تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: افراط و تفریط
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
این دفعه می خوام یعنی از این به بعد می خوام در راستا زنده کردن امر به معروف و نهی از منکر کار کنم
یکی از مشکلات در عرصه فرهنگی افراط و تفریط می باشد.
چطور میشه به کسی که در voa مردم ایران رو احمق و بی شعور خطاب می کنه مجوز البوم می دهند ولی امثال شادمهر عقیلی ها امثال یاس ها امثال گلشیفته ها امثال معتمد اریاها فراری میدن
همین شادمهر عقیلی کلیپ اهنگ جدیدش رو گرفتم باور نمی کردم جزء خانواده شهید هستش چقدر افسوس خوردم از کجا به کجا رسیده
چرا به عدل رفتار نمی کنیم؟
چرا مسوولین ما نسبت به احساسات جوونها بی توجه اند؟
چرا یه ادم باید طی سه روز
تومان1000000000000000
وام بگیره ولی یه جوون می خواد وام ازدواج بگیره باید سه ماه بدبختی بکشه تا 5میلیون بهش بدن تازه اگر ضامن داشته باشه
چرا بین مردم فرق میزاریم؟
و چرا چرا چرا

خواهش می کنم بحث رو سیاسیش نکنید شاید در مورد ادم های سیاسی حرف بزنیم ولی کاری به حزب و جریانشون و مقامشون نداریم
حالا میخوام بهم جواب بدین که چرا جامعه ما به اینجا رسیده؟

خواهش دارم پست حذف نکنید

یاعلی
چرا باید نماز مغرب رو 3 رکعت خوند؟
چرا موقع وضو باید اول آب رو روی دست راست ریخت؟

چرا در نماز باید دو بار در هر رکعت به سجده رفت؟
چرا در حج باید هفت دور درو خانه خدا چرخید؟
(۳/مرداد/۹۰ ۱۹:۰۰)Unname28 نوشته است: [ -> ]چرا باید نماز مغرب رو 3 رکعت خوند؟
چرا موقع وضو باید اول آب رو روی دست راست ریخت؟

چرا در نماز باید دو بار در هر رکعت به سجده رفت؟
چرا در حج باید هفت دور درو خانه خدا چرخید؟

تمسخر کردن کار خوبی نیست
این هایی که محمود جان گفتی یک سری از درد های
جامعه ی ما هستش متاسفانه در برخی موارد خیلی
کم کار شده و کاری از دست ما برنم یاد یا حداقل نمیشه انجام
داد
(۳/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۲)محمود نوشته است: [ -> ]این دفعه می خوام یعنی از این به بعد می خوام در راستا زنده کردن امر به معروف و نهی از منکر کار کنم
یکی از مشکلات در عرصه فرهنگی افراط و تفریط می باشد.
چطور میشه به کسی که در voa مردم ایران رو احمق و بی شعور خطاب می کنه مجوز البوم می دهند ولی امثال شادمهر عقیلی ها امثال یاس ها امثال گلشیفته ها امثال معتمد اریاها فراری میدن
همین شادمهر عقیلی کلیپ اهنگ جدیدش رو گرفتم باور نمی کردم جزء خانواده شهید هستش چقدر افسوس خوردم از کجا به کجا رسیده
چرا به عدل رفتار نمی کنیم؟
چرا مسوولین ما نسبت به احساسات جوونها بی توجه اند؟
چرا یه ادم باید طی سه روز
تومان1000000000000000
وام بگیره ولی یه جوون می خواد وام ازدواج بگیره باید سه ماه بدبختی بکشه تا 5میلیون بهش بدن تازه اگر ضامن داشته باشه
چرا بین مردم فرق میزاریم؟
و چرا چرا چرا

خواهش می کنم بحث رو سیاسیش نکنید شاید در مورد ادم های سیاسی حرف بزنیم ولی کاری به حزب و جریانشون و مقامشون نداریم
حالا میخوام بهم جواب بدین که چرا جامعه ما به اینجا رسیده؟

خواهش دارم پست حذف نکنید

یاعلی
سلام.
دوست گرامی حرفای شما دو موضوع کاملا جدا از هم هست.
قسمت قرمز رنگ که مروبط میشه به مشکلات اقتصادی و تبیضها رو قبول دارم.متاسفانه این مسائل وجود داره .
اما در مورد شاد مهر و کسانی که نام بردی.
این افراد اکثرا خواسته هایی دارن که با روح اسلام همخونی نداره.همین شادمهر چقدر کلیپ رقص با زنان رو بیرون داده؟ یا حرفهای معتمد آریا یا یاس و...این اشخاص خواسته هاشون خواسته های درستی نیست.افرادی هستن با افکاری غربی و خواسته هایی دارن در حد آزادی مطلق مثل غرب.اینکه شادمهر عضوی از انواده شهداست یا نه دلیل بر حق بودنش نمیشه.
وصیت نامه شهدا رو که یادتون نرفته؟افراد بعد از جنگ سه دسته میشن...
این افرادی که گفتین خودشون با خواسته های خودشون باعث شدن کارشون به اونجا کشیده بشه.
در مورد احساسات جوونها هم بیشتر توضیح بدین،چون اصلا واضخ نیست منظورتون چی هست.
نقل قول:
(۳/مرداد/۹۰ ۲۰:۵۵)yahya63 نوشته است: [ -> ][/color]
سلام.
دوست گرامی حرفای شما دو موضوع کاملا جدا از هم هست.
قسمت قرمز رنگ که مروبط میشه به مشکلات اقتصادی و تبیضها رو قبول دارم.متاسفانه این مسائل وجود داره .
اما در مورد شاد مهر و کسانی که نام بردی.
این افراد اکثرا خواسته هایی دارن که با روح اسلام همخونی نداره.همین شادمهر چقدر کلیپ رقص با زنان رو بیرون داده؟ یا حرفهای معتمد آریا یا یاس و...این اشخاص خواسته هاشون خواسته های درستی نیست.افرادی هستن با افکاری غربی و خواسته هایی دارن در حد آزادی مطلق مثل غرب.اینکه شادمهر عضوی از انواده شهداست یا نه دلیل بر حق بودنش نمیشه.
وصیت نامه شهدا رو که یادتون نرفته؟افراد بعد از جنگ سه دسته میشن...
این افرادی که گفتین خودشون با خواسته های خودشون باعث شدن کارشون به اونجا کشیده بشه.
در مورد احساسات جوونها هم بیشتر توضیح بدین،چون اصلا واضخ نیست منظورتون چی هست.
[/quote]

تا اونجایی که من اطلاع دارم شادمهر 2یا3فیلم جبهه ای بازی کرده
اینیم که شما میگی مربوط میشه به بعد مهاجرت ایشون

اما در مورد احساسات جوونا
اولا فکر کنم خود شما یه جوون باشید
اگر باشید لازم به توضیح من نیست

دوما جوون میخواد موثر باشه
میخواد برای هدفی که داره عملی انجام بده صرف حرف زدن نباشه

برای مثال یه جوون ایده یه فیلم مهدوی داره ولی توان اقتصادی برای عملی کردن ایده شو نداره
خب میره پیش مسوولین
تازه اگر بهش اعتماد کنن میگن بیا این مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال کمک نهادهای دولتی به شما
یعنی این مملکت یه مملکت صاحب الزمانی هست؟
یعنی نباید قدر جوونا رو بدونیم؟
بگم من خودم بیست سالمه انقدر گفتم جوونا انگار 60سال دارم
حالا قضیه وامم روش بزارید مطلب دستتون میاد.

یاعلی
نقل قول:تا اونجایی که من اطلاع دارم شادمهر 2یا3فیلم جبهه ای بازی کرده
اینیم که شما میگی مربوط میشه به بعد مهاجرت ایشون

اما در مورد احساسات جوونا
اولا فکر کنم خود شما یه جوون باشید
اگر باشید لازم به توضیح من نیست

دوست من در مورد شادمهر باید بگم که ایشون اگه حتی 20 تا فیلم هم بازی کرده باشه وقتی نتونه اصالت خودش رو حفظ کنه چه فایده ای داره؟؟حتی اگه رزمنده هم بوده باشه باز هم وقتی نتونه جلوی هوای نفس خودش رو بگیره همه کارهای درستش از بین میره.اگه واقعا دل پاک و با ایمانی داشت نباید راه می افتاد بره اونور و اونطور برنامه اجرا کنه.

در مورد احساسات
بنده جوون هستم اما متاسفانه تو جامعه امروزی ما از احساسات تعاریف زیادی وجود داره و تا مشخص نشه که کدوم احساسات منظور شماست نمیشه در موردش بحث کرد.

نقل قول:وما جوون میخواد موثر باشه
میخواد برای هدفی که داره عملی انجام بده صرف حرف زدن نباشه

برای مثال یه جوون ایده یه فیلم مهدوی داره ولی توان اقتصادی برای عملی کردن ایده شو نداره
خب میره پیش مسوولین
تازه اگر بهش اعتماد کنن میگن بیا این مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال کمک نهادهای دولتی به شما
یعنی این مملکت یه مملکت صاحب الزمانی هست؟
یعنی نباید قدر جوونا رو بدونیم؟
بگم من خودم بیست سالمه انقدر گفتم جوونا انگار 60سال دارم
حالا قضیه وامم روش بزارید مطلب دستتون میاد.
با این قسمت حرفاتون کاملا موافقم .این یکی از ضعفهای بزرگ ماست که متاسفانه هیچ مسئولی هم بفکرش نیست و دشمن هم دقیقا از همین نقطه ضعف داره استفاده میکنه.
نمیدونم کی این مسئولین ما میخوان بیدار بشن!
دوست عزیز در مورد بخش اول
شما یکی رو در نظر بگیرید که یه چاهی رو توی مسیر پر رفت و امدی حفر می کند، بدون اینکه نواری یا تابلو هشدار دهنده ای نصب کند،خب اگر کسی توی چاه بیافته در درجه اول تقصیر خودشه که چاه رو ندیده ولی اشتباه او بی دقتی بوده و اشتباه اون فرد نصب نکردن علاءم هشدار دهنده
در مورد شادمهرها من نمیگم مقصر اصلی مسوولین هستن این بس واضح است که هر کس مسوول سرنوشت خودشه چون حق انتخاب داشته ولی چرا باید جامعه ای بسازیم که جوون مرتب بین بد و خوب باید یکی رو انتخاب کنه؟
چرا نباید جامعه ای داشته باشیم که هدف جوون موقع نماز به مسجد رفتن باشه؟ایا هدف یه پسر تو پارکا چرخیدنه دنبال یه دوست دختر با بلعکس
من نمیخوام بگم ما نباید به جوون اجازه انتخاب بدیم
ولی میگم میشه جوون رو سر دوراهی
خوب و خوبتر یا افضل وافضل تر قرار داد.
بهر حال هر چی بکاری همون رو درو می کنی
برای مثال
اگر برای یه جوون جا بندازی نماز اول وقت هست اخر وقتم هست
خب اون بهر حال نمازشو می خونه ولی یا اول وقت یا اخر وقت،که اصلش نفس عمل هست.

در مورد دومی
خیلی واضح است، نباید جوون به جایی برسه که احساس پوچی بکنه
جوون پویا و فعاله و نمی تونه خیلی صبر کنه تا ببینه ایا کسی کاری می کنه یانه؟
به قول معروف هیچ وقت یه جوون سالم توی پیاده رو ،رو نمی بینی پشت پیرمردها وپیرزنها راه بره اگر جایی پشتشون بیفته بلافاصله میپره اونور جوی اب اون پیرمرد یا پیرزن رو رد میکنه برمیگرده تو پیاده رو ،حداقل من که اینطوریم

بعد یه اشتباه مسوولین رو براتون میگم
که مشکل اصلی در برقراری ارتباط بین مسوولین و جوونا هستش

لپ کلام الان شیوه برخورد با جوون شیوه ی نهی از منکره در صورتی که باید امر به معروف و نهی از منکری باشه.

یاعلی
(۴/مرداد/۹۰ ۱:۳۲)محمود نوشته است: [ -> ]دوست عزیز در مورد بخش اول
شما یکی رو در نظر بگیرید که یه چاهی رو توی مسیر پر رفت و امدی حفر می کند، بدون اینکه نواری یا تابلو هشدار دهنده ای نصب کند،خب اگر کسی توی چاه بیافته در درجه اول تقصیر خودشه که چاه رو ندیده ولی اشتباه او بی دقتی بوده و اشتباه اون فرد نصب نکردن علاءم هشدار دهنده
در مورد شادمهرها من نمیگم مقصر اصلی مسوولین هستن این بس واضح است که هر کس مسوول سرنوشت خودشه چون حق انتخاب داشته ولی چرا باید جامعه ای بسازیم که جوون مرتب بین بد و خوب باید یکی رو انتخاب کنه؟

دوست گرامی این انتخاب بین بد و خوب همیشه بوده و هست.زمان پیامبر هم این مسئله وجود داشته.تنها کاری که حکومت میتونه بکنه اینکه زیمنه رو برای کار خوب فراهم کنه و زمینه کار بد رو از بین ببره.اینکه چرا تو این مورد موفق نشدیم به خیلی از مسائل بر میگرده.
اگه خواستین بگین تا چند نمونه مثال بزنم

چرا نباید جامعه ای داشته باشیم که هدف جوون موقع نماز به مسجد رفتن باشه؟ا

این حرفتون درست اما همونطور که گفتم این مشکل جنبه های مختلفی داره که واقعا براتون سئوال هست بگید تا چند نمونه عنوان کنم.چونواقعا این بحث طولانی هست اینطور پیشنهاد میدم

یا هدف یه پسر تو پارکا چرخیدنه دنبال یه دوست دختر با بلعکس

راستشو بخواین منظورتون رو از این جمله اصلا متوجه نشدم.

من نمیخوام بگم ما نباید به جوون اجازه انتخاب بدیم
ولی میگم میشه جوون رو سر دوراهی
خوب و خوبتر یا افضل وافضل تر قرار داد.
بهر حال هر چی بکاری همون رو درو می کنی

اینکه بدی رو از بین ببریم و فقط بین خوب و خوبتر حق انتخاب بزاریم یک کار نشدنی هست.اما قبول دارم که میشه با فرهنگ سازی درست و تقویت دین در عرصه اجتماع جامعه ای به مراتب(نزدیک به 80 درصد)سالمتری داشت.اما علت اینکه نتونستیم تا الان این کار رو انجام بدیم دیگه باز هم بر میگرده به خیلی از مسائل.

در مورد دومی
خیلی واضح است، نباید جوون به جایی برسه که احساس پوچی بکنه
جوون پویا و فعاله و نمی تونه خیلی صبر کنه تا ببینه ایا کسی کاری می کنه یانه؟
به قول معروف هیچ وقت یه جوون سالم توی پیاده رو ،رو نمی بینی پشت پیرمردها وپیرزنها راه بره اگر جایی پشتشون بیفته بلافاصله میپره اونور جوی اب اون پیرمرد یا پیرزن رو رد میکنه برمیگرده تو پیاده رو ،حداقل من که اینطوریم

بعد یه اشتباه مسوولین رو براتون میگم
که مشکل اصلی در برقراری ارتباط بین مسوولین و جوونا هستش

لپ کلام الان شیوه برخورد با جوون شیوه ی نهی از منکره در صورتی که باید امر به معروف و نهی از منکری باشه.

یاعلی

با این قسمت حرفتون کاملا موافقم

جواب رو داخل پسستون دادم.اما دوست من اگه کمی به دور و ور خودمون نگاه کنیم جواب خیلی از مسائل رو میگیرم.
تهاجم وسیع اقتصادی...
تهاجم وسیع فرهنگی...
تهاجم وسیع سیاسی...
تهدیدهای نظامی و و و و و ....
کمرنگ شدن دین بین جامعه...
از همه مهمتر مسئولین نالایق و وظیفه نشناس.
در یک کلام ما مقصر هستیم اما این وسط عواملی هم موثر هستن.
سنگهایی که جلوی پای ما میندازن جلوی پای هر کشوری انداخته بودن تا حالا کشورشون نابود شده بود.این رو با اطمینان بهتون میگم.
نمیخوام بحث رو بیشتر باز کنم.
من یه تایپیکی زدم در مورد عملکرد صدا و سیما که یکی از موثرترین عواملی هست که میتونه فرهنگ سازی بکنه.لطف کنید و اون رو بخونید شاید متوجه یکی از علتهایی که دنبالش میگردید بشید.
اما اصل بحث بنده این بود که شما نمیتونید بگید که مثلا شادمهر به خاطر اینکه مسئولین باهاش بد برخورد کردن رفته و اونور ترانه های لس انجلسی خونده.شادمهر اون نوع آزادی رو میخواست و تو ایران پیدا نکرد و به خاطر همین رفت.حالا اون نوع آزادی رو اونجا پیدا کرده.
این نشون میده خواسته هاش خارج از احکام دینی ما بوده.نه به خاطر اینکه حکومت باهاش مخالف کرد،بلکه به خاطر نوع موسیقی که تو ان کشورها پیش گرفته این حرف رو میزنم.
دوست عزیز منظورم از خوب و بد این نیست که نباید انتخابی بین خوب بد باشه اصلش ما برای این افریده شده ایم که بین بد وخوب یکی رو انتخاب کنیم.
ودر مورد زمینه ها حرف منم همینه منتها منظورم رو نتونستم درست برسونم

بعد اگر امکان داره یکی از این جنبه های این معضلات رو شرح بدین ممنون میشم.

ودر مورد بخش دوم نظرتون
دلیل اینکه این تهاجمات تونسته تاثیر بزاره چیه؟
کمرنگ شدن دین
یکی از اصلی ترین اشتباهاتی که منجر به این موضوع شده
عدم توانایی در ارتباط برقرار کردن با نسل جوون هست که قبلا دلیلش رو گفتم
مسوولین
متاسفانه کوتاهی برخی از مسوولین واقعیت داره
ولی خب چرا اینطوری هستن خب دوباره بر می گرده به وضع جامعه

واما در مورد شادمهر ها
اینکه می خواسته بره اونور واین تقصیر مسوولین نیست تاحدی قبول دارم
ولی مگه ما قراره فقط با موافقامون ارتباط برقرار کنیم یعنی هر کی که شیفته فرهنگ غرب شد باید ولش کرد ،همینطور بلا تکلیف بمونه
خیر ،آیا نمی شد با افراط نکردن امثال این افراد را زیر دستمون نگه داریم
خب اون فرد هر چی باشه بالاخره به اعتقادات اکثر جامعه احترام میزاره
اون ادم برای کی اهنگ میخونه
برای کی نقش بازی می کنه
خب برای همین مردم
پس باید احترام بذاره
اما ممکنه اشتباه یک فرد اون رو از اسلام دور کرده باشه ،یا باعث این شده باشه که در مورد اسلام جوری دیگه فکر کنه

من اصل مطلبم اینه که نه افراط داشته باشیم نه تفریط بلکه باید طبق امر به معروف و نهی از منکر و عدل برخورد کرد.
حالا جامعه ما چطوریه؟
من یه مثال ساده میزنم در مورد همین امر به معروف
یا افراط میکنیم وفقط نهی از منکر می کنیم ویا تفریط تا جایی که امر به معروف کردن ونهی از منکر کردن رو دردسر می دونیم
اینو جدی میگم
اصلا یه مورد عینی میگم
من مغازه داداشم کار می کنم
یروز با همسایه مون داشتیم صحبت میکردیم که یه معتاد ،تقریبا معتاد اومد رفت سراغ صندوق صدقات تا خالیش کنه
این صندوق روبروی یه ساندویچی هستش ،خلاصه یکی از این مشتریا ساندویچیه اومد گرفتش
اول باهاش صحبت کرد ولی اثر نداشت دوباره اومد سراغ صندوق که یارو دستش رو گرفت زنگ بزنه به پلیس
این همسایه ی ما گفت بابا یارو عجب خریه نمیگه که یدفعه یه چاقو در بیاره بزنه بهش.
بهش گفتم خب فوقش میمیره که چون هدفش امر به معروف و نهی از منکر بوده شهید محسوب میشه
باور کنید همسایه مون حرفی زد که شاخ دراوردم اخه این بابا هر روز نیم ساعت قرانم میخونه.
گفت ولم کن بابا چی میگی؟

خب اینم فکر فردی از جامعه ما
حالا نظر شما چیه؟

یاعلی
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع