زود بعضی حرفا رو زدم !
به زودی تمام حرفهامو داخل پست "مثبت یا منفی " خواهم زد ، توی اون پست خودمو آماده شنیدن هر حرفی کردم !
پ.ن : پست تعطیل شد !!
دوساعته دارم تو سايت ميچرخم
يه دنياي جديد به روم باز شده
اونقد هميشه مثبت فكر كردم باور بعضي چيزا برام مشكله
خدا كمكم كنه.........