دوستان عزیزم سلام
به امید خدا قصد داریم سهمی هر چند اندک در پیشبرد اهداف اسلام داشته باشیم .
ان شاالله قرار شده گروهی تشکیل شود که همکاری و هم دلی اعضا مقالاتی را تهیه کرده ترجمه کنیم و برای استفاده غیر فارسی زبانان در فروم قرار دهیم
ما به 2 گروه نیاز داریم .
1_ نیاز سنجی و انتخاب و نگارش مقالات مفید
2_ترجمه و ارائه مطلب
باشد که این کار مقبول درگاه حق و ولی ایشان قرار گیرد
در مرحله اول طبق برسی هایی که انجام دادیم مشخص شده که یکی از موانع پیشرفت اسلام در غرب این است که در انجا گمان میکنند اسلام یعنی طالبان . و ترور و عملیات انتحاری
اپتدا به امید خدا و کمک اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قصد داریم در این زمینه کار کنیم .
به نظر شما چگونه باید این تفکر را رفع کرد ؟
مقالات مناسبی که به فارسی و یا انگلیسی در اختیار دارید و یا خودتان نگارش میکنید جهت تایید و ترجمه در همین تاپیک قرار دهید
به نظر من باید اسلام رو از وهابیت جدا نشون بدیم . یعنی با معرفی تفکر و ریشه های وهابیت نشون بدیم که اسلام مخالف وهابیت است و انها مسلمان نیستند
طبق ملاحظات و تحقیقات انجام شده زمینه خوبی برای گسترس دین مبین اسلام فراهم است پس فرصت را از دست ندهیم
لطفا کسانی که قلم توانا یا قدرت ترجمه دارند برای جهاد اماده شوند
یا تشکر
(۸/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوستان عزیزم سلام
به امید خدا قصد داریم سهمی هر چند اندک در پیشبرد اهداف اسلام داشته باشیم .
ان شاالله قرار شده گروهی تشکیل شود که همکاری و هم دلی اعضا مقالاتی را تهیه کرده ترجمه کنیم و برای استفاده غیر فارسی زبانان در فروم قرار دهیم
ما به 2 گروه نیاز داریم .
1_ نیاز سنجی و انتخاب و نگارش مقالات مفید
2_ترجمه و ارائه مطلب
باشد که این کار مقبول درگاه حق و ولی ایشان قرار گیرد
در مرحله اول طبق برسی هایی که انجام دادیم مشخص شده که یکی از موانع پیشرفت اسلام در غرب این است که در انجا گمان میکنند اسلام یعنی طالبان . و ترور و عملیات انتحاری
اپتدا به امید خدا و کمک اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قصد داریم در این زمینه کار کنیم .
به نظر شما چگونه باید این تفکر را رفع کرد ؟
مقالات مناسبی که به فارسی و یا انگلیسی در اختیار دارید و یا خودتان نگارش میکنید جهت تایید و ترجمه در همین تاپیک قرار دهید
به نظر من باید اسلام رو از وهابیت جدا نشون بدیم . یعنی با معرفی تفکر و ریشه های وهابیت نشون بدیم که اسلام مخالف وهابیت است و انها مسلمان نیستند
طبق ملاحظات و تحقیقات انجام شده زمینه خوبی برای گسترس دین مبین اسلام فراهم است پس فرصت را از دست ندهیم
لطفا کسانی که قلم توانا یا قدرت ترجمه دارند برای جهاد اماده شوند
یا تشکر
اقا وحید نظر این حقیر اینه که اسلام واقعی رو معرفی کنیم یعنی نخوایم برای این اونا رو میخوایم بد جلوه بدیم با اسلام بازی کنیم
لپ کلام اسلام ناب محمدی رو به جهانیان معرفی کنیم حتی با طرز رفتار و عمل خودمون.
یاعلی
بعدش با نشون دادن اسلام ناب محمدی بگیم اینا از خوارج منحرف ترن
خونریزی فراوان می شود واز هر نه نفر ، هفت نفر کشته می شود ویا از هر هفت نفر ،پنج نفر کشته می شود.تا شخص نادان بگوید :مانیازی به ال محمد نداریم!..
امام علی(علیه السلام)
منتخب الاثر ص441-بحارالانوار ج52،ص207
یاعلی
سلام علیکم
چند کتاب که برای پیش برد اسلام و معرفی آن خیلی خوب است و چیزهای خوبی برای ترجمه هستند. لینک دانلود آن ها را گذاشته ام (خود اسم کتاب ، فایل ها pdf هستند)
نویسنده کتاب ها ، محقق بزرگ قرآنی مرحوم علامه صادقی تهرانی است.
1-تاریخ اندیشه و تمدن
توضیح: نویسنده در این کتاب اثبات می کند که تمام پیشرفت های بشری به خاطر حضور پیامبران و تعالیم آن ها بوده و در آن تعالیم قرآن را به بهترین و علمی ترین وجه شرح داده است. همچنین به نظریات دانشمندان غربی حمله های سخت کرده و اندیشه های آنان را با تعالیم قرآن مقایسه نموده و بسیاری از آنها را ضد بشریت و تمدن یافته است و نظریاتی را که منطبق با اسلام بوده از آن ها آورده.
2- آيات رحمانى (در پاسخ به كتاب آيات شيطانى)
این کتابِ کوچک ولی کامل ، در جواب کتاب آیات شیطانی نوشته شده (کتابی که قرآن را وحشیگری می نامید) و مطالب خیلی جالب با توسل به خود قرآن کریم دارد.
3- ستارگان از ديدگاه قرآن
این کتاب در مورد نظام خلقت از منظر قرآن کریم و نظریات بدیع و جالبی و تازه ای است که قرآن درباره این موضوع دارد. در این کتاب دانش بشری نجوم و فیزیک توسط قرآن نقد شده و آن نظریات علمی که مطابق با قرآن بوده تایید شده.
4-بشارت عهدین
این کتاب نقد دقیق و علمی تورات و انجیل و حاوی بشارت های کتاب های مقدس از معتبر ترین متن آنها درباره پیامبر اسلام ، شریعت او و حضرت مهدی می باشد.این کتاب مسیحیان و یهودیان زیادی را مسلمان کرده است.
5- علی و زمامداران
علی و الحاکمون
کتابی است در مورد خلافت بلافصل و معرفی شخصیت حضرت علی علیه السلام که علامه امینی در مورد آن فرموده است : این کتاب الغدیر کوچک است. عربی آن را هم که گذاشته ام.
6- نگرشى جديد بر حقوق بانوان در اسلام
نگرشی جدید در مورد حقوق بانوان از منظر که جواب تمام شبهه ها در مورد حق زن در دین است و شبهه پایمال شدن حقوق زن در اسلام و محدودیت او را به کلی رفع می کند.
بنده در کار ترجمه وارد نیستم.
علی جان قصد مقالات کوتاه است . به نظر بشارت عهدین کتاب خوبیه اما ترجمه یک کتاب نمیدونم ایا در توان ما هست؟اونهم یک کتاب تخصصی .
اگر بتونیم همین کتاب رو یک خلاصه در قالب چند مقاله ارائه بدیم که باعث کنجکاوی و پیگیری از طرف غیر مسلمانان بشه بسیار عالیه .
اگر هم که کتاب ترجمه شده رو دارید که چه بهتر لینک بزارید تا همراه با مقاله ای کوتاه جهت معرفی قرار بدیم
یا اگر دوستان برنامه ای برای ترجمه دارند بفرمایند تا برسی منیم
در پناه حق
این کتاب ها به صورتی نوشته شده که بخش هایش ارتباط زیادی باهم از لحاظ متنی ندارند
بنابراین می توان تکه تکه از آن ها جدا کرد
کتاب بشارات عهدین چنان هم تخصصی نیست ، خانواده بنده که راحت می خواندند
طرح شما عالیه (خلاصه کردن) و به نظرم برای همه کتاب ها خوبه
ترجمه شده رو که موجود نیست و تا حالا کسی ترجمه نکرده
البته ایشون کتب عربی خیلی دارند که از دفترشون قابل تهیه هست و بنده هم از عربی هایی که در اینترنت بود همین را به درد این کار یافتم (علی و الحاکمون)

(۸/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]علی جان قصد مقالات کوتاه است . به نظر بشارت عهدین کتاب خوبیه اما ترجمه یک کتاب نمیدونم ایا در توان ما هست؟اونهم یک کتاب تخصصی .
اگر بتونیم همین کتاب رو یک خلاصه در قالب چند مقاله ارائه بدیم که باعث کنجکاوی و پیگیری از طرف غیر مسلمانان بشه بسیار عالیه .
اگر هم که کتاب ترجمه شده رو دارید که چه بهتر لینک بزارید تا همراه با مقاله ای کوتاه جهت معرفی قرار بدیم
در پناه حق
ترجمه با برنامه های پارس و نارسیس و یکی دیگم بود الان خاطر ذهن ندارم.
نظرتون چیه؟
![[تصویر: icon_confused.gif]](http://4.mysafalbum3.com/modules/Forums/images/smiles/icon_confused.gif)
اونطوری نگاه نکنید اره بابا من خاک توسر کرک شدشون رو دارم
فقط ابروم رو نبرید
یاعلی
باسمه تعالی.
با سلام خدمت همه دوستان.نمیخوام بزنم تو ذوقتون ولی کدوم غیر فارسی زبان(مثلا انگلیسی یا ایتالیایی)میاد تو فروم فارسی برای خوندن مطلب به زبان خودش.به نظرم بهتره این مطالب رو تو فرومهایی که مطالب رو به اون زبان ترجمه کردید قرار بدید بهتره و مثمر ثمر تر میشه.
(۸/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۶)علی درستکار نوشته است: [ -> ]این کتاب ها به صورتی نوشته شده که بخش هایش ارتباط زیادی باهم از لحاظ متنی ندارند
بنابراین می توان تکه تکه از آن ها جدا کرد
کتاب بشارات عهدین چنان هم تخصصی نیست ، خانواده بنده که راحت می خواندند
طرح شما عالیه (خلاصه کردن) و به نظرم برای همه کتاب ها خوبه
ترجمه شده رو که موجود نیست و تا حالا کسی ترجمه نکرده
البته ایشون کتب عربی خیلی دارند که از دفترشون قابل تهیه هست و بنده هم از عربی هایی که در اینترنت بود همین را به درد این کار یافتم (علی و الحاکمون)

علی جان . شما زحمت خلاصه نویسی رو بکش تا هم در سایت قرارش بدیم هم به امید خدا ترجمه کنیم . فکر کنم با بشارت عهدین شروع کنیم بهتر باشه . ضمن اینکه مناظره الهی هم مونده . اون رو زحمت بکشید خیلی خوبه .
(۸/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۶)محمود نوشته است: [ -> ] (۸/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]علی جان قصد مقالات کوتاه است . به نظر بشارت عهدین کتاب خوبیه اما ترجمه یک کتاب نمیدونم ایا در توان ما هست؟اونهم یک کتاب تخصصی .
در پناه حق
ترجمه با برنامه های پارس و نارسیس و یکی دیگم بود الان خاطر ذهن ندارم.
نظرتون چیه؟
![[تصویر: icon_confused.gif]](http://4.mysafalbum3.com/modules/Forums/images/smiles/icon_confused.gif)
اونطوری نگاه نکنید اره بابا من خاک توسر کرک شدشون رو دارم
فقط ابروم رو نبرید
یاعلی
محمود جان این نرم افزار ها اونقدرها به درد نمیخوره که بشه استفاده کرد
(۸/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۹)خادم الامام نوشته است: [ -> ]باسمه تعالی.
با سلام خدمت همه دوستان.نمیخوام بزنم تو ذوقتون ولی کدوم غیر فارسی زبان(مثلا انگلیسی یا ایتالیایی)میاد تو فروم فارسی برای خوندن مطلب به زبان خودش.به نظرم بهتره این مطالب رو تو فرومهایی که مطالب رو به اون زبان ترجمه کردید قرار بدید بهتره و مثمر ثمر تر میشه.
در اون مورد هماهنگی های لازم انجام شده و ما قشر خاصر رو به عنوان هدف مد نظر داریم .
ضمن اینکه با سرچ و تبلیغات میتونیم به هدفمون برسیم . به امید خدا و یاری اقا همین جا رو به یک پایگاه تبدیل میکنیم
ضمنا یکی از دوستان زحمت نوشتن مقاله در مورد وهابیت ترور و عملیات انتحاری و خشونت رو بکشه تا رفع اتهام کنیم . در مورد اعدام هم خودم روش کار میکنم
یا حق
ببخشید ، ولی بنده تا حالا تجربه چنین خلاصه نویسی ، اون هم کتابی که از ارزش بالایی برخورداره (و می ترسم مطلب مهمی از اون رو از جا بیاندازم) نداشتم
بهتره بگم کلا تجربه این جوری جالبی ندارم
نمی دونم چه کار باید بکنم
قسمت های بعدی مناظره الهی و مادّی هم در راهه
ترجمه کردن کار ساده ای نیست و برای متونی که اهداف خاص و مهمی مثل اهدافی که توی این تاپیک عنوان کردید،به نظر من اصلا" نباید از نرم افزار ها و یا سایت های مترجم استفاده کرد؛
چون اکثرا" اصطلاحات رو ندارند!
و این اصطلاحات و ترجمه هاشون خیلی توی متن مهمند..
من اگر توفیق داشته باشم و کمکی کنم،از این نرم افزارها استفاده نمی کنم و می خوام از بقیه دوستانی که قصد دارن توی ترجمه کمک کنند،از این نرم افزارها و سایت ها استفاده نکنن،مگر برای دونستن مفهوم یک کلمه (به فرم مراجعه به دیکشنری)..
به هر حال منم هستم.