من خيلي معذرت ميخوام. چرا ما هر جا دليلي براي خطرناك بودن يه چيزي نداريم به تاثير اون روي ضمير نا خودآگاه متوسل ميشيم/ چون من خودم آهنگ چاووشي رو برگردون كردم و اصلا تطابقي با كليپ نداشت نمي تونم به هيچ وجه اين تخيلات هنري رو باور كنم/
ما بايد مواظب باشه دشمن از سوراخي و درزي وارد نشه، اما ما نه تنها خودمون رو به بازي مي زنيم تازه حواسمون هم به در و پنجره نيست/ همين تو پيش بريم براي شياطين فرش قرمز هم پهن مي كنيم/
دعا كنيد، براي همديگه دعا كنيم/
(۸/دی/۸۹ ۲۱:۲۴)یکدوست نوشته است: [ -> ]با سلام این کلیپ رو دیدم جالب بود . دوستان اینکه اول ببینیم خود سخن چی هست ، راست یا دروغ ، باید به خود حرف توجه داشت قبول مشکلی نیست کلیپ جالبی بود فقط کمی مشکوک شدم!
عرفان کیهانی (حلقه) یک جریان انحرافی هست و بنیانگذار آن محمد علی طاهری به خاطر ارتباط با شیاطین مدتی در بازداشت نیرو های امنیتی بوده افراد این فرقه اندیشه های ضد دینی دارند هر چند که خود را مسلمان وشیعه علی(علیه السلام) نشان میدهند. یکی از انها ادعا کرد که میتونه روح مادر بزرگم رو برام احضار کنه و ازش سوال کنم 
این حرف مسخره نیست. حالا چی شده که همچین کلیپی ساختند برام جای تعجبه ؟؟!! دوستان اگر کمک بفرمایند و صحبتی دارند ممنون میشم . به نظر مشکوک میاد، منتظر نظرات سازنده شما هستم .
خواهشاً بیخیال نشید
این فرایند ممکن است "افشای اطلاعات سوخت شده جهت کسب مقبولیت" باشد.
(۹/دی/۸۹ ۱۰:۲۳)مسافر نوشته است: [ -> ] (۸/دی/۸۹ ۲۱:۲۴)یکدوست نوشته است: [ -> ]با سلام این کلیپ رو دیدم جالب بود . دوستان اینکه اول ببینیم خود سخن چی هست ، راست یا دروغ ، باید به خود حرف توجه داشت قبول مشکلی نیست کلیپ جالبی بود فقط کمی مشکوک شدم!
عرفان کیهانی (حلقه) یک جریان انحرافی هست و بنیانگذار آن محمد علی طاهری به خاطر ارتباط با شیاطین مدتی در بازداشت نیرو های امنیتی بوده افراد این فرقه اندیشه های ضد دینی دارند هر چند که خود را مسلمان وشیعه علی(علیه السلام) نشان میدهند. یکی از انها ادعا کرد که میتونه روح مادر بزرگم رو برام احضار کنه و ازش سوال کنم 
این حرف مسخره نیست. حالا چی شده که همچین کلیپی ساختند برام جای تعجبه ؟؟!! دوستان اگر کمک بفرمایند و صحبتی دارند ممنون میشم . به نظر مشکوک میاد، منتظر نظرات سازنده شما هستم .
خواهشاً بیخیال نشید
این فرایند ممکن است "افشای اطلاعات سوخت شده جهت کسب مقبولیت" باشد.
به احتمال خیلی خیلی زیاد بله حق با شماست واقعاً فرقه عجیب و غریبی هستند
ببخشید کسی میدونه که با چه نرم افزاری اینکار رو انجام دادن و روش کار چگونه بوده
همه نرم افزار های ویرایش صدا گزینه ای دارند با عنوان Revers یعنی معکوس.
درواقع خیلی ساده صدا را از آخر به اول پخش می کنن.
(۸/دی/۸۹ ۲۱:۲۴)یکدوست نوشته است: [ -> ]عرفان کیهانی (حلقه) یک جریان انحرافی هست و بنیانگذار آن محمد علی طاهری به خاطر ارتباط با شیاطین مدتی در بازداشت نیرو های امنیتی بوده افراد این فرقه اندیشه های ضد دینی دارند هر چند که خود را مسلمان وشیعه علی(علیه السلام) نشان میدهند. یکی از انها ادعا کرد که میتونه روح مادر بزرگم رو برام احضار کنه و ازش سوال کنم 
خواهشاً بیخیال نشید
شما دلیل خاصی بر ارتباط طاهری با شیاطین یا شیطانی بودن عرفان حلقه دارید؟
دوستان از اين به بعد حتما شعر هاي شاعران رو برگردان مي خونيد و اگه معني ...! داشت مي خوايد به شاعر بگيد جاهل يا بهش تهمت بزنيد؟

خودتون مي تونيد شعر هاي اين مستند رو برگردونيد تا دستگيرتون بشه/ تا خدايي نكرده فردا نگيد حافظ شيطان پرست بوده

براي مثال:
از آخر هر مصرع برعکس بخوانید خودش می شود!
شو همره بلبل بلب هر مهوش ********شکر بترازوی وزارت بر کش
يا حتي لازم نيست معني دقيقي داشته باشه:
ترازوی زر طرزی وزارت*****امید آشنایان شادی ما
(۱۰/دی/۸۹ ۱:۲۹)haddii نوشته است: [ -> ]دوستان از اين به بعد حتما شعر هاي شاعران رو برگردان مي خونيد و اگه معني ...! داشت مي خوايد به شاعر بگيد جاهل يا بهش تهمت بزنيد؟

خودتون مي تونيد شعر هاي اين مستند رو برگردونيد تا دستگيرتون بشه/ تا خدايي نكرده فردا نگيد حافظ شيطان پرست بوده
براي مثال:
از آخر هر مصرع برعکس بخوانید خودش می شود!
شو همره بلبل بلب هر مهوش ********شکر بترازوی وزارت بر کش
يا حتي لازم نيست معني دقيقي داشته باشه:
ترازوی زر طرزی وزارت*****امید آشنایان شادی ما
من باید متذکر بشم که وقتی آهنگ رو برگردان می کنند از لحاظ تلفظ برگردون میشه نه از لحاظ حرفی.اگه دقت کنید بعضی خواننده ها به طور مثال یک قسمت هایی از اهنگ رو میکشند ویک قسمت هایی رو با ریتم سریع یا آهسته میخونند این کاره خودش تاثیر داره.
من نمیگم هرکس که اینطوری خوند حتما یک کاسه ای زیر نیم کاسشه ولی باید دقت کنید که چه آهنگی گوش می دید.
با عرض سلام و خسته نباشيد
آخه كي قراره كه اين جريان افكار شعور كيهاني در اين سايت متوقف بشه؟
ترفند اين كار خيلي خيلي ساده هست..
اين فرد ملعون (م.طاهري) به صورت غير مستقيم و با عنوان "رسوا سازي پيام هاي شيطاني" از شما مي خواهد كه آهنگ را معكوس بكنيد و به نوشته هايي كه خود او در زير آهنگ هاي معكوس نوشته شده است توجه كنيد تا به حرفهاي او ايمان بياوريم...
كلماتي كه شما از موسيقي برگردان يا معكوس مي شنويد هيچ معني و مفهومي ندارد و شما با استناد به نوشته هاي بي پايه آن شياد آنها را باور مي كنيد...
اينجاست كه كنجكاوي بيجا كار دست من و شما مي دهد.
به اين كار گويا ريگلاژ آهنگ مي گويند و در دهه 1990 براي هميشه پرونده كذايي اش بسته شد.
اگر بخواهيم بدين منوال به پيش برويم و به خزئبلات اين مرد شياد اعتنا كنيم مطمئن باشيد كه بزودي اشعار حافظ را برگردان نموده و اشعاري بر پايه توهين به خدا و تمجيد از شيطان و انتقاد از حاكمان دولت وقت آن روز را خواهيم شنيد..!
جناب tohidkarimi اين روش جديدي براي نخبه كشي در كشور است
انشاا... كه استدلالات من قانع كننده بوده باشد
دوستان اگر سوالات ديگري داشتيد در خدمت شما هستم
خداوند منان نگهدارتان باد
مقاله ای مفصل با این موضوع در سایت wikipedia موجود میباشد و میتوانید از لینک زیر آن را مشاهده کنید:
نهان سازی در برگردان