خیلی خوبه
به خدا تیترو که دیدم فکر کردم از این تیترای سرِکاریِ که میخوان آدمو تحریک کنن کلیک کنه.
دانشگاه که ok شد (البته خدا رو شکر نشد)
فقط مونده اینجا و چند جای دیگه
یحتمل مدینه ی فاضله ی ما هم شهریست که طرح تفکیک جنسیتی در آن بین زن و شوهر هم انجام شود.
برادران یک لحظه فکر کنید, همین کارها را کردیم که دختر 20 ساله ی ما هنوز احکام مربوط به خودش را هم نمیداند چه برسد به احکام شوهرداری.
اگر از دلیل حرف بزنید هم...
طبعا دلیل من دلیلیست که شما (موافقان گرامی این طرح) از پاسخ گویی به آن عاجز خواهید بود
دلیل من این است :
باز هم میگویم معیار حق فقط یک چیز است آن هم فقه شیعه ی علوی.
نه ذرةالمثقالی کمتر نه بیشتر.
خداوند برای اختلاطی در این حد حتی کراهت کوچکی هم در نظر نگرفته.
لینک زیر را مطالعه فرمایید و نظرتان را بگویید:
http://www.womenrc.com/News/59052.htm
شما فرمودید:
""با تفکیک جنسیتی وقتی کسی به داخل سایت می اید می تواند بفهمد که ما مسلمان واقعی هستیم و واقعا به چیز هایی که می گوییم عملا عمل می کنیم گروه کاربری خیلی محدود است من معتقد به تفکیک کلی سایت هستم ""
برادر یا خواهر گرامی Islam Lover
ابتدا به این سوال من پاسخ بدهید
منظور شما از اسلام تشیع اثنی عشری هست یا نه؟
اگر هست لطف کنید و به این سوال دوم من هم پاسخ دهید
کجای فقه شیعه ی دوازده امامی, اختلاطی در این سطح, و بحث دختر و پسر به صورت غیر حضوری در مورد مسائل اعتقادی را دارای اشکال میداند؟ آن هم بحث در مورد چنین مسائلی..
اگر بخواهید مسائلی را که واجب است امروز یک جوان شیعه بداند طبقه بندی کنید, به نظر خودتان مباحثی که در این سایت مورد پژوهش است, در طبقه ی چندم قرار میگیرد؟
آیا توجه کرده اید که اگر حکمی را به اسلام نسبت دهید در حالی که آن حکم از اسلام نباشد چه گناهی کرده اید؟
آیا میدانید عقوبت بدعت گذاری چیست؟
پس لطفا اگر نظر شخصی شما این است که بهتر است فلان کار رخ بدهد, بگویید به نظر من اینطور بهتر است, نگویید اگر مسلمانیم باید اینطور بکنیم, چون این حرف شما این معنا را میدهد: "اسلام میگوید اینطور بهتر است"