تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تفکیک جنسیتی سایت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بابا بی خیال فردا بهمون انگ میزنن از وهابی ها تندرو تریم
اخه رو چه حسابی باید جدا شن
اتفاقا اینطوری بهتره از خط مشی کلی فکری جنس مخالف اشنا میشیم برای اینده مون ان شاالله سر و سامون گرفتن بدرد میخوره
حالا گیریم جدا کردیم تالار مسخره نمیشه؟
خیلی باحال میشه مثلا یه اقا میتونه به تالار بانوان نفوذ کنه
باید یه ماه از حضور محرومش کرد بخاطر اینکه تو تالار نا محرمان رفته
فکر کنم گناهم داره
احکام شرعی شو نمیدونم
حد داره؟

یاعلی
خیلی خوبه
به خدا تیترو که دیدم فکر کردم از این تیترای سرِکاریِ که میخوان آدمو تحریک کنن کلیک کنه.
دانشگاه که ok شد (البته خدا رو شکر نشد)
فقط مونده اینجا و چند جای دیگه
یحتمل مدینه ی فاضله ی ما هم شهریست که طرح تفکیک جنسیتی در آن بین زن و شوهر هم انجام شود.
برادران یک لحظه فکر کنید, همین کارها را کردیم که دختر 20 ساله ی ما هنوز احکام مربوط به خودش را هم نمیداند چه برسد به احکام شوهرداری.
اگر از دلیل حرف بزنید هم...
طبعا دلیل من دلیلیست که شما (موافقان گرامی این طرح) از پاسخ گویی به آن عاجز خواهید بود
دلیل من این است :
باز هم میگویم معیار حق فقط یک چیز است آن هم فقه شیعه ی علوی.
نه ذرةالمثقالی کمتر نه بیشتر.
خداوند برای اختلاطی در این حد حتی کراهت کوچکی هم در نظر نگرفته.
لینک زیر را مطالعه فرمایید و نظرتان را بگویید:
http://www.womenrc.com/News/59052.htm
شما فرمودید:
""با تفکیک جنسیتی وقتی کسی به داخل سایت می اید می تواند بفهمد که ما مسلمان واقعی هستیم و واقعا به چیز هایی که می گوییم عملا عمل می کنیم گروه کاربری خیلی محدود است من معتقد به تفکیک کلی سایت هستم ""
برادر یا خواهر گرامی Islam Lover
ابتدا به این سوال من پاسخ بدهید
منظور شما از اسلام تشیع اثنی عشری هست یا نه؟
اگر هست لطف کنید و به این سوال دوم من هم پاسخ دهید
کجای فقه شیعه ی دوازده امامی, اختلاطی در این سطح, و بحث دختر و پسر به صورت غیر حضوری در مورد مسائل اعتقادی را دارای اشکال میداند؟ آن هم بحث در مورد چنین مسائلی..
اگر بخواهید مسائلی را که واجب است امروز یک جوان شیعه بداند طبقه بندی کنید, به نظر خودتان مباحثی که در این سایت مورد پژوهش است, در طبقه ی چندم قرار میگیرد؟
آیا توجه کرده اید که اگر حکمی را به اسلام نسبت دهید در حالی که آن حکم از اسلام نباشد چه گناهی کرده اید؟
آیا میدانید عقوبت بدعت گذاری چیست؟
پس لطفا اگر نظر شخصی شما این است که بهتر است فلان کار رخ بدهد, بگویید به نظر من اینطور بهتر است, نگویید اگر مسلمانیم باید اینطور بکنیم, چون این حرف شما این معنا را میدهد: "اسلام میگوید اینطور بهتر است"
در این تالار انسان بودن و روح و اندیشه مطرح است نه چیز دیگری
دوست عزیز جناب (Islam Lover)باز کننده تایپیک،نمیدونم واقعا نظر خیر دارین یا نه.اما خودتون منصفانه نگاه کنید با این پیشنهاد بدون فکر چطور باعث شدین یکسری آدم واقعا سود جو به تفکیک صحیح جنسیتی تو برخی امکان توهین کنن و این کار رو به تمسخر بگیرن؟!؟!؟؟!هر کاری و یا هر حرفی که پشتش فکر نباشه آخر عاقبتش همینه.
شما اگه کمی در این مورد تفکر میکردین متوجه میشدین که این مسئله فقط و فقط باعث میشه یک عده سود جو شروع کنن طرحهای خوب رو تمسخر کردن!!!!امیدوارم که این پیشنهادتون از سر غفلت باشه.
اما دلیل مخالفت بنده.
اینجا یک مکان عمومی هست و باید صحبتهای عمومی بدون در نظر گرفتن جنسیت فرد بشه.ریش برای آقایون یه مسوله عمومی هست که همه تو سطح جامعه میتونن اون رو ببینن پس خانومها هم میتونن در موردش نظر بدن.همینطور که مشا در مورد حجاب خانومها یا آرایش خانومها صحبت میکنید.چون این مسائل،مسائل عمومی هست و به غیر از این مسائل(یعنی مسائل خصوصی)که دیگه اصلا جای برای بحث توی تایپیک نداره.
یکی از دوستان گفتن که بعضی از مسائل خانومها رو هم باید آقایون بدونن.اون مسائل خصوصی یک خانوم به عموم ربطی نداره.اصلا در معرض عموم هم نیست که بخواد مطرح بشه.هر چیزی جایی داره.
ریش،حجاب،آرایش ،مدل مو و...یک مسئله عمومی هست و در معرض دید عموم جامعه قرار میگیره و مطرح کردنش برای همه مشکلی نداره.
در ضمن صحبت کردن مرد با زن تا وقتی که حریمها شکسته نشه مشکلی پیش نمیاره و نداره.اینکه گفته میشه توی فضای دانشگاه تفکیک باید انجام بشه به خاطر اینهست که اونجا جسم و جنسیت مشخص هست.اما اینجا شما میتونی یک خانوم باشی و با هر آیدی خواستی نظرت رو بگی و میتونی آقا باشی و این کار رو انجام بدی.دقیقا همون انسان دیدن انسان و نه جنس دیدن انسان.(که تو اسلام هم روش تاکید شده)
دوستان دیگه که با تفکیک جنسیتی تو مکانهای دیگه جامعه مخالف هستن چرا به خودشون اجازه میدن بدون اوردن دلیل و بدون بحث منطقی شروع کنن به تمسخر این مسائل؟!؟!؟؟!؟!؟؟!

از دوست باز کننده تایپیک میخوام خواهشا کمی در زدن تایپیکها دقت کنن.
ممنون.
البته اگر بخشی ایجاد بشه برای بانوان خوبه ولی مشکلاتی داره مشکلی که داره این توی بخش بانوان فقط باید بانوان وارد بشن حالا شما بگید چطور اینکارو بکنیم که فقط خانمها وارد بشن (مشخص نیست)و حتی باعث کنجکاوی میشه که چه بحث هایی میشه
به نظر من عملی نمیشه فقط میشه قسمت هایی رو که مخصوص بانوان هست رو توی بخش بانوان حمع اوری کنیم
(۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۲۱)آل طه نوشته است: [ -> ]خیلی خوبه
به خدا تیترو که دیدم فکر کردم از این تیترای سرِکاریِ که میخوان آدمو تحریک کنن کلیک کنه.
دانشگاه که ok شد (البته خدا رو شکر نشد)
فقط مونده اینجا و چند جای دیگه
یحتمل مدینه ی فاضله ی ما هم شهریست که طرح تفکیک جنسیتی در آن بین زن و شوهر هم انجام شود.
برادران یک لحظه فکر کنید, همین کارها را کردیم که دختر 20 ساله ی ما هنوز احکام مربوط به خودش را هم نمیداند چه برسد به احکام شوهرداری.
اگر از دلیل حرف بزنید هم...
طبعا دلیل من دلیلیست که شما (موافقان گرامی این طرح) از پاسخ گویی به آن عاجز خواهید بود
دلیل من این است :
باز هم میگویم معیار حق فقط یک چیز است آن هم فقه شیعه ی علوی.
نه ذرةالمثقالی کمتر نه بیشتر.
خداوند برای اختلاطی در این حد حتی کراهت کوچکی هم در نظر نگرفته.
لینک زیر را مطالعه فرمایید و نظرتان را بگویید:
http://www.womenrc.com/News/59052.htm
شما فرمودید:
""با تفکیک جنسیتی وقتی کسی به داخل سایت می اید می تواند بفهمد که ما مسلمان واقعی هستیم و واقعا به چیز هایی که می گوییم عملا عمل می کنیم گروه کاربری خیلی محدود است من معتقد به تفکیک کلی سایت هستم ""
برادر یا خواهر گرامی Islam Lover
ابتدا به این سوال من پاسخ بدهید
منظور شما از اسلام تشیع اثنی عشری هست یا نه؟
اگر هست لطف کنید و به این سوال دوم من هم پاسخ دهید
کجای فقه شیعه ی دوازده امامی, اختلاطی در این سطح, و بحث دختر و پسر به صورت غیر حضوری در مورد مسائل اعتقادی را دارای اشکال میداند؟ آن هم بحث در مورد چنین مسائلی..
اگر بخواهید مسائلی را که واجب است امروز یک جوان شیعه بداند طبقه بندی کنید, به نظر خودتان مباحثی که در این سایت مورد پژوهش است, در طبقه ی چندم قرار میگیرد؟
آیا توجه کرده اید که اگر حکمی را به اسلام نسبت دهید در حالی که آن حکم از اسلام نباشد چه گناهی کرده اید؟
آیا میدانید عقوبت بدعت گذاری چیست؟
پس لطفا اگر نظر شخصی شما این است که بهتر است فلان کار رخ بدهد, بگویید به نظر من اینطور بهتر است, نگویید اگر مسلمانیم باید اینطور بکنیم, چون این حرف شما این معنا را میدهد: "اسلام میگوید اینطور بهتر است"
دوست عزیز بنده با نظر شما در مورد این مسئله سایت کاملا موافقم.اما شما که منطقی هستین چرا؟؟؟؟
چرا مسائل دیگه رو با این به قول خودتون بدعت آمیخته میکنید و میگید که اینکار در همه جا اشتباست و با تمسخر میگین که مدینه فاضله باید ...
دوست من تفکیک جنسیتی در دانشگاه و بعضی از مکانهای دیگه واقعا لازم هست.دلیل هم علمی و هم استدلالی و تجربی و هم شرعی برای این کار وجود داره.
اینکه گفتین همین کارها رو کردیم که دختران ما با بعضی امور آشنا نیستن چه ربطی به تفیکیک جنسیتی داشت؟؟؟؟
اون مسائل رو باید با اموزش حل کرد نه با اینکه بزاریم دختر و پسر جوون ما به انواع فساد دچار بشن تا مثلا تجربه شوهر داری کسب کنن!!
کدوم منطق کار اشتباهی رو که قبلا تجربه شده باز هم میره و تجربه میکنه؟!
میگید کجا تجربه شده.کشورهای اروپایی رو ببینید.اصلا چرا راه دور بریم همین داشنگاه های خودمون رو ببینید چطور شده حیاط خلوت عده ای برای دختر بازی یا عشوه گری.
چند درصد از همین دختران و پسران توی همین دانشگاها شروع میکنن به کنار گذاشتن چادر و دوست شدن با پسرا؟!؟!؟!؟
کاش دوست شدنشنون فایده داشت.چند در صد از این دوستیها به ازدواج ختم میشه؟چند در صد از اونایی که ازدواج کردن کارشون به طلاق کشیده نشده؟چند درصد از اونایی که کارشون به طلاق کشیده نشده شما میتونی تضمین کنی که بچه هاشون رو مثل خودشون اهل دوست شدن بار نیارن؟؟؟؟؟
با یه نگاه ساده به جامعه امروزی میتونید همه این مسائل رو متوجه بشید.
غرب رو مثال نزدم چون کاملا دیگه مشخص هست.
خواستین حتی براتون یک پژوهش از خود کشور امریکا میزارم که این تفکیک جنسیتی رو حتی برای بالا رفتن سطح اموزش هم مفید میدونن.
من هم مخالف هستم
همون طور که وحید جان گفت دانستن شرعیات برای مرد و زن
نیاز هست و گاهی اوقات نیاز هست چیزهایی در مورد جنس مخالف بدانیم
تا در زمینه ی امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم و دانستن و داشتن
اطلاعات در رابطه با دنیای جنس مخالف هم فکر نکنم چیز بدی باشد
در کل این کار چیز جالبی نخواهد شد...
با سلام
با احترام به نظر همه دوستان

گرچه اصلا انتظار چنین نظری را نداشتمSmileExclamation
واقعا اگه دو روز دیگه گفتن 100 رحمت به وهابیون عربستان ناراحت نشیمDodgy
اولا که اینجا فضای مجازیه و روند فعالیتش با سایتهای دیگر فرق میکنه اینجا محیطی برای سرگرمی و وقت گذرانی نیست.
اینجا برای کسب علم و دانش هست
در ثانی مگر در یک خانواده اعضای مونث جدای از مذکر ها زندگی میکنند؟
پس اگر اینطور است بحث حجاب هم به شما ارتباطی ندارد چون مربوط به جسم زنان است و آنها مطلقا باید بدانند ExclamationExclamationExclamation
همانطور که مردان راجب حجاب بانوان بحث میکنند زنان هم میتوانند در مورد بعضی از احکام مردان بحث میکنند.
من نمیدانم شما چند سالتون هست . به هر حال مردان و زنان ازدواج میکنند و باید هر دو علت احکام همدیگر رو درک کنند که از روی ناآگاهی با احکام یکدیگر مخالفت نکنند.
در کوچکترین و در عین حال مهم ترین جامعه انسانی ، که همان خانواده است نظرات و عقاید متفاوتی پیدا میشه . خیلی از خانواده ها هستن که مثلا یکی از پسر ها بسیار اسلامی است و دیگری اینطور نیست. یا مثلا دختری به حجاب اعتقاد دارد که خواهر و برادرش به حجاب زن اعتقاد ندارند.
پس آگاهی و اطلاعات باید به دست بیاد تا بتوانیم از عقایدمون، هم دفاع کنیم و هم در امر به معروف و نهی از منکر ازش بهره ببریم . وقتی برای عقایدمون دلیل کافی و لازم نداشته باشیم چه بسا که اعتقاد خودمان رو هم از دست بدیم

بنابراین کاربران هدفشان در این سایت کسب علم است نه چیز دیگر .
همه کاربران فرقی نمیکند چه پسر با پسر یا ،پسر با دختر باید در ارسال ها و رفتارشان عفت کلام داشته باشند هم در محیط مجازی و هم در محیط واقعی .
و تا حالا همدر این سایت موردی نبوده .
چون اینجا جنسیت مطرح نیست.

و یکی از چیزهایی که برای کاربران سایت مهم است ، زمان است . اینجا برای خوش گذروندن و وقت تلف کردن نیامدن . اینجا آمدن برای کسب آگاهی تا زودتر بتوانند خودشان را برای مسائل مهم زندگیشان یعنی ظهور آماده کنند.
دوستان اینطوری که شما حرف می زنید مثل اینکه اعضای مونث سایت مثل خواهرانتان هستند
خب اگر واقعا اینطور است ککه خوب هست من فقط می خواستم حرمت ها شکسته نشود و خط قرمز ها رعایت شود اگر می دانید که این اتفاقات نمی افتد پس دلیلی بر تفکیک جنسی نیست
دوستی گفتند شما با این کارتان موجب سود جویی بعضی افراد شدید
من به شما می گویم این دوستان از هر فرصتی برای سو استفاده و تمسخر استفاده می کنند اگر بخواهیم به حرف انها اهمیت دهیم که باید لا تا گام حرف نزنیم و ساکت بنشینیم
بذار حرفشان را بزند ما که می دانیم همش سو استفاده است
در پناه خدا
امام علی(علیه السلام) می فرماید:

«لا تری الجاهل الا مفرطا او مفرِّطا»(نهج البلاغه، حکمت ۷۰)

همیشه جاهل یا افراط گر یا تفریط کننده است.

با سلام
قصد توهین ندارم
ولی شما یا سنتون کمه و از روی احساسات این بحث رو مطرح کردید
یا انقدر عشق به خدا دارین که فکر می کنید باید اعمال خودتون و بقیه برای خداوند خیلی خارق العاده باشن
یک لحظه یاد راهبان مسیحی افتادم Blush

به نظرتون احترام می گذارم و می دونم که نظرتون خیر هست ولی بهتره یکم روی این مطلب فکر کنید

موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع